Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

sasagmp
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la sasagmp » 11 sep 2012, 00:22

Pa seti se samo one kontre cini mi se da je bilo jos uvek 0:0.Znaci lik je vuce sa 60-og metra otrprilike i ide na samo jednog postavljenog stopera i drugog koji krece da se postavlja,ima desno Markovica,levo Milunovica i Mudrinskog koji hoce kroz sredinu.Znaci bukvalno napad ne moze biti bolje postavljen,i indijanac gubi loptu.
Bio je u poziciji za sut i kada je video da moze da odigra zastao je,kako je zastao okliznuo se i pao tako da nemoj da gresis dusu za nesto gde nije ispao dzukela ili sebican.Ima brdo primera drugih,ali za tu akciju je bespotrebno zastao trebao je da sutne.

Za tebe ce on zbog svog Grobarstva uvek on biti indijanac(cudo se za tudji sebicluk ne uhvati i ne oplete istim komplimentom nego samo za Ninkovicev) ili Plackec kako ga vec odmilja zovete,ali nebitno...Bitno je da je Partizanova skola izbacila jos jednog bisera koji ima KVALITET,a glava ce se lako srediti-mlad je i neiskusan.

Po meni solidna predstava protiv MKD,visoka pobeda.Ova reprezentacija moze mnogo pogotovo ako se vrate igraci iz A tima.Maksimovic mora da igra na stoperu(ne vidim njegovu svrhu u A timu pored toliko stopera,mozda je dizanje cene ko ce ga znati),Micko obavezno u vezu,takav nam treba sa Krsticicem u paru i Markovic u napad/krilo.

Po meni drim tim kad bi mogao da biram : Aleksic-Gudelj,Maksimovic,Nastasic,Mladenovic-Krsticic,Mijailovic,Lazovic,Djuricic,Malbasic,L.Markovic.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 sep 2012, 00:32

sasagmp je napisao/la:
Pa seti se samo one kontre cini mi se da je bilo jos uvek 0:0.Znaci lik je vuce sa 60-og metra otrprilike i ide na samo jednog postavljenog stopera i drugog koji krece da se postavlja,ima desno Markovica,levo Milunovica i Mudrinskog koji hoce kroz sredinu.Znaci bukvalno napad ne moze biti bolje postavljen,i indijanac gubi loptu.
Bio je u poziciji za sut i kada je video da moze da odigra zastao je,kako je zastao okliznuo se i pao tako da nemoj da gresis dusu za nesto gde nije ispao dzukela ili sebican.Ima brdo primera drugih,ali za tu akciju je bespotrebno zastao trebao je da sutne.

Za tebe ce on zbog svog Grobarstva uvek on biti indijanac(cudo se za tudji sebicluk ne uhvati i ne oplete istim komplimentom nego samo za Ninkovicev) ili Plackec kako ga vec odmilja zovete,ali nebitno...Bitno je da je Partizanova skola izbacila jos jednog bisera koji ima KVALITET,a glava ce se lako srediti-mlad je i neiskusan.

Po meni solidna predstava protiv MKD,visoka pobeda.Ova reprezentacija moze mnogo pogotovo ako se vrate igraci iz A tima.Maksimovic mora da igra na stoperu(ne vidim njegovu svrhu u A timu pored toliko stopera,mozda je dizanje cene ko ce ga znati),Micko obavezno u vezu,takav nam treba sa Krsticicem u paru i Markovic u napad/krilo.

Po meni drim tim kad bi mogao da biram : Aleksic-Gudelj,Maksimovic,Nastasic,Mladenovic-Krsticic,Mijailovic,Lazovic,Djuricic,Malbasic,L.Markovic.
Kakvo je to fudbalsko rezonovanje da imas loptu na sutu u takvoj kontri na 30 metara od gola.Lopta je izgubljena na nekih 25-30 metara.Je li to fudbalsko razmisljanje ili ocigledna zelja za dokazivanjem i sebicnost.Da je hteo da je dodao mogao je birati kome ce u prostor da je gurne od centra pa do mesta gde je izgubljena lopta. :roll:

Zasto mi onda zbog tog "grobarstva" kako ga nazivas Markovic nije indijanac,Markovic drugi nije indijanac,Jojic nije indijanac,Ostojic nije indijanac,Savim mali nije indijanac.Nego kada neko kaze nesta sto se kosi sa "grobarstvom" odma' on nije pristalica istog,a milion drugih primera,ma ko ga **** bitno je da je kod jednog to "istrina". :roll:

Nadji mi gde sam ga ja nazivao Plackec ?

Naravno da je bitno da je izbacila bisera,ali zar je bitno sto je izbacila bisera ako on nece do kraja da se izbrusi i sredi.Glava je najveci problem a ne najbolji i tesko se to nadomesti do samoga kraja.Ima jedan momak igra beka u OFK Beogradu,cini mi se '94 godiste mozda cak i '93,uglavnom u omladinskoj selekciji.Mislim da necu ogresiti dusu ako kazem da u poslednje vreme takav kalibar modernog levog beka nije izasao.Ono sto je Aksentijevic na desnoj to je ovaj levo.Brz,prodoran,tehnika za 10,ali malac je sa glavom jos gori nego Ninkovic.Kesa ima,odlican stipendijski ugovor ima sa OFK Beogradom,sada ga slali na pozajmicu u jednog nizeligasa,prijateljskog sa OFK-om,pored tog stipendijskog dobijao od tog drugog kluba dodatni kes,ali on otisao mesec dana tamo,kaze ne zelim da sa 18 godina igram u ovakvoj selendri nemam strpljenja za to.I sada niti igra za tu selendru,niti je registrovan za omladince OFK. :roll: Jos jedno propadanje u najavi,a velika je steta.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 11 sep 2012, 00:42

Nije bila kontra vec polukontra i imao je prostora da se namesti za sut,sto je i krenuo da uradi medjutim kada je video saigrace odlucio se da stane i to ga je sjebalo,dvoumljenje plus se okliznuo i lopta mu je oduzeta.Inace da je isao po rezonu u onoj postavci je trebao da sutira da je prisao jos koji metar kako je i krenuo u pocetku(znamo kakav sut ima).

Zato sto nijedan od njih ne iskazuje toliko to Grobarstvo kao on,bezobrazan je(to mu cak i mi zameramo),drzak ne **** zivu silu,a takvi i znaju da uspeju.

Nego kad pominjes sebicluke i indijance sto ne nazva Mudrinskog indijancem u situaciji kada je iskosa sutirao a imao Milunovica na petercu?A da on igru u Zvezdi.... :lol:

Nisam tebe optuzio za Plackeca vec "vas" misleci na navijace CZ.

Ko kaze da se nece izbrusiti?Decko nema jos uvek 18 godina i ti vec vidis unapred.Daj mu sansu da sredi i tu glavu i fudbalske nedostatke pa onda zar par godina svodi racun.Trenutno je po potencijalu najveci talenat u mladoj reprezentaciji,da li ce taj talenat naplatiti i postati veliki igrac videcemo,dug je put i trnovit do toga.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 sep 2012, 00:53

sasagmp je napisao/la:Nije bila kontra vec polukontra i imao je prostora da se namesti za sut,sto je i krenuo da uradi medjutim kada je video saigrace odlucio se da stane i to ga je sjebalo,dvoumljenje plus se okliznuo i lopta mu je oduzeta.Inace da je isao po rezonu u onoj postavci je trebao da sutira da je prisao jos koji metar kako je i krenuo u pocetku(znamo kakav sut ima).

Zato sto nijedan od njih ne iskazuje toliko to Grobarstvo kao on,bezobrazan je(to mu cak i mi zameramo),drzak ne **** zivu silu,a takvi i znaju da uspeju.

Nego kad pominjes sebicluke i indijance sto ne nazva Mudrinskog indijancem u situaciji kada je iskosa sutirao a imao Milunovica na petercu?A da on igru u Zvezdi.... :lol:

Nisam tebe optuzio za Plackeca vec "vas" misleci na navijace CZ.

Ko kaze da se nece izbrusiti?Decko nema jos uvek 18 godina i ti vec vidis unapred.Daj mu sansu da sredi i tu glavu i fudbalske nedostatke pa onda zar par godina svodi racun.Trenutno je po potencijalu najveci talenat u mladoj reprezentaciji,da li ce taj talenat naplatiti i postati veliki igrac videcemo,dug je put i trnovit do toga.
Sta je onda kontra ako je ono polukontra ? Od onoga nema bolje kontre,od samog otvaranja napada do postavke sve trojice u napadu.Cak je i sam Ninkovic odlicno povukao,skolski krenuo prema sredini i izvukao njihovog na njega sto je ostavilo jos vise prostora za nase ofanzivce,ali onda je tu i bio kraj skole fudbala.

Mudrinskog sam ja odavno nazvao indijanac samo ocigledno ne pratis.Nazvao sam i Ozegovica(neka blaza varijanta Ninkovica) ali i to ocigledno ne pratis,ne svidja mi se igra Pantica danas,ali i to ocigledno nisi procitao jer ti to neodgovara za tvoje teoreme,posto sam ipak lose rekao o fudbalerima Zvezde. :roll:

Nisam ni ja rekao da ga nece izbrusiti.Ja bih to izuzetno voleo jer nama igrac onakvih karakteristika i nedostaje.On je izuzetno talentovan igrac,ali bojim se da ce ga njegov bezobrazluk i glava kostati karijere i da u najavi vidim oba Markovica ispred njega sa boljim karijerama.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 11 sep 2012, 01:12

DANTES je napisao/la:
braoolyo je napisao/la:Devile jesmo mi nosioci ili ne? Kako se to određuje u ovom slučaju?
Jesmo... Tako da nema Španije, Njemačke itd...
Izgleda da nismo, tako da ima Španije, Njemačke... :?

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 11 sep 2012, 01:14

NIsmo nosioci...

"Žreb za baraž zakazan je za petak, 14. septembra u Nionu. Tom prilikom, na žalost, Srbija neće biti nosilac u baražu, pošto je od deset pobednika grupa, koliko ih je bilo u kvalifikacijama, na osmom mestu, a pošto su nosioci prvih sedam selekcija mi nećemo biti među nosiocima. Prema tome možemo da dobijemo sledeće rivale: Španiju, Nemačku, Englesku, Francusku, Česku, Holandiju ili Italiju. Reprezentacije koje nisu nosioci su: Srbija, Rusija, Švedska kao prvoplasirane iz svojih grupa i Norveška, Danska, Slovacka i Švajcarska, kao najbolje četvrtoplasirane selekcije iz deset grupa."

Nema veze, sa ovakvom igrom i sa par 'pojacanja' iz 'A' selekcije se mozemo nositi sa svakim! ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 sep 2012, 02:01

"RTS i FSS su imali uspešnu saradnju i nadam se da će se ona nastaviti još 10 godina, koliko očekujem da Tole i ja ostanemo na ovim funkcijama.", rekao je direktor RTS-a Aleksandar Tijanić.
Pu,pu,pu,za obe strane. :mrgreen:

skeva
Kontakt:

Post Postao/la skeva » 11 sep 2012, 03:10

Zar se mora i ovdje voditi suplja prica Zvezdi i Partizanu. Nikovic jeste umisljeno deriste bez obzira ciji je i koja ga je skola izbacila. Rijetko vidjen talenat takodje jeste, tako da samo zavisi od njega da li ce taj talenat pretociti u veliku karijeru.

Inace, iako nismo u povlastenom sesiru ipak mislim da mozemo dalje. Realno, bice tesko(veeeoma tesko) proci samo Spaniju(iako ih mozemo razbiti trcanjem i u skoku, i utrapiti im koji gol iz prekida), sa ostalim se mozemo nositi, prije svega mislim zbog cinjenice da imamo trenera koji zna igrati na rezultat a definitivno zna prilagoditi taktiku u odnosu na protivnika.

Da li cemo za baraz imati cijelu ekipu na okupu ili cemo igrati opet sa krnjavim sastavom?
Po zimi ,kisi ,suncu ,snegu ili kosavi!

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 11 sep 2012, 08:54

Odlična igra mlade reprezentacije... odlična. Makedonci baš slabašni.
Sjajna i atmosfera u Kruševcu,gdje bi reprezentacija uvijek trebala igrat. Jojić me posebno iznenadio igrom i golovima. Što se samog baraža tiče treba i tu imati sreće,mada sam mišljenja kao i većina nas koji pratimo mladu reprezentaciju da se ovi momci mogu nositi sa svima.... Bilo bi lijepo da se nakon par godina pauze opet plasiraju na Evropsko prvenstvo.

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 11 sep 2012, 09:59

Mislim da bi u reprezentaciji Srbije bilo mjesta za ovog malog Stevanovića iz Vojvodine sto igra za mladu bih selekciju,momak je strasan.Takođe ne treba zanemariti ni Bilbiju,pogotovo sto imamo problema sa spicevima...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

Robertmkd
Kontakt:

Post Postao/la Robertmkd » 11 sep 2012, 11:31

Devil je napisao/la:
DANTES je napisao/la:Ne bi @devil pohvalio Ninkovića, pa taman... Izgledalo je bolje je li što smo već imali vođstvo pa se Makedonci otvorili
a nisi uzeo u obzir prvih 20-ak minuta drugog poluvremena kad smo bili jako loši...
A fudbal se igra 20 minuta u drugom poluvremenu je li ? Odlicno to nisam do sada znao. :roll:
Sta cemo sa ostalih 70 ?Makedonci nisu nimalo losa ekipa a mi smo ih totalno zaustavili,ove kvalifikacije koje su iza nas Makedonci su odradili veoma dobro,odlicno.Porazeni su samo jednom,gol postigli na svakoj utakmici,imaju neke vrlo kvalitetne pojedince i dosta od njih odavde ce da zaigra u A timu veoma brzo.
Prvo poluvreme smo defanzivno odigrali skoro pa sjajno,Pantic je par puta lako izleteo ali to je to nije nas kostalo pogodka,ali vezni red je dosta peglao,sa brzim protokom lopte mi smo dolazili lagano do njihovog gola,ali cim taj sto ti kazes da ga ne bih pohvalio uzme loptu nas napad se dosta uspori.Ne uspori se kao npr.kada je uzme Tosic u A reprezentaciji ali ipak sasvim dovoljno da se odbrana Makedonije namesti.Pa seti se samo one kontre cini mi se da je bilo jos uvek 0:0.Znaci lik je vuce sa 60-og metra otrprilike i ide na samo jednog postavljenog stopera i drugog koji krece da se postavlja,ima desno Markovica,levo Milunovica i Mudrinskog koji hoce kroz sredinu.Znaci bukvalno napad ne moze biti bolje postavljen,i indijanac gubi loptu.Hoce on da se dokazuje,e pa dete jos si ti zelen za ozbiljnog fudbala sve dok ne pocnes da igras timski.Upravo zbog toga ja i govorim da ce mnogo pre od L.Markovica postati mnogo bolji igrac nego od Ninkovica.Jer Lazar vec sada razmislja mnogo zrelije bez obzira sto je mozda i manje talentovan od Ninkovica,ali je jednostavno sa glavom na "ti". ;)

iz ova U21 generacija Hasani (Wolfsburg), Ristovski (Bari), Georgiev (Vardar-Mainz), Ivanovski (Romunije) Trajkovski (Belgija) su vec clanovi A repku i zato nisu igrale sinoc. Dok je ekipa bila komplet igrali smo egalu sa Srbija i Danska u kuci 1-1 i u goste protiv Danska.

Altipamakovski iz Grcki prvoligash Skoda Xanthi je povreden.

Ovaj David Babunski iz Barcelona verovatno ce da bude ubacan u A Reprecentacije vec u ovim kvale protiv Srbija i Hrvatska za mesec dana u Oktombar. Nie slabije od onim 5 gore.

Babunski-Pandev
Ristic-Trickovski

Dobar sreden red i ofenziva.

Robertmkd
Kontakt:

Post Postao/la Robertmkd » 11 sep 2012, 11:43

Kkao ide sa Stefan Aaskovski (20 godina) u Partizan ? ne dobie previse sansi. Pored mene nie slabije od Lazovskog i treba biti ispred njega. Volkov je bolji od obojica.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 11 sep 2012, 13:17

Robertmkd je napisao/la:Kkao ide sa Stefan Aaskovski (20 godina) u Partizan ? ne dobie previse sansi. Pored mene nie slabije od Lazovskog i treba biti ispred njega. Volkov je bolji od obojica.
Joj Roberte jesi dosadan!!! Pa šta ako su igrAli prije godinu dana 1-1??? To ste izvukli na guzove kao domaćini... Znači pukli.ste.od rezervnog sastava Srbije 5-1... Obrukali se, prosuli i ispali... Askovski nema kvalitet za prvi tim Partizana...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Robertmkd
Kontakt:

Post Postao/la Robertmkd » 11 sep 2012, 13:26

Makedonija komplet - Srbija komplet 1 : 1 (igrao Ignatovski i ostali)

Srbija rezervi - Makedonija rezervi 5 : 1

Sta ovo odkrie ? odkire da Srbija ima povise sirine od Makedonija (sta i nie cudno sa obzirom da imate 8 milki stanovnika) i da Makedonija povise ovisi od svoj najbolji nego Srbija.

A em vuigrate ovim rezervi 5-6 meseca dok Makedonija vuigra rezervima 14 dana, pardon 10 dana.

Bilo je sta bilo, pored mene los potez saveza. Sve jedno cestitam baraz i srecno u israel bez sumlja procite barazu.

Srbija je fenomen kada je u pitanje U21, uvek imate dobra U21 ekipa.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 11 sep 2012, 13:33

braoolyo je napisao/la:
DANTES je napisao/la:
braoolyo je napisao/la:Devile jesmo mi nosioci ili ne? Kako se to određuje u ovom slučaju?
Jesmo... Tako da nema Španije, Njemačke itd...
Izgleda da nismo, tako da ima Španije, Njemačke... :?
Kako je ovo moguće hebemli ga? Tri polufinala, 2 finala u zadnjih 5EP...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 11 sep 2012, 13:44

skeva je napisao/la: Da li cemo za baraz imati cijelu ekipu na okupu ili cemo igrati opet sa krnjavim sastavom?
Cisto sumnjam da ce nam Miha dati i 2-3 igraca, a kamoli svih 7-8, s obzirom da se termini poklapaju! 12. i 16. sledeceg mjeseca igraju i jedni i drugi. 'A' sa Belgijancima i Makedoncima, a mladi baraz, tako da sve zavisi od protivnika u barazu i od Saletove taktike, ali i od toga ko ce Mihi biti potreban za te 2 utakmice... ;)

@Robertmkd

Ne mozes na osnovu te jedne utakmice u Makedonoiji (u kojoj smo opet bili dominantni i primili gol u 90-oj iz bzvz penala) da poredis 2 reprezentacije, + sto je Jankovicu to bila tek druga ili treca utakmica na klupi mladih... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 11 sep 2012, 13:45

DANTES je napisao/la: Kako je ovo moguće hebemli ga? Tri polufinala, 2 finala u zadnjih 5EP...

Valjda se gleda broj osvojenih bodova u kvalifikacijama a ne neka rang lista.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 11 sep 2012, 13:46

DANTES je napisao/la: Kako je ovo moguće hebemli ga? Tri polufinala, 2 finala u zadnjih 5EP...
Moguce je. Izgleda da se gledao br. bodova u ovim kvalifikacijama, a mi smo bili prvi ispod liste za nosioca...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 sep 2012, 14:51

slika-slika

SRBIJA-VELS
Kvalifikacije za SP 2014
Utorak,11.septembar,20:30
Stadion:Karadjordje,Novi Sad
Prenos:RTS

Prva utakmica u ovim kvalifikacijama na nasem terenu.Ovaj put izvan Beograda,domacin ce da bude novosadski Karadjordje.Pred ocekujem punim tribinama jer je prema zadnjim informacijama 8000 karata otislo kao od sale,ostale su jos 4000 za prodaju za poslednji dan.Nadam se odlicnoj atmosferi koja ce da ponese nase momke do prve i izuzetno vazne pobede.

U Skotskoj ponovo nismo izgledali kvalitetno,ponovo smo kao i vecinu utakmica sa Mihajlovicem dosta mrljali u igri,Skoti to nisu znali da kazne i uspeli smo da uzmemo neki remi tamo,imali sansu i za pobedu koja bi nam dobro dosla ali ipak McGregor je spasao domacine poraza.Po svemu to bi bila nezasluzena pobeda ali ko te pita bitna su tri boda.

U Novom Sadu ocekujem pobedu,bolja smo ekipa,red je da konacno postignemo pogodak i stvarno sam optimista pred ovaj mec.1:0 i ja zadovoljan,prezadovoljan samo da konacno upisemo tu pobedu.

Dolazi nam ekipa Velsa sa izuzetno nabrijanim Colemanom na mestu selektora koji najavljuje da ce da nam odnese tri boda.Ima covek apsolutno pravo na to,kada zna ko mu je suparnik na klupi na drugoj strani,ali opet i nema bas neke igrace na kome temelji taj optimizam.Rekoh nekidan da je Vels uslovno receno najlosija ekipa ove grupe,sa ne bas nekom sirinom u izboru.Na golu im je Boaz Myhill meni mnogo bolji golman pre par sezona nego sada,trenutno igrac WBA.Zatim u odbrani Matthews iz Celtica,pa Gunter iz Readinga,Ricketts iz Boltona,i mislim da ce Williams igrati,clan Swansea. U vezni red ide kapiten Ramsey,Gereth Bale,verovatno Edwards iz Wolvesa,te mislim David Vaughan na poluspicu ili neko ofanzivno krilo.U napad idu Steve Morrison i Church verovatno.

Nema Collinsa koji je dobio crveni protiv Belgije.

Sudija meca je Duarte Gomes iz Portugala.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 11 sep 2012, 15:06

marconato je napisao/la:NIsmo nosioci...

"Žreb za baraž zakazan je za petak, 14. septembra u Nionu. Tom prilikom, na žalost, Srbija neće biti nosilac u baražu, pošto je od deset pobednika grupa, koliko ih je bilo u kvalifikacijama, na osmom mestu, a pošto su nosioci prvih sedam selekcija mi nećemo biti među nosiocima. Prema tome možemo da dobijemo sledeće rivale: Španiju, Nemačku, Englesku, Francusku, Česku, Holandiju ili Italiju. Reprezentacije koje nisu nosioci su: Srbija, Rusija, Švedska kao prvoplasirane iz svojih grupa i Norveška, Danska, Slovacka i Švajcarska, kao najbolje četvrtoplasirane selekcije iz deset grupa."

Nema veze, sa ovakvom igrom i sa par 'pojacanja' iz 'A' selekcije se mozemo nositi sa svakim! ;)

Može sve samo ne Njemci. :mrgreen: Zbog kvaliteta, tradicije, mentaliteta... Juče sam ih gledao na koševu i stekao sam utisak da gol mogu zabiti kad požele, iako im nije igralo par prvotimaca.
Đurić me je impresionirao.

Devil je napisao/la:Sudija meca je Duarte Gomes iz Portugala.

hebo te, nijedne kvalifikacije ne mogu proći da portugalci ne sude srbiji. nisu baš ostali u lijepoj uspomeni.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.