Dok sam ja gledo Smogovce i Idemo Dalje svake subote ujutru,i pratio buraza na utakmicu BH-Grcka 96 na Kosevu,gdje ste vi bili aaaaaa

.Bilo je tu i InterToto Kupa kad je Deportivo bio jak u tom natjecanju,bilo je i golova Kufura za Bayern onaj prvi pogotovo kad je pao u nesvjest jer je pri padu udario u stativu i iznesvjestio se

...eee bilo je i Chelzi-Barca 5-4 bilo je i Liverpoola sa friskim uspomenama na titulu

bilo je i Slobode medju prvi 5 ekipa bilo je i Brotnja aaa bilo svega,kao sto sad nema velikog slova kod mene

Tad je snjeg znao pasti u 10 mjesecu aaaaa

A bilo je bgm i mlade repke na Bilinom bez klupa i svega sto sad ima.Bila je litra nafte 80kf pa ti treba 20km do mora tad iz Bihaca do Starigrada za 20km odes,svake nedelje stari nas potrpa u Fiestu i pravac more jbt,malo koke,koja pasteta,3 kruha,soka i udri,a de sada tako hos mudo marijanovo,hem je skupo gorivo hem auto puno trosi

Al opet kazem bilo je i Jedinstva u Europi ne samo njega i Buducnosti iz Banovica i Celika i nesh malo Slobode

.Tad su se Mostraci i Biscani voljeli do neba!Tad je igro Ibrahim Ba,i ALI DAEI.Eh bilo svega kazem vam!