Club Atletico de Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Club Atletico de Madrid
hahahha sta je ovo 4:3 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
jbt ovo ni odbrane Gradine nebi sebi dopustila. U 5 minuta primiše tri gola
bez obzira koliko Rayo bio nezgodan
- Donnie Darko
- Kontakt:
Que pasa colchonero? 
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Juznjace ,ocetel Reala 
Hebace ih Cholo u svlacionici za ovo..
Hebace ih Cholo u svlacionici za ovo..
ne planirano pogledam utakmicu i Bgm se isplati,sjajna utakmicu,jos da je Rayo izjednacio 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
J'bemti ti mater Atletico
Nevjerovatno . Nadam se da ce im Cholo ocitat' bukvicu .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Kakve gluposti prave na kraju skroz mi pokvarise utisak ove utakmice.Nadam se da ce ih Cholo naruzit za ovo glupiranje.
Da ,bas su pokvarili utisak . Taman se bio nabrij'o
no mozda i bolje ovako ,da igraci ne polete previse visoko , treba ostati cvrsto na zemlji i sve protivnike shvatiti maksimalno ozbiljno .
Cini mi se da je pad usljedio kada je Tiago zamjenio Maria ,eto koliko je Mario vazan za ekipu . Sva sreca da Lass i Chori nisu igrali od pocetka . Kada su oni usli Rayo je bio mnogo opasnija ekipa . Nista,necemo previse dramatizirati ,osvojena su tri boda i samo treba nastaviti kupiti bodove . Nadam se da ce sada u Evropi istrcati neka B ekipa ,jer Liga bi trebala biti apsolutni prioritet .
Cini mi se da je pad usljedio kada je Tiago zamjenio Maria ,eto koliko je Mario vazan za ekipu . Sva sreca da Lass i Chori nisu igrali od pocetka . Kada su oni usli Rayo je bio mnogo opasnija ekipa . Nista,necemo previse dramatizirati ,osvojena su tri boda i samo treba nastaviti kupiti bodove . Nadam se da ce sada u Evropi istrcati neka B ekipa ,jer Liga bi trebala biti apsolutni prioritet .
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 16 sep 2012, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Još jedna pobjeda,fino.Nisam baš pratio jer je Inter igrao s Torinom,ali vidim da je pri kraju bilo čupavo.Neka,kao što južnjak kaže...da se ostane čvrsto na zemlji.
Nadam se da ce popraviti i igru u gostima jer do sada je sve to tanko bilo,znamo vec da na Calderonu igraju odlicno.
Takodjer smatram da se ne bi trebali puno trositi na evropu,ovu grupu svakako mogu proci i sa rezervama.
Takodjer smatram da se ne bi trebali puno trositi na evropu,ovu grupu svakako mogu proci i sa rezervama.
Nemas pojma sta si propustioSiamoNoi je napisao/la:Još jedna pobjeda,fino.Nisam baš pratio jer je Inter igrao s Torinom,ali vidim da je pri kraju bilo čupavo.Neka,kao što južnjak kaže...da se ostane čvrsto na zemlji.
U svakom slucaju ,dobra opomena za nastavak prvenstva .
Dobra tekma sinoć.. golijada...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za sinoćnju pobjedu na Calderonu, koju sam propustio pogledati

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Najvecu ocjenu je zasluzio D Costa .
Pored dvije asistencije,izborio je penal ,imao nekoliko kvalitetnih prodora ...iako nije igrao na svojoj prirodnoj poziciji . Arda je standardno dobar i zasluzio je visoku ocjenu . Medjutim, zamjeram mu kada je nonsalantno pokusao lobati golmana Raya ,ustvari ,nije mi jasno jel htio pucati ili dodati.
Adrianu bi bolje bilo da se probudi,inace ne gine mu klupa i mozda prodaja .Miranda i Kikser Godin nisu zasluzili ni dvice .
Falcao se trudio i mnogo radio,ali nije imao upotrebljivih lopti ,mada je njemu sve dopusteno,pa i to da nekada ne zabije hat-trick
.
Slijede obaveze u Evropi . Polako se krece u odbranu titule.Grupa onako na papiru dosta laka ,ali uvijek su ove Izraelske ,Ruske,Ukrajinske ekipe vazile za neatraktivne ali po pravilu zajebane ekipe ,pogotovo ovaj Hapoel nije naivna ekipa . Stoga ocekujem od Cola da izvede jak sastav ,ne neku B ekipu ali s par izmjena .
Mislim da bi ovaj sastav slavio bez problema . Ne treba se brukati . Treba proci ovu grupnu fazu,pa dalje u knock out fazi sta bude .
-------------------------courtois---------------------------
silvio-------------cata diaz-------miranda------------filipe
----------------------Gabi---Emre------------------------
koke--------------------RG-------------------------cebolla
----------------------- Costa -----------------
Pored dvije asistencije,izborio je penal ,imao nekoliko kvalitetnih prodora ...iako nije igrao na svojoj prirodnoj poziciji . Arda je standardno dobar i zasluzio je visoku ocjenu . Medjutim, zamjeram mu kada je nonsalantno pokusao lobati golmana Raya ,ustvari ,nije mi jasno jel htio pucati ili dodati.
