Aferim brateLjumanM95 je napisao/la:Tačno 4.500 minuta smo bez poraza u Banovićima u Prvoj ligi FBiH ili tačno 50 utakmica.![]()

Moderator/ica: GracanicaAA
Aferim brateLjumanM95 je napisao/la:Tačno 4.500 minuta smo bez poraza u Banovićima u Prvoj ligi FBiH ili tačno 50 utakmica.![]()
halal vam pita za tokuman_@mel je napisao/la:Aferim brateLjumanM95 je napisao/la:Tačno 4.500 minuta smo bez poraza u Banovićima u Prvoj ligi FBiH ili tačno 50 utakmica.![]()
Impozantno, bravo komšije!LjumanM95 je napisao/la:Tačno 4.500 minuta smo bez poraza u Banovićima u Prvoj ligi FBiH ili tačno 50 utakmica.![]()
ako je ovo nekome krenulo za rukom kao nama, nek se javiLjumanM95 je napisao/la:Tačno 4.500 minuta smo bez poraza u Banovićima u Prvoj ligi FBiH ili tačno 50 utakmica.![]()
Loše su uradili ovo, traže od klubova po 150km a na kraju sfušere, nema izvještaja iz V.Kladuše, greške su na ovoj vašoj utakmici, a onaj video iz Lukavca je najlošije urađen..sramotaLjumanM95 je napisao/la:
Izvještaj sa utakmice počinje negdje na 8:40. Na 10:50 jedna fina akcija iz koje je Husić zabio gol.
Ima grešaka opet jer je prvi gol bio autogol štopera Goražda, a ovi staviše da je Delić zabio i Husić je do sada postigao 4 gola, a ne 3 kako ovdje piše.
ja im ne bi dao dzaba da rade ... bolje bi ja s mobitelom ovo sve odradioAboveTheLaw je napisao/la:Loše su uradili ovo, traže od klubova po 150km a na kraju sfušere, nema izvještaja iz V.Kladuše, greške su na ovoj vašoj utakmici, a onaj video iz Lukavca je najlošije urađen..sramotaLjumanM95 je napisao/la:
Izvještaj sa utakmice počinje negdje na 8:40. Na 10:50 jedna fina akcija iz koje je Husić zabio gol.
Ima grešaka opet jer je prvi gol bio autogol štopera Goražda, a ovi staviše da je Delić zabio i Husić je do sada postigao 4 gola, a ne 3 kako ovdje piše.![]()
a tek ja sa digitronomLjumani_Banovici je napisao/la:ja im ne bi dao dzaba da rade ... bolje bi ja s mobitelom ovo sve odradioAboveTheLaw je napisao/la:Loše su uradili ovo, traže od klubova po 150km a na kraju sfušere, nema izvještaja iz V.Kladuše, greške su na ovoj vašoj utakmici, a onaj video iz Lukavca je najlošije urađen..sramotaLjumanM95 je napisao/la:
Ima grešaka opet jer je prvi gol bio autogol štopera Goražda, a ovi staviše da je Delić zabio i Husić je do sada postigao 4 gola, a ne 3 kako ovdje piše.![]()
LjumanM95 je napisao/la:
@Benjo
Aj molim te nemoj pisati gluposti i kvariti temu, u cirkus se pretvori. Ako imaš šta konkretno napiši, ako ne idi tamo na Diskusije pa do mile volje offtopičari.
ionako niko nista ne pise .. i ti pises da je neozbiljna tema.. pusti malo nek ozivi ..LjumanM95 je napisao/la:Ma jok, samo jbg tema postaje krajnje neozbiljna i puna nebuloza.
Da to možda ne misliš da će Bosna iz Visokog uzeti bodove u Banovićima, šta ti je momak to ne može ni u snovima u Banovićima je kec ko vrata.........dexteron je napisao/la:Valja vam slijedece kolo prosuti bodove kuci