GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

SiamoNoi
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la SiamoNoi » 16 sep 2012, 23:33

Jack777Pott je napisao/la:Pitam se zasto mediji ne prestanu pisat o Mamicu, jer ce on konacno shvatit da nije zanimljiv i odstupit ce, al on manipulira njima. On bojkotuje njih i kad sazove sjednicu pojavi se masa novinara, umjesto da oni njega bojkotuju, ali ti novinari su takvi, zato ih i ne volim, jer oni vole zabadat svugdje nos i zanimljivo im je sve lose i kad podju pljuvat onda tesko staju, jednostavno se navuku na to i ljudi citaju i puse te price. Ja se kladim da kad bi novinari bojkotirali Mamica, dakle ni rijec o njemu u medijima, ni jedna izjava, nit ista, a isto tako i Boysi prestali s vrijedjanjem njega, on bi za pola godine - godinu odstupio. Mozda bi pricao kako mu je lijepo tako, al to mu nitko nebi prenjeo. Javlja se jedino problem Olivarija i kompanije koji pisu po Mamicevu nalogu, tako da se njega tesko mice iz medija, uvijek ce ovi njegovi placenici pisat. Al nek pise tko koliko oce, briga me, volit cu Dinamo uvijek, jer nisam kao oni danasnji navijaci Barce koji navijaju samo zato jer je Barca dobra i sve dobro funkcionira. Navijam za Dinamo zbog Dinama, a ne rezultata, uprave, igraca i svega ostalog.
Slažem se s ovim.Konstantno traže neku priču,skandal i slično umjesto da ga jednostavno ignoriraju.

Naravno voli se i dalje Dinamo,ali teško se poistovjetit s ovom ekipom kao što smo to radili nekad,do prije par godina.Nadam se da nije daleko dan kada će se opet svi veseliti pobjedama i živiti za utakmice jer ovo sad je malo :?
Baš zato sam i stavio onaj video gdje su Boysi pratili pionire,navijalo se cijelu utakmicu,roditelji djece zajedno s Boysima pokraj terena...
A Mamić nedavno priča da ima malo ljudi jer se boje dolazit obitelji s djecom zbog straha od nereda.Jedini nered je onaj u njegovoj glavi i onaj koji policija pokušava napravit kad se npr.pri silasku s tribine mlati po curi od 17,18 godina bez razloga i slične stvari koje su se desile nedavno,ali naravno o tome novinari ni riječi.
Ovi pioniri su budućnost Dinama,lijepo je vidjet da barem njima nešto znači ovaj dres i ovi navijači (netko je pronašao statuse tih klinaca sa fb-a nakon utakmice:"Najbolji dan u zivotu,pobjeda pred Bad Blue Boysima!!ovooo je dinamooo !!!","Ajmo plavi lavovi!!Nesto najbolje ikad.Dinamo 5-0 Hrvatski Dragovoljac.)

slika

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 17 sep 2012, 14:54

Vodstvo kluba nije valjalo ni prije 15 godina, nije valjalo ni ime, nit ista, pa se nije radilo nista protiv kluba. Krivi su zapravo svi, sve do jednog, od igraca, uprave, navijaca, pa do novinara. Svi su oni zajedno stvorili negativnu energiju oko Dinama. Igraci svojim pi*kastim igrama u HNL-u. Ruku na srce, znaju oni odigrat i dobro, ali zbog losih protivnika im je mrsko, pa se zaje*aju i tako se zaje*avajuci pobjede. Uprava je kriva, tocnije Mamic koji upravlja tom upravom i koji si daje previse za pravo, a ovi ostali mu to dozvoljavaju. Krivi su navijaci zbog divljanja, ali divljalo se i prije 15 godina, ali se nije divljalo do te mjere da bi se islo izbacit klub iz Europe. Oni navijaci sigurno nebi palili baklje na Sheriffu. Krivi su i ostali navijaci, oni sa ostalih tribina, jer su okrenuli ledja klubu i nisu se borili za njega na pravi nacin. Ovi sa sjevera se bore, njima svaka cast na borbi, ali se bore na pogresan nacin i zato nemaju podrsku ostatka stadiona, dok su Boysi prije 15 godina imali istu. Krivi su i novinari koji pisu samo sra*a, ne znam kad sam zadnji puta procitao dvije pozitivne stvari u vezi Dinama, a da u medjuvremenu nisam procitao 10 negativnih. Svi su oni zajedno napravili ludost od jednog kluba, ali ja mu i takvom okrenut ledja necu. I da nebi bilo da valjam gluposti oko tih navijaca, evo jedan copy/paste prepirke navijaca sa jednog sportskog portala:

Davor Sečić · Česti komentator · Šmrc
Sasvim logično, vremena su mnogo teža, nezaposlenost i recesija uvukli su se u svaku poru društva,kaže novinar,i još da je napisao da se more ljudi boji da ne dobije stolicu il baklju u glavu od nekog "borca za pravicu",ili pak pendrek u bubreg od nadobudnog drota!
Odgovor · 2 · Sviđa mi se · Prati objavu · prije otprilike sat vremena

Nenad Oštrkapa · Fakultet u osijeku
to je razlog da nejdeš na utakmicu? bojiš se da ne dobiješ stolicom u glavu? želim čuti kada je to netko od običnih gledatelja dobio stolicom u glavu? nemoraš ni datum navesti, samo reci tekmu
Odgovor · 2 · Sviđa mi se · prije otprilike sat vremena

Tade Tomić · Česti komentator
Da,da a gdje su bili ti što se boje da dobiju stolicu il baklju u glavu za vrijeme bojkota? Ni protiv Villarreala, ni protiv PAOK-a nije stadion bio rasprodan. Zato ne pametuj bezveze.

32 000 Vilareal,25 000 paok na - 10.Kkavi su to obični gledatelji????Za vrijeme bojkota je bilo prosječno 200 ljudi manje nego sada(govorim o hnl),i bilo je bolje,puno puno bolje!

Ma da, dolazi tada jedna od najboljih momčadi španjolske lige a atmosfera ko na sprovodu. Utakmica koja odlučuju o tome hoće li se prezimiti u Europi i čak 25 tisuća došlo, a ne bi ni toliko da se nisu dijelile kape i šalovi, **** zima pa da se ne kupuje kad Glava dijeli skoro besplatno. Ta priča o razbijanju glave i baklji kao oružanom sredstvu ti pada u vodu.
Odgovor · Sviđa mi se · prije otprilike sat vremena

Danijel Belač · Česti komentator · Elektrostrojarska škola
Davor Sečić 32 000 na VIllarealu?bilo je oko 20 000,ne pricaj gluposti

Tade Tomić gle,ti si u pravu ok,car si!Daj razmisli samo o jednom,imam godina pa dugo pamtim,Medveščak(hokej),Zagreb(rukomet),Cibona,pa čak i Mladost(vaterpolo)su bili klubovi koje su BBB pratili po gostovanjima i navijali,nije li čudno da ovu novu garnituru buntovnika nitko od spomenutih klubova ne želi ni blizu svoga borilišta,a kamoli na njemu!
Odgovor · 1 · Sviđa mi se · prije otprilike sat vremena

Danijel Belač JOJ ZAJEB,BILO JE 1500!U pravu si

Danijel Belač · Česti komentator · Elektrostrojarska škola
Davor Sečić " onclick="window.open(this.href);return false; eto,ocito sam i ja preuvelicao s 20 000.Cijeli gornji dio sjevera prazan a i skoro sve gore na zapadu prazno.Oko 15 000,da :)

A lijepo se zaputiš u Draškovićevu i pitaš ih zašto oni ne idu na gostujuće tekme Medveda, Cibosa il Zagreba. Vidim da je tebi priraslo srcu samo pljuvat dečke koji se bore za Dinamovo bolje sutra, e sad ili si stvarno glup ili imaš koristi od toga, ne znam, treće ne postoji.
Odgovor · 1 · Sviđa mi se · prije otprilike sat vremena

Ne idu jer ih ti klubovi ne žele,to je istina!A u pravu si,imam koristi,glava mi za svaki post daje oko 100 eura.A ja sam se za Dinamovo dobro borio dok si ti piškio u gaćice,svim sredstvima,**** smo Cakiju i majku i oca,i pokojnoga nam Predsjednika Tuđmana vrijeđali,šibali se s murijom na svakom koraku,u gaćama na tribinu unosili dinamove šalove(JER SU BILI ZABRANJENI),ali NIKAD,čuješ li ti mene,NIKAD,nismo radili ono zbog čega bi klub mogao ispaštati,i nikad se nismo prestali radovati Dinamovim golovima,i nikada pjesma stala nije,ni kad smo pušili ni kad smo dobivali!!
Odgovor · Sviđa mi se · Prije 56 minuta

E pa ti onda navijaj za Mamić United nitko ti ne brani ako ga smatraš svojim klubom. Ali od Dinama je ostalo samo ime i grb, ništa više! Čak su i prefiks uspjeli sjebat, **** ih G! I samo ne znam kako netko može navijat za ovakav Dinamo...ne razumijem to da ga ****, osim ako nisi sa Mamićem u rodu ili "prijatelj" kluba.
Odgovor · Sviđa mi se · Prije 50 minuta

Plaćenik sam,a Mamić mi bude kum krsni trećem klincu.Zadovoljan?Navijam za njega 3 desetljeća,i navijat ću do smrti,ne tako davno nije se ni zvao dinamo pa se i dalje navijalo,da igra u zg zoni i dalje bi navijao,da ga kupi Šešelj Vojka **** bi mater upravi,ali i dalje bi navijao za svoj Dinamo!Jasnije????
Odgovor · 1 · Sviđa mi se · Prije 46 minuta

E sad mi je stvarno srce na mjestu. Navijaj ako hoćeš za Radnički iz Kragujevca, ali nemaš pravo pljuvat po BBB! Shvati, ako imaš nešto protiv njih, reko'o sam ti da otiđeš do KN i gotovo. Ovako si gori od onog Arnabasa što ih samo po netu smije prozivat. Inače ne volim ovako komentirat po portalima ali sam se javio samo zbog prozivanja Boysa! Pozdrav
Odgovor · Sviđa mi se · Prije 44 minuta

ne voliš komentirati???Hm!Sirov i pečen si na portalu ko i ja,i mislim da si malo u kurcu il neznaš čitatimnapisah da sam dinamovac bio i ostao,nisam spominjal radnički iz niša ni iz kragujevca,ma ja bi se prije upucao u glavu nego s nekim od tih mangupa iz KN riječ progovorio,i ne skrivam se,slika je jasna i čitka,ko ima kaj protiv more me prepoznati,i još nekaj,ovo nisu BBB,pričaš mi o prefiksu G kod Dinama,a koliko se grupacija uguralo u BBB???Nekad je bilo jedno ime skupine,sad ima 10 podgrupa kojim su vođe ološ grada Zagreba!
Odgovor · Sviđa mi se · Prije 39 minuta
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 17 sep 2012, 20:40

Dosadili su više ovi koji su protiv Mamića, pa ljudi moji svi navijamo za isti klub a to je Dinamo, momci se pošteno bore za svetu plavu boju, a sad što vi ne volite Mamića je druga stvar. Borite se na neki drugi način, na stadionu navijajte i bodrite kipu od 1. do 90.+minute.
Sve je više ljudi koji su protiv BBB, stvarno mi više nisu jasni.

Što se tiče sutrašnje utakmice protiv Porta moguće je da na lijevoj strani zaigraju Ibanez-Carasco. Sastava još nema na vidiku, nadam se da će ko god zaigra dati 120% svojih mogućnosti i da neće momci razočarati
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 17 sep 2012, 22:45

Bojim se opet katastrofe u LP.Ako nista odigrat ću 2.00 na Porto,poklon dana bi trebao biti :mrgreen:
I baš me zanima kakvo će navijanje biti sutra,Boysi opet dolaze na LP...
Šteta samo kaj neće na HRT-u prenosti,opet se treba zajebavat s linkovima.

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 18 sep 2012, 12:20

Niti Liga prvaka ne može napuniti Maksimir: Na Portu će biti između 15 i 20 tisuća navijača

Dinamo nije magnet, nekima je ulaznica preskupa, neki se boje kiše, neki su nezadovoljni, nekima Porto nije "nešto". U svakom slučaju, stadion će biti poluprazan

Dan kao i svaki drugi, ni po čemu se nije činilo da će u Maksimiru danas oživjeti Ligu prvaka. Jedino su Uefini izaslanici koračali Maksimirom, lijepili reklame s oznakom Lige prvaka.

