Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la Sarajlijc@ » 18 sep 2012, 10:29

Svi ispaštaju radi 2-3 grupe :roll: :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 sep 2012, 10:31

Sarajlijc@ je napisao/la:Svi ispaštaju radi 2-3 grupe :roll: :roll:
Koji svi.Zar ima neka navijacka grupa a da nije napravila sranje.Nema potrebe da se lazemo bar na forumu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

macak_
Kontakt:

Post Postao/la macak_ » 18 sep 2012, 10:37

Ispastamo svi zbog jedne grupe...
Nisu probleme pravile ni Horde, ni Robijasi, a bili su najbrojniji na utakmicama svim do sada, ali zbog jedne grupe sada cemo ponovo svi ispastati..Bravo
Do kada ce manijaci biti u zastiti i preko njih ce se sve nas gaziti??? Nek kazne njih, i nek kazne svaku grupu koja napravi problem.
Zadnja izmjena: macak_, dana/u 18 sep 2012, 10:40, ukupno mijenjano 1 put.
Pravda za flash-a!!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 sep 2012, 10:39

macak_ je napisao/la:Ispastamos vi zbog jedne grupe...
Nisu probleme pravile ni Horde, ni Robijasi, a bili su najbrojniji na utakmicama svim do sada, ali zbog jedne grupe sada cemo svi ispastati..Bravo
Pa sta da vam covjek kaze kad ste jadni i nemate snage da se suprostavite nicemu, tako vam i treba. Uvijek su jaki gazili slabe.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Bijeljinacity
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljinacity » 18 sep 2012, 10:39

Misljenja sam da PL treba rasformirati i igrati lige kao sto je bilo prije PL i onda prvaci tih liga da odigraju 2 meca i da se dobije prvak bih,a i tako za UEFA kup,ili da svaki savez ima predstavnike u Evropi kao sto to daje Vels,Skotska i Engleska.Ovo ovako vise nema smisla,ovo je sve drugo samo ne fudbal.

bosnaaaaa
Kontakt:

Post Postao/la bosnaaaaa » 18 sep 2012, 10:43

ovu ligu treba ukinuti pa kad se huligancici opamete za jedno 20 godina ponovo dopustit da se igra

macak_
Kontakt:

Post Postao/la macak_ » 18 sep 2012, 10:43

Bijeljinacity je napisao/la:Misljenja sam da PL treba rasformirati i igrati lige kao sto je bilo prije PL i onda prvaci tih liga da odigraju 2 meca i da se dobije prvak bih,a i tako za UEFA kup,ili da svaki savez ima predstavnike u Evropi kao sto to daje Vels,Skotska i Engleska.Ovo ovako vise nema smisla,ovo je sve drugo samo ne fudbal.
Uredu je ba Englez..
Pravda za flash-a!!!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 18 sep 2012, 10:43

Samo ne znam kako zabrana gostovanja moze sprijeciti ovakve incidente. Pa uzmite samo za primjer ove koji su polupali Ultras Pub u Mostaru. Oni nisu isli organizovano na utakmicu niti ih je docekala policija u Mostaru. Ovo isto su mogli uraditi i da je vazila zabrana dolaska gostujucih navijaca. Treba dodati da su navijaci nakon proslogodisnje zabrane skontali sve fore kako da se pojave na trbinima bez obzira na zabranu.

Zato mislim da nikakva zabrana ne moze sprijeciti huliganstvo. Zato nam trebaju ostre kazne, vece ovlasti policije i veci kapaciteti u zatvorima. Najvece priznanje huliganu je kada gu pustis nakon saslusanja. To je isto kao da si mu rekao samo nastavi.
#divovi

Bijeljinacity
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljinacity » 18 sep 2012, 10:47

macak_ je napisao/la:
Bijeljinacity je napisao/la:Misljenja sam da PL treba rasformirati i igrati lige kao sto je bilo prije PL i onda prvaci tih liga da odigraju 2 meca i da se dobije prvak bih,a i tako za UEFA kup,ili da svaki savez ima predstavnike u Evropi kao sto to daje Vels,Skotska i Engleska.Ovo ovako vise nema smisla,ovo je sve drugo samo ne fudbal.
Uredu je ba Englez..
Nisam ja Englez,ali ti zbog ovakvih sranja neces moci gledati Sarajevo u Bijeljini u posljednjem jesenjem kolu.

macak_
Kontakt:

Post Postao/la macak_ » 18 sep 2012, 10:49

Bijeljinacity je napisao/la:
macak_ je napisao/la:
Uredu je ba Englez..
Nisam ja Englez,ali ti zbog ovakvih sranja neces moci gledati Sarajevo u Bijeljini u posljednjem jesenjem kolu.
Ja Sarajevo gledam samo kad igra Celik...
Pravda za flash-a!!!

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 18 sep 2012, 10:51

Bijeljinacity je napisao/la:
macak_ je napisao/la:
Uredu je ba Englez..
Pa čovječe nemamo kvalitetu ni za jednu ligu,a zamisli da se igraju kao prije 3 lige. Nama treba Premijer liga sa 10 klubova, pa zajednička prva liga sa 10 klubova i zajednička druga liga sa 10 klubova. danas u premijer i dvije prve lige igra 48 klubova, tako da je ovo izvedivo. a ispod ove tri zajedničke lige neka se igraju divlje lige kakve hocete
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

Bijeljinacity
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljinacity » 18 sep 2012, 10:52

Uredu je ba Englez..[/quote]
Nisam ja Englez,ali ti zbog ovakvih sranja neces moci gledati Sarajevo u Bijeljini u posljednjem jesenjem kolu.[/quote]

Ja Sarajevo gledam samo kad igra Celik...[/quote]
Onda svakako opet neces moci gledati Celik u 11 kolu u Bijeljini.

Bijeljinacity
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljinacity » 18 sep 2012, 10:57

@Pauleta
Na ovaj nacin neces imati nikakvu,ova liga je puna nacionalizma,fasizma i huliganizma.Evo vidices iduce godine u 2 kolu u B.Luci kada bude gostovao Zeljo kakva ce biti sranja,a sve kao posljedica fasizma Manijaka i spaljivanja zastave,to ce samo biti reakcija,to se nece zaboraviti.Zivi bili pa vidili.

bavarac95
Kontakt:

Post Postao/la bavarac95 » 18 sep 2012, 10:59

Ne treba ti zabrana jadni covjece misli glavom . Ne branim ni Horde , ni robijase ni koga svi mi nekad pravimo probleme u zadnje vrijeme su tu Manijaci , Lešinari ili Ultrasi pravila je i moja grupa probleme i robijaši nebitno .

Ali to se sve moze uraditi jednom činjenicom jakim kaznama . Pa ove što su uhapsiili u Mostaru lupiti im pola godine zatvora i 2 godine da ne mogu ici ni na jednu utakmicu u BiH lupiti im zabrane van granice BIH tako i svim pojedincima koji stete ugledu naseg eto fudbala i navijanja . A ako su maloljetni starcima poslati po 3000,4000 kazne pa nek se u ovoj bijedi kontaju gdje im dijete ide , ako mu ne mogu nista nek ga prijave u socijalno il sta vec pa dokle vise .

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 18 sep 2012, 11:02

Bijeljinacity je napisao/la:@Pauleta
Na ovaj nacin neces imati nikakvu,ova liga je puna nacionalizma,fasizma i huliganizma.Evo vidices iduce godine u 2 kolu u B.Luci kada bude gostovao Zeljo kakva ce biti sranja,a sve kao posljedica fasizma Manijaka i spaljivanja zastave,to ce samo biti reakcija,to se nece zaboraviti.Zivi bili pa vidili.
ja pričam o nogometu i kvaliteti lige, a ti o paljenju zastave. pa šta su sve englezi radili jedni drugima, kako se mlate njemci, poljaci i grci.... o čemu vi pričate? niste se tri puta potukli međusobno. tu i tamo neku zastavu zapalite ili polupate izlog i kao velika mržnja. nemojte biti smješni( ovo mislim na sve općenito)
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 18 sep 2012, 11:10

