BeSha1992 je napisao/la:Naprijed Zrinjski...![]()
![]()

BeSha1992 je napisao/la:Naprijed Zrinjski...![]()
![]()
Samo se ti smiji, lijepo je to, produzava zivot...pile87 je napisao/la:BeSha1992 je napisao/la:Naprijed Zrinjski...![]()
![]()
Jadna majko
zmiuga lomastarmo94 je napisao/la:K'o Maribora ?AboveTheLaw je napisao/la:Rasut ćemo vas![]()
Nikica je napisao/la:Ja se izvinjavam gradu Mostaru i navijačima Zrinjskog i samom klubu zbog ovih ispada nazovi navijača kluba i za koji ja navijam. Ovo nikom ne treba, ali je i Sarajevo svašta došlo i još se nisu privikli da žive gradski život, i nisu se otarasili još svojih korijena iz kojih potiču, te su s tim u vezi i lako povodljivi, malo se popije napuši i šta ono zna.
Nadam se da će za to biti i kažnjeni adekvatno od organa reda.
nikice hajd idi lezi odspavaj malo ! HAHAHAHAHAHAHAHANikica je napisao/la:Ja se izvinjavam gradu Mostaru i navijačima Zrinjskog i samom klubu zbog ovih ispada nazovi navijača kluba i za koji ja navijam. Ovo nikom ne treba, ali je i Sarajevo svašta došlo i još se nisu privikli da žive gradski život, i nisu se otarasili još svojih korijena iz kojih potiču, te su s tim u vezi i lako povodljivi, malo se popije napuši i šta ono zna.
Policija i specijalci ne trebaju razvadjat navijace,vec ih sastavljat...Opkolit obje grupe pa nek se krhaju...I svako kolo tako,dok kabadahije se ne pobiju...I onda vise nece biti nereda...Malo nam je bilo rata,žrtava,invalida,mržnje,pa de još...sramotaoscar je napisao/la:porazbijana tri kafica na bulevaru(istocna strana)...u kojem su navodno bili navijaci zelje
prenosi mostar.li.fe
jel ti dao tata auto da dođeš na utakmicu ?BeSha1992 je napisao/la:Naprijed Zrinjski...![]()
![]()
Jesi probao malo šaha igrati? To je igra za tebe.. Nekome drugom se ti izvinjavaj!! I nikad u ime ManijakaNikica je napisao/la:Ja se izvinjavam gradu Mostaru i navijačima Zrinjskog i samom klubu zbog ovih ispada nazovi navijača kluba i za koji ja navijam. Ovo nikom ne treba, ali je i Sarajevo svašta došlo i još se nisu privikli da žive gradski život, i nisu se otarasili još svojih korijena iz kojih potiču, te su s tim u vezi i lako povodljivi, malo se popije napuši i šta ono zna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.