Club Atletico de Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

L-Train
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la L-Train » 16 sep 2012, 23:15

hahahha sta je ovo 4:3 :lol:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 16 sep 2012, 23:16

jbt ovo ni odbrane Gradine nebi sebi dopustila. U 5 minuta primiše tri gola :o :shock: bez obzira koliko Rayo bio nezgodan

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 16 sep 2012, 23:16

wtf :lol:

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 16 sep 2012, 23:17

Que pasa colchonero? :lol:
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 16 sep 2012, 23:19

Juznjace ,ocetel Reala :P
Hebace ih Cholo u svlacionici za ovo..

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 16 sep 2012, 23:20

ne planirano pogledam utakmicu i Bgm se isplati,sjajna utakmicu,jos da je Rayo izjednacio :lol:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 16 sep 2012, 23:22

J'bemti ti mater Atletico :!: Nevjerovatno . Nadam se da ce im Cholo ocitat' bukvicu .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 16 sep 2012, 23:33

Kakve gluposti prave na kraju skroz mi pokvarise utisak ove utakmice.Nadam se da ce ih Cholo naruzit za ovo glupiranje.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 16 sep 2012, 23:42

Da ,bas su pokvarili utisak . Taman se bio nabrij'o :mrgreen: no mozda i bolje ovako ,da igraci ne polete previse visoko , treba ostati cvrsto na zemlji i sve protivnike shvatiti maksimalno ozbiljno .
Cini mi se da je pad usljedio kada je Tiago zamjenio Maria ,eto koliko je Mario vazan za ekipu . Sva sreca da Lass i Chori nisu igrali od pocetka . Kada su oni usli Rayo je bio mnogo opasnija ekipa . Nista,necemo previse dramatizirati ,osvojena su tri boda i samo treba nastaviti kupiti bodove . Nadam se da ce sada u Evropi istrcati neka B ekipa ,jer Liga bi trebala biti apsolutni prioritet . 8-)
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 16 sep 2012, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 16 sep 2012, 23:44

Još jedna pobjeda,fino.Nisam baš pratio jer je Inter igrao s Torinom,ali vidim da je pri kraju bilo čupavo.Neka,kao što južnjak kaže...da se ostane čvrsto na zemlji.

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 16 sep 2012, 23:45

Nadam se da ce popraviti i igru u gostima jer do sada je sve to tanko bilo,znamo vec da na Calderonu igraju odlicno.
Takodjer smatram da se ne bi trebali puno trositi na evropu,ovu grupu svakako mogu proci i sa rezervama.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 16 sep 2012, 23:50

SiamoNoi je napisao/la:Još jedna pobjeda,fino.Nisam baš pratio jer je Inter igrao s Torinom,ali vidim da je pri kraju bilo čupavo.Neka,kao što južnjak kaže...da se ostane čvrsto na zemlji.
Nemas pojma sta si propustio :mrgreen: Soe, tek 26 septembra protiv Betisa u gostima ,prije toga na Calderonu dolazi Valladolid . Rekao sam ti ja ,tek nakon 7-8 odigranih kola vidjecemo prave mogucnosti ove ekipe . ;)
U svakom slucaju ,dobra opomena za nastavak prvenstva .

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 17 sep 2012, 09:24

Dobra tekma sinoć.. golijada...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 17 sep 2012, 09:47

Ocjene za sinoćnju pobjedu na Calderonu, koju sam propustio pogledati :evil:

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 17 sep 2012, 21:42

Najvecu ocjenu je zasluzio D Costa .
Pored dvije asistencije,izborio je penal ,imao nekoliko kvalitetnih prodora ...iako nije igrao na svojoj prirodnoj poziciji . Arda je standardno dobar i zasluzio je visoku ocjenu . Medjutim, zamjeram mu kada je nonsalantno pokusao lobati golmana Raya ,ustvari ,nije mi jasno jel htio pucati ili dodati. :? Adrianu bi bolje bilo da se probudi,inace ne gine mu klupa i mozda prodaja .Miranda i Kikser Godin nisu zasluzili ni dvice .
Falcao se trudio i mnogo radio,ali nije imao upotrebljivih lopti ,mada je njemu sve dopusteno,pa i to da nekada ne zabije hat-trick 8-) :lol: .

Slijede obaveze u Evropi . Polako se krece u odbranu titule.Grupa onako na papiru dosta laka ,ali uvijek su ove Izraelske ,Ruske,Ukrajinske ekipe vazile za neatraktivne ali po pravilu zajebane ekipe ,pogotovo ovaj Hapoel nije naivna ekipa . Stoga ocekujem od Cola da izvede jak sastav ,ne neku B ekipu ali s par izmjena .
Mislim da bi ovaj sastav slavio bez problema . Ne treba se brukati . Treba proci ovu grupnu fazu,pa dalje u knock out fazi sta bude .

-------------------------courtois---------------------------
silvio-------------cata diaz-------miranda------------filipe
----------------------Gabi---Emre------------------------
koke--------------------RG-------------------------cebolla
----------------------- Costa -----------------

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 17 sep 2012, 23:09

juznjak> je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:Još jedna pobjeda,fino.Nisam baš pratio jer je Inter igrao s Torinom,ali vidim da je pri kraju bilo čupavo.Neka,kao što južnjak kaže...da se ostane čvrsto na zemlji.
Nemas pojma sta si propustio :mrgreen: Soe, tek 26 septembra protiv Betisa u gostima ,prije toga na Calderonu dolazi Valladolid . Rekao sam ti ja ,tek nakon 7-8 odigranih kola vidjecemo prave mogucnosti ove ekipe . ;)
U svakom slucaju ,dobra opomena za nastavak prvenstva .
Ja mislim da smo ih vec vidjeli, tj. u napadu fantasticne u odbrani nevjerovatno lose.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 18 sep 2012, 15:58

Ok. A Levante i Chelsea gotovo da nisu bili prisli golu ,i sta sada ,radi jedne utakmice da govorimo kako je losa odbrana? Kazem ti da treba proci odredjeno vrijeme da bi mogao imat' kompletan utisak o timu . Godin i Miranda su odlicni stoperi . Pogotovo tu mislim na Mirandu . Odavno takvog stopera nije imao Atleti . Godin godinama vazi za jednog od boljih stoper u ligi , fizicka snaga i agresivnost su mu najvece odlike,ali nekada pravi neke previse glupe greske ,i cini mi se da nije previse inteligentan igrac .

Citam da ce Colo odmarati Filipea,Falcaa,Godina,Ardu,Gabia ...sto znaci da ce protiv Hapoela istrcati sastav koji sam gore spomenuo .
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 18 sep 2012, 16:42, ukupno mijenjano 1 put.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 18 sep 2012, 16:06

Za moj ukus to je jedna od najtvrdjih odbrana u ligi,samo opustanje protiv manjih ekipa je nedopustivo..

http://generalposlijebitke.**** ... id-vs.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovaj nacin igre strasno podsjeca na Mourinhov..

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 20 sep 2012, 13:11

Dakle,kao sto napisah gore ,veceras cemo igrati bez nekoliko prvotimaca. U Madridu su ostali Falcao,Godin,Arda,Gabi Filipe .
Kako god, Colo je najavio da ce Atletico igrati bez kalkulacija, na pobjedu, onako kako jedino i umijemo. 8-)
Nadam se da ce Emre i RG pokazati kakve su igracine ,nisu mnogo igrali u ligi...Ali eto im sada prilike da dokazu Coli da moze ozbiljno racunati na njih i u ligi .
Ocekujem dosta od Cebolle,Coste i pogotovo Adriana, kojem je vrijeme da se probudi . Bilo bi lijepo startati pobjedom ,ali ni neki nerijesen ishod nebi bio toliko los . Uglavnom , Forza Atletiiiiiiiii 8-)

Tekma pocinje u 19:00 sati , a sudit ce je neki Hannes Kaasik iz Estonije .

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 20 sep 2012, 14:37

Očekivani (rezervni :mrgreen: ) sastav za večerašnji duel ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.