Ima ovih glupih reklama, softly-coek objasnio... Ovaj sto je pisao je legenda, majstor, nasmijao me je do suza
Izdominirao je
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Men je i ova jakaAli zar fakat mislis da bi prosjecni
bosansko-hercegovacki otac izas´o na onom kijametu da trazi yebenog
Floky-ja...
Ko?OTNYS_YNWA je napisao/la:Još da znate i ko je autor..
Da nije možda.... don_burzaMonolog je napisao/la:Ko?OTNYS_YNWA je napisao/la:Još da znate i ko je autor..![]()
Ja sam se davno (ima tome više godina, da budem iskren) susreo sa ovom šprdancijom. Riječ je o drugom (arhaičnom) forumu.
I ja sam odmah na njeg' pomislio.Sheyi je napisao/la: Da nije možda.... don_burza![]()
Inače utakmica protiv Lihtejnštajna.samson je napisao/la:Avdija impresioniran protivnikom.. Ne znam, meni se cini boljom opcijom forsirati Viscu nego gurati Avdiju ..
Viper je napisao/la:Samo za tvoju informaciju Stojan ima zavrsen ekonomski fakultet sto ne bi mogao ni jedan seljak iz grada19Tuzla87 je napisao/la:
Ovaj lik je sam sebe izdominirao...alevkov je napisao/la:Pa bolje bi bilo da igra Samaras, jednostavno nemamo srece...
Pobjedili smo Luksemburg sa 8-1 i cudno prvi na tabeli, ali i sa takvom rekordnom pobjedom se nemogu ignorirati teske greske u igri a orgomne oko priprema i uopste tipa "napadacke" igre. Ne mislim cak ni na one osnovne automatisme, nema potrebe da se diskutuje o tome, nego onu igru u prvih 15 minuta. Lihtenstajn dolazi do sansi preko obe strane, jednostavno ali bez dovoljno preciznosti na krajnom momentu. Gledam kako Pjanic pravi 2 glupa foula, za koja bi protiv grcke (sa ustimanim teatralnim spravama) dobio dva zuta. Onda Lihtenstajn ulazi otvorenu u igru, nasi se gube u sredini - nije da ne trce - nego jednostavno glupan do glupana staje jedan drugom na noge. Pa u cemu je problem, taktika? Ocigledno, ali ne samo to, ovaj tim je pun igraca koji ne mogu igrati u slozenom sistemu, na kraju krajeva oni to pokazaju u klubovima. Cak i najcjeniji igrac nije toliko polivalentan da igra kao false 9 / jedini u spicu. U sredini samo talenti, Pjanic primjera radi nije ni na 30% stazi da bude kompletan igrac - a jedan ozbiljan tim ne moze snositi previse ne kompletnih igraca. Misimovic i njegova sema je poznata, on se licno igra sa svojojim fitnesom sto na kraju samo stvara probleme sa ostale. Ovo vrijedi samo za prvotimce, mi uopste nemamo dubinu u ekipi sto je dovoljno jadno, i govori koliko mi sansi imamo. To je tako, i sadasnji trener je tako zelio, ocigledne greske u razvoju igre, visoko postavljeni i jednostavan pljen za svaku malo bolju konter reprezentaciju.
Ciro je znao stos koji bi jedini funkcinisao sa ovakvom ekipom, svi su tako radili 2008.godine, preko kontra se zabijaju golovi a ostalo 85 minuta je BORBA 11 U SVOJOJ POLOVICI TERENA, samo su njemacka i spanija kondicionalno premocne, u slucaju spanije i tehnicki na kljucnim pozicijama. Znaci, covjek je discplinom ali i taktickom postavkom odredio pravac gdje netreba ni prevelika inteligencija (mislim u igri) a ni tehnicki skill, to se oslanja na 3 4 igraca iz ofanzive. Ali to je smetalo, smetalo je Misimovicu je muzo svoj nedohvatljivi status samo zato sto nije htio po principu rada, smetalo Dzeki jer nije dobio "svoj" prostor i morao da se previse vraca, samo zato sto on nije sposaban kontrolirati svoj energetski menerdzment. Smetalo je jos pokojem igracu, ali najvise je smetalo tkz. "ekspertima" koji nisu htjeli da gledaju "ruzni" fudbal nego balkanski Brazil. Meni je to svijedno, ja poznajem dovoljno dobro ovu generaciju igraca da sam siguran da nece proci na SP2014, ali opet to je moje misljenje - a ostali ukljucujuci i Barbareza neka se prije ili poslije Lihtejnstajna oglase.
Prvo pročitaj šta je lik napisao pa onda pametuj. Fraer kao prvo nije u stanju pogoditi protiv koga smo igrali, a ne nešto drugo...Zeman je napisao/la:E, jbga. Sad svaki post s kojim se ne slažete stavite na ovu temuReprezentacija je postala sveta krava kojoj se ništa ne smije prigovoriti kad pobjedi, tad su najbolji, ponos države i sl. A kad izgubi krene hajka od novinara do 99 posto forumaša na ovom forumu. Jeste mudonje kad ste u čoporu..
I sta si htio postici sto si ovo objavio ovdje? Post je vrlo dobar, ni u jednom momentu smijesan. Osim sto ima lapsus u prvoj recenici.*p!p!t@* je napisao/la:Ovaj lik je sam sebe izdominirao...alevkov je napisao/la:Pa bolje bi bilo da igra Samaras, jednostavno nemamo srece...
Pobjedili smo Luksemburg sa 8-1 i cudno prvi na tabeli, ali i sa takvom rekordnom pobjedom se nemogu ignorirati teske greske u igri a orgomne oko priprema i uopste tipa "napadacke" igre. Ne mislim cak ni na one osnovne automatisme, nema potrebe da se diskutuje o tome, nego onu igru u prvih 15 minuta. Lihtenstajn dolazi do sansi preko obe strane, jednostavno ali bez dovoljno preciznosti na krajnom momentu. Gledam kako Pjanic pravi 2 glupa foula, za koja bi protiv grcke (sa ustimanim teatralnim spravama) dobio dva zuta. Onda Lihtenstajn ulazi otvorenu u igru, nasi se gube u sredini - nije da ne trce - nego jednostavno glupan do glupana staje jedan drugom na noge. Pa u cemu je problem, taktika? Ocigledno, ali ne samo to, ovaj tim je pun igraca koji ne mogu igrati u slozenom sistemu, na kraju krajeva oni to pokazaju u klubovima. Cak i najcjeniji igrac nije toliko polivalentan da igra kao false 9 / jedini u spicu. U sredini samo talenti, Pjanic primjera radi nije ni na 30% stazi da bude kompletan igrac - a jedan ozbiljan tim ne moze snositi previse ne kompletnih igraca. Misimovic i njegova sema je poznata, on se licno igra sa svojojim fitnesom sto na kraju samo stvara probleme sa ostale. Ovo vrijedi samo za prvotimce, mi uopste nemamo dubinu u ekipi sto je dovoljno jadno, i govori koliko mi sansi imamo. To je tako, i sadasnji trener je tako zelio, ocigledne greske u razvoju igre, visoko postavljeni i jednostavan pljen za svaku malo bolju konter reprezentaciju.
Ciro je znao stos koji bi jedini funkcinisao sa ovakvom ekipom, svi su tako radili 2008.godine, preko kontra se zabijaju golovi a ostalo 85 minuta je BORBA 11 U SVOJOJ POLOVICI TERENA, samo su njemacka i spanija kondicionalno premocne, u slucaju spanije i tehnicki na kljucnim pozicijama. Znaci, covjek je discplinom ali i taktickom postavkom odredio pravac gdje netreba ni prevelika inteligencija (mislim u igri) a ni tehnicki skill, to se oslanja na 3 4 igraca iz ofanzive. Ali to je smetalo, smetalo je Misimovicu je muzo svoj nedohvatljivi status samo zato sto nije htio po principu rada, smetalo Dzeki jer nije dobio "svoj" prostor i morao da se previse vraca, samo zato sto on nije sposaban kontrolirati svoj energetski menerdzment. Smetalo je jos pokojem igracu, ali najvise je smetalo tkz. "ekspertima" koji nisu htjeli da gledaju "ruzni" fudbal nego balkanski Brazil. Meni je to svijedno, ja poznajem dovoljno dobro ovu generaciju igraca da sam siguran da nece proci na SP2014, ali opet to je moje misljenje - a ostali ukljucujuci i Barbareza neka se prije ili poslije Lihtejnstajna oglase.
Interesantno majke mi, kako neki ljudi i nakon ove pobjede mogu pljuvati po reprezentaciji, i ne mogu se pomiriti sa činjenicom da se kvalitet ne postiže preko noći. Halo bola o'ladite malo, i prije pisanja postova provjerite prvo s kim igramo pa onda pišite "pametne" postove...tyler durden je napisao/la:I sta si htio postici sto si ovo objavio ovdje? Post je vrlo dobar, ni u jednom momentu smijesan. Osim sto ima lapsus u prvoj recenici.*p!p!t@* je napisao/la:Ovaj lik je sam sebe izdominirao...alevkov je napisao/la:Pa bolje bi bilo da igra Samaras, jednostavno nemamo srece...
Niko te ne tjera da čitaš...Zeman je napisao/la:Pomiješao lik Luksemburg i Lihtenštajn, crkoh od smijeha...
E nije LihteJnstajn, nego Lihtenstajn.*p!p!t@* je napisao/la: I nije Lihtenštajn, nego Lihtejnštajn.
*p!p!t@* je napisao/la:
Interesantno majke mi, kako neki ljudi i nakon ove pobjede mogu pljuvati po reprezentaciji, i ne mogu se pomiriti sa činjenicom da se kvalitet ne postiže preko noći. Halo bola o'ladite malo, i prije pisanja postova provjerite prvo s kim igramo pa onda pišite "pametne" postove...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 53 gosta.