FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

anelbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la anelbavarac » 07 sep 2012, 12:53

Pozdrav bavarci,evo nadjoh informaciju da je Nurnberg prije godinu dana zelio Martineza,tada su celnici bilbaa trazili 20mil.sto Nurnberg nije mogao platiti.

Znaci da smo ga doveli prije godinu dana ustedili bi smo 20milki.baskijci su napravili strasan potez ugradivsi klauzulu u ugovor Martineza.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 07 sep 2012, 13:22

Centre forward je napisao/la:Gled'o sam malo (na slikama doduse jer nisam mog'o otic) na druzenje navijaca Liverepoola u Tz,meni je djelovalo fino
mislis da ce nase druzenje biti slicno njihovom?
heh, vidi se da ne znas gdje nas mona priziva.
men´ se cini da ta tomina konoba od ponoci pusta ciju-liju muziku(izvornu), tako da bi to druzenje bilo sve samo ne u mirnoj i opustenoj atmosferi u kojoj bi se raspravljalo o bayi.
al´, amidza secko je za 8-)
Monolog je napisao/la:skupe
mona, zivo me interesuje sta je ispravno: skupe, sakupe ili okupe :?
et´, budi fin pa odgovori.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 07 sep 2012, 13:41

" onclick="window.open(this.href);return false;
evo momci ko zna svabski neka poslusa ciatyvu preskonf.trasfera martineza.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 sep 2012, 13:59

@CF,
Ma svi smo mi oženjeni/obješeni, tako da ćemo samo gle'ati. :lol: U protivnom nam valja kupit' prnje.

@Šećer,
Stari zlakTu zna šta i kako je kod Tome u Ječmištu. :mrgreen: Jbg, pošto bi taj događaj bio jednom u godini, onda bismo mogli nagovoriti Tomu da pušta neke bavarske pjesme. Ja bih mogao istrpiti, jer ću svakako biti pod gasom. :mrgreen:

Btw, u onom kontekstu bi trebalo "okupe", al' ulični monologov (tj. moj) sleng je u onom slučaju dobiJo prednost. :(
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 07 sep 2012, 16:11

Jel ide neko u Utorak u Zenicu?

Ako ide nek mi posalje br u inbox da se cujemo da popravimo pazar nekom zenickom loklu :)

Sto se tice zena mene je moja pustila za Utorak :D

P.S
Ovo vazi i za forumase koje nisu Bavarske sorte :D
Znam da citaju temu najmocnijeg kluba na dunjaluku :D
Thomas Müller - Fußballgott

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 07 sep 2012, 16:44

Omerbavarac je napisao/la: U Tuzli je takodjer bilo nekoliko okupljanja i gledanja utakmica ali ove nase pajde ne pricaju o tome.
Ti si tad bio na okupljanju jel tako??? Ko još ono???
A bio sam ja par puta u Tz, pa može se reči da sam inače dosta TK kantona obišao :) Al et kad su okupljanja bila, tad mi nije bilo zgodno da dođem.....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Klare

Post Postao/la Klare » 07 sep 2012, 17:58

Doš' o sam sebi, dobro je, jači sam no ikad, ovo samo da znaju bilal i libje. :lol:

Pauza traje, nema se štogod napisati, da bi se zalomilo ide se put Tuzle :?
al' meni to nema veze ja sam ozenjen co'ek suDvoj' djece samo mi papiri fale
E ovo me nešto zaintrigiralo, o čemu se radi? :?

I gle ti sada :roll: , ovaj forum nema starosnih granica, a jedan Moderator, koji bi trebao biti kao pokazatelj, usmjerivač kud treba da se ide, pa samim tim bi trebao znati da ovdje ima i onih dosta mladih, maloljetnika..., ah pogledaj piše se o opijanju, ženama lakog morala(a da se razumijemo, on njih ne naziva ovako, nego baš onako :oops: ), piše se o teškom opijanju, al' to ne ide, a eno još k'o naime i oženjen. :?

No dobro, znači okupljanja, a valahi iako ne pijem sa pojedinim likovima bi pregeo i popio jednu pivu, ili pivo, al' nularicu naravno. :lol:

A torente :? , qualix :? , ili možda genetsko mekinje :lol: , secerom te neću zvati, jer ja ti nisam od onih to moraš znati. :lol:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 sep 2012, 18:01

effe_sa je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la: U Tuzli je takodjer bilo nekoliko okupljanja i gledanja utakmica ali ove nase pajde ne pricaju o tome.
Ti si tad bio na okupljanju jel tako??? Ko još ono???[/quote]
Ja i nas doktor Adnan smo bili na okupljanju kad se gledalo prvo polufinale protiv Reala. Bilo je jos nekoliko tih skupova, protiv Schalkea, finale kupa protiv Dortmunda i super cup ove godine isto protiv Dortmunda.
Uvijek je bilo dosta raje a ima i slika na facebooku.
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 08 sep 2012, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

libje
Kontakt:

Post Postao/la libje » 08 sep 2012, 19:10

Klare je napisao/la:Doš' o sam sebi, dobro je, jači sam no ikad, ovo samo da znaju bilal i libje. :lol:
slika slika
We are Too!!!!!!
--------------- Neuer -----------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 08 sep 2012, 19:17

@Klarkson,vidim radoznao si pa da ti ka'em :P za ovo sudvoj' djece,ne brini se nisu realna,nisu vanbracna nije niko drugi Babo,to sam se vise metaforicno-pjesnicki odrazio zbog zrelog stadija moje romanse :lol: :mrgreen:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 08 sep 2012, 20:35

Ova djevojka je glavna i odgovorna za okupljanje bavarske raje u Tuzli
slika

Ja sam uvijek ZA okupljanje :-)
Sent from my Philips Smart TV.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 08 sep 2012, 22:58

divi omera sa koFrdžama :) namah se vidi da je to taj insan koji pise ovako "miroljubive" postove. ;)
a doki onako isprsenog stava, iskrivljenog vrata, pogleda ispod obrva i postavljenje desnice ispod plavusine zadnjice :lol: sminka facu za fejs. :D

pauza, reprezentativna pauza. ali neJma pauze za vecinu igraca bayerna. deset njih je bilo na utakmicama sirom europe (5 za elf) i svih deset su se vratili doma sa 3 punkta.
ribery i robben uspjesni kao i sacir i đilkoš. belgijski tarzo presjedio na banku.

u medjuvremenu arena nikad praznija protiv katara. uliju ponestalo love pa na brzaka dogovorio tekmu protiv ove repke. rezultat nije toliko bitan, kao ni strijelac, vec stvaranje hegemonije izmedju svajnija i rikija. :lol:

[youtube][/youtube]
Vom Jäger zum Gejagten

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 08 sep 2012, 23:01

Vidi momaka, vidi im kaputa. :mrgreen:
Racunajte na jos jednog clana, ako bude na skoru kakvog okupljanja. Naravno, sve to pod uslovom da ce sijelo biti u stilu kakvog seco i Mona preferiraju. Znaci kafanski. :mrgreen:

Ovim putem bih zelio da uputim podrsku nasem haveru KlareTu (ili je Klareu, ili pak Klaru :? ) ...dakle nasem Vegaszu Laszu.
Svi smo i KLARE!

Sinoc gledam zapadne susjede i tog Lukicu.
Nesto sam misljenja da bi nam upravo takav igrac pasao. Kakva vizija, pokretljivost, trka, tehnika, pas...
Ne, ne, nisam ja pesimista. :|
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 08 sep 2012, 23:07

Zube sebi polomio od meze onaj ko ne bude zvao mene da pravimo cehove po kafanama :D

Elem prodje Petak dobro bez povreda za nase crvene nadam se da ce tako biti i u Utorak

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 08 sep 2012, 23:19

[youtube][/youtube]

Kakvi potezi ŠPEKA! :shock: :mrgreen:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 08 sep 2012, 23:27

Vidi se da posjecujes te Bayernove forume i stranice :D Svi ste vi u dusi Bavarci :lol:

A sto se tice videa jbg mora se malo i u Dojclandu odmorit nije smao arbajt arbajt 8-) :D

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 08 sep 2012, 23:37

don_burza je napisao/la:Vidi se da posjecujes te Bayernove forume i stranice :D Svi ste vi u dusi Bavarci :lol:

A sto se tice videa jbg mora se malo i u Dojclandu odmorit nije smao arbajt arbajt 8-) :D
Naletih na twitteru slučajno. Postavio neki bavarac klip DAS ŠPEKA 8-) (anton i njegov ŠPEK :mrgreen: )

čuj Bavarac. Moradoh s mjesta da se pomjerim. :? :mrgreen:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 09 sep 2012, 00:04

Podrska Klaretu i od mene :lol: ostao mi je malo duzan tako da se necu ljutiti naredni puta kada me osamari :lol:
I nadam se da se nasa Bavarka Lejla nece ljutiti sto objavljujemo njenu sliku na ovom forumu.

Klare

Post Postao/la Klare » 09 sep 2012, 00:34

geronimo je napisao/la:divi omera sa koFrdžama :)
Mogu ti reći da ga nisam prepoznao, a eto dokija jesam, iako ga nikad u životu vidio nisam :mrgreen: , kao da sam ga i ranije negdje vidio :? , možda na nekim slikama ovdje također :? , ne znam :? , nisam siguran. :? Uh iskrivi se vrat. :lol:
Idemo dalje, Lejla je duša bavarska? :?
E red bi bio da se nekako i ona privuče 'vamo, to je effeova želja. :D
JetSet_Hantraga je napisao/la:Sinoc gledam zapadne susjede i tog Lukicu.
Nesto sam misljenja da bi nam upravo takav igrac pasao. Kakva vizija, pokretljivost, trka, tehnika, pas...
E prava stvar da objasnim šta sam to zapravo o Martinezu pričao.
40 se daje za igrača koji se odmah instalira u tim, ne treba ih čekati, takvi su:Esien, Modrić, Ture, Felaini, Fabregas..., jest da je taj vezni škakljiva pozicija, no ako se toliko plati nema čekanja, međutim Martinez i uspije, uz Bayernovu obuku male su šanse da se to ne desi, no prognoze su da ćemo ga dosta čekati.

Meni je najviše zasmetalo što ovi ljudi nisu imali plan B, to je onako pomalo i neozbiljno, a eto reći ću da ovim potezom nisam zadovoljan, jer 20 je bilo realno..., al' da sam ih dao iz svog džepa, reći ću vam da nisam, al' da mi je krivo e jeste, pričao sam o tome već i ranije.

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 09 sep 2012, 00:51

Klare je napisao/la: E prava stvar da objasnim šta sam to zapravo o Martinezu pričao.
40 se daje za igrača koji se odmah instalira u tim, ne treba ih čekati, takvi su:Esien, Modrić, Ture, Felaini, Fabregas..., jest da je taj vezni škakljiva pozicija, no ako se toliko plati nema čekanja, međutim Martinez i uspije, uz Bayernovu obuku male su šanse da se to ne desi, no prognoze su da ćemo ga dosta čekati.
A znas sta je meni zasmetalo? Znam da ne znas. :mrgreen:
To sto se kao trazio veznjak koji moze razigrati, stati na loptu, osloboditi malo krila. I sta mi uzimamo?
Covjeka kojem je osim zadnjeg veznog, najdraza pozicija stoper. Malo kontradiktorno, rekao bi neki nacitan covjek. :mrgreen:
Ja kazem: ko ga yebe, da vidimo sta cova zna. 8-)

Nego effe, de ti nama privedi Lejlu 'vamo. :twisted:
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []