FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- anelbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Pozdrav bavarci,evo nadjoh informaciju da je Nurnberg prije godinu dana zelio Martineza,tada su celnici bilbaa trazili 20mil.sto Nurnberg nije mogao platiti.
Znaci da smo ga doveli prije godinu dana ustedili bi smo 20milki.baskijci su napravili strasan potez ugradivsi klauzulu u ugovor Martineza.
Znaci da smo ga doveli prije godinu dana ustedili bi smo 20milki.baskijci su napravili strasan potez ugradivsi klauzulu u ugovor Martineza.
mislis da ce nase druzenje biti slicno njihovom?Centre forward je napisao/la:Gled'o sam malo (na slikama doduse jer nisam mog'o otic) na druzenje navijaca Liverepoola u Tz,meni je djelovalo fino
heh, vidi se da ne znas gdje nas mona priziva.
men´ se cini da ta tomina konoba od ponoci pusta ciju-liju muziku(izvornu), tako da bi to druzenje bilo sve samo ne u mirnoj i opustenoj atmosferi u kojoj bi se raspravljalo o bayi.
al´, amidza secko je za
mona, zivo me interesuje sta je ispravno: skupe, sakupe ili okupeMonolog je napisao/la:skupe
et´, budi fin pa odgovori.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
" onclick="window.open(this.href);return false;
evo momci ko zna svabski neka poslusa ciatyvu preskonf.trasfera martineza.
evo momci ko zna svabski neka poslusa ciatyvu preskonf.trasfera martineza.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@CF,
Ma svi smo mi oženjeni/obješeni, tako da ćemo samo gle'ati.
U protivnom nam valja kupit' prnje.
@Šećer,
Stari zlakTu zna šta i kako je kod Tome u Ječmištu.
Jbg, pošto bi taj događaj bio jednom u godini, onda bismo mogli nagovoriti Tomu da pušta neke bavarske pjesme. Ja bih mogao istrpiti, jer ću svakako biti pod gasom.
Btw, u onom kontekstu bi trebalo "okupe", al' ulični monologov (tj. moj) sleng je u onom slučaju dobiJo prednost.
Ma svi smo mi oženjeni/obješeni, tako da ćemo samo gle'ati.
@Šećer,
Stari zlakTu zna šta i kako je kod Tome u Ječmištu.
Btw, u onom kontekstu bi trebalo "okupe", al' ulični monologov (tj. moj) sleng je u onom slučaju dobiJo prednost.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Jel ide neko u Utorak u Zenicu?
Ako ide nek mi posalje br u inbox da se cujemo da popravimo pazar nekom zenickom loklu
Sto se tice zena mene je moja pustila za Utorak
P.S
Ovo vazi i za forumase koje nisu Bavarske sorte
Znam da citaju temu najmocnijeg kluba na dunjaluku
Ako ide nek mi posalje br u inbox da se cujemo da popravimo pazar nekom zenickom loklu
Sto se tice zena mene je moja pustila za Utorak
P.S
Ovo vazi i za forumase koje nisu Bavarske sorte
Znam da citaju temu najmocnijeg kluba na dunjaluku
Thomas Müller - Fußballgott
Ti si tad bio na okupljanju jel tako??? Ko još ono???Omerbavarac je napisao/la: U Tuzli je takodjer bilo nekoliko okupljanja i gledanja utakmica ali ove nase pajde ne pricaju o tome.
A bio sam ja par puta u Tz, pa može se reči da sam inače dosta TK kantona obišao
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Doš' o sam sebi, dobro je, jači sam no ikad, ovo samo da znaju bilal i libje.
Pauza traje, nema se štogod napisati, da bi se zalomilo ide se put Tuzle
I gle ti sada
, ovaj forum nema starosnih granica, a jedan Moderator, koji bi trebao biti kao pokazatelj, usmjerivač kud treba da se ide, pa samim tim bi trebao znati da ovdje ima i onih dosta mladih, maloljetnika..., ah pogledaj piše se o opijanju, ženama lakog morala(a da se razumijemo, on njih ne naziva ovako, nego baš onako
), piše se o teškom opijanju, al' to ne ide, a eno još k'o naime i oženjen. 
No dobro, znači okupljanja, a valahi iako ne pijem sa pojedinim likovima bi pregeo i popio jednu pivu, ili pivo, al' nularicu naravno.
A torente
, qualix
, ili možda genetsko mekinje
, secerom te neću zvati, jer ja ti nisam od onih to moraš znati. 
Pauza traje, nema se štogod napisati, da bi se zalomilo ide se put Tuzle
E ovo me nešto zaintrigiralo, o čemu se radi?al' meni to nema veze ja sam ozenjen co'ek suDvoj' djece samo mi papiri fale
I gle ti sada
No dobro, znači okupljanja, a valahi iako ne pijem sa pojedinim likovima bi pregeo i popio jednu pivu, ili pivo, al' nularicu naravno.
A torente
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ti si tad bio na okupljanju jel tako??? Ko još ono???[/quote]effe_sa je napisao/la:Omerbavarac je napisao/la: U Tuzli je takodjer bilo nekoliko okupljanja i gledanja utakmica ali ove nase pajde ne pricaju o tome.
Ja i nas doktor Adnan smo bili na okupljanju kad se gledalo prvo polufinale protiv Reala. Bilo je jos nekoliko tih skupova, protiv Schalkea, finale kupa protiv Dortmunda i super cup ove godine isto protiv Dortmunda.
Uvijek je bilo dosta raje a ima i slika na facebooku.
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 08 sep 2012, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Klare je napisao/la:Doš' o sam sebi, dobro je, jači sam no ikad, ovo samo da znaju bilal i libje.![]()

We are Too!!!!!!
--------------- Neuer -----------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------
- Centre forward
- Kontakt:
@Klarkson,vidim radoznao si pa da ti ka'em
za ovo sudvoj' djece,ne brini se nisu realna,nisu vanbracna nije niko drugi Babo,to sam se vise metaforicno-pjesnicki odrazio zbog zrelog stadija moje romanse

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Ova djevojka je glavna i odgovorna za okupljanje bavarske raje u Tuzli

Ja sam uvijek ZA okupljanje

Ja sam uvijek ZA okupljanje
Sent from my Philips Smart TV.
divi omera sa koFrdžama
namah se vidi da je to taj insan koji pise ovako "miroljubive" postove.
a doki onako isprsenog stava, iskrivljenog vrata, pogleda ispod obrva i postavljenje desnice ispod plavusine zadnjice
sminka facu za fejs. 
pauza, reprezentativna pauza. ali neJma pauze za vecinu igraca bayerna. deset njih je bilo na utakmicama sirom europe (5 za elf) i svih deset su se vratili doma sa 3 punkta.
ribery i robben uspjesni kao i sacir i đilkoš. belgijski tarzo presjedio na banku.
u medjuvremenu arena nikad praznija protiv katara. uliju ponestalo love pa na brzaka dogovorio tekmu protiv ove repke. rezultat nije toliko bitan, kao ni strijelac, vec stvaranje hegemonije izmedju svajnija i rikija.
[youtube][/youtube]
a doki onako isprsenog stava, iskrivljenog vrata, pogleda ispod obrva i postavljenje desnice ispod plavusine zadnjice
pauza, reprezentativna pauza. ali neJma pauze za vecinu igraca bayerna. deset njih je bilo na utakmicama sirom europe (5 za elf) i svih deset su se vratili doma sa 3 punkta.
ribery i robben uspjesni kao i sacir i đilkoš. belgijski tarzo presjedio na banku.
u medjuvremenu arena nikad praznija protiv katara. uliju ponestalo love pa na brzaka dogovorio tekmu protiv ove repke. rezultat nije toliko bitan, kao ni strijelac, vec stvaranje hegemonije izmedju svajnija i rikija.
[youtube][/youtube]
Vom Jäger zum Gejagten
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Vidi momaka, vidi im kaputa.
Racunajte na jos jednog clana, ako bude na skoru kakvog okupljanja. Naravno, sve to pod uslovom da ce sijelo biti u stilu kakvog seco i Mona preferiraju. Znaci kafanski.
Ovim putem bih zelio da uputim podrsku nasem haveru KlareTu (ili je Klareu, ili pak Klaru
) ...dakle nasem Vegaszu Laszu.
Svi smo i KLARE!
Sinoc gledam zapadne susjede i tog Lukicu.
Nesto sam misljenja da bi nam upravo takav igrac pasao. Kakva vizija, pokretljivost, trka, tehnika, pas...
Ne, ne, nisam ja pesimista.
Racunajte na jos jednog clana, ako bude na skoru kakvog okupljanja. Naravno, sve to pod uslovom da ce sijelo biti u stilu kakvog seco i Mona preferiraju. Znaci kafanski.
Ovim putem bih zelio da uputim podrsku nasem haveru KlareTu (ili je Klareu, ili pak Klaru
Svi smo i KLARE!
Sinoc gledam zapadne susjede i tog Lukicu.
Nesto sam misljenja da bi nam upravo takav igrac pasao. Kakva vizija, pokretljivost, trka, tehnika, pas...
Ne, ne, nisam ja pesimista.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Zube sebi polomio od meze onaj ko ne bude zvao mene da pravimo cehove po kafanama 
Elem prodje Petak dobro bez povreda za nase crvene nadam se da ce tako biti i u Utorak
Elem prodje Petak dobro bez povreda za nase crvene nadam se da ce tako biti i u Utorak
[youtube][/youtube]
Kakvi potezi ŠPEKA!