bavarac95 je napisao/la:Ne treba ti zabrana jadni covjece misli glavom . Ne branim ni Horde , ni robijase ni koga svi mi nekad pravimo probleme u zadnje vrijeme su tu Manijaci , Lešinari ili Ultrasi pravila je i moja grupa probleme i robijaši nebitno .
Ali to se sve moze uraditi jednom činjenicom jakim kaznama . Pa ove što su uhapsiili u Mostaru lupiti im pola godine zatvora i 2 godine da ne mogu ici ni na jednu utakmicu u BiH lupiti im zabrane van granice BIH tako i svim pojedincima koji stete ugledu naseg eto fudbala i navijanja . A ako su maloljetni starcima poslati po 3000,4000 kazne pa nek se u ovoj bijedi kontaju gdje im dijete ide , ako mu ne mogu nista nek ga prijave u socijalno il sta vec pa dokle vise .
Ma kakve pare,zatvor je jedina mjera... ;) I Mladenu i Mirsadu i Mateju.
Ono što se desilo u Mostaru sa navijačima Slavije je sav jad i čemer ove države... Ne znaju ljudi ko je bacao baklje i molotovljev. Kao da se radi o Njujorki i 10 miliona stanovnika.... :( I ti što su pokušali maltene ubiti navijače protivničkog tima neće odgovarati,štaviše steći će u svojim grupama reputaciju jakih i bitnih za grupu,te će idućom prilikom pokušati isto,i sve tako.... jer kazne nema,jer je sudstvo korumpirano i traljavo,jer državni činovnici apsolutno neće osuditi takvo divljaštvo i divljaštva prije njega.... možda da je neko poginuo,kao Vedran ranije možda bi se nešto i pokrenulo,ali kod nas nažalost dok se ne dogodi kakva smrt do tad se sve toleriše.... :(

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 18 sep 2012, 11:16

Bas gledam u Srbiji liga puna "ljubavi i cvijeca".Na zadnjoj tekmi u Nisu Delije uletile na Zapad medju normalnu publiku i pocela tuc sve redom pa opet niko ne trazi nikakva razigravanja i podjelu lige.Ovdje se sve planski radi kako bi se kao dokazalo da je svaki zajednicki projekt u ovoj drzavi osudjen na propast.Do sada je bilo malo teze to sve raditi jer im je falio "bosnjacki" partner ali kako vidim manijaci su napokon prihvatili ulogu pa ce ubuduce sve lakse ici.
Nema vise :P

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 18 sep 2012, 11:23

Uvijek ce biti belaja na stadionima i oko stadiona.Mozete vi ovdje naglabati 100 godina.Svaka vece navijacka grupa pravi belaje..niko nije cvijecka.

Bijeljinacity
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljinacity » 18 sep 2012, 11:26

flash je napisao/la:
Bas gledam u Srbiji liga puna "ljubavi i cvijeca".Na zadnjoj tekmi u Nisu Delije uletile na Zapad medju normalnu publiku i pocela tuc sve redom pa opet niko ne trazi nikakva razigravanja i podjelu lige.Ovdje se sve planski radi kako bi se kao dokazalo da je svaki zajednicki projekt u ovoj drzavi osudjen na propast.Do sada je bilo malo teze to sve raditi jer im je falio "bosnjacki" partner ali kako vidim manijaci su napokon prihvatili ulogu pa ce ubuduce sve lakse ici.
Nije u Nisu nego u Kragujevcu,a pogledaj natpise kada se problemi dogode sa N.Pazrom kakvi su naslovi i komentari!!

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 18 sep 2012, 11:31

Pa sa ovim posljednjim postom, živ bio sam sebe si demantovao.

Pazarci gdje god odu doživljavaju torturu, ko god dođe u Pazar ne provede se lijepo, ali niko nikad nije spomenuo zabranu gostujućih navijača.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []