I ja bi potpisao da Juve do kraja igra kao danas,kad su kod 1:0 sjevale precke i stative za Genovu,sreca pa nisu znali,vasa zbunjena odbrana je mogla 3 komada fasovat.Trezegol je napisao/la:Ja ko navijac Juvea bi potpisao da inter igra kao veceras, sa ovakvom igrom realno nemaju sanse ni za jedan trofej ako uspiju LS dohvatiti trebate slaviti ko titulu
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Ok rutinska pobjeda,ali blijedo i bezidejno,ako cemo brojat sanse imali smo ovaj Cassanov gol i to je to,yebem ja i posjed lopte kad se vrti sve u nista...
Sreca pa Princ odradi majstoriju i rjesi utakmicu,ko zna kako bi ovo otislo na kraju...
Sama formacija i pokusaj ovakvog igranja nije losa zamisao ali morat ce se istrpit dok se to ne ostvari,ovo vracanje Cambija mi se svidja jer mi godinama u polukontrama imamo problem sa postavljanjem stopera i tom razmaku izmedju njih a ovako imamo taj osigurac da ne dodje do pucanja...
Na kraju bitna su 3 boda jer smo prosle sezone dosta ovakvih temki kiksali,sto se mene tice nek ovako ove "slabije" utakmice se rjesavaju a za jace ce trebat puno vise...
FORZA INTER
Sreca pa Princ odradi majstoriju i rjesi utakmicu,ko zna kako bi ovo otislo na kraju...
Sama formacija i pokusaj ovakvog igranja nije losa zamisao ali morat ce se istrpit dok se to ne ostvari,ovo vracanje Cambija mi se svidja jer mi godinama u polukontrama imamo problem sa postavljanjem stopera i tom razmaku izmedju njih a ovako imamo taj osigurac da ne dodje do pucanja...
Na kraju bitna su 3 boda jer smo prosle sezone dosta ovakvih temki kiksali,sto se mene tice nek ovako ove "slabije" utakmice se rjesavaju a za jace ce trebat puno vise...
FORZA INTER

...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Jedan je Princ

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
I to stoji, lose smo odigrali kako znamo...ali vi ove sezone niste nijedan mec odigrali da ste letili po terenu da ste dominirali i razbili protivnika...jednostavno nemate igre, onako realna ocjena bez navlacenjasanjingr je napisao/la:I ja bi potpisao da Juve do kraja igra kao danas,kad su kod 1:0 sjevale precke i stative za Genovu,sreca pa nisu znali,vasa zbunjena odbrana je mogla 3 komada fasovat.Trezegol je napisao/la:Ja ko navijac Juvea bi potpisao da inter igra kao veceras, sa ovakvom igrom realno nemaju sanse ni za jedan trofej ako uspiju LS dohvatiti trebate slaviti ko titulu
Zadnja izmjena: Trezegol, dana/u 16 sep 2012, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
Bravo"Messaggio per la Nazionale? No, per l'Inter. Do tutto per questa maglia."
ANDREA RANOCCHIA

