Stara dobra vremena

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Prosjek godina forumasa

1. 13 - 16
50
7%
2. 17 - 20
211
30%
3. 21 - 24
226
33%
4. 25- 29
125
18%
5. +30
82
12%

Ukupno glasova: 694

Dylan Dog
Kontakt:

Re: Prosjek godina forumasa ?

Post Postao/la Dylan Dog » 11 sep 2012, 00:14

legenda reala je napisao/la:Ma dobro oni prvi Mumijevi tamo nekad odma poslije rata su bili hit, ono narod izašao iz rata pa mu sve bilo bauk, gledalo ih od 7 do 77, baš tako i to išli nedjeljom prije Dnevnika, ma čekala se epizoda Mumijevih ko ozeblo sunce :lol: :lol:
Mene iz današnje perspektive zanima zašto se odustalo od domaće sinkronizacije,onako kako su naši glumci posudili glasove likovima iz Mumijeva je domaća zadaće za ostale,a naše televizije danas samo kupe iz susjedstva crtiće sa sinkronizacijom na njihovom jeziku.

P.S 8-)
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 11 sep 2012, 00:27

Dok sam ja gledo Smogovce i Idemo Dalje svake subote ujutru,i pratio buraza na utakmicu BH-Grcka 96 na Kosevu,gdje ste vi bili aaaaaa :D .Bilo je tu i InterToto Kupa kad je Deportivo bio jak u tom natjecanju,bilo je i golova Kufura za Bayern onaj prvi pogotovo kad je pao u nesvjest jer je pri padu udario u stativu i iznesvjestio se :lol: ...eee bilo je i Chelzi-Barca 5-4 bilo je i Liverpoola sa friskim uspomenama na titulu :lol: bilo je i Slobode medju prvi 5 ekipa bilo je i Brotnja aaa bilo svega,kao sto sad nema velikog slova kod mene :D Tad je snjeg znao pasti u 10 mjesecu aaaaa :o A bilo je bgm i mlade repke na Bilinom bez klupa i svega sto sad ima.Bila je litra nafte 80kf pa ti treba 20km do mora tad iz Bihaca do Starigrada za 20km odes,svake nedelje stari nas potrpa u Fiestu i pravac more jbt,malo koke,koja pasteta,3 kruha,soka i udri,a de sada tako hos mudo marijanovo,hem je skupo gorivo hem auto puno trosi ;) Al opet kazem bilo je i Jedinstva u Europi ne samo njega i Buducnosti iz Banovica i Celika i nesh malo Slobode :) .Tad su se Mostraci i Biscani voljeli do neba!Tad je igro Ibrahim Ba,i ALI DAEI.Eh bilo svega kazem vam!

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 11 sep 2012, 00:32

Rekordmeister je napisao/la:Dok sam ja gledo Smogovce i Idemo Dalje svake subote ujutru,i pratio buraza na utakmicu BH-Grcka 96 na Kosevu,gdje ste vi bili aaaaaa :D .Bilo je tu i InterToto Kupa kad je Deportivo bio jak u tom natjecanju,bilo je i golova Kufura za Bayern onaj prvi pogotovo kad je pao u nesvjest jer je pri padu udario u stativu i iznesvjestio se :lol: ...eee bilo je i Chelzi-Barca 5-4 bilo je i Liverpoola sa friskim uspomenama na titulu :lol: bilo je i Slobode medju prvi 5 ekipa bilo je i Brotnja aaa bilo svega,kao sto sad nema velikog slova kod mene :D Tad je snjeg znao pasti u 10 mjesecu aaaaa :o A bilo je bgm i mlade repke na Bilinom bez klupa i svega sto sad ima.Bila je litra nafte 80kf pa ti treba 20km do mora tad iz Bihaca do Starigrada za 20km odes,svake nedelje stari nas potrpa u Fiestu i pravac more jbt,malo koke,koja pasteta,3 kruha,soka i udri,a de sada tako hos mudo marijanovo,hem je skupo gorivo hem auto puno trosi ;) Al opet kazem bilo je i Jedinstva u Europi ne samo njega i Buducnosti iz Banovica i Celika i nesh malo Slobode :) .Tad su se Mostraci i Biscani voljeli do neba!Tad je igro Ibrahim Ba,i ALI DAEI.Eh bilo svega kazem vam!
koliko imaš godina i iz kojeg si dijela našeg grada? :D

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 11 sep 2012, 00:34

bazeni je napisao/la:
Rekordmeister je napisao/la:Dok sam ja gledo Smogovce i Idemo Dalje svake subote ujutru,i pratio buraza na utakmicu BH-Grcka 96 na Kosevu,gdje ste vi bili aaaaaa :D .Bilo je tu i InterToto Kupa kad je Deportivo bio jak u tom natjecanju,bilo je i golova Kufura za Bayern onaj prvi pogotovo kad je pao u nesvjest jer je pri padu udario u stativu i iznesvjestio se :lol: ...eee bilo je i Chelzi-Barca 5-4 bilo je i Liverpoola sa friskim uspomenama na titulu :lol: bilo je i Slobode medju prvi 5 ekipa bilo je i Brotnja aaa bilo svega,kao sto sad nema velikog slova kod mene :D Tad je snjeg znao pasti u 10 mjesecu aaaaa :o A bilo je bgm i mlade repke na Bilinom bez klupa i svega sto sad ima.Bila je litra nafte 80kf pa ti treba 20km do mora tad iz Bihaca do Starigrada za 20km odes,svake nedelje stari nas potrpa u Fiestu i pravac more jbt,malo koke,koja pasteta,3 kruha,soka i udri,a de sada tako hos mudo marijanovo,hem je skupo gorivo hem auto puno trosi ;) Al opet kazem bilo je i Jedinstva u Europi ne samo njega i Buducnosti iz Banovica i Celika i nesh malo Slobode :) .Tad su se Mostraci i Biscani voljeli do neba!Tad je igro Ibrahim Ba,i ALI DAEI.Eh bilo svega kazem vam!
koliko imaš godina i iz kojeg si dijela našeg grada? :D
imas PP :D

