FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

sanjingr
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la sanjingr » 16 sep 2012, 22:53

Trezegol je napisao/la:Ja ko navijac Juvea bi potpisao da inter igra kao veceras, sa ovakvom igrom realno nemaju sanse ni za jedan trofej ako uspiju LS dohvatiti trebate slaviti ko titulu
I ja bi potpisao da Juve do kraja igra kao danas,kad su kod 1:0 sjevale precke i stative za Genovu,sreca pa nisu znali,vasa zbunjena odbrana je mogla 3 komada fasovat.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 16 sep 2012, 22:54

Ok rutinska pobjeda,ali blijedo i bezidejno,ako cemo brojat sanse imali smo ovaj Cassanov gol i to je to,yebem ja i posjed lopte kad se vrti sve u nista...
Sreca pa Princ odradi majstoriju i rjesi utakmicu,ko zna kako bi ovo otislo na kraju...
Sama formacija i pokusaj ovakvog igranja nije losa zamisao ali morat ce se istrpit dok se to ne ostvari,ovo vracanje Cambija mi se svidja jer mi godinama u polukontrama imamo problem sa postavljanjem stopera i tom razmaku izmedju njih a ovako imamo taj osigurac da ne dodje do pucanja...
Na kraju bitna su 3 boda jer smo prosle sezone dosta ovakvih temki kiksali,sto se mene tice nek ovako ove "slabije" utakmice se rjesavaju a za jace ce trebat puno vise...

FORZA INTER :!:
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 16 sep 2012, 22:58

slika

Jedan je Princ :!:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Trezegol
Kontakt:

Post Postao/la Trezegol » 16 sep 2012, 22:58

sanjingr je napisao/la:
Trezegol je napisao/la:Ja ko navijac Juvea bi potpisao da inter igra kao veceras, sa ovakvom igrom realno nemaju sanse ni za jedan trofej ako uspiju LS dohvatiti trebate slaviti ko titulu
I ja bi potpisao da Juve do kraja igra kao danas,kad su kod 1:0 sjevale precke i stative za Genovu,sreca pa nisu znali,vasa zbunjena odbrana je mogla 3 komada fasovat.
I to stoji, lose smo odigrali kako znamo...ali vi ove sezone niste nijedan mec odigrali da ste letili po terenu da ste dominirali i razbili protivnika...jednostavno nemate igre, onako realna ocjena bez navlacenja
Zadnja izmjena: Trezegol, dana/u 16 sep 2012, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 16 sep 2012, 22:59

"Messaggio per la Nazionale? No, per l'Inter. Do tutto per questa maglia."
ANDREA RANOCCHIA
Bravo 8-) 8-)
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 16 sep 2012, 23:07

Prelos Inter, nije da provociram ili nesto al' fakat nemaju nikave igre. I ovo danas je bilo samo zato jer je Toro loš do bola.

I koga ste još pobijedili, Pescaru? Jake ekipe.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

endem_
Kontakt:

Post Postao/la endem_ » 16 sep 2012, 23:18

Bitna su 3 boda, defanzivno se igralo cijelim tokom utakmice sto se nas tice. Ulaskom Alvareza malo smo bolje stajali. Torino je znaci imao one 2 sasne, to je bio taj kritican period od 2-3 min. Sve bolje djelujemo, dosta je tu novih igraca. Ps ovi porucio bih juventusovcima da gledaju na svoj tim, pitam se kad cete nekoga dobiti ada vam se ne svira penal :S
Pazza Inter Amala

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 16 sep 2012, 23:25

Trezegol je napisao/la:
sanjingr je napisao/la:
I to stoji, lose smo odigrali kako znamo...ali vi ove sezone niste nijedan mec odigrali da ste letili po terenu da ste dominirali i razbili protivnika...jednostavno nemate igre, onako realna ocjena bez navlacenja
slazem se s tobom,ali mi smo doveli 8 igraca,ne moze to tek tako da leti,to ko imalo zna o futbalu zna o cemu govorim
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

FORZA INTER!

sLucajni
Kontakt:

Post Postao/la sLucajni » 17 sep 2012, 00:08

L'Avvocato je napisao/la:Prelos Inter, nije da provociram ili nesto al' fakat nemaju nikave igre. I ovo danas je bilo samo zato jer je Toro loš do bola.

I koga ste još pobijedili, Pescaru? Jake ekipe.
Ajde serio B suti ... Penaltus ...

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 17 sep 2012, 00:25

Nadam se da je ovo samo uigravanje i da ce da bude bolje..mislim mora biti bolje sa obzirom kakvo smo pojacanja doveli, ovo sto sam vidio i nije nesto..ako nastavimo igrat ovim stilom nije da necemo moci Juvea dobit neko ni slabije timove..odbrana potanka, Juan odlican, Ranokia ?? sta mu je veceras, da nije sta bolestan??..Veseli Snajper i on je potanak, neko rece moraju se uigrat i naviknut, pa ne mora se Snajder, Ranokia i Nagatomo navikavat ako ostali moraju..poslabo je ovo..ako Strama nastavi ovako ne gine mu noga..jos mu Cou na klupi sjedi..da mu Bog pametni dadne..
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 17 sep 2012, 01:41

negdje procitah poredjenje sa mourinhovim interom :lol: kod mourinha je znao svako svoje mjesto, ginulo se na terenu i kontre su nam bile glavno oruzje..ovo mi je vise licilo na ranijeriovo doba, sa duplim bekovima i sneijderom napadacom..niko ne trci i ceka se neko cudo(to je veceras milito), a mislim da je baresi imo svoje prste umijesane u ovo..

igre nema nikakve veze, sve nesto kljakavo, sporo..kud ces dalje kad smo prvu akciju napravili kod cassanovog gola, koji je usput bio katastrofa..ni jedan pas nije dobro dodo, ni jednom nije proso covjeka, al eto izvuce ga gol..i coutinho ispasta zbog njeg :evil:
jedino dobro veceras su bili juan i rannochia, mislim da ce bit odlican tandem i nosioci odbrane..juan me bas pozitivno iznenadio

ja ipak vjerujem da ce strama izgurat svoju ofanzivnu formaciju, jer vidili smo da znamo igrat..ovo veceras nije bio onaj inter koji je najavljivan citavo ljeto i kojeg smo gledali do sad
FORZA INTER!!!
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 17 sep 2012, 01:47

h1a2s3o je napisao/la:Nadam se da je ovo samo uigravanje i da ce da bude bolje..mislim mora biti bolje sa obzirom kakvo smo pojacanja doveli, ovo sto sam vidio i nije nesto..ako nastavimo igrat ovim stilom nije da necemo moci Juvea dobit neko ni slabije timove..odbrana potanka, Juan odlican, Ranokia ?? sta mu je veceras, da nije sta bolestan??..Veseli Snajper i on je potanak, neko rece moraju se uigrat i naviknut, pa ne mora se Snajder, Ranokia i Nagatomo navikavat ako ostali moraju..poslabo je ovo..ako Strama nastavi ovako ne gine mu noga..jos mu Cou na klupi sjedi..da mu Bog pametni dadne..
E moj jarane ja i ti nismo istu utakmicu izgleda gledali,donekle se slazem,ali da je Ranokia veceras potanak bio e vala :lol:

Novinari na Sky-u su ga proglasili igracem utakmice

FORZA INTER!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 17 sep 2012, 09:44

Ocjene za sinoćnju pobjedu u Torinu ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 17 sep 2012, 09:59

Bijeli dresovi od sinoc su perfektni,zna li neko zasto ne igramo u crvenim ?

Ili su oni samo za gostujuce utakmice u EL :)

FORZA INTER!

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 17 sep 2012, 10:12

Ne znam,ono sinoc se meni nije svidilo. OK,jest posao odradjen relativno rutinski al daleko mi je ono od onoga sto svi zelimo od Intera. Ja ipak mislim da je ono sve posljedica reprezentativnih tekmi u toku sedmice pa da je umor odradio svoje. Odo sinoc nije bio pravi Guarin,a ni Sneijder.
A mozda je i malo taktizirao zbog EL u cetvrtak :)
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 17 sep 2012, 12:05

rio_Ferdy88 je napisao/la:slika
Konačno realnije ocjene.Ja bi još samo Alvarezu dao 6.5 zbog asistencije.

Guarin i Sneijder odigrali ispod razine,moguće da su bili malo umorni nakon utakmica za reprezentaciju.
Netko je napisao da je obrana jučer bila tanka :?

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 17 sep 2012, 14:27

RANOCCHIA 8-)

Dusmani crknite :D

Jos da Strama sada i konacno odredi startnu cetvorku u odbrani i da se to vise uigra, pa jos ni jednom nije ista cetvorka igrala u odbrani, uvijek nesto novo.

Zanetti----Ranocchia----Juan----Pereira

adointer
Kontakt:

Re: R: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la adointer » 17 sep 2012, 15:08

zato jer Torino ima iste skoro :D

Inviato dal mio GT-N7000 con Tapatalk 2
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 17 sep 2012, 15:10

Adoooooooooooooooo :mrgreen: welcome back 8-)
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 17 sep 2012, 15:13

- Katastrofalna igra
- 1 šansa, 2 gola
- taktika nula bodova, ko još igra sa duplim bekovima i ovako defanzivnom postavom protiv "strašnog" Torina?!?!
- ljudi imali bolje šanse, ne smijem ni pomisliti šta bi bilo da je ušao onaj poluvolej..
- Cassano mrtav, Guarin nek ne dodaje više, Sneijder standardno, Millito sasvim dovoljno, odbrana propuh, Juan životinja, ako Strama ga ijednu tekmu ostavi na klupi, nek se ubije, Ranochia dobar, japanac mrš iz kluba više..
- Jedino što mi je žao u ovoj pobjedi je to što će umisliti da ovo funkcioniše pa će nastaviti forsirati ovu taktiku..
- U tom slučaju jurišamo na europa ligu i sljedeće godine

Forza Inter
Nama je Željo svetinja jedina.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.