Nemoj samo reci Tom Tailor i XYZ.Nisam ja neki guzonja.nime_tm87 je napisao/la:E jbga ti izadji malo prosetaj ferhadijom ima mali milion radnji, naci ces nesto po svom ukusuSA1946 je napisao/la:Gdje kupiti dobre pantalone i jaknu ovako za jesen?
odjeca, patike etc etc
Moderator/ica: insider
Re: odjeca, patike etc etc
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!
Kad je meni jaran rekao da je uzeo tene u XYZ,a ja zaboravio pitati koliko je platio i kad sam otisao,kad sam vidio kakve su cijene,umalo me srce nije strefilo.
Pogledaj u Azel Franceu..I na pijaci ima dobrih pantola,ima onih dosta prodavaca dole na Otoci.
(Ovo se odnosi na pantalone).
Pogledaj u Azel Franceu..I na pijaci ima dobrih pantola,ima onih dosta prodavaca dole na Otoci.
Narin je napisao/la:Kad je meni jaran rekao da je uzeo tene u XYZ,a ja zaboravio pitati koliko je platio i kad sam otisao,kad sam vidio kakve su cijene,umalo me srce nije strefilo.
Pogledaj u Azel Franceu..I na pijaci ima dobrih pantola,ima onih dosta prodavaca dole na Otoci.(Ovo se odnosi na pantalone).
Evo upravo gledam stranicu waikikija,ima dobrih pantalona i jakni.Otici cu i do New Yorkera samo dok ozdravim.
Zaboravio sam na waikiki.Bio sam nedavno.Ne svidja mi se kod njih sto je sve presiroko.Oni Turci izgleda svi siroki nekakvi,pa tako i prave tu robu.Znaci XS majica (ovo primjer navodim,ne nosim ja XS
) pravo mala,a siroka za nekog bodi bildera ili nekog od 150 kila.Da ne pricam za neke vece velicine.
Sta tek onda reci za mojih 193cm i 92 kile.Narin je napisao/la:Zaboravio sam na waikiki.Bio sam nedavno.Ne svidja mi se kod njih sto je sve presiroko.Oni Turci izgleda svi siroki nekakvi,pa tako i prave tu robu.Znaci XS majica (ovo primjer navodim,ne nosim ja XS) pravo mala,a siroka za nekog bodi bildera ili nekog od 150 kila.Da ne pricam za neke vece velicine.
Pa dobro,ne znam kakav si gradjom,ja sam slicne visine,ja sam 1.95,al imam trenutno 83,84 kile.SA1946 je napisao/la:Sta tek onda reci za mojih 193cm i 92 kile.Narin je napisao/la:Zaboravio sam na waikiki.Bio sam nedavno.Ne svidja mi se kod njih sto je sve presiroko.Oni Turci izgleda svi siroki nekakvi,pa tako i prave tu robu.Znaci XS majica (ovo primjer navodim,ne nosim ja XS) pravo mala,a siroka za nekog bodi bildera ili nekog od 150 kila.Da ne pricam za neke vece velicine.
Ne znam,Waikiki ima super stvari,samo kao sto sam rekao,meni ne odgovaraju jer su mi bas,al bas siroke
Jedno vrijeme sam trazio one body majice i rekli su mi da pogledam u waikikiu i ja sam otisao i vidio kao "body" majicu na onoj lutci,ali to ustvari nisu takve majice,nego su pravo siroke,al oni su samo skupili majicu sa ledja i proboli iglom,pa samo ovako izgleda kao body..
Sve go misic kod mene,pucaju majice na meni.

U Alti su dobre pantalone, tačnije u NY-u, jesu malo skuplje, ali su bar dobre. Što se jakni tiče, predlažem Azel - ako budeš imao sreće kupiti nešto kvalitetno, to odmah raja razgrabi.SA1946 je napisao/la:Gdje kupiti dobre pantalone i jaknu ovako za jesen?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Zenichanin
- Kontakt:

gdje ima u Ze ovakve hlače kupiti
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
1905 - 19.05.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
bilo je tebi upucenoHigh je napisao/la:
Je l' ovo meni?
@ zenicanin
nije valjda da ces to obuci ? oj zemljo
Kontam sebi uzet ove patike,samo crne boje.

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Iste kao moje kopačke 
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
ja nemam pojma sta vidite u ovom,svi to furaju ko da idu na practice a ne u skolu.Jos one adidaske F50,smuci mi se kad ih vidim.Ruznije obuce za otic negdje nikad vidio nisam.A za nogomet i te sport staff su u redu.al za ostalo...
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Zenichanin
- Kontakt:
@Emire gdje ima kupiti posto su
da se malo propederisem
da se malo propederisem
WELCOME TO CHELSEA FC
1905 - 19.05.
1905 - 19.05.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Imas u sopingu pogledaj u NY ili tera...
Mene bi bilo stid to pogledati a kamoli obuci
Volim te Celik ! ! !
- Zenichanin
- Kontakt:
nemas ti pojma sta je sada INEmir ZENICA je napisao/la:Imas u sopingu pogledaj u NY ili tera...![]()
WELCOME TO CHELSEA FC
1905 - 19.05.
1905 - 19.05.
Jeste ovo IN,al' u Sloveniji. 
Ove nabavio u Parizu ima mjesec dana

Ove u Montrealu prosle sedmice

A ove u Mostaru ima par sedmica

Ove u Montrealu prosle sedmice

A ove u Mostaru ima par sedmica

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Neko snizenje danas nadjoh,za 20 eura obe.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Moram sebi uzeti tamne farmerke,jbg prolazi ljeto pa moram ove svijetle malo ostavit

Volim te Celik ! ! !
Trenutno korisnika/ca: alemsa, CAGarfia, RacioEmocionalan, Semrush [Bot], zemuntrg i 11 gostiju.