Najsmjesniji postovi na forumu!

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

likma23
Kontakt:

Re: Najsmjesniji postovi na forumu!

Post Postao/la likma23 » 04 sep 2012, 21:34

Kazem da vrijedi procitat. :D

Ima ovih glupih reklama, softly-coek objasnio... Ovaj sto je pisao je legenda, majstor, nasmijao me je do suza :mrgreen: :mrgreen:

Izdominirao je :mrgreen:
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 04 sep 2012, 21:52

ma lik je kralj i upravu je za sve.Meni je isto glupa za one sokove kad onog punca nazove pa kaze djeci fali vitamina. On se polomi trci nakupova voca, i lafo sve mu poispada i pogubi i onda ugleda sokove u tu spas. Pa svako normalan ako djeci treba kakvih vitamina il slabi nalazi jest ce voce i povrce a i doktori savjetuju da deca sto manje piju sokova . Ispade onaj sok bolji od onih jabuka ,ananasa i onog ostalog sto je kupio, meni prav retardirana reklama

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 04 sep 2012, 23:58

Ali zar fakat mislis da bi prosjecni
bosansko-hercegovacki otac izas´o na onom kijametu da trazi yebenog
Floky-ja...
Men je i ova jaka :P

Dobar tekst a onaj ko ga je napisao kralj! :D

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 sep 2012, 00:31

Još da znate i ko je autor.. :)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 sep 2012, 09:21

OTNYS_YNWA je napisao/la:Još da znate i ko je autor.. :)
Ko? :?
Ja sam se davno (ima tome više godina, da budem iskren) susreo sa ovom šprdancijom. Riječ je o drugom (arhaičnom :mrgreen: ) forumu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 05 sep 2012, 13:33

Monolog je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Još da znate i ko je autor.. :)
Ko? :?
Ja sam se davno (ima tome više godina, da budem iskren) susreo sa ovom šprdancijom. Riječ je o drugom (arhaičnom :mrgreen: ) forumu.
Da nije možda.... don_burza :lol: :lol:

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 05 sep 2012, 14:45

Sheyi je napisao/la: Da nije možda.... don_burza :lol: :lol:
I ja sam odmah na njeg' pomislio. :lol: :mrgreen:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 07 sep 2012, 20:10

samson je napisao/la:Avdija impresioniran protivnikom.. Ne znam, meni se cini boljom opcijom forsirati Viscu nego gurati Avdiju ..
Inače utakmica protiv Lihtejnštajna.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 07 sep 2012, 20:37

Prijew 3 godsinwe jwe nasdtala zajwebanxcija na sdramsdkoj u sdrwesdnjoj sdkoli. Mirza, Jimmy i SDino autori hwejtanja rweklama. ( izvinjavam sdwe za grwesdkwe, polusdila mu tasdtatura, mrsdko mi brisdati )

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 07 sep 2012, 21:00

Viper je napisao/la:
19Tuzla87 je napisao/la:slika
Samo za tvoju informaciju Stojan ima zavrsen ekonomski fakultet sto ne bi mogao ni jedan seljak iz grada ;)

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 08 sep 2012, 19:51

alevkov je napisao/la:Pa bolje bi bilo da igra Samaras, jednostavno nemamo srece...

Pobjedili smo Luksemburg sa 8-1 i cudno prvi na tabeli, ali i sa takvom rekordnom pobjedom se nemogu ignorirati teske greske u igri a orgomne oko priprema i uopste tipa "napadacke" igre. Ne mislim cak ni na one osnovne automatisme, nema potrebe da se diskutuje o tome, nego onu igru u prvih 15 minuta. Lihtenstajn dolazi do sansi preko obe strane, jednostavno ali bez dovoljno preciznosti na krajnom momentu. Gledam kako Pjanic pravi 2 glupa foula, za koja bi protiv grcke (sa ustimanim teatralnim spravama) dobio dva zuta. Onda Lihtenstajn ulazi otvorenu u igru, nasi se gube u sredini - nije da ne trce - nego jednostavno glupan do glupana staje jedan drugom na noge. Pa u cemu je problem, taktika? Ocigledno, ali ne samo to, ovaj tim je pun igraca koji ne mogu igrati u slozenom sistemu, na kraju krajeva oni to pokazaju u klubovima. Cak i najcjeniji igrac nije toliko polivalentan da igra kao false 9 / jedini u spicu. U sredini samo talenti, Pjanic primjera radi nije ni na 30% stazi da bude kompletan igrac - a jedan ozbiljan tim ne moze snositi previse ne kompletnih igraca. Misimovic i njegova sema je poznata, on se licno igra sa svojojim fitnesom sto na kraju samo stvara probleme sa ostale. Ovo vrijedi samo za prvotimce, mi uopste nemamo dubinu u ekipi sto je dovoljno jadno, i govori koliko mi sansi imamo. To je tako, i sadasnji trener je tako zelio, ocigledne greske u razvoju igre, visoko postavljeni i jednostavan pljen za svaku malo bolju konter reprezentaciju.

