FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bistrikboy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bistrikboy » 05 sep 2012, 19:37

miky_hz je napisao/la:A sta je Fenan sa Olimpicom potpisao na dvije godine,a kolko sam shvatio po vasim pricama vas je odbio cisto iz tog razloga jel on nije htio veci ugovor,a Amar je insistirao na 2 godine :?: ...bez provokacije ,vidim da je pakas covjek jel se vuca ko kakva kurava,ali eto nesto mi zapade za oko ovo jel ste i vi spominjali da je problem u duzini ugovora pored toga sto je trazio da razmisli duze
htio je klauzulu da moze otici cim dođe ponuda dobra za njega,bez obzira sta se klubu nudi.To je to.

Bravo za omladince!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 05 sep 2012, 19:38

miky_hz je napisao/la:A sta je Fenan sa Olimpicom potpisao na dvije godine,a kolko sam shvatio po vasim pricama vas je odbio cisto iz tog razloga jel on nije htio veci ugovor,a Amar je insistirao na 2 godine :?: ...bez provokacije ,vidim da je pakas covjek jel se vuca ko kakva kurava,ali eto nesto mi zapade za oko ovo jel ste i vi spominjali da je problem u duzini ugovora pored toga sto je trazio da razmisli duze
Ma i u tom ti ugovoru sigurno stoji klauzula da moze otici cim dobije neku ponudu iz vana.. A moze biti da mu se nesto i nije svidjelo kod nas.. Ko ce mu znati.. Sto ljudi sto cudi.. Sve u svemu neka mu je sa srecom a ovdje vise nije vrijedan pomena..

@bistrikboy
Moze li se pronaci kakav nacin da zadrzimo ove omladince koji vrijede.. Ovako se radujem u njihovim rezultatima a na kraju se svi sto valjaju razbjeze na sve strane..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 05 sep 2012, 19:42, ukupno mijenjano 2 puta.
BUDI ŽELJO !!!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 05 sep 2012, 19:40

Po mojoj nekoj logici, prvo je otisao u celik i vidio da ni oni nece ugovor na pola godina, ni mi necemo ugovor na pola godine, a vjerovatno u medjuvremenu nije bilo neke primamljive ponude iz ino.... u Zelju da se vraca, e pa ne moze buraz, ne ide to tako, u celiku mu vjerovatno nude malo kesa, dok olimpic sigurno da nudi dobre pare i sta ce covjek se pomirio sa sudbinom,nema vani, igraj ovdje ko najvise daje i suti...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 05 sep 2012, 19:59

@champions1921

A i sam znas kakvi su roditelji danas,nedo bog nikome kako razmisljaju.Da ti samo cujes kako danas razmislja Colpin otac ma syebo bi se vjeruj mi.Dzeko je za njega segrt trebao biti njegovom malom.To je po meni najveci problem.Pozitivan primjer je Ara po meni.Odbijali su roditelji ponude slusali Amara ali se L'pool ne odbija to je valjda jasno.Hertha,Werder,Soso odbijeni.Ako mali ostane sada kod nas ubijedjen sam ali bas ubjedjen da ce malac biti strasan igrac i kroz kratak period i reprezentativac.Po meni u kadetima ima veceg potencijala nego u juniorima.Ono sto nam najvise nedostaje je strategija sa tom djecom kad se pokazu.Da bar klub nudi stipendije toj djeci,znaci placa im skolarinu u srednjoj i sl. vec bi bilo drugacije.Djeca bi imala obavezu prema klubu.Ovako je klub "osudjen" na sud njihovih roditelja.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

papir
Kontakt:

Post Postao/la papir » 05 sep 2012, 20:02

Što se palite? Čovjek imao uslove, nismo mogli. On otišao kod onih koji to mogu platiti. Ponavljamo se. Nedavno je slično bilo sa Hajradinovićem.

Ja se ne bih okrenuo za ovim Fenanom, a ne sada se mi tješimo da ima ugovor da ide kada hoće, mi njega odj...li, Fenan đubre i slično. Nasukao nas, nije prvi ni posljednji. Željo ostaje sa i bez njega.

almirr
Kontakt:

Post Postao/la almirr » 05 sep 2012, 20:20

manijaci koga prizeljkujete u kupu
ZELJEZNICAR<TM87-ZAVIDOVICI

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 05 sep 2012, 20:22

almirr je napisao/la:manijaci koga prizeljkujete u kupu
ko god dođe rasut cemo ga 8-)

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 05 sep 2012, 20:27

AboveTheLaw je napisao/la:
Ulazimo u trecu godinu kako nismo izubili u kupu. Tako da nam je sasvim svejedno. Voljeo bih da dobijemo ove divove koji napadaju duplu krunu, da ne citam vise gluposti. :)
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 05 sep 2012, 20:39

Paranoja je napisao/la:
AboveTheLaw je napisao/la:
Ulazimo u trecu godinu kako nismo izubili u kupu. Tako da nam je sasvim svejedno. Voljeo bih da dobijemo ove divove koji napadaju duplu krunu, da ne citam vise gluposti. :)
ulazimo u cetvrtu godinu :) zadnji put izgubili u septembru 2008 od Zvijezde u Gradačcu

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 05 sep 2012, 20:42

@aNEL U pravu si :D
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 05 sep 2012, 20:49

http://www.facebook.com/fudbalski.klub. ... r.sarajevo" onclick="window.open(this.href);return false;

Zvanicna, hit lajk!

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 05 sep 2012, 21:27

Za one koji su se nadali Slobodi u kupu, ništa od toga, ispali su od u Orašju od Orašja (trenutno igra Drugu ligu FBiH - Sjever) nakon izvodjenja penala. Ako mene pitate, ja bi najradije da budemo gosti kod Famosa (ako su prosli Jahorinu) ili Rudaru iz Zenice i to ne zbog, hajmo tako reci, lahkog protivnika, nego zbog gostovanja. :)

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 05 sep 2012, 21:31

E nek se malo smirilo :D
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 05 sep 2012, 21:36

AnelZ je napisao/la:
Paranoja je napisao/la: Ulazimo u trecu godinu kako nismo izubili u kupu. Tako da nam je sasvim svejedno. Voljeo bih da dobijemo ove divove koji napadaju duplu krunu, da ne citam vise gluposti. :)
ulazimo u cetvrtu godinu :) zadnji put izgubili u septembru 2008 od Zvijezde u Gradačcu
Ulazimo u petu godinu... :D Racunaj.. :) Mozda je ovih dana navrsilo 4 godine od tog poraza, a sada ulazimo u petu... :lol:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

almirr
Kontakt:

Post Postao/la almirr » 05 sep 2012, 21:37

AnelZ je napisao/la:Za one koji su se nadali Slobodi u kupu, ništa od toga, ispali su od u Orašju od Orašja (trenutno igra Drugu ligu FBiH - Sjever) nakon izvodjenja penala. Ako mene pitate, ja bi najradije da budemo gosti kod Famosa (ako su prosli Jahorinu) ili Rudaru iz Zenice i to ne zbog, hajmo tako reci, lahkog protivnika, nego zbog gostovanja. :)
pridruzujem se zeljama ;)
ZELJEZNICAR<TM87-ZAVIDOVICI

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 05 sep 2012, 22:40

bistrikboy je napisao/la:@champions1921

A i sam znas kakvi su roditelji danas,nedo bog nikome kako razmisljaju.Da ti samo cujes kako danas razmislja Colpin otac ma syebo bi se vjeruj mi.Dzeko je za njega segrt trebao biti njegovom malom.To je po meni najveci problem.Pozitivan primjer je Ara po meni.Odbijali su roditelji ponude slusali Amara ali se L'pool ne odbija to je valjda jasno.Hertha,Werder,Soso odbijeni.Ako mali ostane sada kod nas ubijedjen sam ali bas ubjedjen da ce malac biti strasan igrac i kroz kratak period i reprezentativac.Po meni u kadetima ima veceg potencijala nego u juniorima.Ono sto nam najvise nedostaje je strategija sa tom djecom kad se pokazu.Da bar klub nudi stipendije toj djeci,znaci placa im skolarinu u srednjoj i sl. vec bi bilo drugacije.Djeca bi imala obavezu prema klubu.Ovako je klub "osudjen" na sud njihovih roditelja.
Ma ti roditelji su nepopravljivi i to ce tako ostati.. Ne znam postoji li bar neka teoretska sansa da, recimo, savez donese neke direktive da igrac ne moze napustiti klub do neke, lupam,23 godine bez suglasnosti kluba.. Nesto tako je bilo koliko znam u bivsoj drzavi kada igrac nije mogao, cini mi se, do 26-e godine ici vani.. Ovo sto se sada desava je totalno nefer prema klubovima i ne znam koliko se ti fudbaleri uopste mogu nazivati nasom buducnoscu.. Znam da ti momci sada izgaraju od zelje da nastupe nekad za prvi tim ali ih izmanipuliraju i oni pristanu da idu bilo gdje.. Za Aru si rekao.. Liverpul se ne odbija ali eno malog Hajradinovica danas gleda dojucerasnje suigrace a napustio ih je zbog jednog Olimpika.. E to mi vec nije jasno a znam da je momak lud za Zeljom..

U svakom slucaju i kod juniora ima dosta talenta.. Ja golove kakve je danas mali Baja zabio nisam nikada vidio na nasim terenima.. Onaj decko sto igra lijevo krilo je fizicki prejak i njih dvojica, po meni, vec sada mogu biti u konkurenciji za prvi tim cak i ispred Are koji je, cini mi se, za spica jos uvjek fizicki slab.. I eto nam oba krila koja bi za godinu dvije pod Amarovom palicom bili dominantni u nasoj ligi i na kojima bi dobre pare uzeli.. Da je skontati kako nacin da ih se zadrzi bilo bi dobro ali tesko da se nesto bitnije moze promijeniti..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 06 sep 2012, 01:03, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 05 sep 2012, 22:45

@ champions1921

samo da te ispravim, u ex-Yu se do 28. nije moglo ići van :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 05 sep 2012, 22:56

Ja mislim da ovo sto @champions1921 navodi je jedino rijesenje da zaustavimo masovan odlazak mladih talenata iz nase zemlje, pod uslovom da im klubovi omoguce stipendije do godine moguceg odlaska (lupam, 23 god) ili su im obavezni davati stipendije dok god ne potpisu profesionali ugovor sa maticnim timom. ;)

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 06 sep 2012, 01:40

champions1921 je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:@champions1921

Ma ti roditelji su nepopravljivi i to ce tako ostati.. Ne znam postoji li bar neka teoretska sansa da, recimo, savez donese neke direktive da igrac ne moze napustiti klub do neke, lupam,23 godine bez suglasnosti kluba.. Nesto tako je bilo koliko znam u bivsoj drzavi kada igrac nije mogao, cini mi se, do 26-e godine ici vani.. Ovo sto se sada desava je totalno nefer prema klubovima i ne znam koliko se ti fudbaleri uopste mogu nazivati nasom buducnoscu.. Znam da ti momci sada izgaraju od zelje da nastupe nekad za prvi tim ali ih izmanipuliraju i oni pristanu da idu bilo gdje.. Za Aru si rekao.. Liverpul se ne odbija ali eno malog Hajradinovica danas gleda dojucerasnje suigrace a napustio ih je zbog jednog Olimpika.. E to mi vec nije jasno a znam da je momak lud za Zeljom..

U svakom slucaju i kod juniora ima dosta talenta.. Ja golove kakve je danas mali Baja zabio nisam nikada vidio na nasim terenima.. Onaj decko sto igra lijevo krilo je fizicki prejak i njih dvojica, po meni, vec sada mogu biti u konkurenciji za prvi tim cak i ispred Are koji je, cini mi se, za spica jos uvjek fizicki slab.. I eto nam oba krila koja bi za godinu dvije pod Amarovom palicom bili dominantni u nasoj ligi i na kojima bi dobre pare uzeli.. Da je skontati kako nacin da ih se zadrzi bilo bi dobro ali tesko da se nesto bitnije moze promijeniti..
Ma od tih nekih zabrana da igrac ide nema nista,i ja licno sam protiv toga niti nam to treba.Diglo bi kvalitet lige ali bivecina tih potencijala stagnirala.Nema strucnog rada.Eto ja sam prije dvije hefte slucajno gledao kadete odusevio se bgm onim malcem na lijevom krilu,bas odusevio.

kanidja87
Kontakt:

Post Postao/la kanidja87 » 06 sep 2012, 08:08

abuzenze je napisao/la:
TMmanija2012 je napisao/la:I dalje mlatite u praznu slamu .Zastava jeste zapaljena,skandiralo se Cacino ime i sta sad..jbt ko da nas docekuju sa cvijecem.Po Sirokom pucaju,to nema veze.Pod Bijelim Brijegom publika ganja igrace Veleza,ma nema veze.U Banja Luci jure te sa kamenjem,sudiju gadjau kamenjem,ma nema veze.U I.Sarajevo ulijecu u teren navijaci udaraju igrace,nema veze.Pjevaju nije Bosna nasa drzava,to su pravi Bosanci i nema veze.Oni dole pjevaju da hebu Bosnu i Federaciju i to nema veze.E Manijaci zapalili zastavo drzave koja je izvrsila agresiju na NASU JEDINU ,e to ima veze.Nikad mi drzave necemo imati sve dok mi ceh placamo.
svaka ti cast
A frajera sta isprica....proslu sezonu u BL borac je bio samo na teletekstu...budite srecni ako dobijete samo 3 utakmice bez gledalaca...kazna vam ne gine MULTIETNICARI..xaxaxaxaxaxa...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, MrkiMedo, ristagrad, VivaLaLiberta i 44 gosta.