Mislim na sve one koji nisu dio Juga
FK Partizan
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Partizan
ti si grobarski sin, samo trenutno živiš pogrešnim stilom života 
a kojima se ova cifra učinila povoljnom... Meni iskreno je taj Milan navikan,celu Italiju sam obišao i mogu slobodno reći da je Milan jedno od ružnijih mesta,naravno ukusi su različiti....
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
Pitao sam jednog kolegu iz BG-a o vome kaze da samo na oko povoljno i da je povratna preko 100e, pa ako on laze lazem i jaDevil je napisao/la:35 eura u jednom pravcu dakle 70 eura ukupno.Trezegol je napisao/la:35e da odes a vracas se pjeske?povratna je preko 100e
![]()
Planiro sam na Nefci ali u petak ujutro u 9 imam ispitako bi otisao u BL bi se vratio oko 7 i na ispitu bi mogo samo lagano da predam prazan list i legnem spavat na klupu
![]()
Pri tome jos imas i jedan slobodan dan za obilazak Milana jer su letovi utorkom,cetvrtkom i subotom.
I ima jos caka da bi morao u milanu ostati do subote navece, jer je povratak u cet u 9 mislim a tad je tekma
- djoleprijedor
- Kontakt:

Večeras do pobjede
Mens sana in corpore sano.
Ima li neki dobar link jer ovi će zakljucati RTS čim počne tekma..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
I meni pise da nije dostupno, ali nebi trebali zakljucavati jer niko drugi u BiH ne prenosi PartizanDANTES je napisao/la:Ima li neki dobar link jer ovi će zakljucati RTS čim počne tekma..
Ma neće, ne ukidaju nikad prenose naših timova. 
Ipak hoće....braoolyo je napisao/la:Ma neće, ne ukidaju nikad prenose naših timova.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Meni nisu zakljucali jos uvijek, vidi na lshunteru ili negdje.
http://pakisport.cc.cc/p/channel-1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
instaliraj veetle i piči
edit: jel se ovo beogradjani na JNA ravnaju sa posjetom na maksimiru nekidan ??
instaliraj veetle i piči
edit: jel se ovo beogradjani na JNA ravnaju sa posjetom na maksimiru nekidan ??
Zadnja izmjena: delko, dana/u 20 sep 2012, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.
Evo ukinuše i meni.braoolyo je napisao/la:Meni nisu zakljucali jos uvijek, vidi na lshunteru ili negdje.
- djoleprijedor
- Kontakt:
A igre i čemera...
Ovo je bila jedinstvena prilika da pobjedimo nekog u ovoj grupi.Nikako ne razumijem ovu Vernezovu taktiku sa jednim napadačem,nikako...Bod je bod,ali ovo se moralo pobjediti.Ovde je Saša Ilić sa 36 godina najbolji ubjedljivo igrač,fudbaler u svakom smislu,ali nažalost on ovde nema sa kim IGRATI FUDBAL,i Ivan Ivanov je kvalitetan igrač i svaka mu čast,ovo ostalo prosjek i ispod prosjeka,medijski "napumpani" igrači,nažalost.
Ocajno, ni trunke zara i zelje ko preko kur** igrali a to me najvise boli, **** daj sve od sebe izgini pa iako izgubis ni a niko ne moze reci a ovako ni rezultata ni zalaganja fuj!
A onom ciganu stamenkovicu sve najgore u zivotu, oca mu jeb** zvaljava, em sedam dana laje ko pas o Partizanu em veceras glumi i odugovlaci svaki put....nadam se da ga je na kraju u onoj guzvi neko stigo i opalio po usima
A onom ciganu stamenkovicu sve najgore u zivotu, oca mu jeb** zvaljava, em sedam dana laje ko pas o Partizanu em veceras glumi i odugovlaci svaki put....nadam se da ga je na kraju u onoj guzvi neko stigo i opalio po usima
Uzese mi stoju iz dzepa
Ne znam sta ocekuju protiv Intera i Kazana kad ne uzese ove levate.
Ne znam sta ocekuju protiv Intera i Kazana kad ne uzese ove levate.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- djoleprijedor
- Kontakt:
Pa ganci je ganci,ali u jednu ruku i razumijem lika,odugovlači igru,čuva rezultat,ima pravo na to,to rade svi...Njima je bod bio cilj i sve su uradili da dođu do njega.Mi da smo tim,dali bi tom nosonji 3 komada,pa nek se onda izležava koliko hoće.Trezegol je napisao/la:Ocajno, ni trunke zara i zelje ko preko kur** igrali a to me najvise boli, **** daj sve od sebe izgini pa iako izgubis ni a niko ne moze reci a ovako ni rezultata ni zalaganja fuj!![]()
P.S.E da je nama Kleo večeras bio,od onoliko Saletovih lopti utrpo bi bar 2 gola..
E tugo golema.
Sa svakog aspekta desavanja veceras u Humskoj.
Nemam volje nista da pisem,ako me neka tuga sutra ne obuhvati dok budem citao jutarnje novine o desavanjima na JNA mozda nesta vise i napisem.
Sa svakog aspekta desavanja veceras u Humskoj.
Nemam volje nista da pisem,ako me neka tuga sutra ne obuhvati dok budem citao jutarnje novine o desavanjima na JNA mozda nesta vise i napisem.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Došao da pročitam analizu,ali ne mogu je naćDevil je napisao/la:Grupa H je na temi Partizana
Inače...pohvale za pregled ostalih grupa.
Skaut Intera koji je gledao meč Partizan-Nefči, hitno je prebačen na VMA zbog jakih bolova u stomaku izazvanih smehom. Poz komsije 
Север ? $ се ?, црвено-?, ' у $ $, са севера &' запева &, &' " &, $ " !
Gledao sam sa prekidima utakmicu, ali ovo što sam vidio je bilo na nivou TSL, s tim što ovi ne odmaraju igrače za Inter i Rubin, ne daju autogolove i ne prave faulove na 16m ne bi li ga Neca zavukao. Otud i ovakav rezultat. Nefči došao po bod, bod su i uzeli a da su znali da će Partizan biti ovako loš vjerujem da bi i na sva tri išli.
-
Bijeljinacity
- Kontakt:
Hadžijev: Partizan je lošiji nego što sam mislio, kod kuće ih sigurno pobeđujemo!
Trener azerbejdžanskog Nefčija Bujukaga Hadžijev doživeo je ovacije novinara iz Azerbejdžana, ismejao je kvalitet Partizana i iskazao nezadovoljstvo gostoprimstvom.
"Partizan je mnogo lošiji tim nego što sam ja mislio. Nažalost, žao mi je što je klub sa bogatom tradicijom u takvom stanju. Mogu da poručim da ćemo na našem terenu sigurno osvojiti tri boda. Teško možemo da svarimo ovo što smo doživeli na stadionu. Imamo golmana iz Srbije, trenera golmana iz Srbije, oni mogu da potvrde koliko smo gostoprimljiv narod. Bučno sam pozdravljen, jer je ovo naš prvi bod u istoriji osvojen u Evropi", rekao je Hadžijev.
Ponašanje golmana Stamenkovića izazvalo je dosta negativnih reakcija.
"Da li je Saša dobar ili loš, to je vaša stvar, on je vaš igrač. Ako bi sutra igrao u Partizanu možda bi bio dobar. On je došao iz Crvene zvezde, možda vam to smeta. On živi u Bakuu sa svojom budućom suprugom i mi nemamo nikakav problem sa njim", poručio je trener Nefčija.
VRHUNAC SVEGA!!!!!!!!!!!!
Trener azerbejdžanskog Nefčija Bujukaga Hadžijev doživeo je ovacije novinara iz Azerbejdžana, ismejao je kvalitet Partizana i iskazao nezadovoljstvo gostoprimstvom.
"Partizan je mnogo lošiji tim nego što sam ja mislio. Nažalost, žao mi je što je klub sa bogatom tradicijom u takvom stanju. Mogu da poručim da ćemo na našem terenu sigurno osvojiti tri boda. Teško možemo da svarimo ovo što smo doživeli na stadionu. Imamo golmana iz Srbije, trenera golmana iz Srbije, oni mogu da potvrde koliko smo gostoprimljiv narod. Bučno sam pozdravljen, jer je ovo naš prvi bod u istoriji osvojen u Evropi", rekao je Hadžijev.
Ponašanje golmana Stamenkovića izazvalo je dosta negativnih reakcija.
"Da li je Saša dobar ili loš, to je vaša stvar, on je vaš igrač. Ako bi sutra igrao u Partizanu možda bi bio dobar. On je došao iz Crvene zvezde, možda vam to smeta. On živi u Bakuu sa svojom budućom suprugom i mi nemamo nikakav problem sa njim", poručio je trener Nefčija.
VRHUNAC SVEGA!!!!!!!!!!!!
$ & ".
" ја ' " $,? " " $ је " ?.% стварно,? " & % " ? $ у &," ' ". На & & $ ' " ? " % $ у ",$ нас $ & &,августа,& & тв.
А онај " " $ се не " у &..... & $.
" ја ' " $,? " " $ је " ?.% стварно,? " & % " ? $ у &," ' ". На & & $ ' " ? " % $ у ",$ нас $ & &,августа,& & тв.
А онај " " $ се не " у &..... & $.
" & $ ? на $ него Црвена $ у "!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.