Ciro je znao stos koji bi jedini funkcinisao sa ovakvom ekipom, svi su tako radili 2008.godine, preko kontra se zabijaju golovi a ostalo 85 minuta je BORBA 11 U SVOJOJ POLOVICI TERENA, samo su njemacka i spanija kondicionalno premocne, u slucaju spanije i tehnicki na kljucnim pozicijama. Znaci, covjek je discplinom ali i taktickom postavkom odredio pravac gdje netreba ni prevelika inteligencija (mislim u igri) a ni tehnicki skill, to se oslanja na 3 4 igraca iz ofanzive. Ali to je smetalo, smetalo je Misimovicu je muzo svoj nedohvatljivi status samo zato sto nije htio po principu rada, smetalo Dzeki jer nije dobio "svoj" prostor i morao da se previse vraca, samo zato sto on nije sposaban kontrolirati svoj energetski menerdzment. Smetalo je jos pokojem igracu, ali najvise je smetalo tkz. "ekspertima" koji nisu htjeli da gledaju "ruzni" fudbal nego balkanski Brazil. Meni je to svijedno, ja poznajem dovoljno dobro ovu generaciju igraca da sam siguran da nece proci na SP2014, ali opet to je moje misljenje - a ostali ukljucujuci i Barbareza neka se prije ili poslije Lihtejnstajna oglase.
Ovaj lik je sam sebe izdominirao...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 08 sep 2012, 21:13

E svasta :D
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 09 sep 2012, 17:17

E, jbga. Sad svaki post s kojim se ne slažete stavite na ovu temu :roll: Reprezentacija je postala sveta krava kojoj se ništa ne smije prigovoriti kad pobjedi, tad su najbolji, ponos države i sl. A kad izgubi krene hajka od novinara do 99 posto forumaša na ovom forumu. Jeste mudonje kad ste u čoporu..
NAPRIJED NARODE!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 09 sep 2012, 17:24

Zeman je napisao/la:E, jbga. Sad svaki post s kojim se ne slažete stavite na ovu temu :roll: Reprezentacija je postala sveta krava kojoj se ništa ne smije prigovoriti kad pobjedi, tad su najbolji, ponos države i sl. A kad izgubi krene hajka od novinara do 99 posto forumaša na ovom forumu. Jeste mudonje kad ste u čoporu..
Prvo pročitaj šta je lik napisao pa onda pametuj. Fraer kao prvo nije u stanju pogoditi protiv koga smo igrali, a ne nešto drugo...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 09 sep 2012, 17:24

*p!p!t@* je napisao/la:
alevkov je napisao/la:Pa bolje bi bilo da igra Samaras, jednostavno nemamo srece...

Pobjedili smo Luksemburg sa 8-1 i cudno prvi na tabeli, ali i sa takvom rekordnom pobjedom se nemogu ignorirati teske greske u igri a orgomne oko priprema i uopste tipa "napadacke" igre. Ne mislim cak ni na one osnovne automatisme, nema potrebe da se diskutuje o tome, nego onu igru u prvih 15 minuta. Lihtenstajn dolazi do sansi preko obe strane, jednostavno ali bez dovoljno preciznosti na krajnom momentu. Gledam kako Pjanic pravi 2 glupa foula, za koja bi protiv grcke (sa ustimanim teatralnim spravama) dobio dva zuta. Onda Lihtenstajn ulazi otvorenu u igru, nasi se gube u sredini - nije da ne trce - nego jednostavno glupan do glupana staje jedan drugom na noge. Pa u cemu je problem, taktika? Ocigledno, ali ne samo to, ovaj tim je pun igraca koji ne mogu igrati u slozenom sistemu, na kraju krajeva oni to pokazaju u klubovima. Cak i najcjeniji igrac nije toliko polivalentan da igra kao false 9 / jedini u spicu. U sredini samo talenti, Pjanic primjera radi nije ni na 30% stazi da bude kompletan igrac - a jedan ozbiljan tim ne moze snositi previse ne kompletnih igraca. Misimovic i njegova sema je poznata, on se licno igra sa svojojim fitnesom sto na kraju samo stvara probleme sa ostale. Ovo vrijedi samo za prvotimce, mi uopste nemamo dubinu u ekipi sto je dovoljno jadno, i govori koliko mi sansi imamo. To je tako, i sadasnji trener je tako zelio, ocigledne greske u razvoju igre, visoko postavljeni i jednostavan pljen za svaku malo bolju konter reprezentaciju.

Ciro je znao stos koji bi jedini funkcinisao sa ovakvom ekipom, svi su tako radili 2008.godine, preko kontra se zabijaju golovi a ostalo 85 minuta je BORBA 11 U SVOJOJ POLOVICI TERENA, samo su njemacka i spanija kondicionalno premocne, u slucaju spanije i tehnicki na kljucnim pozicijama. Znaci, covjek je discplinom ali i taktickom postavkom odredio pravac gdje netreba ni prevelika inteligencija (mislim u igri) a ni tehnicki skill, to se oslanja na 3 4 igraca iz ofanzive. Ali to je smetalo, smetalo je Misimovicu je muzo svoj nedohvatljivi status samo zato sto nije htio po principu rada, smetalo Dzeki jer nije dobio "svoj" prostor i morao da se previse vraca, samo zato sto on nije sposaban kontrolirati svoj energetski menerdzment. Smetalo je jos pokojem igracu, ali najvise je smetalo tkz. "ekspertima" koji nisu htjeli da gledaju "ruzni" fudbal nego balkanski Brazil. Meni je to svijedno, ja poznajem dovoljno dobro ovu generaciju igraca da sam siguran da nece proci na SP2014, ali opet to je moje misljenje - a ostali ukljucujuci i Barbareza neka se prije ili poslije Lihtejnstajna oglase.
I sta si htio postici sto si ovo objavio ovdje? Post je vrlo dobar, ni u jednom momentu smijesan. Osim sto ima lapsus u prvoj recenici.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 09 sep 2012, 17:34

tyler durden je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:

I sta si htio postici sto si ovo objavio ovdje? Post je vrlo dobar, ni u jednom momentu smijesan. Osim sto ima lapsus u prvoj recenici.
Interesantno majke mi, kako neki ljudi i nakon ove pobjede mogu pljuvati po reprezentaciji, i ne mogu se pomiriti sa činjenicom da se kvalitet ne postiže preko noći. Halo bola o'ladite malo, i prije pisanja postova provjerite prvo s kim igramo pa onda pišite "pametne" postove... :roll:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 09 sep 2012, 17:38

Pomiješao lik Luksemburg i Lihtenštajn, crkoh od smijeha...
NAPRIJED NARODE!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 09 sep 2012, 17:40

Zeman je napisao/la:Pomiješao lik Luksemburg i Lihtenštajn, crkoh od smijeha...
Niko te ne tjera da čitaš...

I nije Lihtenštajn, nego Lihtejnštajn.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 09 sep 2012, 18:04

*p!p!t@* je napisao/la: I nije Lihtenštajn, nego Lihtejnštajn.
E nije LihteJnstajn, nego Lihtenstajn.
http://bs.wikipedia.org/wiki/Lihten%C5%A1tajn" onclick="window.open(this.href);return false;

Dobar post, nije zasluzio da se nadje na ovoj temi, ali dobro. S cim se god ne slazes, to je smijesno, 'ta ces.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 09 sep 2012, 18:48

*p!p!t@* je napisao/la:
Interesantno majke mi, kako neki ljudi i nakon ove pobjede mogu pljuvati po reprezentaciji, i ne mogu se pomiriti sa činjenicom da se kvalitet ne postiže preko noći. Halo bola o'ladite malo, i prije pisanja postova provjerite prvo s kim igramo pa onda pišite "pametne" postove... :roll:

Koji je vama qrac ba, lik je napisao jedan kriticki osvrt na repku pod susicem i repku pod cirom i odjednom pljuvanje.
Sretni ste kad pobjedimo kad izgubimo svi cete srat , to sto neki na forumu znaju ukljucit objektivno oko pa malo bolje sagledat situaciju u repci odjednom su hejteri, pljuvaci i ne znam ti sta. O'ladite vi gospodo.
Ebem ti lihtenstajn, pobjedimo ebeni lihtenstajn i svi moramo pisat hvalospjeve i ljubit noge Susicu.

Jos mi kazes interesantno kako nakon ove pobjede neki ne mogu bit zadovoljni repkom tj. po vasem PLJUVAT. ebem ti mentalitet, pa ocekivala se goleada protiv silnog lihtenstajna. Da Pape izdominira Grcku i Slovacku , e onda se javi pa reci OVO "Interesantno kako neki mogu pljuavt.." .

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: feniksptica, J1897 i 15 gostiju.