Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Nije, Alonso nije trkac ..
Pa on ustvari u Realu i trci najvise.
Pa on ustvari u Realu i trci najvise.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Dvoumim se izmedju Marcela i Di Marie za igraca utakmice,jest da je Marcelo zabio,al Di Maria
Lik je prevalio kilometraze ko golf dvojka veceras.
Dobra utakmica za gledat a Real je imao prilika dosta koje nije iskoristio i gubio ali se vratio. Po meni Mou nije trebo startovat sa Esseniom umjesto Ozila jer to jest kao ispada da se brani na svom terenu sa 3 defanzivna vezna mislim da nije prihvatljivo gledajuci kvalitet ekipe koje ima u ofanzivi.
Grupa je dobra i bit ce zanimljivo u Engleskoj.
/Cestitam na pobjedi i da se zahvalim igracim Reala
KOd 1-2 sam se kladio da ce raal pobijediti tako da sutra dobijam dvije kile mesa uz mog Bayu
onaj city je amaterska ekioa
KOd 1-2 sam se kladio da ce raal pobijediti tako da sutra dobijam dvije kile mesa uz mog Bayu
onaj city je amaterska ekioa
Thomas Müller - Fußballgott
- raul-zakon
- Kontakt:
Kada ova dva tima budu igrala na Etihadu, za Real će ta utakmica već imati revijalni karakter.Polo je napisao/la:Dobra utakmica za gledat a Real je imao prilika dosta koje nije iskoristio i gubio ali se vratio. Po meni Mou nije trebo startovat sa Esseniom umjesto Ozila jer to jest kao ispada da se brani na svom terenu sa 3 defanzivna vezna mislim da nije prihvatljivo gledajuci kvalitet ekipe koje ima u ofanzivi.
@don_burza
Amaterska ekipa osvoji "najjaču ligu na svijetu"(not by me).
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- LarryDavid
- Kontakt:
dugo nisam bolju utakmicu od sinocnje gledo...provukoste nam se kroz iglene usi a tvrdili ste da cete napumpati city....zaboravili ste da je ovaj city gotovo nikada nije izgubio sa vise od 1 gola razlike...
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za sinoćnju pobjedu na Bernabeu, prema Marci

Postavka igre u prvom i drugom dijelu

Postavka igre u prvom i drugom dijelu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Higuain je igrac utakmice. Ono sto je on radio ne moze svako.Dzoni je napisao/la:Dvoumim se izmedju Marcela i Di Marie za igraca utakmice,jest da je Marcelo zabio,al Di Maria![]()
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.

@mandry,domar
nekad i pogodiš s vicem
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 19 sep 2012, 10:24, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Arbeloa je igrač utakmice !

- tyler durden
- Kontakt:
Jao kako si nam šukno s ovom famoznom slikom 
Odlicna utakmica ,lijepa za oko ,puna preokreta . Jedna od boljih tekmi u zadnje vrijeme .
Real je objasnio sheicima kako se igra.
Koliko je ovaj Mancini samo los trener, ima onakve igrace a nikakve kreativnosti i zamisli u igri . Ustvari, zamisao mu je da svemoguci Toure uzme loptu,predje 50 metara i uposli Teveza pa ovaj sta uradi
. Strasno . Real je imao igru, cijelu utakmicu napadao, konstantno bio pred golom Citija. Mislim da je odnos u setevima na gol bio 24-4.Sto dovoljno govori .Marcelo najbolji . Jako dobro odigrao u napadu . Pored gola , uputio je ona dva opasna suta , non stop ucestvovao u napadima . Tristiano odigrao jako kvalitetno,lomio mi je par puta Kompanya i Maicona . Jes' da onaj gol ide na dusu Hartu ,ali j'bene su one lopte kada padaju onom brzinom tacno ispred golmana .Benzema ga majstorski zavuk'o
. Zasluzena pobjeda nema sta .
Real je objasnio sheicima kako se igra.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
-
ForcaBarca
- Kontakt:
Jel vam sad jasno kako tek Real izgleda amaterski klub kad se brani protiv Barce sa svim mogucim sredstvima

Srce moje kuca za dvoje(ZELJO I BARCA)!
Koji li je razlog što Sergio odgleda s klupe,onaj parmak na ftv ima teoriju da je kažnjen od strane Mou-a zbog lošijih partija u prva 4 kola primere što je po meni suluda teorija.

Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ja mislim da nijedan taj podatak nije tačan. Ronaldo nema šanse da je imao sve tačne pasove, a Barcelona već od ranije ima 100 pobjeda u ovom natjecanju...ek0 je napisao/la:Real Madrid je postao prva momčad koja je u Ligi prvaka, ne računajući kvalifikacije, stigla do 100. pobjede. Dodajmo da je Ronaldo imao 50 dodavanja na utakmici, svih 50 točnih!
- raul-zakon
- Kontakt:
Ono što je meni posebno odvuklo pažnju u ovih 5 utakmica, je veliko i nedopustivo opuštanje Ikera.
Daleko od toga da je on jedini ili najveći krivac za fijasko u prva 4 kola Primere, ali ne bi me iznenadilo da Mou u januaru kupi nekog solidnog golmana, čisto da ga ponovo motiviše i malo trgne iz ovog stanja.
Sličnu stvar je napravio čini mi se Schuster, kada je doveo Dudeka.
Daleko od toga da je on jedini ili najveći krivac za fijasko u prva 4 kola Primere, ali ne bi me iznenadilo da Mou u januaru kupi nekog solidnog golmana, čisto da ga ponovo motiviše i malo trgne iz ovog stanja.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- LarryDavid
- Kontakt:
Prejako!ForcaBarca je napisao/la:Jel vam sad jasno kako tek Real izgleda amaterski klub kad se brani protiv Barce sa svim mogucim sredstvima![]()
![]()
![]()
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
Sta je ovdje prejakoLarryDavid je napisao/la:Prejako!ForcaBarca je napisao/la:Jel vam sad jasno kako tek Real izgleda amaterski klub kad se brani protiv Barce sa svim mogucim sredstvima![]()
![]()
![]()
Nebi ja to reko da ce se desit, jer tesko je naci dobrog golmana uz to koji bi zelio da sjedi na klupi a Dudek je bio tada vec u nekim godinama i dosao sa namjerom da ode u RM u penziju uz dobru platu par godina sto je maksimalno iskoristio.raul-zakon je napisao/la:Ono što je meni posebno odvuklo pažnju u ovih 5 utakmica, je veliko i nedopustivo opuštanje Ikera.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.