Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

soba 39
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la soba 39 » 06 sep 2012, 15:47

likma23 je napisao/la:Vise mi se ne gleda US Open :D

Pokvario mi je cijelu sedmicu, nisam toliko zelio ni kuci da dodjem iz skole, a inace brojim sekunde do zadnjeg zvona :D.

Federeru, Federeru, Federeru :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
:lol:
Ajde jbo US open ,biće još turnira.Možda večeras Novak ispadne pa se predomisliš i nastaviš gledati :mrgreen:
"Indija,Pakistan..."

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 06 sep 2012, 16:16

soba 39 je napisao/la:

Pokvario mi je cijelu sedmicu, nisam toliko zelio ni kuci da dodjem iz skole, a inace brojim sekunde do zadnjeg zvona :D.

Federeru, Federeru, Federeru :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ajde jbo US open ,biće još turnira.Možda večeras Novak ispadne pa se predomisliš i nastaviš gledati :mrgreen:
Ma vala i upravu si... Tesko ce ispast, ali sve je moguce, ja cu i ovako i onako gledat, ali vise nece biti to. Svjedno mi ko ce osvojiti, kad je ispao Federer, onda navijam za Ferrera :D :D :D
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 06 sep 2012, 17:43

likma23 je napisao/la:
soba 39 je napisao/la:

Ma vala i upravu si... Tesko ce ispast, ali sve je moguce, ja cu i ovako i onako gledat, ali vise nece biti to. Svjedno mi ko ce osvojiti, kad je ispao Federer, onda navijam za Ferrera :D :D :D
Eto vidiš da je sad lakše :lol:
Ajmooo Jankelaaa :P
"Indija,Pakistan..."

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 06 sep 2012, 18:16

Nadal je napisao/la:Great career of Andy Roddick! I really appreciate everything that he has done for tennis. We miss you!
slika

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 06 sep 2012, 20:24

Valencia je napisao/la:...a ono otisao najveci paksu u historiji tenisa .Zao mi sto se oprostio, volim gledati kada gubi !!
Roddick je bio osvježenje za tenis i definitivno će nedostajati, ako ne po igrama, onda sigurno po svom nenadjebivom humoru. :mrgreen:

[youtube][/youtube]

Berdych, Berdych, Berdych :!: Svaka čast majstore, konačno da neko razbije monotoniju polufinala sa TOP 4 igrača. Još kad bi Delpo noćaš zaigrao kao 2009, mojoj sreći ne bi bilo kraja. :mrgreen:
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 06 sep 2012, 20:35

U koliko pocinje mec?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 06 sep 2012, 23:25

strasan mec izmedju Janka i Davida

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 06 sep 2012, 23:56

Tipsarevic ima prednost brejka u 5. setu, al' ja sam uvjeren da David uzima ovo, pazite sad ratnika 8-)
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 07 sep 2012, 00:00

Ferrer ako se izvuce i dobije ovo skidam mu kapu .
4-1 za Janka u 5. setu i Ferrer servira , nije nemoguće ali jako jako teško :)

Inače , odličan meč , Janko fantastičan , kakvi samo returni :D

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 07 sep 2012, 00:36

Ferrer ratnik bez premca.... mrav koji radi radi....

EDIT odlicna igra obojice - a Janka, Marina i ostale ce yebat balkanoidni mentalitet izgleda zadugo....
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 07 sep 2012, 00:50

Edin TM87 je napisao/la:Tipsarevic ima prednost brejka u 5. setu, al' ja sam uvjeren da David uzima ovo, pazite sad ratnika 8-)
:mrgreen:

Kakva masinerija 8-) Hajmo do titule majstore, zasluzio si.

Komentator :lol: :lol: :lol: Ferrer je trazio medical zbog taktike, a Tipsarevic jer je povrijedjen :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 07 sep 2012, 00:50

Kako je odigrao zadnje poene Ferrer, svaka mu cast, odlican mec su odigrali. Del Potro i Djokovic za drugo mjesto u polufinalu, bit ce veoma zanimljivo.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

nanek

Post Postao/la nanek » 07 sep 2012, 00:51

Kakav mec!

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 07 sep 2012, 00:53

Malo je falilo Tipsareviću.KAKVAA ŠTETAAA. :cry: :cry:

Ferrer će biti počišćen u polufinalu 100%
You'll never walk alone.

