Ime tima RajvoSa:

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
naravnoda ce se piakti bodovi za njih, ali ti se brisu bodovi igraca kojeg si izbacioOTNYS_YNWA je napisao/la:Ali sada je fazon što se mogu mijenjati igrači..
Npr. za danas postavimo 11 kako nam stoje, a sutra igrače sa klupe ubacimo umjesto koga hoćemo i za njih će se pikati bodovi. Zbog toga je ove sezone važno imati i dobru klupu.
ja ne mogu da zamjenim ove igrače .Desava li se i drugima ovo il je samo meni?schweinsteiger je napisao/la:http://en.uclfantasy.uefa.com/UEFA/1580 ... wtoplay.do
Players who are substituted out will score 0 points, the captain bonus will be lost from your original captain if a new captain is selected. Substitutions and captain changes can't be cancelled once confirmed.
Evo,vidim da nekima nisu jasna pravila.Znaci ako je vas igrac iz poectnih 11 odigrao mec i npr. dobio 6 bodova,ako ga zamijenite s nekim s klupe ko treba da igra utakmicu,tih 6 bodova GUBITE i dobicete onoliko bodova koliko zaradi igrac koga ste ubacili kao zamjenu.
Takodje,nakon sto vas kapiten odigra utakmicu,ako je imao npr. 4 boda,njegovi bodovo se udvostruce i dobicete 8 bodova.Ali,to je malo za kapitena,pa uvijek je dobro imati 2 dobra igraca koji igraju na razlicit dan.Npr,ja imam Messia i Ibrahimovica.Ibrahimovic igra veceras i ako bude imao samo 2 boda,ja cu kapitensku prebacit' na Messia koji igra sutra,pa valjda on bude imao vise bodova.
Nece ni meni,Ibanez i Vida mi u odbrani a nece da zamijeniSchwarz je napisao/la:ja ne mogu da zamjenim ove igrače .Desava li se i drugima ovo il je samo meni?schweinsteiger je napisao/la:http://en.uclfantasy.uefa.com/UEFA/1580 ... wtoplay.do
Players who are substituted out will score 0 points, the captain bonus will be lost from your original captain if a new captain is selected. Substitutions and captain changes can't be cancelled once confirmed.
Evo,vidim da nekima nisu jasna pravila.Znaci ako je vas igrac iz poectnih 11 odigrao mec i npr. dobio 6 bodova,ako ga zamijenite s nekim s klupe ko treba da igra utakmicu,tih 6 bodova GUBITE i dobicete onoliko bodova koliko zaradi igrac koga ste ubacili kao zamjenu.
Takodje,nakon sto vas kapiten odigra utakmicu,ako je imao npr. 4 boda,njegovi bodovo se udvostruce i dobicete 8 bodova.Ali,to je malo za kapitena,pa uvijek je dobro imati 2 dobra igraca koji igraju na razlicit dan.Npr,ja imam Messia i Ibrahimovica.Ibrahimovic igra veceras i ako bude imao samo 2 boda,ja cu kapitensku prebacit' na Messia koji igra sutra,pa valjda on bude imao vise bodova.
evo ti kod moje lige u Evropa ligi:575112-445619OTNYS_YNWA je napisao/la:Ima li već napravljeno za europa ligu ili da pravimo?
Gore iznad imas pored My Team opciju Latest Points pa vidis...endem_ je napisao/la:evo ti kod moje lige u Evropa ligi:575112-445619OTNYS_YNWA je napisao/la:Ima li već napravljeno za europa ligu ili da pravimo?
PS ne razumijem zasto mi ne priakazuje koliko sam bodova sinoc dobio, evo maxwell-a sam izbacio, a mozda je imao bodova solida posto je psg dobio
Kad uđeš na stranicu,pomjeri strelicom na matchday 1.Ispod toga piše view your points,pritisnes to i onda možeš mijenjati igrace.Samo ne možes mijenjati ako su ti igrači na klupi već igrali sinoćTrezegol je napisao/la:Meni ne, nece izvrsi izmjene, sta god pokusao nece a Mesi na klupi
Ma bila izgleda greska na sajtu, pisalo do skora da su utakmice jos u tokuSchwarz je napisao/la:Kad uđeš na stranicu,pomjeri strelicom na matchday 1.Ispod toga piše view your points,pritisnes to i onda možeš mijenjati igrace.Samo ne možes mijenjati ako su ti igrači na klupi već igrali sinoćTrezegol je napisao/la:Meni ne, nece izvrsi izmjene, sta god pokusao nece a Mesi na klupi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.