Komentar je bio posvecen ovom indijancu koji ultra kodex zna vec od prvog osnovne. Onaj isti kodex koji on koristi da bi djeci iz mahale pricao "Kad sam ja bio na gostovanju...".
Razumijes me sad???
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Sigurno da hocete.Elegant je napisao/la:Koliko je drugima drago sto je Zeljo izgubio, nakon samo jednog poraza oni nam predviđaju "kraj" ?![]()
Do polusezone cemo biti prvi !
svake godine vam ista prica idemo na titulu idemo ovo idemo ono a na kraju LjoZe hladno prvakDevilS je napisao/la:Sigurno da hocete.Elegant je napisao/la:Koliko je drugima drago sto je Zeljo izgubio, nakon samo jednog poraza oni nam predviđaju "kraj" ?![]()
Sad padate, ispucali ste tekme u SarajevuDevilS je napisao/la:Sigurno da hocete.Elegant je napisao/la:Koliko je drugima drago sto je Zeljo izgubio, nakon samo jednog poraza oni nam predviđaju "kraj" ?![]()
Dobro ima i tu istine ne kazem ja da nema, ali imam neki dobar pred osjecaj da cemo barem ako ne titulu onda kup, prije ipak titulu, a vama komsije sretno u nastavku prvenstva.MaNiJaK 1312 acab je napisao/la:svake godine vam ista prica idemo na titulu idemo ovo idemo ono a na kraju LjoZe hladno prvakDevilS je napisao/la:Sigurno da hocete.Elegant je napisao/la:Koliko je drugima drago sto je Zeljo izgubio, nakon samo jednog poraza oni nam predviđaju "kraj" ?![]()
ma necete vi nista osvojiti, najbolje bi bilo da istupite iz lige na par godina, a da se takmicite u kupu sljiva, pa da tamo steknete naviku osvajanja trofeja i onda se vratite vamo ko pravi sampioni sa namjerom da se ukljucite u ravnopravnu borbu za tituluDevilS je napisao/la: Dobro ima i tu istine ne kazem ja da nema, ali imam neki dobar pred osjecaj da cemo barem ako ne titulu onda kup, prije ipak titulu, a vama komsije sretno u nastavku prvenstva.
Idemo u trebinje po pobjedu sigurno, pa onda naguziti Siroki., a vama ljubomorne duse zelim sve najbolje.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Sad padate, ispucali ste tekme u SarajevuDevilS je napisao/la:Sigurno da hocete.Elegant je napisao/la:Koliko je drugima drago sto je Zeljo izgubio, nakon samo jednog poraza oni nam predviđaju "kraj" ?![]()
zar Vam prije mjesec ,dva nije trebala "pisljiva " titula ove drzave jer je liga taraba ?payton je napisao/la:Elegant je napisao/la:Koliko je drugima drago sto je Zeljo izgubio, nakon samo jednog poraza oni nam predviđaju "kraj" ?![]()
stavi stoju na svoju tvrdnju,tek tada ce neko skontati da si ozbiljan
Ma idem i ja u kladionicu sa namjerom da uzmem milju, al me nece u zadnje vrijeme.Sve je to lijepo, krasno kako si napisao, vidjet cemo hoce li tako ici.Niko ko navija za Želju nema apsolutno nikakvog razloga da bude ljubomran na Sarajevo, upamti ovo vrlo dobro.Kad vec potenciras tu pricu, jedino dijete si ti.Mi smo sami sebi krivi sto smo izgubili dole, ne kukamo ko neki nakon svakog prosipanja bodova.Cuj nsite prvi dzaba na tabeli, od 6 utakmica, 5 igrali u jednom graduDevilS je napisao/la: Idemo u trebinje po pobjedu sigurno, pa onda naguziti Siroki., a vama ljubomorne duse zelim sve najbolje.
Ja te ne kontam Bgm,cuj krivo,cuj ljubomora hajd ti odrasti !!Osvojili smo ba prosle godine sve,dobili vam na Grbavici,nerjeseno na Kosevu sa pola snage jer nam nije trebalo ,trece vakat je da i vi sta osvojite malo se proveselite ,al al... mozda da mozda neDevilS je napisao/la:@The man.. sta je sa tobom jesili ti dobar sto vam je krivo bolan, jojj jedva cekam taj derbi pa da se pokaze da nismo djaba prvi na tabeli, ko vam je kriv sto ste izgubili u Mostaru mi????
Da nebi islo u off topic bolje je da zavrsimo na ovom jer ima previse ovdje djece po forumu bgm.
Oko riječi fotošopGaziHusrevbeg je napisao/la:Objašnjenje ti se nalazi u rječniku negdje oko riječi fotošop.
Pa jedini koji pricaju o titulama nakon 5 kola ste vi, tako da ti ni ta prica o zaletanju ne ide.Niko normalan nakon 5 kola ne kaze da ce osvojiti titulu, al jok, vi mimo svog svijeta.DevilS je napisao/la:Ne treba se zaljetati sa nekim najavama titule i slicnim izjavama. Mi smo dobro otvorili sezonu, ali to udradi svake godine. Ono sto ovu razlikuje od prethodnih je dobra igra.
Ako nastavimo u ovom ritmu mozemo razmisljati o tituli, ali sada se lomi sezona jer nam u naredne 4 utakmice na Kosevo dolaze, Siroki, Zrinjski, Borac i Zeljo. Nase je da momcima pruzimo maksimalnu podrsku., sve receno.
Dobro komso necemo se svadjati opet naglasavam zelim vam sve najbolje od srca u nastavku prvenstva, a vi mislite i zelite sta hocete nama bgm.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Ma idem i ja u kladionicu sa namjerom da uzmem milju, al me nece u zadnje vrijeme.Sve je to lijepo, krasno kako si napisao, vidjet cemo hoce li tako ici.Niko ko navija za Želju nema apsolutno nikakvog razloga da bude ljubomran na Sarajevo, upamti ovo vrlo dobro.Kad vec potenciras tu pricu, jedino dijete si ti.Mi smo sami sebi krivi sto smo izgubili dole, ne kukamo ko neki nakon svakog prosipanja bodova.Cuj nsite prvi dzaba na tabeli, od 6 utakmica, 5 igrali u jednom graduDevilS je napisao/la: Idemo u trebinje po pobjedu sigurno, pa onda naguziti Siroki., a vama ljubomorne duse zelim sve najbolje.![]()
samir_tm87 je napisao/la:super, ja vama sve najgore
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, bvsic, lakilone, Levin i 67 gostiju.