Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Svi ispaštaju radi 2-3 grupe

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Koji svi.Zar ima neka navijacka grupa a da nije napravila sranje.Nema potrebe da se lazemo bar na forumu.Sarajlijc@ je napisao/la:Svi ispaštaju radi 2-3 grupe![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ispastamo svi zbog jedne grupe...
Nisu probleme pravile ni Horde, ni Robijasi, a bili su najbrojniji na utakmicama svim do sada, ali zbog jedne grupe sada cemo ponovo svi ispastati..Bravo
Do kada ce manijaci biti u zastiti i preko njih ce se sve nas gaziti??? Nek kazne njih, i nek kazne svaku grupu koja napravi problem.
Nisu probleme pravile ni Horde, ni Robijasi, a bili su najbrojniji na utakmicama svim do sada, ali zbog jedne grupe sada cemo ponovo svi ispastati..Bravo
Do kada ce manijaci biti u zastiti i preko njih ce se sve nas gaziti??? Nek kazne njih, i nek kazne svaku grupu koja napravi problem.
Zadnja izmjena: macak_, dana/u 18 sep 2012, 10:40, ukupno mijenjano 1 put.
Pravda za flash-a!!!
Pa sta da vam covjek kaze kad ste jadni i nemate snage da se suprostavite nicemu, tako vam i treba. Uvijek su jaki gazili slabe.macak_ je napisao/la:Ispastamos vi zbog jedne grupe...
Nisu probleme pravile ni Horde, ni Robijasi, a bili su najbrojniji na utakmicama svim do sada, ali zbog jedne grupe sada cemo svi ispastati..Bravo
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
Bijeljinacity
- Kontakt:
Misljenja sam da PL treba rasformirati i igrati lige kao sto je bilo prije PL i onda prvaci tih liga da odigraju 2 meca i da se dobije prvak bih,a i tako za UEFA kup,ili da svaki savez ima predstavnike u Evropi kao sto to daje Vels,Skotska i Engleska.Ovo ovako vise nema smisla,ovo je sve drugo samo ne fudbal.
ovu ligu treba ukinuti pa kad se huligancici opamete za jedno 20 godina ponovo dopustit da se igra
Uredu je ba Englez..Bijeljinacity je napisao/la:Misljenja sam da PL treba rasformirati i igrati lige kao sto je bilo prije PL i onda prvaci tih liga da odigraju 2 meca i da se dobije prvak bih,a i tako za UEFA kup,ili da svaki savez ima predstavnike u Evropi kao sto to daje Vels,Skotska i Engleska.Ovo ovako vise nema smisla,ovo je sve drugo samo ne fudbal.
Pravda za flash-a!!!
- moustapha
- Kontakt:
Samo ne znam kako zabrana gostovanja moze sprijeciti ovakve incidente. Pa uzmite samo za primjer ove koji su polupali Ultras Pub u Mostaru. Oni nisu isli organizovano na utakmicu niti ih je docekala policija u Mostaru. Ovo isto su mogli uraditi i da je vazila zabrana dolaska gostujucih navijaca. Treba dodati da su navijaci nakon proslogodisnje zabrane skontali sve fore kako da se pojave na trbinima bez obzira na zabranu.
Zato mislim da nikakva zabrana ne moze sprijeciti huliganstvo. Zato nam trebaju ostre kazne, vece ovlasti policije i veci kapaciteti u zatvorima. Najvece priznanje huliganu je kada gu pustis nakon saslusanja. To je isto kao da si mu rekao samo nastavi.
Zato mislim da nikakva zabrana ne moze sprijeciti huliganstvo. Zato nam trebaju ostre kazne, vece ovlasti policije i veci kapaciteti u zatvorima. Najvece priznanje huliganu je kada gu pustis nakon saslusanja. To je isto kao da si mu rekao samo nastavi.
#divovi
-
Bijeljinacity
- Kontakt:
Nisam ja Englez,ali ti zbog ovakvih sranja neces moci gledati Sarajevo u Bijeljini u posljednjem jesenjem kolu.macak_ je napisao/la:Uredu je ba Englez..Bijeljinacity je napisao/la:Misljenja sam da PL treba rasformirati i igrati lige kao sto je bilo prije PL i onda prvaci tih liga da odigraju 2 meca i da se dobije prvak bih,a i tako za UEFA kup,ili da svaki savez ima predstavnike u Evropi kao sto to daje Vels,Skotska i Engleska.Ovo ovako vise nema smisla,ovo je sve drugo samo ne fudbal.
Ja Sarajevo gledam samo kad igra Celik...Bijeljinacity je napisao/la:Nisam ja Englez,ali ti zbog ovakvih sranja neces moci gledati Sarajevo u Bijeljini u posljednjem jesenjem kolu.macak_ je napisao/la:Uredu je ba Englez..Bijeljinacity je napisao/la:Misljenja sam da PL treba rasformirati i igrati lige kao sto je bilo prije PL i onda prvaci tih liga da odigraju 2 meca i da se dobije prvak bih,a i tako za UEFA kup,ili da svaki savez ima predstavnike u Evropi kao sto to daje Vels,Skotska i Engleska.Ovo ovako vise nema smisla,ovo je sve drugo samo ne fudbal.
Pravda za flash-a!!!
Pa čovječe nemamo kvalitetu ni za jednu ligu,a zamisli da se igraju kao prije 3 lige. Nama treba Premijer liga sa 10 klubova, pa zajednička prva liga sa 10 klubova i zajednička druga liga sa 10 klubova. danas u premijer i dvije prve lige igra 48 klubova, tako da je ovo izvedivo. a ispod ove tri zajedničke lige neka se igraju divlje lige kakve hoceteBijeljinacity je napisao/la:Nisam ja Englez,ali ti zbog ovakvih sranja neces moci gledati Sarajevo u Bijeljini u posljednjem jesenjem kolu.macak_ je napisao/la:Uredu je ba Englez..Bijeljinacity je napisao/la:Misljenja sam da PL treba rasformirati i igrati lige kao sto je bilo prije PL i onda prvaci tih liga da odigraju 2 meca i da se dobije prvak bih,a i tako za UEFA kup,ili da svaki savez ima predstavnike u Evropi kao sto to daje Vels,Skotska i Engleska.Ovo ovako vise nema smisla,ovo je sve drugo samo ne fudbal.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
-
Bijeljinacity
- Kontakt:
Uredu je ba Englez..[/quote]
Nisam ja Englez,ali ti zbog ovakvih sranja neces moci gledati Sarajevo u Bijeljini u posljednjem jesenjem kolu.[/quote]
Ja Sarajevo gledam samo kad igra Celik...[/quote]
Onda svakako opet neces moci gledati Celik u 11 kolu u Bijeljini.
Nisam ja Englez,ali ti zbog ovakvih sranja neces moci gledati Sarajevo u Bijeljini u posljednjem jesenjem kolu.[/quote]
Ja Sarajevo gledam samo kad igra Celik...[/quote]
Onda svakako opet neces moci gledati Celik u 11 kolu u Bijeljini.
-
Bijeljinacity
- Kontakt:
@Pauleta
Na ovaj nacin neces imati nikakvu,ova liga je puna nacionalizma,fasizma i huliganizma.Evo vidices iduce godine u 2 kolu u B.Luci kada bude gostovao Zeljo kakva ce biti sranja,a sve kao posljedica fasizma Manijaka i spaljivanja zastave,to ce samo biti reakcija,to se nece zaboraviti.Zivi bili pa vidili.
Na ovaj nacin neces imati nikakvu,ova liga je puna nacionalizma,fasizma i huliganizma.Evo vidices iduce godine u 2 kolu u B.Luci kada bude gostovao Zeljo kakva ce biti sranja,a sve kao posljedica fasizma Manijaka i spaljivanja zastave,to ce samo biti reakcija,to se nece zaboraviti.Zivi bili pa vidili.
Ne treba ti zabrana jadni covjece misli glavom . Ne branim ni Horde , ni robijase ni koga svi mi nekad pravimo probleme u zadnje vrijeme su tu Manijaci , Lešinari ili Ultrasi pravila je i moja grupa probleme i robijaši nebitno .
Ali to se sve moze uraditi jednom činjenicom jakim kaznama . Pa ove što su uhapsiili u Mostaru lupiti im pola godine zatvora i 2 godine da ne mogu ici ni na jednu utakmicu u BiH lupiti im zabrane van granice BIH tako i svim pojedincima koji stete ugledu naseg eto fudbala i navijanja . A ako su maloljetni starcima poslati po 3000,4000 kazne pa nek se u ovoj bijedi kontaju gdje im dijete ide , ako mu ne mogu nista nek ga prijave u socijalno il sta vec pa dokle vise .
Ali to se sve moze uraditi jednom činjenicom jakim kaznama . Pa ove što su uhapsiili u Mostaru lupiti im pola godine zatvora i 2 godine da ne mogu ici ni na jednu utakmicu u BiH lupiti im zabrane van granice BIH tako i svim pojedincima koji stete ugledu naseg eto fudbala i navijanja . A ako su maloljetni starcima poslati po 3000,4000 kazne pa nek se u ovoj bijedi kontaju gdje im dijete ide , ako mu ne mogu nista nek ga prijave u socijalno il sta vec pa dokle vise .
ja pričam o nogometu i kvaliteti lige, a ti o paljenju zastave. pa šta su sve englezi radili jedni drugima, kako se mlate njemci, poljaci i grci.... o čemu vi pričate? niste se tri puta potukli međusobno. tu i tamo neku zastavu zapalite ili polupate izlog i kao velika mržnja. nemojte biti smješni( ovo mislim na sve općenito)Bijeljinacity je napisao/la:@Pauleta
Begović, Burić, Stanković
-
samoradnik
- Kontakt:
Ma kakve pare,zatvor je jedina mjera...bavarac95 je napisao/la:Ne treba ti zabrana jadni covjece misli glavom . Ne branim ni Horde , ni robijase ni koga svi mi nekad pravimo probleme u zadnje vrijeme su tu Manijaci , Lešinari ili Ultrasi pravila je i moja grupa probleme i robijaši nebitno .
Ono što se desilo u Mostaru sa navijačima Slavije je sav jad i čemer ove države... Ne znaju ljudi ko je bacao baklje i molotovljev. Kao da se radi o Njujorki i 10 miliona stanovnika....
Bas gledam u Srbiji liga puna "ljubavi i cvijeca".Na zadnjoj tekmi u Nisu Delije uletile na Zapad medju normalnu publiku i pocela tuc sve redom pa opet niko ne trazi nikakva razigravanja i podjelu lige.Ovdje se sve planski radi kako bi se kao dokazalo da je svaki zajednicki projekt u ovoj drzavi osudjen na propast.Do sada je bilo malo teze to sve raditi jer im je falio "bosnjacki" partner ali kako vidim manijaci su napokon prihvatili ulogu pa ce ubuduce sve lakse ici.Bijeljinacity je napisao/la:@Pauleta
Nema vise :P
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Uvijek ce biti belaja na stadionima i oko stadiona.Mozete vi ovdje naglabati 100 godina.Svaka vece navijacka grupa pravi belaje..niko nije cvijecka.
-
Bijeljinacity
- Kontakt:
Nije u Nisu nego u Kragujevcu,a pogledaj natpise kada se problemi dogode sa N.Pazrom kakvi su naslovi i komentari!!flash je napisao/la:Bas gledam u Srbiji liga puna "ljubavi i cvijeca".Na zadnjoj tekmi u Nisu Delije uletile na Zapad medju normalnu publiku i pocela tuc sve redom pa opet niko ne trazi nikakva razigravanja i podjelu lige.Ovdje se sve planski radi kako bi se kao dokazalo da je svaki zajednicki projekt u ovoj drzavi osudjen na propast.Do sada je bilo malo teze to sve raditi jer im je falio "bosnjacki" partner ali kako vidim manijaci su napokon prihvatili ulogu pa ce ubuduce sve lakse ici.Bijeljinacity je napisao/la:@Pauleta
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Pa sa ovim posljednjim postom, živ bio sam sebe si demantovao.
Pazarci gdje god odu doživljavaju torturu, ko god dođe u Pazar ne provede se lijepo, ali niko nikad nije spomenuo zabranu gostujućih navijača.
Pazarci gdje god odu doživljavaju torturu, ko god dođe u Pazar ne provede se lijepo, ali niko nikad nije spomenuo zabranu gostujućih navijača.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.