Falcao se trudio i mnogo radio,ali nije imao upotrebljivih lopti ,mada je njemu sve dopusteno,pa i to da nekada ne zabije hat-trick
Slijede obaveze u Evropi . Polako se krece u odbranu titule.Grupa onako na papiru dosta laka ,ali uvijek su ove Izraelske ,Ruske,Ukrajinske ekipe vazile za neatraktivne ali po pravilu zajebane ekipe ,pogotovo ovaj Hapoel nije naivna ekipa . Stoga ocekujem od Cola da izvede jak sastav ,ne neku B ekipu ali s par izmjena .
Mislim da bi ovaj sastav slavio bez problema . Ne treba se brukati . Treba proci ovu grupnu fazu,pa dalje u knock out fazi sta bude .
-------------------------courtois---------------------------
silvio-------------cata diaz-------miranda------------filipe
----------------------Gabi---Emre------------------------
koke--------------------RG-------------------------cebolla
----------------------- Costa -----------------
Ja mislim da smo ih vec vidjeli, tj. u napadu fantasticne u odbrani nevjerovatno lose.juznjak> je napisao/la:Nemas pojma sta si propustioSiamoNoi je napisao/la:Još jedna pobjeda,fino.Nisam baš pratio jer je Inter igrao s Torinom,ali vidim da je pri kraju bilo čupavo.Neka,kao što južnjak kaže...da se ostane čvrsto na zemlji.Soe, tek 26 septembra protiv Betisa u gostima ,prije toga na Calderonu dolazi Valladolid . Rekao sam ti ja ,tek nakon 7-8 odigranih kola vidjecemo prave mogucnosti ove ekipe .
U svakom slucaju ,dobra opomena za nastavak prvenstva .
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Ok. A Levante i Chelsea gotovo da nisu bili prisli golu ,i sta sada ,radi jedne utakmice da govorimo kako je losa odbrana? Kazem ti da treba proci odredjeno vrijeme da bi mogao imat' kompletan utisak o timu . Godin i Miranda su odlicni stoperi . Pogotovo tu mislim na Mirandu . Odavno takvog stopera nije imao Atleti . Godin godinama vazi za jednog od boljih stoper u ligi , fizicka snaga i agresivnost su mu najvece odlike,ali nekada pravi neke previse glupe greske ,i cini mi se da nije previse inteligentan igrac .
Citam da ce Colo odmarati Filipea,Falcaa,Godina,Ardu,Gabia ...sto znaci da ce protiv Hapoela istrcati sastav koji sam gore spomenuo .
Citam da ce Colo odmarati Filipea,Falcaa,Godina,Ardu,Gabia ...sto znaci da ce protiv Hapoela istrcati sastav koji sam gore spomenuo .
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 18 sep 2012, 16:42, ukupno mijenjano 1 put.
Za moj ukus to je jedna od najtvrdjih odbrana u ligi,samo opustanje protiv manjih ekipa je nedopustivo..
http://generalposlijebitke.**** ... id-vs.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovaj nacin igre strasno podsjeca na Mourinhov..
http://generalposlijebitke.**** ... id-vs.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovaj nacin igre strasno podsjeca na Mourinhov..
Dakle,kao sto napisah gore ,veceras cemo igrati bez nekoliko prvotimaca. U Madridu su ostali Falcao,Godin,Arda,Gabi Filipe .
Kako god, Colo je najavio da ce Atletico igrati bez kalkulacija, na pobjedu, onako kako jedino i umijemo.
Nadam se da ce Emre i RG pokazati kakve su igracine ,nisu mnogo igrali u ligi...Ali eto im sada prilike da dokazu Coli da moze ozbiljno racunati na njih i u ligi .
Ocekujem dosta od Cebolle,Coste i pogotovo Adriana, kojem je vrijeme da se probudi . Bilo bi lijepo startati pobjedom ,ali ni neki nerijesen ishod nebi bio toliko los . Uglavnom , Forza Atletiiiiiiiii
Tekma pocinje u 19:00 sati , a sudit ce je neki Hannes Kaasik iz Estonije .
Kako god, Colo je najavio da ce Atletico igrati bez kalkulacija, na pobjedu, onako kako jedino i umijemo.
Nadam se da ce Emre i RG pokazati kakve su igracine ,nisu mnogo igrali u ligi...Ali eto im sada prilike da dokazu Coli da moze ozbiljno racunati na njih i u ligi .
Ocekujem dosta od Cebolle,Coste i pogotovo Adriana, kojem je vrijeme da se probudi . Bilo bi lijepo startati pobjedom ,ali ni neki nerijesen ishod nebi bio toliko los . Uglavnom , Forza Atletiiiiiiiii
Tekma pocinje u 19:00 sati , a sudit ce je neki Hannes Kaasik iz Estonije .
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivani (rezervni
) sastav za večerašnji duel

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.