Bio je u poziciji za sut i kada je video da moze da odigra zastao je,kako je zastao okliznuo se i pao tako da nemoj da gresis dusu za nesto gde nije ispao dzukela ili sebican.Ima brdo primera drugih,ali za tu akciju je bespotrebno zastao trebao je da sutne.Pa seti se samo one kontre cini mi se da je bilo jos uvek 0:0.Znaci lik je vuce sa 60-og metra otrprilike i ide na samo jednog postavljenog stopera i drugog koji krece da se postavlja,ima desno Markovica,levo Milunovica i Mudrinskog koji hoce kroz sredinu.Znaci bukvalno napad ne moze biti bolje postavljen,i indijanac gubi loptu.
Za tebe ce on zbog svog Grobarstva uvek on biti indijanac(cudo se za tudji sebicluk ne uhvati i ne oplete istim komplimentom nego samo za Ninkovicev) ili Plackec kako ga vec odmilja zovete,ali nebitno...Bitno je da je Partizanova skola izbacila jos jednog bisera koji ima KVALITET,a glava ce se lako srediti-mlad je i neiskusan.
Po meni solidna predstava protiv MKD,visoka pobeda.Ova reprezentacija moze mnogo pogotovo ako se vrate igraci iz A tima.Maksimovic mora da igra na stoperu(ne vidim njegovu svrhu u A timu pored toliko stopera,mozda je dizanje cene ko ce ga znati),Micko obavezno u vezu,takav nam treba sa Krsticicem u paru i Markovic u napad/krilo.
Po meni drim tim kad bi mogao da biram : Aleksic-Gudelj,Maksimovic,Nastasic,Mladenovic-Krsticic,Mijailovic,Lazovic,Djuricic,Malbasic,L.Markovic.