Ja mislim da nijedan taj podatak nije tačan. Ronaldo nema šanse da je imao sve tačne pasove, a Barcelona već od ranije ima 100 pobjeda u ovom natjecanju...ek0 je napisao/la:Real Madrid je postao prva momčad koja je u Ligi prvaka, ne računajući kvalifikacije, stigla do 100. pobjede. Dodajmo da je Ronaldo imao 50 dodavanja na utakmici, svih 50 točnih!
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
- raul-zakon
- Kontakt:
Ono što je meni posebno odvuklo pažnju u ovih 5 utakmica, je veliko i nedopustivo opuštanje Ikera.
Daleko od toga da je on jedini ili najveći krivac za fijasko u prva 4 kola Primere, ali ne bi me iznenadilo da Mou u januaru kupi nekog solidnog golmana, čisto da ga ponovo motiviše i malo trgne iz ovog stanja.
Sličnu stvar je napravio čini mi se Schuster, kada je doveo Dudeka.
Daleko od toga da je on jedini ili najveći krivac za fijasko u prva 4 kola Primere, ali ne bi me iznenadilo da Mou u januaru kupi nekog solidnog golmana, čisto da ga ponovo motiviše i malo trgne iz ovog stanja.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- LarryDavid
- Kontakt:
Prejako!ForcaBarca je napisao/la:Jel vam sad jasno kako tek Real izgleda amaterski klub kad se brani protiv Barce sa svim mogucim sredstvima![]()
![]()
![]()
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
Sta je ovdje prejakoLarryDavid je napisao/la:Prejako!ForcaBarca je napisao/la:Jel vam sad jasno kako tek Real izgleda amaterski klub kad se brani protiv Barce sa svim mogucim sredstvima![]()
![]()
![]()
Nebi ja to reko da ce se desit, jer tesko je naci dobrog golmana uz to koji bi zelio da sjedi na klupi a Dudek je bio tada vec u nekim godinama i dosao sa namjerom da ode u RM u penziju uz dobru platu par godina sto je maksimalno iskoristio.raul-zakon je napisao/la:Ono što je meni posebno odvuklo pažnju u ovih 5 utakmica, je veliko i nedopustivo opuštanje Ikera.
Ma dajte ljudi jos malo pa ce te pocet razapinjat Ikera kao sto na suprnickom pdf-u razapinju Valdeza svakodnevno.
Iker je bio i ostao najbolji golman svijeta,i ubrzo ce opet da to dokaze,svi ponekad grijese.
Iker je bio i ostao najbolji golman svijeta,i ubrzo ce opet da to dokaze,svi ponekad grijese.
- LarryDavid
- Kontakt:
poredjenje...navijaci reala sada mogu jasnije vidjeti na sta su licili kad su parkiravali autobus protiv barce ovih zadnjih par godina...i na sta je licio murinho sa svojim 'taktikama'....Rahman je napisao/la:Sta je ovdje prejakoLarryDavid je napisao/la:Prejako!ForcaBarca je napisao/la:Jel vam sad jasno kako tek Real izgleda amaterski klub kad se brani protiv Barce sa svim mogucim sredstvima![]()
![]()
![]()
- LarryDavid
- Kontakt:
slazem se potpuno Iker je jedan od najboljih...i za mene je on pola ovog reala, mozda i vazniji od Ronalda...tu i tamo pogrijesi, ali nema ga koji ne pogrijesi...Dzoni je napisao/la:Ma dajte ljudi jos malo pa ce te pocet razapinjat Ikera kao sto na suprnickom pdf-u razapinju Valdeza svakodnevno.
O čemu ti pričaš majke ti, šta je Chelsea radio prošle godine da bi došao do finala, nemoj da pričaš gluposti, kada niko od nas nije rekao nešto za taktiku Mancinija, nego smo rekli da je ušao defanzivno u meč.
Poredi s mišljenjem simpatizera Barcelone i Reala, po nekima je Mourinho taktički genije kako ti voliš Mancinija nazvati, a po nekima je kukavica.
Besmisleno je o tome i raspravljati.
Poredi s mišljenjem simpatizera Barcelone i Reala, po nekima je Mourinho taktički genije kako ti voliš Mancinija nazvati, a po nekima je kukavica.
Besmisleno je o tome i raspravljati.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- anonymousHD
- Kontakt:
Iker Casillas sinoć pogrešio? Lopta kroz cijeli šesnesterac prolazi niko je ne dira, ja da sam na mjestu Ikera uopšte se ne bi ni bacio, ono je trebao Pepe, Varane ili neko treći da izbaci. Iker nizašta nije kriv.
Kako vam se činio debi Essiena? Po meni dosta dobar, imao jedan dva pogrešna pasa, ali prvi put igra za Real, po meni mnogo mnogo bolji od onog tikvana Khedire.
Kako vam se činio debi Essiena? Po meni dosta dobar, imao jedan dva pogrešna pasa, ali prvi put igra za Real, po meni mnogo mnogo bolji od onog tikvana Khedire.
Koji je lik ovaj leridejvid :S
Jos malo pa ce zaraditi i sarmin status..
Jos malo pa ce zaraditi i sarmin status..
Essien je izgledao odlicno.anonymousHD je napisao/la:Kako vam se činio debi Essiena? Po meni dosta dobar, imao jedan dva pogrešna pasa, ali prvi put igra za Real, po meni mnogo mnogo bolji od onog tikvana Khedire.
sa trivotom i njim kao glavnim za presing Citi se nije sastavio s loptom.
rezultat kada je Essien izasao iz igre bio je 0:0 !
nije jos 100% spreman al bit ce ako bude zdravlja od velike koristi.
ja bi rekao , veliki upgrade u odnosu na muhu bez glave tj. Lassanu.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Pogresno,Iker je stavio zid ili ne kako se uzme a to sto je u stanju hibernacije od osvajanja EP je problem za Madrid, legenda da,kapiten da , svi ga volimo da al on je shebo s Getafeom pa i svijeca u peterac sa Sevilom a sinoc kod Edinovog gola se bacio unaprijed valjda misleci da je procito Bosanca a onaj drugi gol,tu je 200% kriv. I ja to govorim od pocetka sezone, bez konkurencije nema kvalitete.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Upariti Xabija, Essiena i Ozila/Modrića. Dominacija 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
MOU-REKA! Madrid rediscover winning DNA

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Gledaj u pozadini Manchinija, njemu sve eksplodiralo 
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
A divi Mancinia tamo
"Mourinho je psihopata"
Bivši potpredsjednik Barcelone Alfons Godall nazvao je Josea Mourinha psihopatom zbog načina na koji je proslavio pobjednički gol Reala protiv Cityja.
Mourinho je uklizavanjem na koljenima proslavio gol Ronalda za pobjedu, a Godall ga je nazvao psihopatom.
"Nažalost, on je psihopata koji proslavlja golove kao da je fudbaler. Mislim da takvim načinom proslave golova liječi komplekse jer je bio niko i ništa dok je igrao fudbal", rekao je Godall.
Poznato je da The Special One nikome ne ostaje dužan za ovakve izjave, a odgovor Godallu će sasvim sigurno stići veoma brzo.

Sad cekamo odgovor Joze na ovu prozivku

"Mourinho je psihopata"
Bivši potpredsjednik Barcelone Alfons Godall nazvao je Josea Mourinha psihopatom zbog načina na koji je proslavio pobjednički gol Reala protiv Cityja.
Mourinho je uklizavanjem na koljenima proslavio gol Ronalda za pobjedu, a Godall ga je nazvao psihopatom.
"Nažalost, on je psihopata koji proslavlja golove kao da je fudbaler. Mislim da takvim načinom proslave golova liječi komplekse jer je bio niko i ništa dok je igrao fudbal", rekao je Godall.
Poznato je da The Special One nikome ne ostaje dužan za ovakve izjave, a odgovor Godallu će sasvim sigurno stići veoma brzo.

Sad cekamo odgovor Joze na ovu prozivku
- raul-zakon
- Kontakt:
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Potpis !madridist je napisao/la:Pogresno,Iker je stavio zid ili ne kako se uzme a to sto je u stanju hibernacije od osvajanja EP je problem za Madrid, legenda da,kapiten da , svi ga volimo da al on je shebo s Getafeom pa i svijeca u peterac sa Sevilom a sinoc kod Edinovog gola se bacio unaprijed valjda misleci da je procito Bosanca a onaj drugi gol,tu je 200% kriv. I ja to govorim od pocetka sezone, bez konkurencije nema kvalitete.
Drag mi je pravo, čak mogu reći poslije Raula najdraži kojeg sam gledao u bijelom dresu, ali od EURO-a, kao što kažeš, nikako nije onaj pravi.
Malo konkurencije bi mu odlično pasalo, a vjerujem da je zbog nedavnih događaja i Jozo počeo razmišljati u ovom pravcu.
Mislim, svjestan sam da Jozo boljeg neće i ne može naći, ali sam isto tako svjestan da zdravom konkurencijom može iz tog najboljeg izvući ono najbolje.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Poprilicno retardirano od tog' Separatiste . Prvo ,nek se sjeti kako je Guardiola proslavljao onaj gol na Stamford Bridgeu. Drugo , ovakve proslave su nesto sasvim normalno u fudbalu . Pa ovo je nista kako Colo proslavlja golove Atletica .
A ja kada vidim to njegovo slavlje najezim se od dragosti , vjerovatno je i sinoc neko od vas
.
Dakle,to je njhov nacin da iskazu radost zbog gola ,ne vidim tu nista nenormalno . Van Gal mi je uvijek gotivan trener jer je imao specifican nacin proslave golova svog' tima . Dokle je doslo da ja branim Mourinha
A ja kada vidim to njegovo slavlje najezim se od dragosti , vjerovatno je i sinoc neko od vas
Dakle,to je njhov nacin da iskazu radost zbog gola ,ne vidim tu nista nenormalno . Van Gal mi je uvijek gotivan trener jer je imao specifican nacin proslave golova svog' tima . Dokle je doslo da ja branim Mourinha
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
hehe a ste tek reci za Jurgena Klopa ?
legenda
msm da je ovo bespotrebno od strane Barce jer je to nacin proslave nista zlonamjerno 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.