Aferim brateLjumanM95 je napisao/la:Tačno 4.500 minuta smo bez poraza u Banovićima u Prvoj ligi FBiH ili tačno 50 utakmica.![]()
FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
- kuman_@mel
- Kontakt:
Re: FK Budućnost Banovići
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !
halal vam pita za tokuman_@mel je napisao/la:Aferim brateLjumanM95 je napisao/la:Tačno 4.500 minuta smo bez poraza u Banovićima u Prvoj ligi FBiH ili tačno 50 utakmica.![]()
Impozantno, bravo komšije!LjumanM95 je napisao/la:Tačno 4.500 minuta smo bez poraza u Banovićima u Prvoj ligi FBiH ili tačno 50 utakmica.![]()
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
ako je ovo nekome krenulo za rukom kao nama, nek se javiLjumanM95 je napisao/la:Tačno 4.500 minuta smo bez poraza u Banovićima u Prvoj ligi FBiH ili tačno 50 utakmica.![]()
1947!
" onclick="window.open(this.href);return false;
Izvještaj sa utakmice počinje negdje na 8:40. Na 10:50 jedna fina akcija iz koje je Husić zabio gol.
Ima grešaka opet jer je prvi gol bio autogol štopera Goražda, a ovi staviše da je Delić zabio i Husić je do sada postigao 4 gola, a ne 3 kako ovdje piše.
Izvještaj sa utakmice počinje negdje na 8:40. Na 10:50 jedna fina akcija iz koje je Husić zabio gol.
Ima grešaka opet jer je prvi gol bio autogol štopera Goražda, a ovi staviše da je Delić zabio i Husić je do sada postigao 4 gola, a ne 3 kako ovdje piše.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
Loše su uradili ovo, traže od klubova po 150km a na kraju sfušere, nema izvještaja iz V.Kladuše, greške su na ovoj vašoj utakmici, a onaj video iz Lukavca je najlošije urađen..sramotaLjumanM95 je napisao/la:
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
ja im ne bi dao dzaba da rade ... bolje bi ja s mobitelom ovo sve odradioAboveTheLaw je napisao/la:Loše su uradili ovo, traže od klubova po 150km a na kraju sfušere, nema izvještaja iz V.Kladuše, greške su na ovoj vašoj utakmici, a onaj video iz Lukavca je najlošije urađen..sramotaLjumanM95 je napisao/la:
Ima grešaka opet jer je prvi gol bio autogol štopera Goražda, a ovi staviše da je Delić zabio i Husić je do sada postigao 4 gola, a ne 3 kako ovdje piše.![]()
1947!
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
Nego da vas pitam , dolazite li u Gračanicu u subotu
..
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
a tek ja sa digitronomLjumani_Banovici je napisao/la:ja im ne bi dao dzaba da rade ... bolje bi ja s mobitelom ovo sve odradioAboveTheLaw je napisao/la:Loše su uradili ovo, traže od klubova po 150km a na kraju sfušere, nema izvještaja iz V.Kladuše, greške su na ovoj vašoj utakmici, a onaj video iz Lukavca je najlošije urađen..sramotaLjumanM95 je napisao/la:
Ima grešaka opet jer je prvi gol bio autogol štopera Goražda, a ovi staviše da je Delić zabio i Husić je do sada postigao 4 gola, a ne 3 kako ovdje piše.![]()
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Već sam i ranije primijetio greške. Neka ga odrade kako treba kad već uzimaju pare ili neka ga nikako ne rade.
@ATL
Neće biti ništa organizovano. Možda pokoji Banovićanin da se nađe na Lukama.
@Benjo
Aj molim te nemoj pisati gluposti i kvariti temu, u cirkus se pretvori. Ako imaš šta konkretno napiši, ako ne idi tamo na Diskusije pa do mile volje offtopičari.
@ATL
Neće biti ništa organizovano. Možda pokoji Banovićanin da se nađe na Lukama.
@Benjo
Aj molim te nemoj pisati gluposti i kvariti temu, u cirkus se pretvori. Ako imaš šta konkretno napiši, ako ne idi tamo na Diskusije pa do mile volje offtopičari.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
LjumanM95 je napisao/la:
@Benjo
da se nije sta zakuhalo na relaciji Banovići-Srebrenik
1947!
Ma jok, samo jbg tema postaje krajnje neozbiljna i puna nebuloza.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
ionako niko nista ne pise .. i ti pises da je neozbiljna tema.. pusti malo nek ozivi ..LjumanM95 je napisao/la:Ma jok, samo jbg tema postaje krajnje neozbiljna i puna nebuloza.
1947!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Najkorektni gost do sada
, vasi navijaci se sa nama ispricali
, ali vam se igraci lahko predaju
, sve najbolje u nastavku

Gojko Velicanstveni
Moram priznati da sam više očekivao od komšijske Budućnosti, daleko više, i tek ona dva šuta pred kraj su ličila na nešto... moglo je to dosta bolje, sretno u ostatku!
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
Slabo ovo drugovi ispade danas, u prvom poluvremenu cini mi se da niste imali sut na gol, u drugom poluvremenu ste se probudili pred kraj utakmice , imali ste 2-3 odlične prilike ali niste iskoristili, mislim da ste do sada bili najfer ekipa koja je igrala na Lukama, suđenje je bilo fer i korektno 50-50 , svaka čast vašim navijačima , mada su mogli odgledat cijelu utakmicu ali et...sretno u nastavku prvenstva.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Mi vama cestitamo na pobjedi, drago mi je da je sve ispalo kako treba..nadam se da ste uzivali u fudbalu danas, ako vec mi necemo uci, volio bi da to neko bude s naseg kantona..pa neka se i vi nadjete tu,,,
Sportski pozdrav iz Banovića !
Sportski pozdrav iz Banovića !
1947!
Valja vam slijedece kolo prosuti bodove kuci 
Da to možda ne misliš da će Bosna iz Visokog uzeti bodove u Banovićima, šta ti je momak to ne može ni u snovima u Banovićima je kec ko vrata.........dexteron je napisao/la:Valja vam slijedece kolo prosuti bodove kuci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.