FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

TRUST
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TRUST » 18 sep 2012, 13:22

Samo ne Crnka eto uprava pokazuje da radi na nacin sto je otjerala Ibraka al hajde legende sta poradite po pitanju finansija

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 18 sep 2012, 13:23

Ne znam kako će Karić voditi ekipu, ali nama može pomoći samo jedan čovjek ..Sakib Malkočević. Denis Sadiković je lo*ina koja traži pare da bi nekog ubacio u prvi tim. Takav nam ne treba. Istina je da je dobro vodio Slobodu dok je bio trener, ali, thanks but no thanks.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 18 sep 2012, 13:24

Daj nam Soka !

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 sep 2012, 13:29

Sakib je najbolje rjesenje.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 18 sep 2012, 13:31

Ako Sakib zelim odmah ga treba dovest, sa njim sa siguran u sve domace pobjede a procepit ce i na starni

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 sep 2012, 13:37

A sta je sa upravom, jesu li uspjeli namaknuti sta para? Jel to neko spominje?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 18 sep 2012, 13:45

Probisvjet je napisao/la:A sta je sa upravom, jesu li uspjeli namaknuti sta para? Jel to neko spominje?
Kako to ..al' zato su uspjeli suspendovat' Jahu, koji se mo'š mislit', pobunio jer mu nisu dali plate ..sram da ga bude. On bi i da igra i da platu prima.

NON MOLLARE MAI

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 18 sep 2012, 13:50

Iskreno ja bi najvise volio Soka, ali ko god dodje nece uradit nista puno bolje od Ibraka ako iza njega nece stojat jaka uprava, koja ce malo poradit na "organizaciji i pripremi utakmica".
Kolko god to bilo ruzni i tuzno to je nasa realnost.
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 18 sep 2012, 13:55

Sada ćemo vidjeti kakve su zapravo namjere ovih 'nazovi' legendi ..svi znaju da cjela Tuzla hoće Soka za trenera, pa hajde 'legende', ispoštujte nas navijače, ispoštujte 'Soka', dajte čovjeku šta bude tražio. Dovedite ga za trenera ..ako cijeli grad hoće jednog čovjeka, tu ne može biti 'Fail'. Ako nisu sposobni dovest' Soka, neka idu skupa svi u pi*du mater'nu.

NON MOLLARE MAI

19Tuzla87
Kontakt:

Post Postao/la 19Tuzla87 » 18 sep 2012, 13:57

Najbolje riješenje je SAKIB MALKOČEVIĆ ,snjim smo uvijek dobro igrali bili među prvih 5 na tabeli,dva finala Kupa.

Eh sad...

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 18 sep 2012, 14:01

Meske :
Sa Malkocevicem se trenutno pregovara i za to je zaduzen Denis Karic. On jeste nas prvi izbor nakon odlaska Ibrakovica. Sto se tice Sadikovica i Crnkica oni za sada nisu u kombinacijama.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 18 sep 2012, 14:07

MakeTZ je napisao/la:Meske :
Sa Malkocevicem se trenutno pregovara i za to je zaduzen Denis Karic. On jeste nas prvi izbor nakon odlaska Ibrakovica. Sto se tice Sadikovica i Crnkica oni za sada nisu u kombinacijama.
Amin.

NON MOLLARE MAI

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 sep 2012, 14:08

Mogao bi malo sada onaj seljacic iz Islamovca da malo pogura svoje legende. Jbg 100.000KM bila bi dobra inekcija, ako nije potrosio na svoje kampanje.
Yebem ga u selo iz kojeg je dosao da nas handri!

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 18 sep 2012, 14:11

i DENIS KARIC je veliki autoritet i sto se mene tice nebi se bunio da on dodje !!! KARIC ili MALKOCEVIC su brodosli ...

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 18 sep 2012, 14:22

RUDARSKA2 je napisao/la:i DENIS KARIC je veliki autoritet i sto se mene tice nebi se bunio da on dodje !!! KARIC ili MALKOCEVIC su brodosli ...
Denis mislim da trenutno nije spreman da voli ekipu koju treba vadit iz go.vana, nek ostane na funkcijio kao i do sad i vjerujem da ce puno vise pomoci Soku (ako preuzme ekipu) nego sto je pomagao Ibraku.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 18 sep 2012, 14:29

Ibraković: Još uvijek sam trener Slobode

"Nije bilo sjednice UO. Razgovarao sam sa predsjednikom Mersedom Kovačevićem o sporazumnom raskidu ugovora, no nije ništa dogovoreno. Ne znam, jedino ako mi u međuvremenu nisu dali otkaz", kaže Ibraković.

"Otkako je došla nova uprava od četiri dobili smo jednu platu. U ugovoru jasno stoji kako se raskida ugovor. Ja imam ugovor sa Slobodom na dvije godine. Neka ispune preuzete obaveze i to je to", kazao je Ibraković.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 18 sep 2012, 14:39

fukara87 je napisao/la:Ibraković: Još uvijek sam trener Slobode

"Nije bilo sjednice UO. Razgovarao sam sa predsjednikom Mersedom Kovačevićem o sporazumnom raskidu ugovora, no nije ništa dogovoreno. Ne znam, jedino ako mi u međuvremenu nisu dali otkaz", kaže Ibraković.

"Otkako je došla nova uprava od četiri dobili smo jednu platu. U ugovoru jasno stoji kako se raskida ugovor. Ja imam ugovor sa Slobodom na dvije godine. Neka ispune preuzete obaveze i to je to", kazao je Ibraković.
Samo da ne bude isto ko i sa Glavasom, da ce se na kraju morat platit covjeku ko da je tu bio i odradio cijelu ugovor. :?

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 18 sep 2012, 14:42

Ima on para itekako, cim se stalno hoda po bankomatima i BMW ima se para ;)

A rezultata nema...A Sok mozda nije atraktivan, al je sigurno najbolji trener Slobode od ovih svih koji su se naredali u zadnjih 10 godina

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 sep 2012, 16:44

classic je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Ibraković: Još uvijek sam trener Slobode

Samo da ne bude isto ko i sa Glavasom, da ce se na kraju morat platit covjeku ko da je tu bio i odradio cijelu ugovor. :?
Ma ja, ja sam se i bojao da ne dodje do toga jer AVdulah ima ugovor na dvije godine. E sada kako je ugovor sacinjen nemam pojma. Da li postoji obestecenje ako se ugovor raskida jednostrano onda nas moze yebat! Da li su u ugovoru spomenuti rezultati u uvjeti pod kojim je potpisao. Mislim ako je neko iz Slobode potpisao sarlatanski ugovor da i se nije ogradio rezultatima, onda yebiga.
U ugovoru moraju da budu i njegove obaveze, a ne samo FK Slobode, te ako nije ispunio obaveze prema ugovoru onda mu se moze dati i otkaz bez naknade.
Vidjecemo sta ce Meske uraditi.

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 18 sep 2012, 16:51

samo da pozdravim sve vjerne navijace i simpatizere Slobode
da vam zazelim sto prije povratak u prvu ligu tamo i pripadate
jer bez Slobode ova liga nije ono sto bi trebala bit
pokusajte svim sredstvima da zadrzite ibru za trenera jer po meni
on je jedan od rijetkih ljudi za koje se moze rec da ima slifa u
trenerskom poslu u BiH

jos jednom pozdrav crveno crnoj braci iz ze
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.