Dinamov je stadion obojen bojama elitnog nogometnog natjecanja, dijele se letci u kojima piše, crno na bijelo, da su Modri rame uz rame s Barcelonom, Realom, Chelseajem... Barem sad, prije prvog kola, svi su jednaki, s istim brojem bodova i gol-razlikom.

Liga prvaka uvijek budi poseban osjećaj, ali euforija je izostala. Na to smo, uostalom, i naviknuli. Dinamo nije magnet, nekima je ulaznica preskupa, neki se boje kiše, neki baklji, neki su nezadovoljni, nekima Porto nije "nešto". Lani je ovdje gostovao Real, sad Porto, i publika se malo razmazila. Prodano je do ponedjeljka u podne oko 12 tisuća paketa za Ligu prvaka, bit će, vjerojatno, više gledatelja, danas uoči utakmice prodavat će se i pojedinačne ulaznice, očekivanja su između 15 i 20 tisuća gledatelja, možda i 25 tisuća. Oni koji su očekivali da će narod pohrliti na stadion, prevarili su se, niti Liga prvaka ne može danas napuniti stadion. Ipak, nije to ekskluziva ovog Dinama, 1998. protiv Porta bilo je samo 10 tisuća ljudi, padala je kiša, Dinamo je bio daleko od prolaska u drugi krug, pa je i to možda odagnalo ljude da dođu na stadion. Zato se više ljudi očekuje na utakmicama s PSG-om i kijevskim Dynamom, uspije li Dinamo večeras doći do ikakve senzacije, do nekog povoljnog rezultata.

- Želimo podršku s tribina, treba nam pomoć navijača - poručuju Dinamovi igrači i trener, svi u Maksimiru žele pune tribine.

Kako su jučer stajale stvari, ne bismo se kladili da će im se želja ostvariti, premda se s Dinamom nikad ne zna. Nije samo momčad na ispitu, na ispitu je i publika, Dinamo je u Ligi prvaka zaslužio imati puni stadion.

Tuzno, zaista tuzno :( . Sta bi dao da sam blize Zagrebu i da mogu doc na utakmicu il da barem nije ova recesija pa da i od kuce potegnem, ali od toga nista. Zalosno mi je ovo sve, ali jos ce mi zalije bit ako Dinamo dobije pa protiv PSG-a stadion bude krcat. Zalosno je gledat kako ljudi dolaze samo kad sve stima i kako ih samo pozitiva zanima, kao da nitko vise ne navija za Dinamo i ide na Dinamo radi Dinama, a ne atmosfere u klubu, protivnika i slicnog :?
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 18 sep 2012, 12:38

Da se ne ide zbog baklji i zbog toga što protivnik "nije baš nešto" su valjda najgluplji razlozi koje sam ikad čuo.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 18 sep 2012, 12:44

Eto vam sad... samo nastavite podržavati najbolju upravu na svijetu i sra'ti po onima koji žele promjene. :!:
Hayley <3

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 18 sep 2012, 13:04

badblueboylivno je napisao/la:Eto vam sad... samo nastavite podržavati najbolju upravu na svijetu i sra'ti po onima koji žele promjene. :!:
Mogao si se i ti potruditi doć na utakmicu a ne samo sra.ti po internetu. Ja ću biti u Maksimiru i bodrite Dinamo iz svega glasa
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 18 sep 2012, 13:18

Ti bodri Dinamo i bacaj drkicu na umjetnu atmosferu i sve ovo što okružuje klub.

A već sam i prije rekao da sam u bojkotu dok se guba ne skloni.
Hayley <3

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 18 sep 2012, 13:36

Ej dečki, nećemo tako razgovarati..polako..primirite strasti..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 18 sep 2012, 13:56

ima li tko stream za veceras ??
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 sep 2012, 13:58

Rosas7 je napisao/la:ima li tko stream za veceras ??
Biti će jarane streamova koliko hoćeš do večeras, tek je 14h, ako niko ne bude postavljao, postaviti ću ja, nikakav problem
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 18 sep 2012, 14:23

http://www.lshunter.tv/football-live-st ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false; Bit će za sopcast

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 18 sep 2012, 14:24

Meni ovi navijači Dinama stvarno nisu jasni :roll:
"Indija,Pakistan..."

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 18 sep 2012, 15:51

soba 39 je napisao/la:Meni ovi navijači Dinama stvarno nisu jasni :roll:
Zašto?

Ti si uvjek navijao za klub koji je podržavao jednoumlje, a ljudi jednostavno to ne žele, žele imati pravo glasa koje im pripada po statutu o društvu, samo zakon da se provodi, to je ključ svega.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 18 sep 2012, 16:07

Pa ovdje se o svemu prica a najmanje o vecerasnjoj utakmnici..Zanima me sta veceras navijaci Dinama ocekuju protiv favorita Porta, debakl, nerijesen rezultat ili cak neku minimalnu pobjedu, ja kao neutralac ocekujem pobjedu Porta sad dali ce to biti s jedan razlike ili mozda sa vise to ne znam, ali ipak ne ocekujem nesto previse od Dinama koji se prosle sezone obrukao ma da je imao super jaku grupu evo sada su ponovo u lp imaju iskustva koliko-toliko, sto se tice Porta prosle sezone su ispali zbog autsajdera APOELa koji je sve iznenadio pa sto nebi mogao i Dinamo nikad se ne zna, ali ipak ostajem pri svom misljenju da ce gosti veceras zgrabiti tri boda iz Zagreba.

Eto volio bi da navijaci Dinama odgovore na ovaj boldani dio, a sto se tice ankete morao sam staviti 4 tj. da ce te zavrsiti zadnji u grupi,to je neko moje misljenje mislim za Dinamo je ogroman uspijeh sto igraju dvije sezone zaredom u najacem takmnicenju dali mogu nesto vise od toga vidjecemo.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 18 sep 2012, 16:08

Pobjeda Porta. 0-2.
Hayley <3

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 18 sep 2012, 16:24

England je napisao/la:
soba 39 je napisao/la:Meni ovi navijači Dinama stvarno nisu jasni :roll:
Zašto?

Ti si uvjek navijao za klub koji je podržavao jednoumlje, a ljudi jednostavno to ne žele, žele imati pravo glasa koje im pripada po statutu o društvu, samo zakon da se provodi, to je ključ svega.
Možemo se mi naprđivati do mile volje,valja ovaj,ne valja onaj,ovaj qrac,ovaj palac... Ali druže moj uspjeh je taj koji se pika.Ponavljam USPJEH i tačka,ni zarez,ni ali ni ovo ni ono USPJEH
To za koji klub ja navijam i šta ja podržavam nije tema.
Finansijski stojite odličnu,domaće prvenstvo za vas je šprdnja,evo drugu godinu igrate ligu šampiona...
Pozavidili bi vam i mnogo bogatiji klubovi lige petice a kamoli klubovi iz bližeg i šireg okruženja.
Možda je Maminjo ovakav ili onakav,nije cvjećka,nije ni bezgriješan,vjerovatno je i "omastio brke" ali vi ste tu gdje nikad bili niste i gdje ni sanjali niste da ćete biti
"Indija,Pakistan..."

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 18 sep 2012, 16:31

soba 39 je napisao/la: ali vi ste tu gdje nikad bili niste i gdje ni sanjali niste da ćete biti
Samo da te ispravim, sanjali jesmo, no kad je san postao java, onda udri po onom ko je to ostvario...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

luis enrique
Kontakt:

Post Postao/la luis enrique » 18 sep 2012, 16:32

soba 39 je napisao/la: Možemo se mi naprđivati do mile volje,valja ovaj,ne valja onaj,ovaj qrac,ovaj palac... Ali druže moj uspjeh je taj koji se pika.Ponavljam USPJEH i tačka,ni zarez,ni ali ni ovo ni ono USPJEH
To za koji klub ja navijam i šta ja podržavam nije tema.
Finansijski stojite odličnu,domaće prvenstvo za vas je šprdnja,evo drugu godinu igrate ligu šampiona...
Pozavidili bi vam i mnogo bogatiji klubovi lige petice a kamoli klubovi iz bližeg i šireg okruženja.
Možda je Maminjo ovakav ili onakav,nije cvjećka,nije ni bezgriješan,vjerovatno je i "omastio brke" ali vi ste tu gdje nikad bili niste i gdje ni sanjali niste da ćete biti
Ovo sve stoji od rijeci do rijeci;)
Mišljenje je poput šupka, svako ga ima!
Dokon um je djavolje igraliste!

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.