GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
5
13%
- Ademi
9
23%
- Ivanusec
4
10%
- Majer
1
3%
- Orsic
15
38%
- Petkovic
5
13%

Ukupno glasova: 39

zizu1991
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la zizu1991 » 18 sep 2012, 13:58

Rosas7 je napisao/la:ima li tko stream za veceras ??
Biti će jarane streamova koliko hoćeš do večeras, tek je 14h, ako niko ne bude postavljao, postaviti ću ja, nikakav problem
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 18 sep 2012, 14:23

http://www.lshunter.tv/football-live-st ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false; Bit će za sopcast

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 18 sep 2012, 14:24

Meni ovi navijači Dinama stvarno nisu jasni :roll:
"Indija,Pakistan..."

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 18 sep 2012, 15:51

soba 39 je napisao/la:Meni ovi navijači Dinama stvarno nisu jasni :roll:
Zašto?

Ti si uvjek navijao za klub koji je podržavao jednoumlje, a ljudi jednostavno to ne žele, žele imati pravo glasa koje im pripada po statutu o društvu, samo zakon da se provodi, to je ključ svega.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 18 sep 2012, 16:07

Pa ovdje se o svemu prica a najmanje o vecerasnjoj utakmnici..Zanima me sta veceras navijaci Dinama ocekuju protiv favorita Porta, debakl, nerijesen rezultat ili cak neku minimalnu pobjedu, ja kao neutralac ocekujem pobjedu Porta sad dali ce to biti s jedan razlike ili mozda sa vise to ne znam, ali ipak ne ocekujem nesto previse od Dinama koji se prosle sezone obrukao ma da je imao super jaku grupu evo sada su ponovo u lp imaju iskustva koliko-toliko, sto se tice Porta prosle sezone su ispali zbog autsajdera APOELa koji je sve iznenadio pa sto nebi mogao i Dinamo nikad se ne zna, ali ipak ostajem pri svom misljenju da ce gosti veceras zgrabiti tri boda iz Zagreba.

Eto volio bi da navijaci Dinama odgovore na ovaj boldani dio, a sto se tice ankete morao sam staviti 4 tj. da ce te zavrsiti zadnji u grupi,to je neko moje misljenje mislim za Dinamo je ogroman uspijeh sto igraju dvije sezone zaredom u najacem takmnicenju dali mogu nesto vise od toga vidjecemo.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 18 sep 2012, 16:08

Pobjeda Porta. 0-2.
Hayley <3

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 18 sep 2012, 16:24

England je napisao/la:
Zašto?

Ti si uvjek navijao za klub koji je podržavao jednoumlje, a ljudi jednostavno to ne žele, žele imati pravo glasa koje im pripada po statutu o društvu, samo zakon da se provodi, to je ključ svega.
Možemo se mi naprđivati do mile volje,valja ovaj,ne valja onaj,ovaj qrac,ovaj palac... Ali druže moj uspjeh je taj koji se pika.Ponavljam USPJEH i tačka,ni zarez,ni ali ni ovo ni ono USPJEH
To za koji klub ja navijam i šta ja podržavam nije tema.
Finansijski stojite odličnu,domaće prvenstvo za vas je šprdnja,evo drugu godinu igrate ligu šampiona...
Pozavidili bi vam i mnogo bogatiji klubovi lige petice a kamoli klubovi iz bližeg i šireg okruženja.
Možda je Maminjo ovakav ili onakav,nije cvjećka,nije ni bezgriješan,vjerovatno je i "omastio brke" ali vi ste tu gdje nikad bili niste i gdje ni sanjali niste da ćete biti
"Indija,Pakistan..."

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 18 sep 2012, 16:31

soba 39 je napisao/la: ali vi ste tu gdje nikad bili niste i gdje ni sanjali niste da ćete biti
Samo da te ispravim, sanjali jesmo, no kad je san postao java, onda udri po onom ko je to ostvario...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

luis enrique
Kontakt:

Post Postao/la luis enrique » 18 sep 2012, 16:32

soba 39 je napisao/la: Možemo se mi naprđivati do mile volje,valja ovaj,ne valja onaj,ovaj qrac,ovaj palac... Ali druže moj uspjeh je taj koji se pika.Ponavljam USPJEH i tačka,ni zarez,ni ali ni ovo ni ono USPJEH
Finansijski stojite odličnu,domaće prvenstvo za vas je šprdnja,evo drugu godinu igrate ligu šampiona...
Pozavidili bi vam i mnogo bogatiji klubovi lige petice a kamoli klubovi iz bližeg i šireg okruženja.
Možda je Maminjo ovakav ili onakav,nije cvjećka,nije ni bezgriješan,vjerovatno je i "omastio brke" ali vi ste tu gdje nikad bili niste i gdje ni sanjali niste da ćete biti
Ovo sve stoji od rijeci do rijeci;)
Mišljenje je poput šupka, svako ga ima!
Dokon um je djavolje igraliste!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 18 sep 2012, 16:34

Eh, da je to njegov klub, u njegovom vlasništvu, bila bi to drugačija priča. Ali nije..
Eh, da su pare koje koristi i ulaže njegove, bila bi to druga pjesma. Ali nisu..
Ima i ona narodna, poprilično prosta gdje se spominju gloginje, znate je svi. Tako da..

Stoputa provarena priča, nemojte više o tome, stalno se vrtimo u krug..

Zbog glupog HRT-a, večeras se moraju tražiti streamovi.. Ako se stigne na vrijeme doma...

inače, lagana pobjeda modrih :D
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 18 sep 2012, 16:35

iz 2 u 2 :roll:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 18 sep 2012, 16:37

anton 1983 je napisao/la:
soba 39 je napisao/la: ali vi ste tu gdje nikad bili niste i gdje ni sanjali niste da ćete biti
Samo da te ispravim, sanjali jesmo, no kad je san postao java, onda udri po onom ko je to ostvario...
To je ono o čemu ti pričam,Dinamo je u društvu Reala,Barse,Porta,PSG-a... a ostali klubovi regije u društvu Ivanjice,Borče,Gabele,Lukavice,Imotskog...
Otjerajte Mamića i Welcome u "prašinu" :mrgreen:
Vama je večeras Porto live dvije tri tramvajske stanice,a ostatku ovog dijela evrope mali ekrani ;)
"Indija,Pakistan..."

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 18 sep 2012, 17:11

soba 39 je napisao/la: Vama je večeras Porto live dvije tri tramvajske stanice,a ostatku ovog dijela evrope mali ekrani ;)
U hrvatskoj ti to niko nepriznaje jer smo jedan užasTno Gnjusan narod koji zmišlja toplu vodu...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 18 sep 2012, 21:07

soba 39 je napisao/la:
England je napisao/la:
Zašto?

Možemo se mi naprđivati do mile volje,valja ovaj,ne valja onaj,ovaj qrac,ovaj palac... Ali druže moj uspjeh je taj koji se pika.Ponavljam USPJEH i tačka,ni zarez,ni ali ni ovo ni ono USPJEH
Reci da se šališ,reci...

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 18 sep 2012, 21:29

Dinamovski gol, ništa novo

Kako me nervira kad se uvijek desi isto. Ne stojimo lose i onda netko napravi sranje i dođe gol. Porto osim gola nije imao ozbiljni sut na vrata a jedina prilika je bila minutu prije gola kad je Kelava opet zajeba.

Ocekujem sad raspad i tamburanje, a sta nas tek ceka protiv PSG majko mila :roll:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 18 sep 2012, 21:49

atmosfera **** velika u PM :?
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 18 sep 2012, 21:51

Evo, svi oni koji nisu BBB govore što misle o klubu. Ni 6 tisuća na utakmici Lige prvaka, ni 6 tisuća. Ali dobro, igra se Liga prvaka i sedam je se puta prvak zaredom. 8-)
Hayley <3

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 18 sep 2012, 22:49

Cujem da je Dinamo srusio novi rekord po broju gledatelja na tribinama :lol:
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 18 sep 2012, 22:52

Android je napisao/la:Cujem da je Dinamo srusio novi rekord po broju gledatelja na tribinama :lol:
slika

Ja neznam do kada ce padobranci kao sta je ovaj ovdje upadat i izbacivat svoje frustracije,komplekse ili sta je to vec.

Za njih ne vrijedi niti jedno objasnjenje
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 18 sep 2012, 22:54

ma nema sta ba... treba realno gledat opet ce se nanizati nekih 6 poraza

mozda protiv kieva x kod kuce al i to tesko...

novac je pokretac svega... lige na balkanu kasne nekih 50 tak godina tako da mirno ovo pratit i nista ne ocekivat sem realnoga ;)

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []