Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Virtu4l » 05 okt 2009, 13:26

Rekao sam vam, ne nasjedajte na novinarske gluposti.

Spaha je to...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 05 okt 2009, 19:26

Emir also known as beton! :P

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 05 okt 2009, 19:27

Alucard je napisao/la:Emir also known as beton! :P
kazem ja... i sa rakom u metastazi ce igrat.... :D
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 okt 2009, 20:08

Spaha je majstor. Siguran sam da ce u Tallinu ostaviti srce na terenu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 06 okt 2009, 20:49

nedaj se PREZIMENJACE

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 06 okt 2009, 21:05

lejla je napisao/la:
Alucard je napisao/la:Emir also known as beton! :P
kazem ja... i sa rakom u metastazi ce igrat.... :D
a jes ti to smijesno samo da znas.ccc
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 09 okt 2009, 00:02

Bosansko srce Emiru Spahiću
Novinari koji prate reprezentaciju BiH odlučili su da na kraju svakog kvalifikacijsko ciklusa nagrađuju igrača za kojeg smatraju da je zaslužio Bosansko srce.

Emir Spahić, kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine dobitnik je nagrade Bosansko Srce koju od ove godine po prvi put dodijeljuju bh novinari koji posljednjih godina aktivno prate reprezentaciju BiH.

Ovo mi je najdraža nagrada u karijeri i ne može se mjeriti niti sa jednom. Posebno sam sretan što ova nagrada dolazi od bosanskohercegovačkih novinara i što se po prvi put dodijeljuje. Nadam se da će ova nagrada postati tradicionalna, a ja se zahvaljujem svima i obećavam da ću dati sve od sebe da zajedno s Zmajevima izborim odlazak u Južnu Afriku“, rekao je kapiten našeg nacionalnog tima.

Zasluzeno itekako.

Cestitamo kapitenu!!!
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 09 okt 2009, 00:04

bolji čovjek nije mogao dobiti ovo priznanje
čovjek je stijena
respect doživotni Spaha
Semper Fidelis

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 okt 2009, 00:06

Bajro odmah iza njega ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 09 okt 2009, 00:11

Koliko je samo ovaj čovjek važan za našu repku, to se nemože opisati. On je car, on je beton, on je stijena, on je naš kapiten i pravi vođa ove repke. Siguran sam da će i u Talinu ostaviti srce na terenu i dati svoj doprinos u pobjedi Zmajeva.

Ovu nagradu su uputili najboljoj osobi koju su mogli pronaći.

Spaha, doživotni RESPEKT
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 okt 2009, 00:14

Zna se ko je najbolji. Definitivno medju 10 najboljih stopera na svijetu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 09 okt 2009, 10:47

omerbavarac je napisao/la:Zna se ko je najbolji. Definitivno medju 10 najboljih stopera na svijetu.
Terry, Carvalho, Vidic, Ferdinand, Puyol, Pike, Carrager, Colo Toure, Lescot, Gallas, Lucio, Van Bujten, Chivu, Canavaro, Alex, Vermalen, Ager, Cetin, Materazzi, Chielini, Skrtel, Pepe

od ovih sigurno nije bolji !

On jeste pozrtvovan i patriota i u repki igra dobro ali je kao igrac strogi prosjek
Cuva Bog Zelju svog!

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 09 okt 2009, 10:55

mirzza je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Zna se ko je najbolji. Definitivno medju 10 najboljih stopera na svijetu.
Terry, Carvalho, Vidic, Ferdinand, Puyol, Pike, Carrager, Colo Toure, Lescot, Gallas, Lucio, Van Bujten, Chivu, Canavaro, Alex, Vermalen, Ager, Cetin, Materazzi, Chielini, Skrtel, Pepe

On jeste pozrtvovan i patriota i u repki igra dobro ali je kao igrac strogi prosjek
pola od ovih ovdje nabrojanih spaha je bolji...od koga nije bolji..od:terry,vidic,canavaro,puyol,pike,carager,colo toure,lescot,gallas,lucio,chivu,pepe....
vidjet cete kad spaha zavrsi u lyonu....treba im stoper pouzdan koa sto je spaha...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 09 okt 2009, 10:59

mirzza je napisao/la:

ovdje mogu reci da su od spahica bolji ferdinand,puyol ,lucio,terry,pike,ovo ostalo srednja zalost ;) kakav vermalen i kompanija spaha je za njih tito !
Zadnja izmjena: juzni vjetar!, dana/u 09 okt 2009, 11:06, ukupno mijenjano 1 put.
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 09 okt 2009, 11:06

juzni vjetar! je napisao/la:
mirzza je napisao/la:

ovdje mogu reci da su od spahica bolji ferdinand,puyol ,lucio,terry,pike,ovo ostalo srednja zalost ;) kakav vermalen, i kompanija spaha je za njih tito !
zato oni igraju u interu, arsenalu, liverpulu, realu, barsi, juventusu a spaha u monpeljeu :roll: :roll:
Cuva Bog Zelju svog!

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 09 okt 2009, 12:16

I Maradona je igrao u Napoliju, Batistuta u Fiorentini itd...to nije presudno 8-)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 okt 2009, 12:20

mirzza je napisao/la:

Po meni je bolji od pola ovdje nabrojanih igraca. Cuj Chielini, Skrtel, Pepe, Cetin...., pa brate jesi i nasao koga ces nabrojati. :mrgreen: :mrgreen:

diNozzo
Kontakt:

Post Postao/la diNozzo » 09 okt 2009, 12:42

mirzza je napisao/la:

cuj kao igrac strogi prosjek , sad je sigurno medju 3 najbolje ocijenjena igraca u Ligue 1 , a jos gore sto je ovde nabrojao neke igrace koji spahi mogu samo kopacke cistit , npr, vermalen , servet cetin , chielini , skrtel je mozda samo jaci fizicki , veze nema , pa i materazzi koji je bijesan , galas , lucio ,
There is only one Zvjezdan Misimovic
Dzeko , Vedo, Miske , Sejo , Džezvica , Pjana , Spaha , Safet , Jaha , Keno

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 09 okt 2009, 14:25

ma dobro necu se raspravljati, po meni nije ni u top 20 stopera, al eto vazno je da je patriota
Cuva Bog Zelju svog!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 09 okt 2009, 16:46

mirzza je napisao/la:

:roll:
od terija bolje izvodi penale, s kanavarom je tu negdje samo sto je kanavaro mlad, nadoci ce :D
van bojten? to mi, bavarci, znamo 8-) :lol:
sa ovog spiska osmorica jesu bolji, ali ostali..hm..ne vjerujem.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Maverick i 17 gostiju.