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- L'Avvocato
- Kontakt:
Prelos Inter, nije da provociram ili nesto al' fakat nemaju nikave igre. I ovo danas je bilo samo zato jer je Toro loš do bola.
I koga ste još pobijedili, Pescaru? Jake ekipe.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Bitna su 3 boda, defanzivno se igralo cijelim tokom utakmice sto se nas tice. Ulaskom Alvareza malo smo bolje stajali. Torino je znaci imao one 2 sasne, to je bio taj kritican period od 2-3 min. Sve bolje djelujemo, dosta je tu novih igraca. Ps ovi porucio bih juventusovcima da gledaju na svoj tim, pitam se kad cete nekoga dobiti ada vam se ne svira penal :S
Pazza Inter Amala
slazem se s tobom,ali mi smo doveli 8 igraca,ne moze to tek tako da leti,to ko imalo zna o futbalu zna o cemu govorimTrezegol je napisao/la:I to stoji, lose smo odigrali kako znamo...ali vi ove sezone niste nijedan mec odigrali da ste letili po terenu da ste dominirali i razbili protivnika...jednostavno nemate igre, onako realna ocjena bez navlacenjasanjingr je napisao/la:I ja bi potpisao da Juve do kraja igra kao danas,kad su kod 1:0 sjevale precke i stative za Genovu,sreca pa nisu znali,vasa zbunjena odbrana je mogla 3 komada fasovat.Trezegol je napisao/la:Ja ko navijac Juvea bi potpisao da inter igra kao veceras, sa ovakvom igrom realno nemaju sanse ni za jedan trofej ako uspiju LS dohvatiti trebate slaviti ko titulu
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Ajde serio B suti ... Penaltus ...L'Avvocato je napisao/la:Prelos Inter, nije da provociram ili nesto al' fakat nemaju nikave igre. I ovo danas je bilo samo zato jer je Toro loš do bola.
Nadam se da je ovo samo uigravanje i da ce da bude bolje..mislim mora biti bolje sa obzirom kakvo smo pojacanja doveli, ovo sto sam vidio i nije nesto..ako nastavimo igrat ovim stilom nije da necemo moci Juvea dobit neko ni slabije timove..odbrana potanka, Juan odlican, Ranokia ?? sta mu je veceras, da nije sta bolestan??..Veseli Snajper i on je potanak, neko rece moraju se uigrat i naviknut, pa ne mora se Snajder, Ranokia i Nagatomo navikavat ako ostali moraju..poslabo je ovo..ako Strama nastavi ovako ne gine mu noga..jos mu Cou na klupi sjedi..da mu Bog pametni dadne..
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
negdje procitah poredjenje sa mourinhovim interom
kod mourinha je znao svako svoje mjesto, ginulo se na terenu i kontre su nam bile glavno oruzje..ovo mi je vise licilo na ranijeriovo doba, sa duplim bekovima i sneijderom napadacom..niko ne trci i ceka se neko cudo(to je veceras milito), a mislim da je baresi imo svoje prste umijesane u ovo..
igre nema nikakve veze, sve nesto kljakavo, sporo..kud ces dalje kad smo prvu akciju napravili kod cassanovog gola, koji je usput bio katastrofa..ni jedan pas nije dobro dodo, ni jednom nije proso covjeka, al eto izvuce ga gol..i coutinho ispasta zbog njeg
jedino dobro veceras su bili juan i rannochia, mislim da ce bit odlican tandem i nosioci odbrane..juan me bas pozitivno iznenadio
ja ipak vjerujem da ce strama izgurat svoju ofanzivnu formaciju, jer vidili smo da znamo igrat..ovo veceras nije bio onaj inter koji je najavljivan citavo ljeto i kojeg smo gledali do sad
FORZA INTER!!!

igre nema nikakve veze, sve nesto kljakavo, sporo..kud ces dalje kad smo prvu akciju napravili kod cassanovog gola, koji je usput bio katastrofa..ni jedan pas nije dobro dodo, ni jednom nije proso covjeka, al eto izvuce ga gol..i coutinho ispasta zbog njeg

jedino dobro veceras su bili juan i rannochia, mislim da ce bit odlican tandem i nosioci odbrane..juan me bas pozitivno iznenadio
ja ipak vjerujem da ce strama izgurat svoju ofanzivnu formaciju, jer vidili smo da znamo igrat..ovo veceras nije bio onaj inter koji je najavljivan citavo ljeto i kojeg smo gledali do sad
FORZA INTER!!!
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
E moj jarane ja i ti nismo istu utakmicu izgleda gledali,donekle se slazem,ali da je Ranokia veceras potanak bio e valah1a2s3o je napisao/la:Nadam se da je ovo samo uigravanje i da ce da bude bolje..mislim mora biti bolje sa obzirom kakvo smo pojacanja doveli, ovo sto sam vidio i nije nesto..ako nastavimo igrat ovim stilom nije da necemo moci Juvea dobit neko ni slabije timove..odbrana potanka, Juan odlican, Ranokia ?? sta mu je veceras, da nije sta bolestan??..Veseli Snajper i on je potanak, neko rece moraju se uigrat i naviknut, pa ne mora se Snajder, Ranokia i Nagatomo navikavat ako ostali moraju..poslabo je ovo..ako Strama nastavi ovako ne gine mu noga..jos mu Cou na klupi sjedi..da mu Bog pametni dadne..

