FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da je ostati neporažen poslije tekme u Trebinju, valjalo bi. Poslije tekme protiv Leotara čekamo Lišticu na Koševu, itekako će nam biti bitna ova utakmica na Policama . Leotar izgubio protiv Olimpica, što i nije dobro. Sad će se vaditi protiv nas i sigurno da će zapeti. Neka nas razbiju 3:0, ali samo da ne izgubimo sa nekih traljavih 1:0, ili nekim sličnim rezultatom. Protiv Gradine trebaju staviti besplatan ulaz.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ono u kupu budu oni smotani termini pa znaju staviti u jedan,dva da se igra tekma...valjda ova oko petice bude da nemoram neke marifetluke po poslu raditi 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Za veterana:Ja kako ovo procita,ispada da nema normalnih na ovom dunjaluku. 
- Burberry46
- Kontakt:
Utakmica je u 19.30hmiky_hz je napisao/la:Ono u kupu budu oni smotani termini pa znaju staviti u jedan,dva da se igra tekma...valjda ova oko petice bude da nemoram neke marifetluke po poslu raditi
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Evolution87
- Kontakt:
jest' u 19:30Sarajlijc@ je napisao/la:Jel protiv gradine u utorak?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Sigurno i zasluženo, mada je 7:2 realan rezultat
, imali smo još 3-4 mrtva zicera, ali dobro je.
Realno, imamo širinu, imamo kvalitet, digli smo i nivo igre i onda nas je teško zaustatviti.
Ne treba euforičan previše biti, tek je počelo i pravi ispiti slijede, moramo ovako nastaviti. U Trebinju ostati neporažen, a zašto ne i tri boda? Gore kad bi dobili, vrata jesenje titule bi bila širom otvorena.
Ne znam samo jel se kartoni prenose u Kupu, šteta za Torlaka. U finišu dobije karton, a ne trebamo govoriti koliko nam znači. Valjalo bi kad bi protiv Gradine to odradio...
Realno, imamo širinu, imamo kvalitet, digli smo i nivo igre i onda nas je teško zaustatviti.
Ne treba euforičan previše biti, tek je počelo i pravi ispiti slijede, moramo ovako nastaviti. U Trebinju ostati neporažen, a zašto ne i tri boda? Gore kad bi dobili, vrata jesenje titule bi bila širom otvorena.
Ne znam samo jel se kartoni prenose u Kupu, šteta za Torlaka. U finišu dobije karton, a ne trebamo govoriti koliko nam znači. Valjalo bi kad bi protiv Gradine to odradio...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
Neka nasi u Trebinju ponove igru od sinoc i nema zime. Dobijamo 100% iako nas nerjetko sudije maximalno pokradu dole u Trebinju.Ako bude posteno sudjenje , 0-2...High je napisao/la:Da je ostati neporažen poslije tekme u Trebinju, valjalo bi. Poslije tekme protiv Leotara čekamo Lišticu na Koševu, itekako će nam biti bitna ova utakmica na Policama . Leotar izgubio protiv Olimpica, što i nije dobro. Sad će se vaditi protiv nas i sigurno da će zapeti. Neka nas razbiju 3:0, ali samo da ne izgubimo sa nekih traljavih 1:0, ili nekim sličnim rezultatom. Protiv Gradine trebaju staviti besplatan ulaz.
Ps...za Gradinu treba biti simbolicna cijena (a ne dzabni ulaz) npr 2 KM sjever..3 istok...4 zapad. Nismo u situaciji da imamo dzabni ulaz dok ne dobijemo lovu od uefe !!
YES.WE.DID.
Iz Trebinja smo rijetko donosili bodove, tako i kad bi donijeli 1 bilo bi ekstra...
Samo nastaviti...
Samo nastaviti...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Torlak je ubjedjen sam isao da dobije zuti, vjerovatno u dogovoru sa strucnim stabom. Slijedi nam niz teskih utakmica na Kosevu, i Torlak ce nam itekako trebati u svakoj, vjerovatno se islo na to da se on ocisiti u Trebinju.
" onclick="window.open(this.href);return false;
evo i golovi...Beli the mashine
YES.WE.DID.
Sta vam je pisalo na onoj paroli sto ste digli u prvom poluvremenu ? Pozdrav. 
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
- Evolution87
- Kontakt:
Beli majstor svog zanatapayton je napisao/la:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Ja samo ne znam kakve su ovo izjave iz Veleža da je rezultat previsok i sl. Pa hladno su mogli još tri-četiri gola primiti, to su mrtve šanse bile, ali hajde.
Veležu sve najbolje u nastavku.
Veležu sve najbolje u nastavku.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
- Armageddon2012
- Kontakt:
jel bilo veselja na kosevu kad je oficijelni spiker saopstio da vam konkurent gubi u mostaru,ili vi kulirate njih? 
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
- HannahMontana
- Kontakt:
Velliko slavlje je upriliceno kada je oficijalni spiker javio da su komsije porazene u Mostaru! Vatromet, VO na raznju, domaca rakija samo su neki od popratnih sadrzaja koji su upriliceni nakon objave!!Armageddon2012 je napisao/la:jel bilo veselja na kosevu kad je oficijelni spiker saopstio da vam konkurent gubi u mostaru,ili vi kulirate njih?
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Normalno da se slaviloArmageddon2012 je napisao/la:jel bilo veselja na kosevu kad je oficijelni spiker saopstio da vam konkurent gubi u mostaru,ili vi kulirate njih?
http://fksinfo.com/galerija/6-kolo-pl-b ... lika#14724" onclick="window.open(this.href);return false;19RA81 je napisao/la:Sta vam je pisalo na onoj paroli sto ste digli u prvom poluvremenu ? Pozdrav.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
aBd!, steta sto juce niste pobjedili.gradinaARNEL je napisao/la:ove godine vi s ovom igrom lagano titulu uzimate
pozz iz Srebrenikaaa
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Ne treba se zaljetati sa nekim najavama titule i slicnim izjavama. Mi smo dobro otvorili sezonu, ali to udradi svake godine. Ono sto ovu razlikuje od prethodnih je dobra igra.
Ako nastavimo u ovom ritmu mozemo razmisljati o tituli, ali sada se lomi sezona jer nam u naredne 4 utakmice na Kosevo dolaze, Siroki, Zrinjski, Borac i Zeljo. Nase je da momcima pruzimo maksimalnu podrsku.
Kako bi nas drug Ramiral rekao : VOLIM VOLIM VOLIM !
Ako nastavimo u ovom ritmu mozemo razmisljati o tituli, ali sada se lomi sezona jer nam u naredne 4 utakmice na Kosevo dolaze, Siroki, Zrinjski, Borac i Zeljo. Nase je da momcima pruzimo maksimalnu podrsku.
Kako bi nas drug Ramiral rekao : VOLIM VOLIM VOLIM !
- moustapha
- Kontakt:
Da je dao čet'ri gola, Čomor je Čomor.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 17 gostiju.