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 11 sep 2012, 00:41

no problem :mrgreen:
i brzo odgovori ;)

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 11 sep 2012, 09:20

slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 11 sep 2012, 15:23

[youtube][/youtube]
jel ih ko gledao, ja sam bio lud za ovom serijom... 8-)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 11 sep 2012, 15:28

Ma samo Esmeralda :lol: :lol: :lol:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 11 sep 2012, 15:30

Zagor je napisao/la:[youtube][/youtube]
Gledao sam cak i reprize :D ,sjecam se da su reprize navece nekada bile oko 10-11.
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

High

Post Postao/la High » 11 sep 2012, 15:39

Je l' ko gledao humorističku seriju ''Školsko zvono'' na OBN-u?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 11 sep 2012, 15:43

High je napisao/la:Je l' ko gledao humorističku seriju ''Školsko zvono'' na OBN-u?
Ili ti ga "Saved by the bell" :).. Tražio torrent i skinem prvu sezonu čisto da se podsjetim šta sam gledao prije :mrgreen:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 11 sep 2012, 15:45

bila je neka serija Kad zvoni na HRT 2 davno,al su je prestali emitirati
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 11 sep 2012, 15:47

Ma pustite se serija. :mrgreen:

Meni i još par jarana je ljeti najgotivnije bilo ići na Stojčevac da malo špijuniramo, ovi sa Ilidže, a vjerujem i pojedini iz grada znaju šta se tu radi u večernjim satima :lol:

A redovno smo znali uletiti u zijan da nekom opustošimo trešnju, krušku, šljivu i ostalo. :mrgreen:

Ovi pojedini su brali i kukuruze pa prodavali od kuće do kuće. Ima ona velika poljanja na Butmiru i dan danas se tu siju kukuruzi. :lol:
Zadnja izmjena: GaziHusrevbeg, dana/u 11 sep 2012, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 11 sep 2012, 15:47

i ja :mrgreen: 8-)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 11 sep 2012, 15:48

Senaid L.F.C je napisao/la:bila je neka serija Kad zvoni na HRT 2 davno,al su je prestali emitirati
Gledas li Yu-Gi-Oh i dalje ? :D .
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 11 sep 2012, 15:51

kad zovni je relativno novija serija,bar za mene :D al bila je ona dobra ckapi glumila u njoj IVA SULENTIC aaa..Kako se zvala ona serija bila je na OBN I TVUSK neki zatvor sa zenam i ona dobra glavna glumica upravnica zatvora koja se shemala sa jednom zatvorenicom predobra serija sigurno je neko gledo.A najce u to doba je bilo na HRT2 svaku noc od 8 pa do ko zna koja doba ljudi reprizirali sve najvece utakmice Hrvatskog sport aaa miline zavalis se i uzivas hebo skolu hebo ucenje,gledas reprizu i kako Varteks izbaciva Aston Villu iz euro kupa ;)

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 11 sep 2012, 15:52

Maestro^^ je napisao/la:
Senaid L.F.C je napisao/la:bila je neka serija Kad zvoni na HRT 2 davno,al su je prestali emitirati
Gledas li Yu-Gi-Oh i dalje ? :D .
gledam sad rijedje malo,vikendom pogledam epizodu 2-3
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 11 sep 2012, 15:52

Ne znam za vas ali ja svoje djetinjstvo pamtim po igranju fudbala, skitnji po cijeli Božiji dan, igranja ludih igara kao što je žmira na lopti ili planova, pik čele, policajaca i lopova...

Da mi je se sad na 10 dana vratit u djetinjstvo da opet sve to oćejfim...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 11 sep 2012, 15:53

anonimni je napisao/la:
i ja :mrgreen: 8-)
i ja , jest dobra bila ona Tete ... :lol: :mrgreen:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 11 sep 2012, 15:53

BluesForever je napisao/la:
Gledao sam cak i reprize :D ,sjecam se da su reprize navece nekada bile oko 10-11.
aha...jedno sam vrijeme prestao gledati seriju zbog nekih obaveza pa sam onda te reprize izgledao... Samo mi bezveze završi, onaj stari se bacio s mosta....al stvarno je jaka serija, bolja hiljadu milona puta od ovih sapunica...španci znaju praviti dobre serije. a recimo njihovi "rođaci" u latinskoj amerci nemaju blage veze, sve se svodi na isto. Kao što neko jednom reče: "Najveći trenutak južnoameričke sapunice je kada Alfonso sazna da je sam sebi majka" :lol:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Muumii i 33 gosta.