Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko ce bodova osvojiti reprezentacija BiH u ove dvije utakmice ?

6
345
88%
4
30
8%
3
2
1%
2
0
Nema glasova.
1
4
1%
0
12
3%

Ukupno glasova: 393

Cartman
Kontakt:

Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Post Postao/la Cartman » 08 sep 2012, 01:24

Adi_Zepce je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Ne znam zasto neki nakon svake utakmice prozivaju Zahirovica. Mislim da covjek vrlo dobro svoj posao odradjuje. Znaci sve pokriva u odbrani i onda daje loptu kreativnijim igracima. Tako i treba da igra igrac u njegovoj ulozi, a ne da leti naprijed. Pogotovo u nasoj ekipi, gdje imamo masu kreativnih igraca.

Samo naprijed, Zaha.
U potpunosti se slazem s tobom.Uz to jos Zahirovic gubi vrlo malo lopti,a to je fkt prednost za jednog defanzivnog veznjaka.Momak je definitvno zasluzio mjesto u prvih jedanaest ;)
Upravo tako. Ne pravi pizdarije u opasnim situacijama nego igra na sigurno. Momak poznaje svoje mjesto i svoje mogucnosti. Nesto kao Masic kod kosarkasa, nije lider ekipe, ali svoje odradi itekako dobro.

Moram rec i da nam je Salihovic strasno falio. Onakav centarsut rijetko ko u Evropi ima. Bice on veliki bonus za nas u odnosu na prosle kvalifikacije kad skoro nije ni igrao.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 08 sep 2012, 01:27

Kad Susic zovne Alispahica "zasto zove ovoga sto sjedi na klupi u DInamu"
Kada Susic ne zovne Alispahica "zasto Susic ne zove onoga Alispahica"

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 08 sep 2012, 01:29

calcio je napisao/la:Kad Susic zovne Alispahica "zasto zove ovoga sto sjedi na klupi u DInamu"
Jos je jace kad se spominju imena koja jos nemaju ni nase papire :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 08 sep 2012, 01:40

adriano_leite je napisao/la:
calcio je napisao/la:Kad Susic zovne Alispahica "zasto zove ovoga sto sjedi na klupi u DInamu"
Jos je jace kad se spominju imena koja jos nemaju ni nase papire :lol: .
Jest, ima i toga. :D Nadam se da Safet ne zalazi na ove forume, ovo je ono bas sto se kaze ubijanje u pojam. Unaprijed si osudjen na neuspijeh jer sta god da uradis kritikovace te.

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 08 sep 2012, 02:01

Ocekivana pobjeda nado sam se pobjedu od 5-6 golova razlike samo losesmo izgledali u prvih 20 minuta sreca pa nas je Miske navrijeme aktiviro i ona je sve islo onako kako sam i ocekivao ovu utakmicu sto prije zaboraviti i pripremit se za Latviu koja je zeznuta repka gledo sam protiv Grcke malo kako igraju i mogu reci da su solidna repka mogu nas iznenaditi zato treba moksimalno se pripremiti za Latviu to ce biti utakmica kao sto je danas Hrvatska i Makedonija

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 08 sep 2012, 02:44

Bolesti majko moja...
Sta se sve nece procitat na ovom pdf-u. :o
Isao sam samo 3 stranica unazad.
Veze s objektivniscu,a kamoli s mozgom...Neki se nalozili ko da su menadzeri licno pojedinim igracima,te ovaj treba te ovaj ne treba,ccc.
Uredu mi je svaka kritika koja je razumna,al vala u noci gdje smo slavili 8:1 sve je ok nema zamjerki.
Lihtenstajn nije kompetentan za bilo kakvo ocjenjivanje.Niti se nasi mogu nalozit protiv njih kao protiv Francuske recimo.Ovo veceras sto su prikazali je nesto sasvim drugo,jer vec kod treceg gola vidjeli su da mogu jos pa onda sto da ne natrpat ih do kraja.
Pravi test je u utorak gdje ce se moci vidjeti puno vise protiv puno jaceg protivnika.
Ja bih bio PREZADOVOLJAN sa 1:0.
Isto kao sto bih i veceras da se kojim slucajem utakmica zavrsila rezultatom 2:0 za nas.Tri boda su tri boda.

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 08 sep 2012, 03:22

joj krv ti **********, pa dodjem kao covjek da procitam pohvale i pogledam izjave, kad ono bolidi nasli MAHANE u 8:1
Pa HALOOOOOOOOOO, danas svi igraju fudbal, nekoj paraolimpijskoj repki bi bilo tesko ugurat 8 komada.
I ovo je BiH :oops:
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 08 sep 2012, 03:37

Rutinerska utakmica za prvotimce, reklo bi se malo zesci trening. Nepotrebno ih je hvaliti jer ima dovoljno hvale sa svih strana.

Ono na sta ozbiljno trebao posvetiti paznju je prije svega sto je Salihovic u ozbiljnom behutu i morace formu dici na nivo sto prije inace cemo imati ozbiljnih problema narocito jer smo deficitni na njegovoj poziciji.

Vrsajevic dokazao da nije za reprezentacije cak ni protiv fenjerasa tipa Lihtenstajna.

Pjanic igrao malo povuceniju ulogu pa predpostavljam da zbog toga nije dosao do punog izrazaja.

Zahirovic mora obratiti paznju na koncentraciju. Onakvo ispadanje kod primljenog gola se nesmije desavati.

Odbrana po obicaju suplja. Nedaj boze da se Spahic povrijedi ili pokupi zute kartone. Donji smo. Sva sreca sto Grcka nije poznat kao golgeterski tim.

samovasposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samovasposmatram » 08 sep 2012, 03:39

ovdje mnogi traze dlaku u jajetu. Samo cu reci 8:1, 3 boda, ogromna gol diferncija koja nam na kraju moze biti zlata vrijedna, 2x hatricka i cijela evropa pise o nama najveca pobjeda ove veceri. Meni je ovo sasvim dovoljno, idemo dalje.
WHUFC

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 08 sep 2012, 03:50

lista strijelaca :D

Player GF PEN MinP MP
Edin DZEKO 3 0 90 1
Vedad IBISEVIC 3 0 90 1
Zvjezdan MISIMOVIC 2 0 79 1
Mesut OEZIL 2 0 90 1
Pablo OSVALDO 2 0 90 1
Frank LAMPARD 2 1 90 1
Edgar CANI 1 0 8 1
Erjon BOGDANI 1 0 17 1
Alfred FINNBOGASON 1 0 18 1
Artur SARKISOV 1 0 26 1
Nikica JELAVIC 1 0 27 1
Kevin DOYLE 1 0 32 1
Zoltan GERA 1 1 44 1
Adrian MIERZEJEWSKI 1 0 46 1
Mathias CHRISTEN 1 0 46 1
Tamas PRISKIN 1 0 46 1
Kari ARNASON 1 0 49 1
Jermain DEFOE 1 0 68 1
Daniel DA MOTA 1 0 79 1
Tornike Okriashvili

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 08 sep 2012, 04:12

Dado je napisao/la:Rutinerska utakmica za prvotimce, reklo bi se malo zesci trening. Nepotrebno ih je hvaliti jer ima dovoljno hvale sa svih strana.

Ono na sta ozbiljno trebao posvetiti paznju je prije svega sto je Salihovic u ozbiljnom behutu i morace formu dici na nivo sto prije inace cemo imati ozbiljnih problema narocito jer smo deficitni na njegovoj poziciji.

Vrsajevic dokazao da nije za reprezentacije cak ni protiv fenjerasa tipa Lihtenstajna.

Pjanic igrao malo povuceniju ulogu pa predpostavljam da zbog toga nije dosao do punog izrazaja.

Zahirovic mora obratiti paznju na koncentraciju. Onakvo ispadanje kod primljenog gola se nesmije desavati.

Odbrana po obicaju suplja. Nedaj boze da se Spahic povrijedi ili pokupi zute kartone. Donji smo. Sva sreca sto Grcka nije poznat kao golgeterski tim.
Potpuno se slazem ova utakmica je kao trening nikakvo mjerilo
Vrsajevic nema mjesta u repki jer imamo boljih i mladji igraca , sada je dobio sansu zato sto je Lula bio suspendovan i Stevanovic u mladoj repki a u buduce on nema sta traziti u A repki ima tu igraca koji zasluzuju sansu Stevanovic,Visca, I.Hajrovic, Husejnovic, Galesic, Suljic ............. Samo ne razumijem zasto nije Vladavica pozivo da popuni mjesto suspendovanog Lulica
Mislim da je Vrsajevic i Vrancic u repki samo zato sto ima dobrog menadzera zalutali u repki nigdje veze

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 08 sep 2012, 08:01

bez euforije, i bice sve dobro ;)

ps: cestitke Dzeki i Misketu na rekordu :)
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

princx
Kontakt:

Post Postao/la princx » 08 sep 2012, 08:14

prezadovoljan: 3 boda,dobra gol razlika.jeste da je los protivnik,ali koga to zanima :D

Buducnost
Kontakt:

Post Postao/la Buducnost » 08 sep 2012, 08:30

Fanfara je napisao/la:Sve uredu,sve je super.Bit ću izuzetak,nikog neću kritikovati,sve pohvale svima.Jedino što mi smeta i što me boli,zašto repka mora biti odskočna daske za neke prosječne igrače koji imaju 'jake' menađere.Nisu loši momci ni Vrančić ni Šunjić ni Vraneš,Svraka,Sesar,Vršajević,Šehić,Zahirović.Ali zašto tu nema jednog Zukanovića,pa Hadžića recimo,pa tog malog Kolašinca,pa Bičakćića,Alispahić je opet ispao,golmana Burića nema odavno(mislim da je 2-3 puta sjedio na klupi još davno).Šta su oni skrivili,lošiji od ovih nisu :?
Zukanovic - nema BH pasos
Hadzic - nema BH pasos
Kolasinac - nema BH pasos
Bicakcic - nema BH pasos
Hajrovic - nema BH pasos

Prvo neka srede papirologiju pa onda se moze o njima diskutovati. A ne pisati preko medija "neznam dokle mi je doslo sa pasosom, nista mi Susic ne javlja"..

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 08 sep 2012, 08:34

Buducnost je napisao/la:
Fanfara je napisao/la:Sve uredu,sve je super.Bit ću izuzetak,nikog neću kritikovati,sve pohvale svima.Jedino što mi smeta i što me boli,zašto repka mora biti odskočna daske za neke prosječne igrače koji imaju 'jake' menađere.Nisu loši momci ni Vrančić ni Šunjić ni Vraneš,Svraka,Sesar,Vršajević,Šehić,Zahirović.Ali zašto tu nema jednog Zukanovića,pa Hadžića recimo,pa tog malog Kolašinca,pa Bičakćića,Alispahić je opet ispao,golmana Burića nema odavno(mislim da je 2-3 puta sjedio na klupi još davno).Šta su oni skrivili,lošiji od ovih nisu :?
Hadzic - nema BH pasos
Bicakcic - nema BH pasos
Hajrovic - nema BH pasos

Prvo neka srede papirologiju pa onda se moze o njima diskutovati. A ne pisati preko medija "neznam dokle mi je doslo sa pasosom, nista mi Susic ne javlja"..
Ne lupaj zivota ti, Zukanovic i Kolasinac imaju sve papire samo ih Pape treb pozvati. A i ovim ostalim Pape treba reci da na njih racuna i da zapocnu proceduru za dobivanje potrebne papirologije (neki su vec u toku) pa cak bi savez trebao da im pomogne oko ubrzanja postupka.

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 08 sep 2012, 08:45

Nema potrebe sad pljuvati po Safetu jer bar ovu utakmicu nije to zaslužio. Vjerujem da mnogi željno iščekuju da izgubimo pa da onda počnu. A ne treba sad ni po Avdiji pljuvati toliko. Nisam ni ja zadovoljan kako je odigrao, ali je bio najaktivniji naš igrač. Imamo sigurno boljih igrača na njegovoj poziciji, ali ja bih mu dao još jednu šansu, bar za borbenost. Odigrao je kako je odigrao i hvala mu. Što se tiče Svrake, momak je ostao neocijenjen, jer stalno se krije od lopte i poprilično mi djeluje isprepadano. Volio bih da se više nudi, lijepo igra za Želju, al' u reprezentaciji bježi od lopte k'o đavo od krsta. Sad aBd pobijedimo Latviju, a onda bod u Grčkoj bi bio zlata vrijedan. Ja sam prezadovoljan ovom pobjedom. Obrana je pokazala puno slabosti, kao što sam i očekivao. Jasno je da smo tu najlošiji i da je vrijeme da se Pape aktivira oko nekih igrača, a i oni sami.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

Buducnost
Kontakt:

Post Postao/la Buducnost » 08 sep 2012, 09:03

vendeta87 je napisao/la:
Buducnost je napisao/la:
Hadzic - nema BH pasos
Bicakcic - nema BH pasos
Hajrovic - nema BH pasos

Ne lupaj zivota ti, Zukanovic i Kolasinac imaju sve papire samo ih Pape treb pozvati. A i ovim ostalim Pape treba reci da na njih racuna i da zapocnu proceduru za dobivanje potrebne papirologije (neki su vec u toku) pa cak bi savez trebao da im pomogne oko ubrzanja postupka.
Ne provaljuj se. Kolasinac nemoguce da ima BH pasos. NEMOGUCE. U njemackoj nisu moguca dvojna drzavljanstva, tako ako je igrao za mladje kategorije pasos mu je Dojcland nemoguce da igra sa BH pasosom za Njemacku a da ima obadva opet nemoguce.

Tako je bolje da se ti ne provaljujes..

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 08 sep 2012, 09:25

Buducnost je napisao/la:
Hadzic - nema BH pasos
Bicakcic - nema BH pasos
Hajrovic - nema BH pasos

Kako Zukanovic nema pasos ako je momak igrao nekoliko sezona u Zelji gdje je i ponikao msm, a i rodjen je u Sarajevu.....
A za ove dusebriznike, Svraku branim jer igra za Zelju a i fakat Zahirovic dok je igro nasu PL nije bio najbolji igrac na svojoj poziciji(doduse bio je mlad, al' i Muamer je bio isto tako mlad), to je i tada bio Muamer al' jednostavno ovaj se momak gura(on jos nema kvalitet za A selekciju i nek igra za mladu dok se jos malo razvije i poboljsa, kad moze igrati za zmajice).... Uostalom Papek spominje da nece igrati igraci iz znj liga a ovaj igra 2. Rusku, pa onda u tom slucaju morao bi i recimo Muslimovic dobiti sansu jer je kineska liga sigurno bolja od ruske 2. i od nase PL....
O Vrsajevicu je davno sve opjevano i nisam jedini koji smatra da je lose odigrao, al' ako nista treba mu dati 2. sansu jer sam i ja pretjerao kad sam napisao u 1. postu otjerati..... I Sunjica treba na klupu poslati jer nam je Lihtenstajn nekoliko puta opasno zaprijetio nakon sto je ovaj ispadao kao iz voza......
Zukan mora dobiti poziv za iduci komplet utakmica u Oktobru jer ni Pandza sigurno nece igrati.... Da je bar Papac ostao..... On bi mogao igrati stopera.....

EDIT
I Coca mora dobiti poziv jer jos dok je igro u Grckoj, bio je je odlican a sad je presao u Izrael gdje nije igrao ni Medo koji je opet dobijao pozive, a ovaj je standardan pa opet nista.....
Zadnja izmjena: Hypnose, dana/u 08 sep 2012, 09:31, ukupno mijenjano 1 put.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

HammoRSL
Kontakt:

Post Postao/la HammoRSL » 08 sep 2012, 09:26

Imali ko snimak utakmice citave ? Znam da je prije bio pdf Arhiva utakmica ali nemogu naci.

Hvala unaprijed.
RSL & Arsenal

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 08 sep 2012, 09:28

Evo vam dokaz da se ne koljete.
Kolašinac - NEMA http://www.transfermarkt.de/de/sead-kol ... 94005.html
Zukanović -IMA http://www.transfermarkt.de/de/ervin-zu ... 44059.html

Provjerite i ostale igrače po istom principu, pa onda prosudite.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.