FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Krvotok
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Krvotok » 18 sep 2012, 21:36

slika

isto Ron Jeremy, samo fale bitcharke :lol: :lol: :lol:

Ne svadjajte se više, kad ne radite, ne učite, ne besposličarite, tada bildajte malo, malo i vreća, malo fokuseri... ima 40ak dana fore da se dovedemo u red i budemo još spremniji :D
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

lopta
Kontakt:

Post Postao/la lopta » 18 sep 2012, 22:00

nije da pravdam, ali stvarno smo mi manijaci nacionalisti i najgoorii nema gorih na balkanu kako mozemo nesto skandirati 10 sekundi, pogledajte ofe naviace za primjer http://sou???.ba/clanak/4240361109666/v ... ref=ostali" onclick="window.open(this.href);return false; znaci sve vam se samo govori GROBARI orgijaju po nasem spomeniku al su oni male mace za nas ,a oko ovog frke nema zasto bi bila ???

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 18 sep 2012, 22:07

Ne znam jel ko napisao nasi su u Jajcu danas ..
Samo sutra ozbiljno da se pristupi i prolaz je tu..Nego ljudi moji nije ovaj forum za pricu o strankama i problemima na tribini i van nje..ne pamtim kad je neko napisao da se Smajke oporavio, da je Bogi preselio na klupu, da sve cesce primamo golove iz peterca gdje nam stoperi puste igraca da se usece i zabije gol, da je nas najbolji strijelac igrac sredine terena Svraka, da mali Zola igra odlicno i bori se kao lav, niko da postavi izvjestaj sa tekme iz Mostara itd itd...
Nemate sta vi govoriti da se neredi desavaju zbog politike i izbora..pa sami vi spominjanjem stranaka i izbora na forumu pokazujete da ste i vi " potplaceni" da pricate o izborima i mogucim stranackim opcijama...
Izgubili smo jedno boze moj moramo i mi od nekog izgubiti..meni je sada samo u glavi kako cu gledati domacu tekmu (tranzit, neka zgrada nesto)
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 18 sep 2012, 22:10

bravo klocu :mrgreen: ponos Želje ! 8-)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Mijau
Kontakt:

Post Postao/la Mijau » 18 sep 2012, 22:48

anonimni je napisao/la:bravo klocu :mrgreen: ponos Želje ! 8-)
dat ce bog i nama nafake pa da ga kupi Real :lol:

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 18 sep 2012, 23:33

DelBoy je napisao/la:
England je napisao/la:
ja bi
Nemam pojma zašto ti bi, al' nemoj pričati gluposti, kakve su to priče 5 godina, ti stvarno bezveze pričaš.
Zašto svi misle da je nacionalizam loš, kakve su gluposti pol tribine sda, pol sdp, to u ultra svijettu ne postoji, žestoki ultras je uvjek oporba i najrelevantniji kritičar, on nije mainstream ljevičar, zapravo pravi ULTRAS nipošto nije ljevičar, on kao takav eliminira i nedozvoljava politici da dominira, nipošto.
Ako već repliciras na nesto onda se i potrudi da prvo savladas materiju. Ako je ultras uvijek oporba, ako nije mainstream ljevičar i ne dozvoljava politici da dominira onda je ULTRAS=ANARHIST. Jedino anarhizam zadovoljava sve ove tvoje kriterije koje si nabrojao a znamo čemu anarhizam vodi. Uostalom i kroz istoriju Ultra ljevičari se nikada nisu distancirali od anarhizma. ;) .
Kako je krenula Osnovna i Srednja škola vidim da je "ULTRASA" vrlo malo ostalo na ovom forumu, prema tome djeco hvatajte se gumica i olovki a ultrase ostavite profesorima ;)

P.S. Da ne bude zabune, stari sam navijač sa Juga a dedo mi je imao kuću iza sjeverne tribine, pogodite koje godine.
samo je fora sto anarhisti nisu seljacine, kriminalci i propalice vec ljudi koji imaju mozak (za razliku od tih nekih ultrasa), ljudi koji su nekad nesto procitali u zivotu, bla bla. elem, ultras i anarhist u istu recenicu...pfff
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 19 sep 2012, 00:18

Krvotok je napisao/la:slika

isto Ron Jeremy, samo fale bitcharke :lol: :lol: :lol:

Ne svadjajte se više, kad ne radite, ne učite, ne besposličarite, tada bildajte malo, malo i vreća, malo fokuseri... ima 40ak dana fore da se dovedemo u red i budemo još spremniji :D
ŠEF JE FACA,,,,

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 19 sep 2012, 00:50

SRETAN TI RODJENDAN KLUBE MOJ!!! DA NAM ZIVIS JOS TOLIKO GODINA
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 19 sep 2012, 00:57

tm84 je napisao/la:SRETAN TI RODJENDAN KLUBE MOJ!!! DA NAM ZIVIS JOS TOLIKO GODINA
da ti 17.9.2012 nisi napisao da nam nije rodjendan 17, nego 19, to ni scs port ne bi prenio
Za zivot cijeli!

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 19 sep 2012, 01:05

slika
Begović Asmir jedan je od nas!

Zenichanin
Kontakt:

Post Postao/la Zenichanin » 19 sep 2012, 01:18

ah sto je lijep :mrgreen:
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE

1905 - 19.05.

Champions of Europe - that's who we are

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 19 sep 2012, 01:28

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
tm84 je napisao/la:SRETAN TI RODJENDAN KLUBE MOJ!!! DA NAM ZIVIS JOS TOLIKO GODINA
da ti 17.9.2012 nisi napisao da nam nije rodjendan 17, nego 19, to ni scs port ne bi prenio
nisam obracao paznju na scs... ali nek se u klubu zapitaju... utakmice koje su igrane 17. i 18. septembra su bile USLOV da zeljo postane punopravan clan sar.podsaveza... i taj uslov je ispunjen... kada je 19.septembra primljen u podsavez i kada je rodjen fk zeljeznicar...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 19 sep 2012, 02:31

kako komentarishete ove izjave "gospodara familije" o dzeki i southamptonu dragi skretnichari(poslije vecherashnje predstavice) ,izgleda da je landzo za njega vizionar,emerik blum

voli vas vash bordoglavi kiklop

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 19 sep 2012, 02:38

A šta je sa pozdravom za stare vođe manijaka? :lol: :lol:
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 19 sep 2012, 03:42

nukleusmember je napisao/la:kako komentarishete ove izjave "gospodara familije" o dzeki i southamptonu dragi skretnichari(poslije vecherashnje predstavice) ,izgleda da je landzo za njega vizionar,emerik blum

boli me neka stvar za tvoje mišljenje i nisam se našao isprovociran. samo inspirisan da napišem ono što kontam već duže vremena:

man city je ovdje izgubio i njih apsolutno zaboli ko je dao go a ko nije.

jedino se kod nas to gleda. kod nas je važnije da igrač dokazuje treneru ko je upravu. u evropi ima samo rezultat, ako rezultata nema onda ništa ne valja, tamam da neko zabije 5 golova, ako se izgubilo, možeš pjevat borbene.

sjećam se ekipe barcelone u kojoj su igrali riquelme, saviola, rivaldo - sve pravi majstori, genijalci. ali ljudi nisu ništa osvojili i fino su ih spakovali pa ti prosipaj svoje majstorije u vilarrealu, malagi i sličnim malim klubovima. jedino sam kod nas čuo komentare kako se barca zaj.e.bala?! barca je poslije toga napravila jednu od najvećih ekipa svih vremena.

svaka čast džeki, ali on je zabio gol u utakmici koju su izgubili. i to su je izgubili kada je on igrao. bez obzira što je zabio i njegova je krivica što su izgubili. da se razumijemo, man city nije ništa jeftiniji od reala. samo se bodovi pišu i cijene.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 19 sep 2012, 07:39

Nažalost, bilo je to naše jako loše izdanje. Manijaci su nam mnogo nedostajali i vidjeli ste i sami da bez njih teško ide. Igra je bila ispod svakog nivoa. Možda bi i 0:0 bio najrealniji rezultat, ali je Zrinjski uz malo više sreće došao do pobjedonosnog gola, smatra Bekrić.

Zalosno.. Jos sebe nazivaju navijacima i nesto pljuju po onima koji postuju svoj klub i sport uopste.. Lafo nesto "uzmite vi svoje kospe i sjednite".. Papci jeli vas stid?? Bitno je da vi "furke furate" :lol:

p.s. Jesmo li ovo poceli i o realu i city-u razglabati? E jos nam je samo to falilo..

Edit:
slika
BUDI ŽELJO !!!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 19 sep 2012, 08:16

tm84 je napisao/la:
nisam obracao paznju na scs... ali nek se u klubu zapitaju... utakmice koje su igrane 17. i 18. septembra su bile USLOV da zeljo postane punopravan clan sar.podsaveza... i taj uslov je ispunjen... kada je 19.septembra primljen u podsavez i kada je rodjen fk zeljeznicar...
bakir dautbasic kaze da im to nije ni najmanje bitno, o tome uopste nisu ni razmisljali, ukoliko im(scs) je vjerovati, bitno je da je Željo odigrao prve 2 utakmice, a kad je primljen to nije bitno.
jos nesto, nemojte ovde vise tih informacija koje traze provjeru doticnih novinara, jer im samo dajemo materijal da pisu, odnosno na neki nacin se i sprdaju sa nama, sa imenom kluba i svim sto ide uz to.
Za zivot cijeli!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 19 sep 2012, 08:19

nukleusmember je napisao/la:kako komentarishete ove izjave "gospodara familije" o dzeki i southamptonu dragi skretnichari(poslije vecherashnje predstavice) ,izgleda da je landzo za njega vizionar,emerik blum

volimo i mi bordoglavog kiklopa, bordoglavi kiklop jedan je od nas!!!
Za zivot cijeli!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 19 sep 2012, 09:29

volimo i mi bordoglavog kiklopa, bordoglavi kiklop jedan je od nas!!!
Može kredite dizati za nas , koliko je daleko otišao.Tako otišao k' tako otišlom.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 19 sep 2012, 09:36

Porezna uprava FBiH objavila listu svih poreskih duznika sa dugom vecim od milion KM,interesantno je da naseg kluba tu nema dok se recimo NK Celik na toj listi nalazi na 52.mjestu sa dugom od 4.083.448,29 KM,Sloboda na 79.mjestu sa dugom od 2.644.063,65 KM,FK Sarajevo na 112.mjestu sa dugom od 1.944.820,26 te Nogometni savez BiH sa dugom od 1.508.877,64!

http://www.pufbih.ba/images/stories/ost ... 120630.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, Google Adsense [Bot], hadzibake, Hajdeee i 41 gost.