Buducnost je napisao/la:Fanfara je napisao/la:Sve uredu,sve je super.Bit ću izuzetak,nikog neću kritikovati,sve pohvale svima.Jedino što mi smeta i što me boli,zašto repka mora biti odskočna daske za neke prosječne igrače koji imaju 'jake' menađere.Nisu loši momci ni Vrančić ni Šunjić ni Vraneš,Svraka,Sesar,Vršajević,Šehić,Zahirović.Ali zašto tu nema jednog Zukanovića,pa Hadžića recimo,pa tog malog Kolašinca,pa Bičakćića,Alispahić je opet ispao,golmana Burića nema odavno(mislim da je 2-3 puta sjedio na klupi još davno).Šta su oni skrivili,lošiji od ovih nisu

Zukanovic - nema BH pasos
Hadzic - nema BH pasos
Kolasinac - nema BH pasos
Bicakcic - nema BH pasos
Hajrovic - nema BH pasos
Prvo neka srede papirologiju pa onda se moze o njima diskutovati. A ne pisati preko medija "neznam dokle mi je doslo sa pasosom, nista mi Susic ne javlja"..
Kako Zukanovic nema pasos ako je momak igrao nekoliko sezona u Zelji gdje je i ponikao msm, a i rodjen je u Sarajevu.....
A za ove dusebriznike, Svraku branim jer igra za Zelju a i fakat Zahirovic dok je igro nasu PL nije bio najbolji igrac na svojoj poziciji(doduse bio je mlad, al' i Muamer je bio isto tako mlad), to je i tada bio Muamer al' jednostavno ovaj se momak gura(on jos nema kvalitet za A selekciju i nek igra za mladu dok se jos malo razvije i poboljsa, kad moze igrati za zmajice).... Uostalom Papek spominje da nece igrati igraci iz znj liga a ovaj igra 2. Rusku, pa onda u tom slucaju morao bi i recimo Muslimovic dobiti sansu jer je kineska liga sigurno bolja od ruske 2. i od nase PL....
O Vrsajevicu je davno sve opjevano i nisam jedini koji smatra da je lose odigrao, al' ako nista treba mu dati 2. sansu jer sam i ja pretjerao kad sam napisao u 1. postu otjerati..... I Sunjica treba na klupu poslati jer nam je Lihtenstajn nekoliko puta opasno zaprijetio nakon sto je ovaj ispadao kao iz voza......
Zukan mora dobiti poziv za iduci komplet utakmica u Oktobru jer ni Pandza sigurno nece igrati.... Da je bar Papac ostao..... On bi mogao igrati stopera.....
EDIT
I Coca mora dobiti poziv jer jos dok je igro u Grckoj, bio je je odlican a sad je presao u Izrael gdje nije igrao ni Medo koji je opet dobijao pozive, a ovaj je standardan pa opet nista.....