Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
BigBigBang
- Kontakt:
Re: Arsenal
Niko to nije radio kao katalonska ciganija, Rooney je davao izjave kad je vec bilo pitanje dana kad ce Van Persie otici a i to je bila izjava tipa bilo bi sjajno imati u ekipi takvog igraca, a katalonski cobani su sistematski jedno 3 sezone prije i poslije svakog prelaznog roka pomocu razno raznih malverzacija, kroz medije(svaki hebeni igrac je dao izjavu pa su se ukrug ponavljali), kroz reprezentaciju Arsenalovog igraca vrbovali kako bi snizili cijenu. Mislim nije problem kesiraj pare i uzmi igraca, cist racun duga ljubav. Fabregasa ne mrzim sto je otisao, hebi se ba nisi ti nezamjenjiv nego ga mrzim jer je spustio sebi maksimalno cijenu i otisao na kraju za 40 miliona eura a i tu cifru od 40 dobijes sa 5 svojih miliona sto se odrekao i 5 onih bonusa tako da je Barcelona dobila Fabregasa igraca koji je imao jos 3 ili 4 godine ugovora za smijesnih 30 milona eura a treba li spomenuti za koliko su para otisli igraci koji sa Fabregasom iz Arsenala nisu mogli u istu recenicu stati, Modric, Pastore, Vittsel, Hulk. I ove sam nabrojao na prvu ima njih jos...
Real nista Modrica nije nagovarao, Modric je bio korektan prema Totenhemu nije sebi spustio cijenu a dobili su za njega ako ne i vise nego sto vrijedi. Nije mi zao sto je FAbregas otisao zao mi je para za koje smo zakinuti, za nasrija u zadnjoj godini ugovora smo dobili haman isto para ko za Fabregasa koji je imao jos 4 godine ugovor.
Real nista Modrica nije nagovarao, Modric je bio korektan prema Totenhemu nije sebi spustio cijenu a dobili su za njega ako ne i vise nego sto vrijedi. Nije mi zao sto je FAbregas otisao zao mi je para za koje smo zakinuti, za nasrija u zadnjoj godini ugovora smo dobili haman isto para ko za Fabregasa koji je imao jos 4 godine ugovor.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Jel se ti zajebavas?cala je napisao/la: Zato sto je sebi nesto umislio da je duzan Barceloni, ne osporavam cinjenicu da je on prve korake u Barci naucio, ali ARSENAL i Wenger I APSOLUTNO NIKO VISE, su napravili igraca i covjeka od njeg. .
Ma ja, sad bi Fabregas slagao konzerve u prodavnici da nije bilo Wengera..
Stojim iza svake rijeci. Nisam rekao da bi bio neka propalica, al sigurno nebi bio igrac kakav je danas.
- TheVerminator
- Kontakt:

Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
[quote="TheVerminator"]Barem se za njih neću morati ganjati po streamovima, kao za seniore
Jarane prikljuci Telemachovu kablovsku i uzivaj !
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
- TheVerminator
- Kontakt:
Otkud mi u Tuzli?Orion87 je napisao/la:TheVerminator je napisao/la:Barem se za njih neću morati ganjati po streamovima, kao za seniore![]()
Jedino mi je rješenje Total tv možda
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Nista onda,nemas sportklubove ni na total tv,raspitaj se malo mozda ima neka kablovska gdje ima sportklub,tipa HS ili nesto slicnoTheVerminator je napisao/la:Otkud mi u Tuzli?Orion87 je napisao/la:TheVerminator je napisao/la:Barem se za njih neću morati ganjati po streamovima, kao za seniore![]()
Jarane prikljuci Telemachovu kablovsku i uzivaj !![]()
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
- TheVerminator
- Kontakt:
Što lažeš?Orion87 je napisao/la: Nista onda,nemas sportklubove ni na total tv,raspitaj se malo mozda ima neka kablovska gdje ima sportklub,tipa HS ili nesto slicno

Ne bi mi bio loš ovaj total tv, jest da bi me izašlo 20 KM mjesečno sa ovim paketom, al' brate zbog 3 SK isplati se
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Ako ko ima d3go od telemacha neka zakupi
SK, SK+ i SK PRIME. U super mix paketima D3GO je besplatan, uz neke jos usluge je 2, 4 i 6KM mjesecno.
Mogucnost registrovanja max tri uredjaja, radi na svakom netu (telemach, telekom, pa cak i izvan BiH)
Mogucnost registrovanja max tri uredjaja, radi na svakom netu (telemach, telekom, pa cak i izvan BiH)
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
oho,evo ga ponovo
potpisi ga arsene,molim te
Mikael Silvestre vratio se na Emirates poslije dvije godine, nakon što je napustio redove njemačkog Werder Bremena.
Iskusni francuski defanzivac trenutno je slobodan igrač i želi se vrati u englesku Premier ligu, tako da trenutno trenira i održava formu s ekipom Arsenala.
Silvestre je došao u Manchester United 1999. godine iz Intera, te je za Crvene đavole odigrao 249 utakmice. Zatim je proveo dvije sezone u Arsenalu, koji je napustio 2010. godine.
Mikael Silvestre vratio se na Emirates poslije dvije godine, nakon što je napustio redove njemačkog Werder Bremena.
Iskusni francuski defanzivac trenutno je slobodan igrač i želi se vrati u englesku Premier ligu, tako da trenutno trenira i održava formu s ekipom Arsenala.
Silvestre je došao u Manchester United 1999. godine iz Intera, te je za Crvene đavole odigrao 249 utakmice. Zatim je proveo dvije sezone u Arsenalu, koji je napustio 2010. godine.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Prikljuci LOGOSOFT mislim da imas u Tuzli,ljudi imaju sve i sport klub ,sportklub + 4 arene i to HDTheVerminator je napisao/la:Otkud mi u Tuzli?Orion87 je napisao/la:TheVerminator je napisao/la:Barem se za njih neću morati ganjati po streamovima, kao za seniore![]()
Jarane prikljuci Telemachovu kablovsku i uzivaj !![]()
[/quote][/quote]
Otkud mi u Tuzli?
[/quote]
Nista onda,nemas sportklubove ni na total tv,raspitaj se malo mozda ima neka kablovska gdje ima sportklub,tipa HS ili nesto slicno
[/quote]
Ja mislim da imas u Tuzli Logosoft,oni ti brate imaju sve sporstske kanale arene sport klub i +
Otkud mi u Tuzli?
Nista onda,nemas sportklubove ni na total tv,raspitaj se malo mozda ima neka kablovska gdje ima sportklub,tipa HS ili nesto slicno
Ja mislim da imas u Tuzli Logosoft,oni ti brate imaju sve sporstske kanale arene sport klub i +
-
delpiero10
- Kontakt:
[/quote]Prika85 je napisao/la:Jarane prikljuci Telemachovu kablovsku i uzivaj !
Otkud mi u Tuzli?
Ja mislim da imas u Tuzli Logosoft,oni ti brate imaju sve sporstske kanale arene sport klub i +[/quote]
HS nema sport klub od prosle god
- TheVerminator
- Kontakt:
Ma hajde skontaću nešto već
Čuj Silvestre kod nas
EDIT: Wilshere ce biti spreman za Liga Kup utakmicu protiv Coventry-a

Čuj Silvestre kod nas
EDIT: Wilshere ce biti spreman za Liga Kup utakmicu protiv Coventry-a
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- red devil88
- Kontakt:
Brate kupis Dreambox i gledas svaki yebeni sportski dogadjaj koji je propracen kamerama 
Glory Glory Man United !!! 
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Mozda nisu brojevi ukleti nego je Wenger kloc za transfereTheVerminator je napisao/la:
Cuj Cygan, SIlvestre... pa ti ni u Travniku nebi bili pojacanje, ali francuzi su pa eto
Wenger kloc za trasnsfere
.
Neka stoka ubila Liverpoolovog navijača. Fuj
. Džaba će čitav klub bit "markiran" zbog stoke neke. Yebem im mater huligansku seljačku, i huligane inače u sportu
.
a evo nekih vijesti
Serge Gnabry included in Arsenal's CL squad list.
Arsenal offer new contracts to Gibbs, The Ox and Sagna.
Midfielder set to return for League Cup game against Coventry (wilshere)
Neka stoka ubila Liverpoolovog navijača. Fuj
a evo nekih vijesti
Serge Gnabry included in Arsenal's CL squad list.
Arsenal offer new contracts to Gibbs, The Ox and Sagna.
Midfielder set to return for League Cup game against Coventry (wilshere)
Vođa zna.
- TheVerminator
- Kontakt:
A evo i full CL list:
Arsenal's Champions League Squad List:
Goalkeepers: Szczesny, Fabianski, Mannone
Defenders:Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Koscielny, Santos, Squillaci, Djourou, Jenkinson, Gibbs
Midfielders: Diaby, Rosicky, Arteta, Oxlade-Chamberlain, Ramsey, Cazorla, Gnabry
Forwards: Walcott, Podolski, Giroud, Arshavin, Gervinho, Chamakh
za one koji ne znaju, ako ih kojim slučajem ima, Jack, Coq i Ping Pong se ne moraju registrovati zbog godina (u21)
al' bi ovo bilo dobrooooo
Arsenal's Champions League Squad List:
Goalkeepers: Szczesny, Fabianski, Mannone
Defenders:Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Koscielny, Santos, Squillaci, Djourou, Jenkinson, Gibbs
Midfielders: Diaby, Rosicky, Arteta, Oxlade-Chamberlain, Ramsey, Cazorla, Gnabry
Forwards: Walcott, Podolski, Giroud, Arshavin, Gervinho, Chamakh
za one koji ne znaju, ako ih kojim slučajem ima, Jack, Coq i Ping Pong se ne moraju registrovati zbog godina (u21)
Russian billionaire Alisher Usmanov seizes on a number of Arsenal shares to become the owner of 31.3 percent and has the right to make an offer to buy the rest requirement Kronki consent.
Billionaire in his interview with a close earlier. The first summer transfers after the acquisition of the club will put the amount of 200 million euros in the table for Wenger. And then every year the club will pump $ 100 million euros.
al' bi ovo bilo dobrooooo
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- arsengunner
- Kontakt:
sad citam na fejsu Usmanov postao vlasnit dodatnih dionica i sad ima 31,3 i pravo da kupi ostale ??? 
Samo WENGER istina je!!!
----------------------Giroud-------------------
Podolski-----------Wilshere--------------Cazorla
---------------Arteta--------Diaby-------------
Gibbs-----Vermaelen----Koscielny-------Sagna
---------------------Szczesny----------------------
Uh nešto ovako
. Po meni možda i najjača postava. Da se još malo kombinovat
Podolski-----------Wilshere--------------Cazorla
---------------Arteta--------Diaby-------------
Gibbs-----Vermaelen----Koscielny-------Sagna
---------------------Szczesny----------------------
Uh nešto ovako
Vođa zna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.