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 07 sep 2012, 00:56

Odavno nije bolji mec, jednostavno nisam htio da bude kraj meca, jer stvarno nijedan nisu zasluzili da ispadnu, vadili se iz teskih situacija, pogadjali nemoguce, Fereru ni Bolt nije ravan sta covjek stize, ali eto ipak je moro neko ispast. Steta sto je ovaj zadnji mec cetvrtfinala ovako kasno i tu ocekujem odlicne poteze i neizvjesnost ali jbg kad je kasno :|
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 07 sep 2012, 00:57

VolimLiverpool je napisao/la:Malo je falilo Tipsareviću.KAKVAA ŠTETAAA. :cry: :cry:

Ferrer će biti počišćen u polufinalu 100%
:lol: :lol: :lol: :lol: ma 1000%

Ima udarce, ima igru, ima snage jos. Izgubit ce vjerovatno, al' pociscen sigurno nece biti.

Valja se odrzavat budnim da se pogleda i zadnje cetvrfinale, a tu ce bit' vatre :mrgreen:

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 07 sep 2012, 00:58

formance je napisao/la: Berdych, Berdych, Berdych :!: Svaka čast majstore, konačno da neko razbije monotoniju polufinala sa TOP 4 igrača. Još kad bi Delpo noćaš zaigrao kao 2009, mojoj sreći ne bi bilo kraja. :mrgreen:
Vidis, to sam prvo pomislio sinoc, nimalo mi nije bilo krivo iako je "moj" igrac izgubio dosta vazan mec.
To je potrebno tenisu, onakav Berdych, Cilic iz prva dva seta, Wawrinka, Janko, neki mladji igraci koji mogu iznenaditi velikane.

Danas se zna da npr. Tomic, Harrison ne mogu dobiti prvu cetvorku, da igraju ne znam kako. A nekada je klinac od 17. godina osvajao Wimbledon, nekada su Edberg, Becker znali ispasti odmah na startu i niko nije pravio od muhe, medvjeda jer je to bilo sasvim normalno.
Danas je to nemoguce.
Volio bi da i Delpo mozda napravi iznenadjenje i da u 1/2 imamo skroz drugu cetvorku nego inace(nemam nista protiv Novaka :mrgreen: ).
Falit ce Andy tenisu, to je sigurno, mozda se i on pozeli "udaranja" loptice, pa se vrati za jedno godinu, dvije.
Iako vec godinu, dvije, nije to bio stari dobri Andy Roddick, servis je oslabio, ledja su polako popustala, nije tu bilo vise snage u udarcima, doze agresivnosti, nego se oslonio na nesto defanzivniju varijantu, a on to nikako ne moze i nije mogao igrati.
Uglavnom, izuzetno karizmaticna osoba, iako je i bio malo napuhan, privatno je veoma dobra osoba, "raja" sto bi rekli. :mrgreen:
Vjerovatno bi imao i koji GS vise, da se nije pojavio covjek koji se zove Roger Federer, koji ga je kostao siguran sam par Majora. I pored svih tih silnih poraza, nikada mu nije zamjerio i uvijek su bili dobri prijatelji.

Ferrer ide dalje, kakav mec, strasan tenis i opet rudar, opet je kopao citav mec, radio i radio i opet mu se vratilo.
Kakav je samo to igrac, siguran sam igrac sa najboljom radnom navikom, cak boljom i od Nadala, samo rad i zasluzeno je tu gdje jeste.
David je ovom pobjedom obezbjedio 1/2 na tri GS-a, AO, RG i Us Open, te 1/4 Wimbledona. :!:
Genius, outrageous, the best ever! RF!

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 07 sep 2012, 01:00

E jbga Jankela :cry:
Valjda će brat ovo osvetiti :mrgreen:
"Indija,Pakistan..."

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 07 sep 2012, 01:01

retro je napisao/la:David je ovom pobjedom obezbjedio 1/2 na tri GS-a, AO, RG i Us Open, te 1/4 Wimbledona. :!:
Konstantan i idalje traje, al' opet nema finale GS-a i osvojen masters, steta velika, al' zato ima 16 ATP titula, covjek igra sve turnire :D Kakav Nadal, ovaj je spreman da igra 4 dana...

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 07 sep 2012, 01:09

Ferrer će u polufinalu jako teško osvojiti više od 11-12 gemova. :)

Meč između Del Potra i Novaka će biti spektakl,očekujem da Del Potro igra kao 2009. i izbaci Novaka.
You'll never walk alone.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.