Otkud mi u Tuzli?Orion87 je napisao/la:TheVerminator je napisao/la:Barem se za njih neću morati ganjati po streamovima, kao za seniore![]()
Jarane prikljuci Telemachovu kablovsku i uzivaj !
Jedino mi je rješenje Total tv možda
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Otkud mi u Tuzli?Orion87 je napisao/la:TheVerminator je napisao/la:Barem se za njih neću morati ganjati po streamovima, kao za seniore![]()
Jarane prikljuci Telemachovu kablovsku i uzivaj !
Nista onda,nemas sportklubove ni na total tv,raspitaj se malo mozda ima neka kablovska gdje ima sportklub,tipa HS ili nesto slicnoTheVerminator je napisao/la:Otkud mi u Tuzli?Orion87 je napisao/la:TheVerminator je napisao/la:Barem se za njih neću morati ganjati po streamovima, kao za seniore![]()
Jarane prikljuci Telemachovu kablovsku i uzivaj !![]()
Što lažeš?Orion87 je napisao/la: Nista onda,nemas sportklubove ni na total tv,raspitaj se malo mozda ima neka kablovska gdje ima sportklub,tipa HS ili nesto slicno

Prikljuci LOGOSOFT mislim da imas u Tuzli,ljudi imaju sve i sport klub ,sportklub + 4 arene i to HDTheVerminator je napisao/la:Otkud mi u Tuzli?Orion87 je napisao/la:TheVerminator je napisao/la:Barem se za njih neću morati ganjati po streamovima, kao za seniore![]()
Jarane prikljuci Telemachovu kablovsku i uzivaj !![]()
[/quote]Prika85 je napisao/la:Jarane prikljuci Telemachovu kablovsku i uzivaj !
Mozda nisu brojevi ukleti nego je Wenger kloc za transfereTheVerminator je napisao/la:
Russian billionaire Alisher Usmanov seizes on a number of Arsenal shares to become the owner of 31.3 percent and has the right to make an offer to buy the rest requirement Kronki consent.
Billionaire in his interview with a close earlier. The first summer transfers after the acquisition of the club will put the amount of 200 million euros in the table for Wenger. And then every year the club will pump $ 100 million euros.
Znao sam da ćeš se ti najviše obradovati.frankqqqqq je napisao/la:Jao jao jao ako nas Ališa preuzmeWenger će moć trošit koliko mu volja, al će opet trošit pametno i nećemo biti u problemima nikad. Još kad babo Dein dođe u upravu ima da bude ludnica
Mašala, mašalafrankqqqqq je napisao/la:Ališa je i od Romana bogatiji