svake godine vam ista prica idemo na titulu idemo ovo idemo ono a na kraju LjoZe hladno prvakDevilS je napisao/la:Sigurno da hocete.Elegant je napisao/la:Koliko je drugima drago sto je Zeljo izgubio, nakon samo jednog poraza oni nam predviđaju "kraj" ?![]()
Do polusezone cemo biti prvi !
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
MaNiJaK 1312 acab
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
Zeljo kad izgubi, kod ovih ostalih je odmah praznik slave do idućeg kola 
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Sad padate, ispucali ste tekme u SarajevuDevilS je napisao/la:Sigurno da hocete.Elegant je napisao/la:Koliko je drugima drago sto je Zeljo izgubio, nakon samo jednog poraza oni nam predviđaju "kraj" ?![]()
Za zivot cijeli!
ma uzece komsinice titulu kao i svake godine
Svaka sličnost je namjerna.
Pripremne utakmice: Sjoo doveli smo nove igrače, bićemo beton. Deremo sve redom. Divovi smo.
89.pretkolo Europa lige: Uuuu, jesmo ih razvalili. Kako amateri? To što su na utakmicu došli privatnim automobilom i što im je najbolji napadač ostao smrtno zaljubljen u Jelahu, ne znači da su amateri. Divovi smo!
2.pretkolo Europa lige: Euforija! Dajte Manchester i Barcu...k
ombinovano. Naš trener je svjetski megacar. Dominacija. Divovi smo!
3.pretkolo Europa lige, prva utakmica: Gori sve, šteta što nema zapadne tribine, bilo bi nas nekoliko stotina hiljada! Kako misliš go u gostima se pika kao prednost u slučaju nerješenog rezultata? Šta ti znaš? Divovi smo!
3.pretkolo Europa lige, revanš: E jesmo baksuzi! Ali dobro, ipak je naš protivnik respektabilan tim! Čuj prigradski klub? Pa znaš kolike plate imaju? A ni taktika nam nije bila najbolja. Nema veze divovi smo i izdominiraćemo ligu!.
1.kolo Premijer lige: grlom u Jagodić. Prokleti trener! Nema veze i vi ste komšije zeznuli! Divovi smo.
3.kolo Premijer lige: Fuj, kako to igrate? Sram da vas bude. Igraj klocu debeli! Trener nema pojma!
7.kolo Premijer lige: Uprava napolje!
11.kolo premijer lige: Nisam išao na tekmu, nekih obaveza imao. Posao, žena i to...kontaš. A vi fino igrate.
15.kolo Premijer lige: Ma ne pratim ti ja to jarane, jeb'o.našu ligu. Jesi vidio Barce sinoć? Nisi? A gledao ti Kup na Grbavici. Ma ja...ne znam kako možeš to gledati.
30.kolo Premijer lige: Čestitam... Šta ima 'nako?
Svaka sličnost je namjerna.
Pripremne utakmice: Sjoo doveli smo nove igrače, bićemo beton. Deremo sve redom. Divovi smo.
89.pretkolo Europa lige: Uuuu, jesmo ih razvalili. Kako amateri? To što su na utakmicu došli privatnim automobilom i što im je najbolji napadač ostao smrtno zaljubljen u Jelahu, ne znači da su amateri. Divovi smo!
2.pretkolo Europa lige: Euforija! Dajte Manchester i Barcu...k
ombinovano. Naš trener je svjetski megacar. Dominacija. Divovi smo!
3.pretkolo Europa lige, prva utakmica: Gori sve, šteta što nema zapadne tribine, bilo bi nas nekoliko stotina hiljada! Kako misliš go u gostima se pika kao prednost u slučaju nerješenog rezultata? Šta ti znaš? Divovi smo!
3.pretkolo Europa lige, revanš: E jesmo baksuzi! Ali dobro, ipak je naš protivnik respektabilan tim! Čuj prigradski klub? Pa znaš kolike plate imaju? A ni taktika nam nije bila najbolja. Nema veze divovi smo i izdominiraćemo ligu!.
1.kolo Premijer lige: grlom u Jagodić. Prokleti trener! Nema veze i vi ste komšije zeznuli! Divovi smo.
3.kolo Premijer lige: Fuj, kako to igrate? Sram da vas bude. Igraj klocu debeli! Trener nema pojma!
7.kolo Premijer lige: Uprava napolje!
11.kolo premijer lige: Nisam išao na tekmu, nekih obaveza imao. Posao, žena i to...kontaš. A vi fino igrate.
15.kolo Premijer lige: Ma ne pratim ti ja to jarane, jeb'o.našu ligu. Jesi vidio Barce sinoć? Nisi? A gledao ti Kup na Grbavici. Ma ja...ne znam kako možeš to gledati.
30.kolo Premijer lige: Čestitam... Šta ima 'nako?
ne brini mama sve je uredu
Dobro ima i tu istine ne kazem ja da nema, ali imam neki dobar pred osjecaj da cemo barem ako ne titulu onda kup, prije ipak titulu, a vama komsije sretno u nastavku prvenstva.MaNiJaK 1312 acab je napisao/la:svake godine vam ista prica idemo na titulu idemo ovo idemo ono a na kraju LjoZe hladno prvakDevilS je napisao/la:Sigurno da hocete.Elegant je napisao/la:Koliko je drugima drago sto je Zeljo izgubio, nakon samo jednog poraza oni nam predviđaju "kraj" ?![]()
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
- champions1921
Ma pustite kone neka slave.. Za njih su ovi momenti koje provode ispred sampiona ravni tituli.. Vise ih je sinoc ovdje pratilo nas nego sto ih je bilo u lavoru.. To dovoljno govori o nasoj velicini.. Pa pogledajte nam i temu.. Navijaci svih klubova se javljaju.. Kakvi god da su komentari to meni govori da imaju veliko strahopostovanje prema instituciji koju predvodi veliki Amar Osim..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 16 sep 2012, 13:21, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ma necete vi nista osvojiti, najbolje bi bilo da istupite iz lige na par godina, a da se takmicite u kupu sljiva, pa da tamo steknete naviku osvajanja trofeja i onda se vratite vamo ko pravi sampioni sa namjerom da se ukljucite u ravnopravnu borbu za tituluDevilS je napisao/la: Dobro ima i tu istine ne kazem ja da nema, ali imam neki dobar pred osjecaj da cemo barem ako ne titulu onda kup, prije ipak titulu, a vama komsije sretno u nastavku prvenstva.
Zadnja izmjena: ThE_mAnIaCs_1987, dana/u 16 sep 2012, 13:19, ukupno mijenjano 1 put.
Za zivot cijeli!
Idemo u trebinje po pobjedu sigurno, pa onda naguziti Siroki., a vama ljubomorne duse zelim sve najbolje.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Sad padate, ispucali ste tekme u SarajevuDevilS je napisao/la:Sigurno da hocete.Elegant je napisao/la:Koliko je drugima drago sto je Zeljo izgubio, nakon samo jednog poraza oni nam predviđaju "kraj" ?![]()
zar Vam prije mjesec ,dva nije trebala "pisljiva " titula ove drzave jer je liga taraba ?payton je napisao/la:Elegant je napisao/la:Koliko je drugima drago sto je Zeljo izgubio, nakon samo jednog poraza oni nam predviđaju "kraj" ?![]()
stavi stoju na svoju tvrdnju,tek tada ce neko skontati da si ozbiljan
Željeznicar za život cijeli !
@The man.. sta je sa tobom jesili ti dobar sto vam je krivo bolan, jojj jedva cekam taj derbi pa da se pokaze da nismo djaba prvi na tabeli, ko vam je kriv sto ste izgubili u Mostaru mi????
Da nebi islo u off topic bolje je da zavrsimo na ovom jer ima previse ovdje djece po forumu bgm.
