Stole iz Bora je napisao/la:Da ne bi danas slucajno otisli na trg Oslobođenja, bordo dan je odgodjen zbog vremenskih (ne)prilika.
halo ba komunjaro, nije trg oslobodjenja nego Trg Alije Izetbegovica!!!!!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Stole iz Bora je napisao/la:Da ne bi danas slucajno otisli na trg Oslobođenja, bordo dan je odgodjen zbog vremenskih (ne)prilika.
Isto kao sto je uefa rekla i kolko je koji klub igrao utakmica, a kolko koji zaradio za iste.payton je napisao/la:Eto nek sad medvejedici lagano odhebu sa teme jer im je UEFA sve rekla. Naravno ovo je koeficijent u zadnjih 5 god , zakljucno sa ovom 2012 . Neka pokusaju nesto slicno komsije s grbe .aa ane svake godine BLAM
Haj prije nego tebi odgovorim jer me fasciniras majkemi ,da kazem ovom vise tebe,da mi da sastavimo zajedno ekipu ne bi bili blizu lige prvaka ,treba biti malo realniji.payton je napisao/la:Eto nek sad medvejedici lagano odhebu sa teme jer im je UEFA sve rekla. Naravno ovo je koeficijent u zadnjih 5 god , zakljucno sa ovom 2012 . Neka pokusaju nesto slicno komsije s grbe .aa ane svake godine BLAM
payton je napisao/la:barbarez.. Kao prvo prestani sa uvredama jer tebe niko ne vrijedja a ustvari sav tvoj jad i cemer se vidi po ovoj recenici o pola koeficijenta. Dzaba ti sve..mozes plakati mozes vriskati a moze se i roknuti. Nikom ne bi falio jer si beskrajno glup a posebna prica je koliko si bezebrazan.
Tvoja i sudbina takvih ko ti je da cekate bagere koji nikada nece doci. Dok cekate bagere mozete skratiti vrijeme pišuci uefi zalbe i molbe na ponasanje turaka koji jos banke nnisu platili banke za sehica.
Kako sam ja to tebe uvrijedio ,sto sam ti rekao da ukljucis mozak i razmislis,jer da to radis,shvatio bih sta sam ti napisao.Vidis cega se ti fatas,da je moj jad i cemer u tih pola boda.Razmisli sta pricas ,pricas o rezultatima Sarajeva ,a ima pola boda vise od tog loseg Zelje koji vas samo blamira.Skontaj malo,sta pises .Pises gluposti,koje nemaju veze,mislim pogledaj ti post,o kakvim ti plakanjima i nedostajanjima pricas,pricas o nekom bezobrazluku,a govoris ljudima da ****,nazivas ljude medvjedicima i slicno,provociras raspravu i onda dodjes se pravdat preglupim komentarima.To sto te ja zamolim da malo razmislis sta radis i cemu vode tvoji postovi.Ako je ovo vrijedjanje onda ti fakat imas zestok problem u svojoj glavi.Iskreno se nadam da si balo,jer kad bi se ovako ponasao neko iole zreliji,to bi onda bilo zabrinjavajuce za tu personu.payton je napisao/la:barbarez.. Kao prvo prestani sa uvredama jer tebe niko ne vrijedja a ustvari sav tvoj jad i cemer se vidi po ovoj recenici o pola koeficijenta. Dzaba ti sve..mozes plakati mozes vriskati a moze se i roknuti. Nikom ne bi falio jer si beskrajno glup a posebna prica je koliko si bezebrazan.
Tvoja i sudbina takvih ko ti je da cekate bagere koji nikada nece doci. Dok cekate bagere mozete skratiti vrijeme pišuci uefi zalbe i molbe na ponasanje turaka koji jos banke nnisu platili banke za sehica.
Burberry46 je napisao/la:Barca prva, Sarajevo najbolje od bh. klubova
http://sportsport.ba/ino_fudbal/barca-p ... bova/87848" onclick="window.open(this.href);return false;
Cuj ovog pacenikaazizmpj je napisao/la:Stole iz Bora je napisao/la:Da ne bi danas slucajno otisli na trg Oslobođenja, bordo dan je odgodjen zbog vremenskih (ne)prilika.
halo ba komunjaro, nije trg oslobodjenja nego Trg Alije Izetbegovica!!!!!
Ja sam procitao da ce biti oblacno bez kise sad koliko im je vjerovati.Paranoja je napisao/la:Prognoze su ti i za sutra iste, nazalost. Kisa i samo kisa. Fuj.Sarajlijc@ je napisao/la:Hajde kiso ispadaj se danas, pa sutra prestani
Sarajlijc@ je napisao/la:To smo mi sinoc za danas govorili.
Sarajlijc@ je napisao/la:Cuj ovog pacenikaazizmpj je napisao/la:Stole iz Bora je napisao/la:Da ne bi danas slucajno otisli na trg Oslobođenja, bordo dan je odgodjen zbog vremenskih (ne)prilika.
halo ba komunjaro, nije trg oslobodjenja nego Trg Alije Izetbegovica!!!!!![]()
![]()
Ako budu slicne ekipe kao ove godine, nema sanse. Kada bi iste ekipe kao prosle godine igrale drugo pretkolo Lige prvaka, za nosioca bi trebao koeficijent od 6,300, a da budes siguran nosioc treba koeficijent od 6,500. I vi i mi imamo jos puno posla da budemo nosioci...pacovi_tu_ima je napisao/la:mogli bi biti nosilac ovim sadašnjim koeficijentom u drugom pretkolu lige prvaka. naravno, da bi uopšte o tome razmišljali, moramo do kraja ostati na prvom mjestu :ugeek:
Aha bas sad citam navijaci kao sto su HZ..High je napisao/la:Drugi dio njegove rečenice je perfektan. Saide, Saide.
azizmpj je napisao/la:Cuj ovog pacenikaSarajlijc@ je napisao/la:
halo ba komunjaro, nije trg oslobodjenja nego Trg Alije Izetbegovica!!!!!![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], mnon46, rimljanin90 i 30 gostiju.