High je napisao/la:Da je ostati neporažen poslije tekme u Trebinju, valjalo bi. Poslije tekme protiv Leotara čekamo Lišticu na Koševu, itekako će nam biti bitna ova utakmica na Policama . Leotar izgubio protiv Olimpica, što i nije dobro. Sad će se vaditi protiv nas i sigurno da će zapeti. Neka nas razbiju 3:0, ali samo da ne izgubimo sa nekih traljavih 1:0, ili nekim sličnim rezultatom. Protiv Gradine trebaju staviti besplatan ulaz.
Neka nasi u Trebinju ponove igru od sinoc i nema zime. Dobijamo 100% iako nas nerjetko sudije maximalno pokradu dole u Trebinju.Ako bude posteno sudjenje , 0-2...
Ps...za Gradinu treba biti simbolicna cijena (a ne dzabni ulaz) npr 2 KM sjever..3 istok...4 zapad. Nismo u situaciji da imamo dzabni ulaz dok ne dobijemo lovu od uefe !!
Torlak je ubjedjen sam isao da dobije zuti, vjerovatno u dogovoru sa strucnim stabom. Slijedi nam niz teskih utakmica na Kosevu, i Torlak ce nam itekako trebati u svakoj, vjerovatno se islo na to da se on ocisiti u Trebinju.
Ja samo ne znam kakve su ovo izjave iz Veleža da je rezultat previsok i sl. Pa hladno su mogli još tri-četiri gola primiti, to su mrtve šanse bile, ali hajde.
Veležu sve najbolje u nastavku.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Armageddon2012 je napisao/la:jel bilo veselja na kosevu kad je oficijelni spiker saopstio da vam konkurent gubi u mostaru,ili vi kulirate njih?
Velliko slavlje je upriliceno kada je oficijalni spiker javio da su komsije porazene u Mostaru! Vatromet, VO na raznju, domaca rakija samo su neki od popratnih sadrzaja koji su upriliceni nakon objave!!
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
Ne treba se zaljetati sa nekim najavama titule i slicnim izjavama. Mi smo dobro otvorili sezonu, ali to udradi svake godine. Ono sto ovu razlikuje od prethodnih je dobra igra.
Ako nastavimo u ovom ritmu mozemo razmisljati o tituli, ali sada se lomi sezona jer nam u naredne 4 utakmice na Kosevo dolaze, Siroki, Zrinjski, Borac i Zeljo. Nase je da momcima pruzimo maksimalnu podrsku.
Kako bi nas drug Ramiral rekao : VOLIM VOLIM VOLIM !
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ma istog sam ti misljenja i jos uvijek tvrdim da decko uz duzno postovanje nije za Sarajeva! Pa ne moze mi se jednom dobrom tekmom iskupiti za 2 godine *ebavanja mojih zivaca i gledanja njegovih gresaka na terenu koje su nas znale i skupo kostati...
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Onakav aplauz stadiona je dobio samo Said kad je izlazio protiv Levskog i sinoc Comor Denis
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
HannahMontana je napisao/la:Ma ono ti je vise bilp u smislu "evo ga da i on nesto dobro uradi" nego sto je zasluzio za dobru igru....
Ima svakako i to naravno,ali jucer je dosta dobar bio plus gol,njegovim izlaskom je i nas vezni red u defanzivnom smislu definitivno popustao na vise strana i tad nekad su nam i zaredali par prilika i drzali loptu oko nasih 16 metara
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".