payton je napisao/la:Eto nek sad medvejedici lagano odhebu sa teme jer im je UEFA sve rekla. Naravno ovo je koeficijent u zadnjih 5 god , zakljucno sa ovom 2012 . Neka pokusaju nesto slicno komsije s grbe .aa ane svake godine BLAM

Haj prije nego tebi odgovorim jer me fasciniras majkemi ,da kazem ovom vise tebe,da mi da sastavimo zajedno ekipu ne bi bili blizu lige prvaka ,treba biti malo realniji.
Sad sto se tebe tice,evo jedes **** bezpotrebno i nicim izazvan.
KAd bi ti malo ukljucio mozak,skonto bi da Sarajevo koje bolje prolazi u Europi zadnji godina ,ima svega pola boda il imalo vise od Zelje,e sad jel ti to nesto govori.Haj razmisli,malo,ako ne mozes,evo ja cu ti reci liga prvaka i liga europe nije isto.Evo ti dokaza,jel da je isto Sarajevo bi onda trebalo imati koeficijent 18.000,po rezultatima.Haj ne bitno ti ces opet reci kako meni ni ovo nije dovoljno,ii sta vec,ali samo ti kazem bezveze seres i jedes **** zapocinjes rasprave,a onda kasnije izigravas moderatora i uredjujes temu.E **** ga jarane.Skontaj malo sta radis
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE