FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

schweinsteiger
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la schweinsteiger » 13 sep 2012, 14:13

M4kaveli je napisao/la:Uredu je ako je tako, mislio sam da je to lista najboljih evropskih klubova ..
pa to i jest to :lol:
mi smo po ucinku trenutno drugi u Europi,samo Barca iznad,ali uskoro ce i oni gledat u ledja Bayernu :)
proFCB je napisao/la:to je isto ono,kad imas para fakat ih imas,dolaze sa svih strana,a kad nemas onda ih nea nikako

para na paru,uš na fukaru :lol: :lol:
#miasanmia

Zenichanin
Kontakt:

Post Postao/la Zenichanin » 13 sep 2012, 16:15

schweinsteiger je napisao/la:

dosta im je sto su ispali iz lige,
nemoj im jos i to :mrgreen: :lol:
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE

1905 - 19.05.

Champions of Europe - that's who we are

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 13 sep 2012, 17:43

Rummenige i Hoeness su opet eskplodirali, bockali i digli malo prašine u svom stilu.

Prvo je još jučer Rummenige upozorio Scholla, da mora birati između tv karijere i posla u Bayernu (trener je druge ekipe Bayerna za one koji ne znaju). Ako produži ugovor kao tv konsultant gubi posao u Bayernu.
Obrušio se malo i na Kahna i rekao kako i on mora pripaziti na svoje izjave, jer time bi mogao ugrozit potencijalno mjesto u Bayernovoj upravi. Rummenigeu je zasmetalo to što je Kahn spominjao prije kako se Sammer previše petlja u posao Heynckesa. Jedva čekam sad titanovu reakciju. Ja moram iskreno priznat da je Kalle ovde malo pretjerao s ovim upozorenjem Kahnu, ali riješit će oni to uskoro kao muškarci i uskoro će sve opet biti ok.... :) Samo Kalle je nahebao ako Bayernu loše krene u sezoni..... :lol: :lol:

Danas su se pojavile nove izjave Rummenigea , a sad je kritikovao one koji su se kritički osvrnuli na transfer Martineza. A sad su kao meta bili Berthold i Matthaus. Na konstataciju Lothara kako Javi mora naučit novi jezik dolaskom u Njemačku, uklopit se u skroz drugačiju sredinu Kalle je rekao : " Pa Matthaus to najbolje zna kako je....." :D :D Za Bertholda je prokomentarisao kako je on prije dok je bio u Bayernu publiku dovodio do ekstaze..... :D
Što se ovih izjava tiče, mogu reči da se bar slažem što je malo Berthold dobio po nosu, jer dosta sere prije svega po Bayernovoj odbrani i imam osjećaj da čovjek opšte ne konta savremeni fudbal (nekad se mogu više osvrnut na neke njegove izjave).

Hoeness se s druge strane malo obrušio na Dortmund i malo je tu peckao....Između ostalog je rekao da kada pitate nekog u Pekingu za neki klub prije će vam spomenuti uvijek Bayern nego Borussiju. Rekao je i to da Dortmund može još deset puta zaredom biti prvak ali neće dostići uspjehe Bayerna, te da mu Borussia Dortmund više liči na regionalni projekat. :)
Na ovo moj komentar, klasično Ulijevo peckanje..... :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 13 sep 2012, 20:19

kakva je ovo utakmica veceras?
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 14 sep 2012, 04:01

Bravo Uli nek si rekao istinu,da nije bilo Bayerna i pozajmice Dortmundu ko zna da li bi taj klub danas uopste postojao ,covjek je rekao istinu nista vise.

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 14 sep 2012, 11:35

http://sportsport.ba/ino_fudbal/hoeness ... klub/87802" onclick="window.open(this.href);return false;
momacki je ovo enes rekao svaka mu cast :D :lol:
"Bayern je svjetski tim, dok je Borussija lokalna, regionalna ekipa. Oni nikad neće moći da dostignu uspjehe koje smo napravili u prethodnih 30 godina. Možda će postati popularniji od nas ako deset puta zaredom budu šampioni Njemačke", rekao je Hoeness. :lol: :lol:

badstuber
Kontakt:

Post Postao/la badstuber » 14 sep 2012, 12:01

http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_n ... bican.html" onclick="window.open(this.href);return false;
izjava robbena

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 14 sep 2012, 12:30

badstuber je napisao/la:http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_n ... bican.html
izjava robbena
ako ce to znaciti povratak na onu razinu kada je tek dosao u bayern nemam nista protiv

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 14 sep 2012, 15:05

ovo što Uli laprda stvarno je smiješno i mislim da nije bilo potrebe za takve izjave... u bundesligi su oduvijek bila koliko-toliko zdrav rivalstva i trebalo bi u tom tonu i nastaviti... ne bih volio da ovo pređe u rivalstvo tipa Barca-Real i slično... BUndesliga je oduvijek bila iznad toga

Bayern izlgeda strašno i imaju ogromnu širinu u kadru popunjenu kvalitetnim igračima na svim pozicijma, perfektno je odrađen transfer rok... Prvi su favoriti za titulu a tu su negdje i u LP-a što se tiče favorita...

Koliko će posrnuli Mainz da primi komada sutra?

Vidim da dosta vas hvali igre Dante-a i čak je iznenađena kako se uklopio brzo u sistem.. Govorio sam vam da će to za vas biti fenomenalno pojačanje jer je Dante strašan igrač... Drago mi je zbog njega...
Agieren statt reagieren

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 14 sep 2012, 16:38

Zenichanin je napisao/la:
schweinsteiger je napisao/la:

dosta im je sto su ispali iz lige,
nemoj im jos i to :mrgreen: :lol:

hahaha,znas ti sigurno da nisam mislio na Fukare :D

Pale_Companion je napisao/la:ovo što Uli laprda stvarno je smiješno i mislim da nije bilo potrebe za takve izjave... u bundesligi su oduvijek bila koliko-toliko zdrav rivalstva i trebalo bi u tom tonu i nastaviti... ne bih volio da ovo pređe u rivalstvo tipa Barca-Real i slično... BUndesliga je oduvijek bila iznad toga

Bayern izlgeda strašno i imaju ogromnu širinu u kadru popunjenu kvalitetnim igračima na svim pozicijma, perfektno je odrađen transfer rok... Prvi su favoriti za titulu a tu su negdje i u LP-a što se tiče favorita...

Koliko će posrnuli Mainz da primi komada sutra?

Vidim da dosta vas hvali igre Dante-a i čak je iznenađena kako se uklopio brzo u sistem.. Govorio sam vam da će to za vas biti fenomenalno pojačanje jer je Dante strašan igrač... Drago mi je zbog njega...
Ma Uli kaze nesto,pa dok to prodje kroz novinarske ruke i malo da se docara,sigurno da se originalna izjava totalno izmijeni.A i da je stvarno to izjavio,to je sigurno da se malo uzdrma protivnik,kol'ko-tol'ko,a BvB je do sad se uvijek dobro nosio s tim zaj*bancijama :D

A sto se tice Dantea,sjajno igra,sjajno se postavlja,odlicna kretnja,ali opet ja bih vise forsirao Boatenga.Iz prostog razloga sto je odigrao proslu sezonu na visokom nivou.Neki vrhunac je bio u utakmicama protiv Real Madrida.Nije imao nekog znacajnog iskustva u proteklim godinama u Europskim takmicenjima,a sjajno se ponasao pod pritiskom i zatvorio i Ronalda i Benzemu.
Jos je,po meni,prednost na Boatengovoj strani sto je dosta mladji od Dantea,ali vidjecemo sta ce biti :)

Sutra protiv Mainza,sto je vazno naglasiti domaca je utakmica,tako da mislim da ce Mainz igrati bunker,a ako se napucaju necim dobrim prije utakmice i krenu otvoreno,desice im se isto sto i Stuttgartu :D
#miasanmia

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 15 sep 2012, 00:45

U sutrašnjoj utakmici (ustvari je to današnja, s obzirom da je prošlo 12), Pizza ima priliku da se ponovo upiše u historiju/istoriju/povijest Bundeslige. Još se prošle sezone upisao u historiju/istoriju/povijest Bundeslige kao najbolji strijelac stranjćeros, a sada ima priliku (ako sutra zaigra) da postane strani igrač sa najviše nastupa u historiji/istoriji/povijesti Bundeslige. Da budem precizniji, izjednačiće rekord sa Ze Robertom i Kobiašvilijem na brojci 336 nastupa i svaka naredna će biti poboljšavanje prosjeka i nabijanje rekorda.

Nek mu je s hajrom sutra/danas i nek to proslavi sa barem 1 golom 8-)
Sent from my Philips Smart TV.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 15 sep 2012, 00:50

Hoce li Martinez zaigrati od prve minute ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 15 sep 2012, 01:18

Jedna zanimljiva činjenica: u zadnjih 5 sezona, tek smo ove uspjeli ostvariti 2 uvodne pobjede u prva 2 kola BL-a. :D

Zadnja 2 gostovanja Mainza nisu prošla dobro. Prošle sezone su odigrali 0:0, a pretprošle su nas osramotili sa porazom 1:2... :x

Van stroja su Gomez, Alaba i Contento, Kross je pod upitnikom, Robben je full spreman, a Martinez ima velike šanse da zaigra od prve minute. Bum to videli ;)
Sent from my Philips Smart TV.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 15 sep 2012, 12:37

Robben i Ribery nisu zavrsili trening do kraja te su upitni za ovu danasnju utakmicu protiv Mainza!
Stern des Südens

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 15 sep 2012, 12:44

Hoce li bit tekma na europsport 2 :D
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

badstuber
Kontakt:

Post Postao/la badstuber » 15 sep 2012, 13:09

ceze je napisao/la:Hoce li bit tekma na europsport 2 :D
ne

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 15 sep 2012, 13:09

jok prenose domuz vs leverkusen

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 15 sep 2012, 13:27

Danas igramo bez Robbena i Riberyja, jučer su se povrijedili obojica na treningu i danas je 3 i po sata prije utakmice postalno jasno da ne mogu nastupit. Umjesto njih će igrat Shaqiri i Kroos. Vjerovatan je i nastup Martineza.

Dok ove povrede kod Robbena i nisu neko čudo, Ribery je prošle sezone prošao bez većih ozljeda, ali pošto se ovaj put radi o lakšoj ozljedi brzo će on biti opet spreman. Robben je i dalje osjetljiv, prvo povreda pred susret Holandije u utorak, pa je jučer bio i spreman, a onda se tokom dana ozlijedio.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 15 sep 2012, 13:34

Valjda ce mo dobiti danas bez ove dvojice,bit ce puno teze navikli smo na povrede glavnih igraca,to nas prati vec duze vrijeme.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 15 sep 2012, 13:47

Da sam na mjestu Bayerna prodao bih Robbena i doveo Schürrlea. Ruku na srce Bayern je od Robbena imao vise stete nego koristi. Kao sto bi Nijemci rekli das Preis-Leistungs-Verhältnis stimmt nicht.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []