Nece ni meni,Ibanez i Vida mi u odbrani a nece da zamijeniSchwarz je napisao/la:ja ne mogu da zamjenim ove igrače .Desava li se i drugima ovo il je samo meni?schweinsteiger je napisao/la:http://en.uclfantasy.uefa.com/UEFA/1580 ... wtoplay.do
Players who are substituted out will score 0 points, the captain bonus will be lost from your original captain if a new captain is selected. Substitutions and captain changes can't be cancelled once confirmed.
Evo,vidim da nekima nisu jasna pravila.Znaci ako je vas igrac iz poectnih 11 odigrao mec i npr. dobio 6 bodova,ako ga zamijenite s nekim s klupe ko treba da igra utakmicu,tih 6 bodova GUBITE i dobicete onoliko bodova koliko zaradi igrac koga ste ubacili kao zamjenu.
Takodje,nakon sto vas kapiten odigra utakmicu,ako je imao npr. 4 boda,njegovi bodovo se udvostruce i dobicete 8 bodova.Ali,to je malo za kapitena,pa uvijek je dobro imati 2 dobra igraca koji igraju na razlicit dan.Npr,ja imam Messia i Ibrahimovica.Ibrahimovic igra veceras i ako bude imao samo 2 boda,ja cu kapitensku prebacit' na Messia koji igra sutra,pa valjda on bude imao vise bodova.
Fantasy Liga Prvaka
Moderatori/ce: bodi123,Padovan,Donnie Darko
Re: Fantasy Liga Prvaka
14/88
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ima li već napravljeno za europa ligu ili da pravimo?
- schweinsteiger
- Kontakt:
Ovi sto hoce da mijenaju
kada odete na "My Team" vec vam je prebacilo na Matchday 2.Vi treba gore iznad da prebacite na Matchday1

Imaju i strelice na sta treba da kliknete
I onda uzmete igraca i odvucete ga na poziciju gdje hocete da igra.
Jos nesto vazno,ako hocete veznjaka da ubacite umjesto odbrambenog,morate promijeniti prvo formaciju
Eto,nadam se da sam pomogao
kada odete na "My Team" vec vam je prebacilo na Matchday 2.Vi treba gore iznad da prebacite na Matchday1

Imaju i strelice na sta treba da kliknete
I onda uzmete igraca i odvucete ga na poziciju gdje hocete da igra.
Jos nesto vazno,ako hocete veznjaka da ubacite umjesto odbrambenog,morate promijeniti prvo formaciju
Eto,nadam se da sam pomogao
#miasanmia
- schweinsteiger
- Kontakt:
Trenutno stanje kod mene :
31 bod - 4 igraca.
7 igraca igra veceras.Jedino sto ne mogu da skontam je da li da prebacim kapitensku na Messia.Ako prebacim,mogu se s*ebat lahko i izgubit 6 bodova,posto igraju protiv Spartaka,pa ga moze i odmarat,ali i proslu utakmicu je Messi poceo s klupe,tako da ne znam

31 bod - 4 igraca.
7 igraca igra veceras.Jedino sto ne mogu da skontam je da li da prebacim kapitensku na Messia.Ako prebacim,mogu se s*ebat lahko i izgubit 6 bodova,posto igraju protiv Spartaka,pa ga moze i odmarat,ali i proslu utakmicu je Messi poceo s klupe,tako da ne znam

#miasanmia
- Chicharito14
- Kontakt:
jel vama radi fantasy?
De Gea, Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra, Valencia, Scholes, Giggs, Nani, Rooney, Van Persie!
UNITED WE STAND, UNITED WE WRITE!
Meni ne, nece izvrsi izmjene, sta god pokusao nece a Mesi na klupi 
evo ti kod moje lige u Evropa ligi:575112-445619OTNYS_YNWA je napisao/la:Ima li već napravljeno za europa ligu ili da pravimo?
PS ne razumijem zasto mi ne priakazuje koliko sam bodova sinoc dobio, evo maxwell-a sam izbacio, a mozda je imao bodova solida posto je psg dobio
Pazza Inter Amala
Gore iznad imas pored My Team opciju Latest Points pa vidis...endem_ je napisao/la:evo ti kod moje lige u Evropa ligi:575112-445619OTNYS_YNWA je napisao/la:Ima li već napravljeno za europa ligu ili da pravimo?
PS ne razumijem zasto mi ne priakazuje koliko sam bodova sinoc dobio, evo maxwell-a sam izbacio, a mozda je imao bodova solida posto je psg dobio
Meni proradilo, sad sve ok
- Evolution87
- Kontakt:
42 poena za sada, ostala mi jos 3 igraca veceras. Sve u svemu nije lose za prvu sezonu fantasy-a 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Chicharito14
- Kontakt:

svega 19 poena...
De Gea, Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra, Valencia, Scholes, Giggs, Nani, Rooney, Van Persie!
Kad uđeš na stranicu,pomjeri strelicom na matchday 1.Ispod toga piše view your points,pritisnes to i onda možeš mijenjati igrace.Samo ne možes mijenjati ako su ti igrači na klupi već igrali sinoćTrezegol je napisao/la:Meni ne, nece izvrsi izmjene, sta god pokusao nece a Mesi na klupi
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Ma bila izgleda greska na sajtu, pisalo do skora da su utakmice jos u tokuSchwarz je napisao/la:Kad uđeš na stranicu,pomjeri strelicom na matchday 1.Ispod toga piše view your points,pritisnes to i onda možeš mijenjati igrace.Samo ne možes mijenjati ako su ti igrači na klupi već igrali sinoćTrezegol je napisao/la:Meni ne, nece izvrsi izmjene, sta god pokusao nece a Mesi na klupi
- Chicharito14
- Kontakt:
Ni u prvih 50 nisam, svega 40 bodova iz prvog kola...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ima nekih bodova, Mesi 20, Vidal 10, Hevedes 7, Xavi, Nojer, Lam-6 i tako...najvise usrali Kardozo-1, Arteta i Vermalen 2 , Asamoah 4.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kao i svake godine, nakon prvog kola moram vršiti izmjene. 
71 poen večeras,najviše Messi 20 i Vidal 10
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- schweinsteiger
- Kontakt:
S*eba me onaj Valdes iz Valencie da valja.Hajd sto sam u sport sport kupu tipovao na 2:0 pobjedu Bayerna,nego i ovde imam Neuera na golu i Badstubera u odbrani i zbog njegovog gola ode mi 8 bodova.
PU!
Inace,63 boda sad kad su preracunali kako treba.Peti kod nas u ligi,nije lose
Ovaj sto govori 71 bod,nesto si se preracun'o,najvise u ligi ima neki 68
PU!
#miasanmia
Nisam se ja preracunao vec oni nisu dobro izracunali,jer su stavili boatengu i neueru clean sheet a bayern primio go.schweinsteiger je napisao/la:S*eba me onaj Valdes iz Valencie da valja.Hajd sto sam u sport sport kupu tipovao na 2:0 pobjedu Bayerna,nego i ovde imam Neuera na golu i Badstubera u odbrani i zbog njegovog gola ode mi 8 bodova.
PU!
62 poena
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nego kako sad funkcionise to sa transferima, pocetnik sam u ovom heheh, na koliko transfera imam pravo do narednog kola i da li ako recimo prodam Artetu gubim njegova 2 b iz ovog kola...izmjene i kapitena sam skuzio 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.