isto Ron Jeremy, samo fale bitcharke

Ne svadjajte se više, kad ne radite, ne učite, ne besposličarite, tada bildajte malo, malo i vreća, malo fokuseri... ima 40ak dana fore da se dovedemo u red i budemo još spremniji

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
dat ce bog i nama nafake pa da ga kupi Realanonimni je napisao/la:bravo klocuponos Želje !
samo je fora sto anarhisti nisu seljacine, kriminalci i propalice vec ljudi koji imaju mozak (za razliku od tih nekih ultrasa), ljudi koji su nekad nesto procitali u zivotu, bla bla. elem, ultras i anarhist u istu recenicu...pfffDelBoy je napisao/la:Ako već repliciras na nesto onda se i potrudi da prvo savladas materiju. Ako je ultras uvijek oporba, ako nije mainstream ljevičar i ne dozvoljava politici da dominira onda je ULTRAS=ANARHIST. Jedino anarhizam zadovoljava sve ove tvoje kriterije koje si nabrojao a znamo čemu anarhizam vodi. Uostalom i kroz istoriju Ultra ljevičari se nikada nisu distancirali od anarhizma.England je napisao/la:Nemam pojma zašto ti bi, al' nemoj pričati gluposti, kakve su to priče 5 godina, ti stvarno bezveze pričaš.ja bi
Zašto svi misle da je nacionalizam loš, kakve su gluposti pol tribine sda, pol sdp, to u ultra svijettu ne postoji, žestoki ultras je uvjek oporba i najrelevantniji kritičar, on nije mainstream ljevičar, zapravo pravi ULTRAS nipošto nije ljevičar, on kao takav eliminira i nedozvoljava politici da dominira, nipošto..
Kako je krenula Osnovna i Srednja škola vidim da je "ULTRASA" vrlo malo ostalo na ovom forumu, prema tome djeco hvatajte se gumica i olovki a ultrase ostavite profesorima![]()
P.S. Da ne bude zabune, stari sam navijač sa Juga a dedo mi je imao kuću iza sjeverne tribine, pogodite koje godine.
ŠEF JE FACA,,,,Krvotok je napisao/la:
isto Ron Jeremy, samo fale bitcharke![]()
![]()
![]()
Ne svadjajte se više, kad ne radite, ne učite, ne besposličarite, tada bildajte malo, malo i vreća, malo fokuseri... ima 40ak dana fore da se dovedemo u red i budemo još spremniji
da ti 17.9.2012 nisi napisao da nam nije rodjendan 17, nego 19, to ni scs port ne bi preniotm84 je napisao/la:SRETAN TI RODJENDAN KLUBE MOJ!!! DA NAM ZIVIS JOS TOLIKO GODINA
nisam obracao paznju na scs... ali nek se u klubu zapitaju... utakmice koje su igrane 17. i 18. septembra su bile USLOV da zeljo postane punopravan clan sar.podsaveza... i taj uslov je ispunjen... kada je 19.septembra primljen u podsavez i kada je rodjen fk zeljeznicar...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:da ti 17.9.2012 nisi napisao da nam nije rodjendan 17, nego 19, to ni scs port ne bi preniotm84 je napisao/la:SRETAN TI RODJENDAN KLUBE MOJ!!! DA NAM ZIVIS JOS TOLIKO GODINA
boli me neka stvar za tvoje mišljenje i nisam se našao isprovociran. samo inspirisan da napišem ono što kontam već duže vremena:nukleusmember je napisao/la:kako komentarishete ove izjave "gospodara familije" o dzeki i southamptonu dragi skretnichari(poslije vecherashnje predstavice) ,izgleda da je landzo za njega vizionar,emerik blum
voli vas vash bordoglavi kiklop
bakir dautbasic kaze da im to nije ni najmanje bitno, o tome uopste nisu ni razmisljali, ukoliko im(scs) je vjerovati, bitno je da je Željo odigrao prve 2 utakmice, a kad je primljen to nije bitno.tm84 je napisao/la:nisam obracao paznju na scs... ali nek se u klubu zapitaju... utakmice koje su igrane 17. i 18. septembra su bile USLOV da zeljo postane punopravan clan sar.podsaveza... i taj uslov je ispunjen... kada je 19.septembra primljen u podsavez i kada je rodjen fk zeljeznicar...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:da ti 17.9.2012 nisi napisao da nam nije rodjendan 17, nego 19, to ni scs port ne bi preniotm84 je napisao/la:SRETAN TI RODJENDAN KLUBE MOJ!!! DA NAM ZIVIS JOS TOLIKO GODINA
volimo i mi bordoglavog kiklopa, bordoglavi kiklop jedan je od nas!!!nukleusmember je napisao/la:kako komentarishete ove izjave "gospodara familije" o dzeki i southamptonu dragi skretnichari(poslije vecherashnje predstavice) ,izgleda da je landzo za njega vizionar,emerik blum
Može kredite dizati za nas , koliko je daleko otišao.Tako otišao k' tako otišlom.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:volimo i mi bordoglavog kiklopa, bordoglavi kiklop jedan je od nas!!!nukleusmember je napisao/la:kako komentarishete ove izjave "gospodara familije" o dzeki i southamptonu dragi skretnichari(poslije vecherashnje predstavice) ,izgleda da je landzo za njega vizionar,emerik blum
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Cwirek, Lokomotifa, samoFKS i 42 gosta.