FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

justFlowFKZ
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la justFlowFKZ » 16 sep 2012, 13:03

Izvini @alipasa drug, ali nekako sam pomislio da je ovaj tvoj komentar upucen meni, a ako je tako obratio si se totalno pogresnoj osobi, jer ustvari i ja imam isti stav kao i ti, te osudjujem ovo isto kao i ti i svi normalni navijaci Zelje.

Komentar je bio posvecen ovom indijancu koji ultra kodex zna vec od prvog osnovne. Onaj isti kodex koji on koristi da bi djeci iz mahale pricao "Kad sam ja bio na gostovanju...".

Razumijes me sad??? :D
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...

~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com

CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 16 sep 2012, 13:05

Elegant je napisao/la:Koliko je drugima drago sto je Zeljo izgubio, nakon samo jednog poraza oni nam predviđaju "kraj" ? :lol:

Do polusezone cemo biti prvi ! 8-)
Sigurno da hocete. :lol:
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

MaNiJaK 1312 acab
Kontakt:

Post Postao/la MaNiJaK 1312 acab » 16 sep 2012, 13:09

DevilS je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Koliko je drugima drago sto je Zeljo izgubio, nakon samo jednog poraza oni nam predviđaju "kraj" ? :lol:

svake godine vam ista prica idemo na titulu idemo ovo idemo ono a na kraju LjoZe hladno prvak 8-)

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 16 sep 2012, 13:10

Zeljo kad izgubi, kod ovih ostalih je odmah praznik slave do idućeg kola :lol:

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 16 sep 2012, 13:10

DevilS je napisao/la:

Sad padate, ispucali ste tekme u Sarajevu
Za zivot cijeli!

mirza1921
Kontakt:

Post Postao/la mirza1921 » 16 sep 2012, 13:12

ma uzece komsinice titulu kao i svake godine :lol:
Svaka sličnost je namjerna.

Pripremne utakmice: Sjoo doveli smo nove igrače, bićemo beton. Deremo sve redom. Divovi smo.

89.pretkolo Europa lige: Uuuu, jesmo ih razvalili. Kako amateri? To što su na utakmicu došli privatnim automobilom i što im je najbolji napadač ostao smrtno zaljubljen u Jelahu, ne znači da su amateri. Divovi smo!

2.pretkolo Europa lige: Euforija! Dajte Manchester i Barcu...k
ombinovano. Naš trener je svjetski megacar. Dominacija. Divovi smo!

3.pretkolo Europa lige, prva utakmica: Gori sve, šteta što nema zapadne tribine, bilo bi nas nekoliko stotina hiljada! Kako misliš go u gostima se pika kao prednost u slučaju nerješenog rezultata? Šta ti znaš? Divovi smo!

3.pretkolo Europa lige, revanš: E jesmo baksuzi! Ali dobro, ipak je naš protivnik respektabilan tim! Čuj prigradski klub? Pa znaš kolike plate imaju? A ni taktika nam nije bila najbolja. Nema veze divovi smo i izdominiraćemo ligu!.

1.kolo Premijer lige: grlom u Jagodić. Prokleti trener! Nema veze i vi ste komšije zeznuli! Divovi smo.

3.kolo Premijer lige: Fuj, kako to igrate? Sram da vas bude. Igraj klocu debeli! Trener nema pojma!

7.kolo Premijer lige: Uprava napolje!

11.kolo premijer lige: Nisam išao na tekmu, nekih obaveza imao. Posao, žena i to...kontaš. A vi fino igrate.

15.kolo Premijer lige: Ma ne pratim ti ja to jarane, jeb'o.našu ligu. Jesi vidio Barce sinoć? Nisi? A gledao ti Kup na Grbavici. Ma ja...ne znam kako možeš to gledati.

30.kolo Premijer lige: Čestitam... Šta ima 'nako?
ne brini mama sve je uredu

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 16 sep 2012, 13:15

MaNiJaK 1312 acab je napisao/la:
DevilS je napisao/la:

svake godine vam ista prica idemo na titulu idemo ovo idemo ono a na kraju LjoZe hladno prvak 8-)
Dobro ima i tu istine ne kazem ja da nema, ali imam neki dobar pred osjecaj da cemo barem ako ne titulu onda kup, prije ipak titulu, a vama komsije sretno u nastavku prvenstva.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 16 sep 2012, 13:17

Ma pustite kone neka slave.. Za njih su ovi momenti koje provode ispred sampiona ravni tituli.. Vise ih je sinoc ovdje pratilo nas nego sto ih je bilo u lavoru.. To dovoljno govori o nasoj velicini.. Pa pogledajte nam i temu.. Navijaci svih klubova se javljaju.. Kakvi god da su komentari to meni govori da imaju veliko strahopostovanje prema instituciji koju predvodi veliki Amar Osim..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 16 sep 2012, 13:21, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 16 sep 2012, 13:18

DevilS je napisao/la: Dobro ima i tu istine ne kazem ja da nema, ali imam neki dobar pred osjecaj da cemo barem ako ne titulu onda kup, prije ipak titulu, a vama komsije sretno u nastavku prvenstva.
ma necete vi nista osvojiti, najbolje bi bilo da istupite iz lige na par godina, a da se takmicite u kupu sljiva, pa da tamo steknete naviku osvajanja trofeja i onda se vratite vamo ko pravi sampioni sa namjerom da se ukljucite u ravnopravnu borbu za titulu
Zadnja izmjena: ThE_mAnIaCs_1987, dana/u 16 sep 2012, 13:19, ukupno mijenjano 1 put.
Za zivot cijeli!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 16 sep 2012, 13:18

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
DevilS je napisao/la:

Sad padate, ispucali ste tekme u Sarajevu
Idemo u trebinje po pobjedu sigurno, pa onda naguziti Siroki., a vama ljubomorne duse zelim sve najbolje. ;)

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 16 sep 2012, 13:19

payton je napisao/la:

stavi stoju na svoju tvrdnju,tek tada ce neko skontati da si ozbiljan
zar Vam prije mjesec ,dva nije trebala "pisljiva " titula ove drzave jer je liga taraba ? :mrgreen:
Željeznicar za život cijeli !