Kakvi potezi ŠPEKA!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Vidi se da posjecujes te Bayernove forume i stranice
Svi ste vi u dusi Bavarci
A sto se tice videa jbg mora se malo i u Dojclandu odmorit nije smao arbajt arbajt

A sto se tice videa jbg mora se malo i u Dojclandu odmorit nije smao arbajt arbajt
Naletih na twitteru slučajno. Postavio neki bavarac klip DAS ŠPEKAdon_burza je napisao/la:Vidi se da posjecujes te Bayernove forume i straniceSvi ste vi u dusi Bavarci
![]()
A sto se tice videa jbg mora se malo i u Dojclandu odmorit nije smao arbajt arbajt![]()
čuj Bavarac. Moradoh s mjesta da se pomjerim.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Podrska Klaretu i od mene
ostao mi je malo duzan tako da se necu ljutiti naredni puta kada me osamari
I nadam se da se nasa Bavarka Lejla nece ljutiti sto objavljujemo njenu sliku na ovom forumu.
I nadam se da se nasa Bavarka Lejla nece ljutiti sto objavljujemo njenu sliku na ovom forumu.
Mogu ti reći da ga nisam prepoznao, a eto dokija jesam, iako ga nikad u životu vidio nisamgeronimo je napisao/la:divi omera sa koFrdžama
Idemo dalje, Lejla je duša bavarska?
E red bi bio da se nekako i ona privuče 'vamo, to je effeova želja.
E prava stvar da objasnim šta sam to zapravo o Martinezu pričao.JetSet_Hantraga je napisao/la:Sinoc gledam zapadne susjede i tog Lukicu.
40 se daje za igrača koji se odmah instalira u tim, ne treba ih čekati, takvi su:Esien, Modrić, Ture, Felaini, Fabregas..., jest da je taj vezni škakljiva pozicija, no ako se toliko plati nema čekanja, međutim Martinez i uspije, uz Bayernovu obuku male su šanse da se to ne desi, no prognoze su da ćemo ga dosta čekati.
Meni je najviše zasmetalo što ovi ljudi nisu imali plan B, to je onako pomalo i neozbiljno, a eto reći ću da ovim potezom nisam zadovoljan, jer 20 je bilo realno..., al' da sam ih dao iz svog džepa, reći ću vam da nisam, al' da mi je krivo e jeste, pričao sam o tome već i ranije.
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
A znas sta je meni zasmetalo? Znam da ne znas.Klare je napisao/la: E prava stvar da objasnim šta sam to zapravo o Martinezu pričao.
40 se daje za igrača koji se odmah instalira u tim, ne treba ih čekati, takvi su:Esien, Modrić, Ture, Felaini, Fabregas..., jest da je taj vezni škakljiva pozicija, no ako se toliko plati nema čekanja, međutim Martinez i uspije, uz Bayernovu obuku male su šanse da se to ne desi, no prognoze su da ćemo ga dosta čekati.
To sto se kao trazio veznjak koji moze razigrati, stati na loptu, osloboditi malo krila. I sta mi uzimamo?
Covjeka kojem je osim zadnjeg veznog, najdraza pozicija stoper. Malo kontradiktorno, rekao bi neki nacitan covjek.
Ja kazem: ko ga yebe, da vidimo sta cova zna.
Nego effe, de ti nama privedi Lejlu 'vamo.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.