odjeca, patike etc etc
Moderator/ica: insider
Re: odjeca, patike etc etc
@ IlPrincipe
još da je original...
još da je original...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- IlPrincipe
- Kontakt:
i meni je ovo sumnjivo jer vidim ima i Adidasovu etiketu a i na mjestu ono gdje bude vrat ima oznaka adidas pa mi nije baš jasno, da nema te oznake bio bih siguran da nije original ali ovako ...anonimni je napisao/la:@ IlPrincipe
još da je original...
al jbg šta bi ti za 25KM
btw MOĆNOOO

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
bih
doduše, ja sam u Italiji za 30 eura kupio Adidasovu i Nikeovu majicu originale
al' nakon 2-3 pranja ova Adidasova se pokaza loša
drugačija je etiketa na Adidas originals stvarima koje su original
i ja ne bih neki fuš nikad kupio, no name majicu bih, ali kopiju nikad...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Cuj 25 km a misli da je orginal ahah Pa i ja sam dobio duksericu adidas na njoj znak veliki i pise adidas,duksa bijela znak zelen a slova crna ahahah naravno sve etikete,klinceve palceve hahahaha al to je jedina duksa koju sam vidio,cak i na netu da je takva

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Je l' se onaj Army shop iz Merkura seli? Dva puta išao, i oba puta poljubio vrata?! A baš zapikao jaknu surplus. Koji peh.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
treba li nekome iz Sa trenerka u kompletu slučajno ? 
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
http://www.armyshop.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;High je napisao/la:Je l' se onaj Army shop iz Merkura seli? Dva puta išao, i oba puta poljubio vrata?! A baš zapikao jaknu surplus. Koji peh.
Imas gore u onoj zgradi Papagajci ovaj army shop.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!
Vidio sam maloprije, nisam ni znao da imaju tu shop. Kontaktirao sam ih mailom, valjda odgovore.
Hvala ti u svakom slučaju.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Pomgajte ljudi isto pitanjeSA1946 je napisao/la:
Gdje se ovo moze nabaviti i koliko repa
- the scouser
- Kontakt:
Reče vam već neko, "Basket" ako hoćete "Beckenbauer allround". Također je prije bilo "Dragon" modela u Sportlife-u, ne znam da li je ostalo.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
https://www.trikotguru.com/shop/" onclick="window.open(this.href);return false;
Da li je neko uzimao dresove sa ove stranice? Zanima me kvaliteta i da li su pouzdani
. Nekako mi je upalo u oci to sto su iz tajlanda, a tam se i proizvode ovi dresovi .
HITNO
Da li je neko uzimao dresove sa ove stranice? Zanima me kvaliteta i da li su pouzdani
HITNO
Zadnja izmjena: ahmad_tz, dana/u 10 sep 2012, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Zna li neko ima li adidas tena u astri i borovu a da nisu one neo?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Mislim da 99% adidas tene koji Astra i Borovo imaju su neo.Bosniacum Lilium je napisao/la:Zna li neko ima li adidas tena u astri i borovu a da nisu one neo?
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
holly cow 

ovakve sam ja imao prije 3 godine samo sto su bile bijele pertle, nikad nisam koristio ove narandzaste (cirkus zivi). Preudobne, da mi je opet iste

ovakve sam ja imao prije 3 godine samo sto su bile bijele pertle, nikad nisam koristio ove narandzaste (cirkus zivi). Preudobne, da mi je opet iste
Pa TopTen,imas u skoro svakoj radnji u sarajevu,samo sto nisu bas te boje,vec su plave ove linije
PS:Im'o sam ih i ja,i preudobne su
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
da, top ten, ali ne one klasicne koje je furalo pola grada, one plave, razlikuju se dosta u izradi i udobnosti iako na oko su iste kao i ove top tenalacious je napisao/la:Pa TopTen,imas u skoro svakoj radnji u sarajevu,samo sto nisu bas te boje,vec su plave ove linije![]()
Imate li kakvu preporuku za tene,samo da je dostupno u SA.Cijena nebitna 
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
starke i nema prekoSA1946 je napisao/la:Imate li kakvu preporuku za tene,samo da je dostupno u SA.Cijena nebitna
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
toshiba je napisao/la:Pomgajte ljudi isto pitanjeSA1946 je napisao/la:
Gdje se ovo moze nabaviti i koliko repa
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.