Precijenjeni igraci
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Precijenjeni igraci
Po meni najprecijenjeniji fudbaler trenutno je Neymar. Nema sumnje da ima strašnu kontrolu lopte i da ponekad zna zadiviti sve nas sa svojim atraktivnim potezima. ALi ba kad uzme loptu, pa drzi je sve dok je ne izgubi, nikad nikome neće da doda. Gledao sa mono finale OI, pa lik je najlošiji bio. I on da vrijedi te desetine miliona, da se otimaju Real i Barca za njega, smiješno.
Jedan grb, jedan tim, jedna boja, samo je jedna ljubav moja.
♥ FC BAYERN ♥
♥ FC BAYERN ♥
Ma nema šanse da je Biskvit u top tri zadnja vezna. To jo ko da kažeš da je Victor Valdez u top tri golmana.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Dobar je Bosqets,dosta je napredvao u smislu tehnicke sposobnosti i pas igre . Ali nije u top 3 nikako . Takodje,nije ni precijenjen igrac .Spada u top 10 sasvim sigurno . Recimo ,meni su bez konkurencije Yaya ,Toulalan i De Rossi .
.
Prvo se treba dolazati u Evropi . Posjeduje ogromne fudbalsko znanje , ima potencija da postane novi Ronaldinho, imaju dosta slicnosti,voli loptu,ima dribling,brzinu . Ono sto radi u Brazilu je dosta impresivno ,ali Evropa je pravo mjerilo kvaliteta nekog fudbalera . Da li je precijenjen vidjecemo kada zaigra na starom kontinentuArnelBa je napisao/la:Po meni najprecijenjeniji fudbaler trenutno je Neymar. Nema sumnje da ima strašnu kontrolu lopte i da ponekad zna zadiviti sve nas sa svojim atraktivnim potezima. ALi ba kad uzme loptu, pa drzi je sve dok je ne izgubi, nikad nikome neće da doda. Gledao sa mono finale OI, pa lik je najlošiji bio. I on da vrijedi te desetine miliona, da se otimaju Real i Barca za njega, smiješno.

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Busquets ce ( ako vec nije ) za koju godinu biti ubjedljivo najbolji defanzivni vezni na svijetu.
Pa taj momak ima tek 24 godine ..
Po meni su on i Alonso iznad Yaye i DDR-a.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
M4kaveli je napisao/la:Busquets ce ( ako vec nije ) za koju godinu biti ubjedljivo najbolji defanzivni vezni na svijetu.

-
- Kontakt:
Ne znam zašto Nicola? On nije nikad imao neki višemilionski transfer, a i sada igra za Cataniju.. Dok je igrao u Juventusu on je inače grijao klupu.Monolog je napisao/la:Bolji je DDR.![]()
Nego, ja ovdje više vidim izražavanja antipatija prema nekim igračima negoli objektivnog posmatranja glede precijenjenosti tih istih igrača.
S obzirom da se ovdje navode imena većine igrača Reala i Barcelone, zanima me jedna stvar. Koliko onda vrijede Xavi, Iniesta, Messi, Ronaldo, Alonso, Casillas. Jer, ako ostatak ekipe ne valja, onda ovi odudaraju od svih mogućih igrača koji su ikad šutali loptu. Samim tim, ne postoje igrači koji mogu u rečenicu s njima.
Mislim da sam naveo ovdje neke igrače za koje smatram da su precijenjeni. Al', evo da malo refreshujem listu.![]()
Downing, Henderson (s tim da ima vremena za njeg), Nani, Young, Flamini, Gourcuff, Gomis, Gomez (), Legrotaglie...
- tyler durden
- Kontakt:
ASUS je napisao/la:Modric me ničim nije impresionirao iskreno, Young odigra 1 dobru u 20 tekmi, Džeko je mislim bio u stanju šoka 5 dana kad je čuo koliko siti daje za njega, a realno daleko je od top klase, za Carrola ne treba trošiti riječi, Pique igrač bez mozga slično Kao i njegov golmanNeutralan88 je napisao/la:ASUS je napisao/la:Modric, Young, Džeko, Carrol, Arshavin, Pique
pitam li se zbog cega si mi Dzeku naveo![]()
![]()
![]()
Za Modrica precjenjen da li je vidjet cemo tek je presao mozda se isplati![]()
Carrol je definitivno promašaj
Cuj Modric TE nije nicim impresionirao, a cime je impresionirao pola strucnjaka iz EPL , Mourinha, itd ?
Koje preseravanje u pm.
Lave mani tih izjava. ajde demantuj.Vidal je napisao/la:Ma nema šanse da je Biskvit u top tri zadnja vezna. To jo ko da kažeš da je Victor Valdez u top tri golmana.

DDR, Yaya, Alonso - u kom je filmu to Busqets bolji od njih?
- tyler durden
- Kontakt:
Rekao sam da je u top3 zadnja vezna igracaVidal je napisao/la:DDR, Yaya, Alonso - u kom je filmu to Busqets bolji od njih?

Yaya je centralni vezni.
Mislis da je Sergio bolji od Mikela? pffffffffftyler durden je napisao/la:Rekao sam da je u top3 zadnja vezna igracaVidal je napisao/la:DDR, Yaya, Alonso - u kom je filmu to Busqets bolji od njih?Nijanse odlucuju izmedu DDR-a ,ALonsa i Busquetsa
A ti si rekao da je precijenjen
![]()
Yaya je centralni vezni.

SAMO ČELIK !
- tyler durden
- Kontakt:
MikelViper je napisao/la:Mislis da je Sergio bolji od Mikela? pffffffffftyler durden je napisao/la:Rekao sam da je u top3 zadnja vezna igracaVidal je napisao/la:DDR, Yaya, Alonso - u kom je filmu to Busqets bolji od njih?Nijanse odlucuju izmedu DDR-a ,ALonsa i Busquetsa
![]()
Yaya je centralni vezni.

Idi hašaj asfalt

Ja se syebah da hađem ovo da sam rekao i ne nalazim totyler durden je napisao/la:Rekao sam da je u top3 zadnja vezna igracaVidal je napisao/la:DDR, Yaya, Alonso - u kom je filmu to Busqets bolji od njih?Nijanse odlucuju izmedu DDR-a ,ALonsa i Busquetsa
![]()
Yaya je centralni vezni.

Bio sam šokiran činjenicom da je neko rekao da je on medju top tri zadnja vezna(što nije).

Potencijala ima(lijepo glumi, fino dodaje, zna udarit,..) i po meni je među top deset ali da je među top tri je smiješno.

ko je DDR ?
nikako da se sjetim
nikako da se sjetim

Upravo takoVidal je napisao/la:Ja se syebah da hađem ovo da sam rekao i ne nalazim totyler durden je napisao/la:Rekao sam da je u top3 zadnja vezna igracaVidal je napisao/la:DDR, Yaya, Alonso - u kom je filmu to Busqets bolji od njih?Nijanse odlucuju izmedu DDR-a ,ALonsa i Busquetsa
![]()
Yaya je centralni vezni.![]()
Bio sam šokiran činjenicom da je neko rekao da je on medju top tri zadnja vezna(što nije).![]()
Potencijala ima(lijepo glumi, fino dodaje, zna udarit,..) i po meni je među top deset ali da je među top tri je smiješno.

SAMO ČELIK !
Lesnar je napisao/la:ko je DDR ?
nikako da se sjetim

Daniele De Rossi

a da vidi mene,skroz zaboravio
ja sve tražim nekog holandjanina zbog ovog drugog D (der)
ja sve tražim nekog holandjanina zbog ovog drugog D (der)

Zadnja izmjena: Lesnar, dana/u 08 sep 2012, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.
Mislim da je dovoljno pogledati gdje igra Busquets.
Barcelona i Spanija
I definitino spada u top3 na pozici zadnjeg veznog.
Barcelona i Spanija

I definitino spada u top3 na pozici zadnjeg veznog.
Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 08 sep 2012, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça ! Mes que un club !
- tyler durden
- Kontakt:
Vrtimo se u krug pobra mojVidal je napisao/la:Ja se syebah da hađem ovo da sam rekao i ne nalazim totyler durden je napisao/la:Rekao sam da je u top3 zadnja vezna igracaVidal je napisao/la:DDR, Yaya, Alonso - u kom je filmu to Busqets bolji od njih?Nijanse odlucuju izmedu DDR-a ,ALonsa i Busquetsa
![]()
Yaya je centralni vezni.![]()
Bio sam šokiran činjenicom da je neko rekao da je on medju top tri zadnja vezna(što nije).![]()

Trazio sam da me demantujes ,ti to ne mozes uradit.
Barcina igra bez Busquetsa je nekompletna, s tom igrom su osvojili citav svijet uzduz i poprijek. Igra Spanjolske repke takode nekompletna bez Busquetsa s kojom su osvojili sve, zasto? Procitas izjave, trenera,bivsih igraca, navijaca,kriticara i bice ti jasno.
ae žibe sad.
Znači to što si ti rekao da je on među top tri odmah je to činjenica? 

Ako kojim slucajem pogledas utakmicu Barcelone ili Spanije mozes doci da raspravljamo.Posto je ocigledo da nepratis utakmice BarceVidal je napisao/la:Znači to što si ti rekao da je on među top tri odmah je to činjenica?

Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 08 sep 2012, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.