Da uzme i ovaj pasos pa zaigra i za njih par utakmica
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Nije lik nenormalan,vec je "sjedio" u isto vrijeme na "dvije stolice".Kontao je ba on opet da ce igrati za Svabe,ali nista od toga.U svakom slucaju bi ga Pape trebao pokusati zvati u reprezentaciju,jer nemamo kvalitetnih igraca za bacanje.zizu1991 je napisao/la:Nego da zaključimo, lik nije normalan, blago rečeno
Ma znam da nisi mislio bukvalnozizu1991 je napisao/la:Ja sam to rekao s rezervom, ne bukvalno, joj što ne mogu ovih bukvalista![]()
Zato što je stalno mijenjao pasoš, prelazio iz jedne u drugu repku, zato sam to napisao, a ako ga Sušić smatra vrijednim, dobrodošao je, dok nas ne uvjeri u suprotno.
Posljednjih 5 utakmica, tj od početka 8.mjeseca je odigrao po 90 minutaSheyi je napisao/la:Je li standardan u Grashopersu?
Ja mislim da Susic nije ni cuo za njeg, opet bi bolje odigrao on lijevog beka, nego Salihovic, a Lulic nam je korisniji naprijed, lijevo krilo.

U pravu si obojica bi nam dobro dosla, ljevog beka nemamo, a ovaj Salatic je jedan od najbolji zadnjih vezni u Svicarskoj ligi.Pauleta je napisao/la:Čemu ignoriranje Pavlovića, pa i Salatića u Grasshoppersu
Koji si ti pametnjaković.Cartman je napisao/la:Taj Pavlovic je hrvat.
Ma svi oni nešto izjavljuju. Sjećam se kada je Misimović trebao biti pozvan, pa su se odjednom pojavile neke njegove izjave... Uglavnom, momak je iz Zvornika, igram DM, igrao je za CH U-21. standardan je i trebalo bi ga probati.Batko je napisao/la:Salatić je više puta javno izjavio da ćeka poziv Srbije. Znam da su ga iz Nsbih kontaktirali davno ali i on je rekao da se nada pozivu Srbije.
Što se tiče Pavlovića, neznam, nisam ga nikada gledao pa ne bi komentarisao.
Znam. Bilo je svakakvih izjava i oko Đurića, samo kažem da je oko Salatića bilo konkretnih stvari. No niej bitno, on je inače dosta bolji igrač od Vrančića a igraju istu poziciju....Pauleta je napisao/la:Ma svi oni nešto izjavljuju. Sjećam se kada je Misimović trebao biti pozvan, pa su se odjednom pojavile neke njegove izjave... Uglavnom, momak je iz Zvornika, igram DM, igrao je za CH U-21. standardan je i trebalo bi ga probati.Batko je napisao/la:Salatić je više puta javno izjavio da ćeka poziv Srbije. Znam da su ga iz Nsbih kontaktirali davno ali i on je rekao da se nada pozivu Srbije.
Što se tiče Pavlovića, neznam, nisam ga nikada gledao pa ne bi komentarisao.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, General505, Micron i 51 gost.