Da nebi islo u off topic bolje je da zavrsimo na ovom jer ima previse ovdje djece po forumu bgm.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Ma idem i ja u kladionicu sa namjerom da uzmem milju, al me nece u zadnje vrijeme.Sve je to lijepo, krasno kako si napisao, vidjet cemo hoce li tako ici.Niko ko navija za Želju nema apsolutno nikakvog razloga da bude ljubomran na Sarajevo, upamti ovo vrlo dobro.Kad vec potenciras tu pricu, jedino dijete si ti.Mi smo sami sebi krivi sto smo izgubili dole, ne kukamo ko neki nakon svakog prosipanja bodova.Cuj nsite prvi dzaba na tabeli, od 6 utakmica, 5 igrali u jednom graduDevilS je napisao/la: Idemo u trebinje po pobjedu sigurno, pa onda naguziti Siroki., a vama ljubomorne duse zelim sve najbolje.
Za zivot cijeli!
Ja te ne kontam Bgm,cuj krivo,cuj ljubomora hajd ti odrasti !!Osvojili smo ba prosle godine sve,dobili vam na Grbavici,nerjeseno na Kosevu sa pola snage jer nam nije trebalo ,trece vakat je da i vi sta osvojite malo se proveselite ,al al... mozda da mozda neDevilS je napisao/la:@The man.. sta je sa tobom jesili ti dobar sto vam je krivo bolan, jojj jedva cekam taj derbi pa da se pokaze da nismo djaba prvi na tabeli, ko vam je kriv sto ste izgubili u Mostaru mi????
Željeznicar za život cijeli !
Ne treba se zaljetati sa nekim najavama titule i slicnim izjavama. Mi smo dobro otvorili sezonu, ali to udradi svake godine. Ono sto ovu razlikuje od prethodnih je dobra igra.
Ako nastavimo u ovom ritmu mozemo razmisljati o tituli, ali sada se lomi sezona jer nam u naredne 4 utakmice na Kosevo dolaze, Siroki, Zrinjski, Borac i Zeljo. Nase je da momcima pruzimo maksimalnu podrsku., sve receno.
Ako nastavimo u ovom ritmu mozemo razmisljati o tituli, ali sada se lomi sezona jer nam u naredne 4 utakmice na Kosevo dolaze, Siroki, Zrinjski, Borac i Zeljo. Nase je da momcima pruzimo maksimalnu podrsku., sve receno.
Oko riječi fotošopGaziHusrevbeg je napisao/la:Objašnjenje ti se nalazi u rječniku negdje oko riječi fotošop.
Ahaaa
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Pa jedini koji pricaju o titulama nakon 5 kola ste vi, tako da ti ni ta prica o zaletanju ne ide.Niko normalan nakon 5 kola ne kaze da ce osvojiti titulu, al jok, vi mimo svog svijeta.DevilS je napisao/la:Ne treba se zaljetati sa nekim najavama titule i slicnim izjavama. Mi smo dobro otvorili sezonu, ali to udradi svake godine. Ono sto ovu razlikuje od prethodnih je dobra igra.
Za zivot cijeli!
Dobro komso necemo se svadjati opet naglasavam zelim vam sve najbolje od srca u nastavku prvenstva, a vi mislite i zelite sta hocete nama bgm.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Ma idem i ja u kladionicu sa namjerom da uzmem milju, al me nece u zadnje vrijeme.Sve je to lijepo, krasno kako si napisao, vidjet cemo hoce li tako ici.Niko ko navija za Želju nema apsolutno nikakvog razloga da bude ljubomran na Sarajevo, upamti ovo vrlo dobro.Kad vec potenciras tu pricu, jedino dijete si ti.Mi smo sami sebi krivi sto smo izgubili dole, ne kukamo ko neki nakon svakog prosipanja bodova.Cuj nsite prvi dzaba na tabeli, od 6 utakmica, 5 igrali u jednom graduDevilS je napisao/la: Idemo u trebinje po pobjedu sigurno, pa onda naguziti Siroki., a vama ljubomorne duse zelim sve najbolje.![]()
- samir_tm87
- Kontakt:
super, ja vama sve najgore
samir_tm87 je napisao/la:super, ja vama sve najgore
Nemojte devilS-a dirati, lik je malo naivan ali bar regularan. 
- HannahMontana
- Kontakt:
Ne znam brate cemu to smaranje po njihovoj temi, isto kao da smo uzeli 5 titula u zadnjih 5 godina!!DevilS je napisao/la:samir_tm87 je napisao/la:super, ja vama sve najgore
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!