Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Rekao sam vam, ne nasjedajte na novinarske gluposti.
Spaha je to...
Spaha je to...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Emir also known as beton! 

kazem ja... i sa rakom u metastazi ce igrat....Alucard je napisao/la:Emir also known as beton!

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- Omerbavarac
- Kontakt:
Spaha je majstor. Siguran sam da ce u Tallinu ostaviti srce na terenu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
nedaj se PREZIMENJACE
- adnan_nanda
- Kontakt:
a jes ti to smijesno samo da znas.ccclejla je napisao/la:kazem ja... i sa rakom u metastazi ce igrat....Alucard je napisao/la:Emir also known as beton!
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Bosansko srce Emiru Spahiću
Novinari koji prate reprezentaciju BiH odlučili su da na kraju svakog kvalifikacijsko ciklusa nagrađuju igrača za kojeg smatraju da je zaslužio Bosansko srce.
Emir Spahić, kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine dobitnik je nagrade Bosansko Srce koju od ove godine po prvi put dodijeljuju bh novinari koji posljednjih godina aktivno prate reprezentaciju BiH.
Ovo mi je najdraža nagrada u karijeri i ne može se mjeriti niti sa jednom. Posebno sam sretan što ova nagrada dolazi od bosanskohercegovačkih novinara i što se po prvi put dodijeljuje. Nadam se da će ova nagrada postati tradicionalna, a ja se zahvaljujem svima i obećavam da ću dati sve od sebe da zajedno s Zmajevima izborim odlazak u Južnu Afriku“, rekao je kapiten našeg nacionalnog tima.
Zasluzeno itekako.
Cestitamo kapitenu!!!
Novinari koji prate reprezentaciju BiH odlučili su da na kraju svakog kvalifikacijsko ciklusa nagrađuju igrača za kojeg smatraju da je zaslužio Bosansko srce.
Emir Spahić, kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine dobitnik je nagrade Bosansko Srce koju od ove godine po prvi put dodijeljuju bh novinari koji posljednjih godina aktivno prate reprezentaciju BiH.
Ovo mi je najdraža nagrada u karijeri i ne može se mjeriti niti sa jednom. Posebno sam sretan što ova nagrada dolazi od bosanskohercegovačkih novinara i što se po prvi put dodijeljuje. Nadam se da će ova nagrada postati tradicionalna, a ja se zahvaljujem svima i obećavam da ću dati sve od sebe da zajedno s Zmajevima izborim odlazak u Južnu Afriku“, rekao je kapiten našeg nacionalnog tima.
Zasluzeno itekako.
Cestitamo kapitenu!!!
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
bolji čovjek nije mogao dobiti ovo priznanje
čovjek je stijena
respect doživotni Spaha
čovjek je stijena
respect doživotni Spaha
Semper Fidelis
Bajro odmah iza njega 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- el-fighter
- Kontakt:
Koliko je samo ovaj čovjek važan za našu repku, to se nemože opisati. On je car, on je beton, on je stijena, on je naš kapiten i pravi vođa ove repke. Siguran sam da će i u Talinu ostaviti srce na terenu i dati svoj doprinos u pobjedi Zmajeva.
Ovu nagradu su uputili najboljoj osobi koju su mogli pronaći.
Spaha, doživotni RESPEKT
Ovu nagradu su uputili najboljoj osobi koju su mogli pronaći.
Spaha, doživotni RESPEKT
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zna se ko je najbolji. Definitivno medju 10 najboljih stopera na svijetu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Terry, Carvalho, Vidic, Ferdinand, Puyol, Pike, Carrager, Colo Toure, Lescot, Gallas, Lucio, Van Bujten, Chivu, Canavaro, Alex, Vermalen, Ager, Cetin, Materazzi, Chielini, Skrtel, Pepeomerbavarac je napisao/la:Zna se ko je najbolji. Definitivno medju 10 najboljih stopera na svijetu.
od ovih sigurno nije bolji !
On jeste pozrtvovan i patriota i u repki igra dobro ali je kao igrac strogi prosjek
Cuva Bog Zelju svog!
- miralem444
- Kontakt:
pola od ovih ovdje nabrojanih spaha je bolji...od koga nije bolji..od:terry,vidic,canavaro,puyol,pike,carager,colo toure,lescot,gallas,lucio,chivu,pepe....mirzza je napisao/la:Terry, Carvalho, Vidic, Ferdinand, Puyol, Pike, Carrager, Colo Toure, Lescot, Gallas, Lucio, Van Bujten, Chivu, Canavaro, Alex, Vermalen, Ager, Cetin, Materazzi, Chielini, Skrtel, Pepeomerbavarac je napisao/la:Zna se ko je najbolji. Definitivno medju 10 najboljih stopera na svijetu.
On jeste pozrtvovan i patriota i u repki igra dobro ali je kao igrac strogi prosjek
vidjet cete kad spaha zavrsi u lyonu....treba im stoper pouzdan koa sto je spaha...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- juzni vjetar!
- Kontakt:
ovdje mogu reci da su od spahica bolji ferdinand,puyol ,lucio,terry,pike,ovo ostalo srednja zalostmirzza je napisao/la:Terry, Carvalho, Vidic, Ferdinand, Puyol, Pike, Carrager, Colo Toure, Lescot, Gallas, Lucio, Van Bujten, Chivu, Canavaro, Alex, Vermalen, Ager, Cetin, Materazzi, Chielini, Skrtel, Pepeomerbavarac je napisao/la:Zna se ko je najbolji. Definitivno medju 10 najboljih stopera na svijetu.

Zadnja izmjena: juzni vjetar!, dana/u 09 okt 2009, 11:06, ukupno mijenjano 1 put.
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
zato oni igraju u interu, arsenalu, liverpulu, realu, barsi, juventusu a spaha u monpeljeujuzni vjetar! je napisao/la:ovdje mogu reci da su od spahica bolji ferdinand,puyol ,lucio,terry,pike,ovo ostalo srednja zalostmirzza je napisao/la:Terry, Carvalho, Vidic, Ferdinand, Puyol, Pike, Carrager, Colo Toure, Lescot, Gallas, Lucio, Van Bujten, Chivu, Canavaro, Alex, Vermalen, Ager, Cetin, Materazzi, Chielini, Skrtel, Pepeomerbavarac je napisao/la:Zna se ko je najbolji. Definitivno medju 10 najboljih stopera na svijetu.
On jeste pozrtvovan i patriota i u repki igra dobro ali je kao igrac strogi prosjekkakav vermalen, i kompanija spaha je za njih tito !

Cuva Bog Zelju svog!
I Maradona je igrao u Napoliju, Batistuta u Fiorentini itd...to nije presudno 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Po meni je bolji od pola ovdje nabrojanih igraca. Cuj Chielini, Skrtel, Pepe, Cetin...., pa brate jesi i nasao koga ces nabrojati.mirzza je napisao/la:Terry, Carvalho, Vidic, Ferdinand, Puyol, Pike, Carrager, Colo Toure, Lescot, Gallas, Lucio, Van Bujten, Chivu, Canavaro, Alex, Vermalen, Ager, Cetin, Materazzi, Chielini, Skrtel, Pepeomerbavarac je napisao/la:Zna se ko je najbolji. Definitivno medju 10 najboljih stopera na svijetu.

cuj kao igrac strogi prosjek , sad je sigurno medju 3 najbolje ocijenjena igraca u Ligue 1 , a jos gore sto je ovde nabrojao neke igrace koji spahi mogu samo kopacke cistit , npr, vermalen , servet cetin , chielini , skrtel je mozda samo jaci fizicki , veze nema , pa i materazzi koji je bijesan , galas , lucio ,mirzza je napisao/la:Terry, Carvalho, Vidic, Ferdinand, Puyol, Pike, Carrager, Colo Toure, Lescot, Gallas, Lucio, Van Bujten, Chivu, Canavaro, Alex, Vermalen, Ager, Cetin, Materazzi, Chielini, Skrtel, Pepeomerbavarac je napisao/la:Zna se ko je najbolji. Definitivno medju 10 najboljih stopera na svijetu.
There is only one Zvjezdan Misimovic
Dzeko , Vedo, Miske , Sejo , Džezvica , Pjana , Spaha , Safet , Jaha , Keno
Dzeko , Vedo, Miske , Sejo , Džezvica , Pjana , Spaha , Safet , Jaha , Keno
ma dobro necu se raspravljati, po meni nije ni u top 20 stopera, al eto vazno je da je patriota
Cuva Bog Zelju svog!
mirzza je napisao/la:Terry, Carvalho, Vidic, Ferdinand, Puyol, Pike, Carrager, Colo Toure, Lescot, Gallas, Lucio, Van Bujten, Chivu, Canavaro, Alex, Vermalen, Ager, Cetin, Materazzi, Chielini, Skrtel, Pepeomerbavarac je napisao/la:Zna se ko je najbolji. Definitivno medju 10 najboljih stopera na svijetu.

od terija bolje izvodi penale, s kanavarom je tu negdje samo sto je kanavaro mlad, nadoci ce

van bojten? to mi, bavarci, znamo

sa ovog spiska osmorica jesu bolji, ali ostali..hm..ne vjerujem.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google [Bot] i 50 gostiju.