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 16 sep 2012, 13:20

@The man.. sta je sa tobom jesili ti dobar sto vam je krivo bolan, jojj jedva cekam taj derbi pa da se pokaze da nismo djaba prvi na tabeli, ko vam je kriv sto ste izgubili u Mostaru mi????
Da nebi islo u off topic bolje je da zavrsimo na ovom jer ima previse ovdje djece po forumu bgm. ;)

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 16 sep 2012, 13:22

DevilS je napisao/la: Idemo u trebinje po pobjedu sigurno, pa onda naguziti Siroki., a vama ljubomorne duse zelim sve najbolje. ;)
Ma idem i ja u kladionicu sa namjerom da uzmem milju, al me nece u zadnje vrijeme.Sve je to lijepo, krasno kako si napisao, vidjet cemo hoce li tako ici.Niko ko navija za Želju nema apsolutno nikakvog razloga da bude ljubomran na Sarajevo, upamti ovo vrlo dobro.Kad vec potenciras tu pricu, jedino dijete si ti.Mi smo sami sebi krivi sto smo izgubili dole, ne kukamo ko neki nakon svakog prosipanja bodova.Cuj nsite prvi dzaba na tabeli, od 6 utakmica, 5 igrali u jednom gradu :lol: :lol:
Za zivot cijeli!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 16 sep 2012, 13:23

DevilS je napisao/la:@The man.. sta je sa tobom jesili ti dobar sto vam je krivo bolan, jojj jedva cekam taj derbi pa da se pokaze da nismo djaba prvi na tabeli, ko vam je kriv sto ste izgubili u Mostaru mi????
Da nebi islo u off topic bolje je da zavrsimo na ovom jer ima previse ovdje djece po forumu bgm. ;)
Ja te ne kontam Bgm,cuj krivo,cuj ljubomora hajd ti odrasti !!Osvojili smo ba prosle godine sve,dobili vam na Grbavici,nerjeseno na Kosevu sa pola snage jer nam nije trebalo ,trece vakat je da i vi sta osvojite malo se proveselite ,al al... mozda da mozda ne ;) ne valja pisat titulu poslije prva viska 3 boda :roll:
Željeznicar za život cijeli !

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 16 sep 2012, 13:24

Ne treba se zaljetati sa nekim najavama titule i slicnim izjavama. Mi smo dobro otvorili sezonu, ali to udradi svake godine. Ono sto ovu razlikuje od prethodnih je dobra igra.

Ako nastavimo u ovom ritmu mozemo razmisljati o tituli, ali sada se lomi sezona jer nam u naredne 4 utakmice na Kosevo dolaze, Siroki, Zrinjski, Borac i Zeljo. Nase je da momcima pruzimo maksimalnu podrsku., sve receno. ;)

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 16 sep 2012, 13:26

GaziHusrevbeg je napisao/la:Objašnjenje ti se nalazi u rječniku negdje oko riječi fotošop. :D
Oko riječi fotošop :lol: :lol:
Ahaaa :D
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 16 sep 2012, 13:26

DevilS je napisao/la:Ne treba se zaljetati sa nekim najavama titule i slicnim izjavama. Mi smo dobro otvorili sezonu, ali to udradi svake godine. Ono sto ovu razlikuje od prethodnih je dobra igra.

Ako nastavimo u ovom ritmu mozemo razmisljati o tituli, ali sada se lomi sezona jer nam u naredne 4 utakmice na Kosevo dolaze, Siroki, Zrinjski, Borac i Zeljo. Nase je da momcima pruzimo maksimalnu podrsku., sve receno. ;)
Pa jedini koji pricaju o titulama nakon 5 kola ste vi, tako da ti ni ta prica o zaletanju ne ide.Niko normalan nakon 5 kola ne kaze da ce osvojiti titulu, al jok, vi mimo svog svijeta.
Za zivot cijeli!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 16 sep 2012, 13:28

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
DevilS je napisao/la: Idemo u trebinje po pobjedu sigurno, pa onda naguziti Siroki., a vama ljubomorne duse zelim sve najbolje. ;)
Ma idem i ja u kladionicu sa namjerom da uzmem milju, al me nece u zadnje vrijeme.Sve je to lijepo, krasno kako si napisao, vidjet cemo hoce li tako ici.Niko ko navija za Želju nema apsolutno nikakvog razloga da bude ljubomran na Sarajevo, upamti ovo vrlo dobro.Kad vec potenciras tu pricu, jedino dijete si ti.Mi smo sami sebi krivi sto smo izgubili dole, ne kukamo ko neki nakon svakog prosipanja bodova.Cuj nsite prvi dzaba na tabeli, od 6 utakmica, 5 igrali u jednom gradu :lol: :lol:
Dobro komso necemo se svadjati opet naglasavam zelim vam sve najbolje od srca u nastavku prvenstva, a vi mislite i zelite sta hocete nama bgm. :P

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 16 sep 2012, 13:30

super, ja vama sve najgore

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 16 sep 2012, 13:31

samir_tm87 je napisao/la:super, ja vama sve najgore
;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, bvsic, lakilone, Levin i 67 gostiju.