Novinari na Sky-u su ga proglasili igracem utakmice
FORZA INTER!
FORZA INTER!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za sinoćnju pobjedu u Torinu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Bijeli dresovi od sinoc su perfektni,zna li neko zasto ne igramo u crvenim ?
Ili su oni samo za gostujuce utakmice u EL
Ili su oni samo za gostujuce utakmice u EL

FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
- Kontakt:
Ne znam,ono sinoc se meni nije svidilo. OK,jest posao odradjen relativno rutinski al daleko mi je ono od onoga sto svi zelimo od Intera. Ja ipak mislim da je ono sve posljedica reprezentativnih tekmi u toku sedmice pa da je umor odradio svoje. Odo sinoc nije bio pravi Guarin,a ni Sneijder.
A mozda je i malo taktizirao zbog EL u cetvrtak
A mozda je i malo taktizirao zbog EL u cetvrtak

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Konačno realnije ocjene.Ja bi još samo Alvarezu dao 6.5 zbog asistencije.rio_Ferdy88 je napisao/la:
Guarin i Sneijder odigrali ispod razine,moguće da su bili malo umorni nakon utakmica za reprezentaciju.
Netko je napisao da je obrana jučer bila tanka

RANOCCHIA
Dusmani crknite
Jos da Strama sada i konacno odredi startnu cetvorku u odbrani i da se to vise uigra, pa jos ni jednom nije ista cetvorka igrala u odbrani, uvijek nesto novo.
Zanetti----Ranocchia----Juan----Pereira

Dusmani crknite

Jos da Strama sada i konacno odredi startnu cetvorku u odbrani i da se to vise uigra, pa jos ni jednom nije ista cetvorka igrala u odbrani, uvijek nesto novo.
Zanetti----Ranocchia----Juan----Pereira
Re: R: F.C. Internazionale Milano
zato jer Torino ima iste skoro 
Inviato dal mio GT-N7000 con Tapatalk 2

Inviato dal mio GT-N7000 con Tapatalk 2
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Adoooooooooooooooo
welcome back 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
- Katastrofalna igra
- 1 šansa, 2 gola
- taktika nula bodova, ko još igra sa duplim bekovima i ovako defanzivnom postavom protiv "strašnog" Torina?!?!
- ljudi imali bolje šanse, ne smijem ni pomisliti šta bi bilo da je ušao onaj poluvolej..
- Cassano mrtav, Guarin nek ne dodaje više, Sneijder standardno, Millito sasvim dovoljno, odbrana propuh, Juan životinja, ako Strama ga ijednu tekmu ostavi na klupi, nek se ubije, Ranochia dobar, japanac mrš iz kluba više..
- Jedino što mi je žao u ovoj pobjedi je to što će umisliti da ovo funkcioniše pa će nastaviti forsirati ovu taktiku..
- U tom slučaju jurišamo na europa ligu i sljedeće godine
Forza Inter
- 1 šansa, 2 gola
- taktika nula bodova, ko još igra sa duplim bekovima i ovako defanzivnom postavom protiv "strašnog" Torina?!?!
- ljudi imali bolje šanse, ne smijem ni pomisliti šta bi bilo da je ušao onaj poluvolej..
- Cassano mrtav, Guarin nek ne dodaje više, Sneijder standardno, Millito sasvim dovoljno, odbrana propuh, Juan životinja, ako Strama ga ijednu tekmu ostavi na klupi, nek se ubije, Ranochia dobar, japanac mrš iz kluba više..
- Jedino što mi je žao u ovoj pobjedi je to što će umisliti da ovo funkcioniše pa će nastaviti forsirati ovu taktiku..
- U tom slučaju jurišamo na europa ligu i sljedeće godine
Forza Inter
Nama je Željo svetinja jedina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.