FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

underPFC
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la underPFC » 19 sep 2012, 15:23

ti si grobarski sin, samo trenutno živiš pogrešnim stilom života :)

Mislim na sve one koji nisu dio Juga ;) a kojima se ova cifra učinila povoljnom... Meni iskreno je taj Milan navikan,celu Italiju sam obišao i mogu slobodno reći da je Milan jedno od ružnijih mesta,naravno ukusi su različiti....
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

Trezegol
Kontakt:

Post Postao/la Trezegol » 19 sep 2012, 15:30

Devil je napisao/la:
Trezegol je napisao/la:35e da odes a vracas se pjeske? :D povratna je preko 100e :?

Planiro sam na Nefci ali u petak ujutro u 9 imam ispit :evil: ako bi otisao u BL bi se vratio oko 7 i na ispitu bi mogo samo lagano da predam prazan list i legnem spavat na klupu :lol:
35 eura u jednom pravcu dakle 70 eura ukupno. ;)
Pri tome jos imas i jedan slobodan dan za obilazak Milana jer su letovi utorkom,cetvrtkom i subotom. ;)
Pitao sam jednog kolegu iz BG-a o vome kaze da samo na oko povoljno i da je povratna preko 100e, pa ako on laze lazem i ja :)

I ima jos caka da bi morao u milanu ostati do subote navece, jer je povratak u cet u 9 mislim a tad je tekma :D znaci na kartu za avion i za utakmicu treba dodati dva nocenja, hrana sto na kraju dodje ozbiljnija cifra...da imam bez razmisljanja bi dao a posto sam lijeni student onda nista :lol:

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 20 sep 2012, 13:35

slika

Večeras do pobjede ;) 8-) Ako ikoga možemo pobjediti u ovoj grupi,to je onda Nefči kod kuće,sjajna prilika da se dobro otvori takmičenje,uzme bod za koeficijent,kao i 200.000 eura u klupsku kasu od UEFA :D Vjerujem u pobjedu,a zadovoljan bi bio i sa 1-0,jer pobjeda je pobjeda.
Mens sana in corpore sano.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 20 sep 2012, 20:25

Ima li neki dobar link jer ovi će zakljucati RTS čim počne tekma..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Trezegol
Kontakt:

Post Postao/la Trezegol » 20 sep 2012, 20:28

DANTES je napisao/la:Ima li neki dobar link jer ovi će zakljucati RTS čim počne tekma..
I meni pise da nije dostupno, ali nebi trebali zakljucavati jer niko drugi u BiH ne prenosi Partizan :?

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 20 sep 2012, 20:28

Ma neće, ne ukidaju nikad prenose naših timova. :?

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 20 sep 2012, 20:58

braoolyo je napisao/la:Ma neće, ne ukidaju nikad prenose naših timova. :?
Ipak hoće....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 20 sep 2012, 21:00

Meni nisu zakljucali jos uvijek, vidi na lshunteru ili negdje.

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 20 sep 2012, 21:01

http://pakisport.cc.cc/p/channel-1.html" onclick="window.open(this.href);return false;

instaliraj veetle i piči ;)

edit: jel se ovo beogradjani na JNA ravnaju sa posjetom na maksimiru nekidan ??
Zadnja izmjena: delko, dana/u 20 sep 2012, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 20 sep 2012, 21:05

braoolyo je napisao/la:Meni nisu zakljucali jos uvijek, vidi na lshunteru ili negdje.
Evo ukinuše i meni. :) Ima prenos na Areni 1.

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 20 sep 2012, 23:01

A igre i čemera... :oops: :x Ovo je bila jedinstvena prilika da pobjedimo nekog u ovoj grupi.Nikako ne razumijem ovu Vernezovu taktiku sa jednim napadačem,nikako...Bod je bod,ali ovo se moralo pobjediti.Ovde je Saša Ilić sa 36 godina najbolji ubjedljivo igrač,fudbaler u svakom smislu,ali nažalost on ovde nema sa kim IGRATI FUDBAL,i Ivan Ivanov je kvalitetan igrač i svaka mu čast,ovo ostalo prosjek i ispod prosjeka,medijski "napumpani" igrači,nažalost.

Trezegol
Kontakt:

Post Postao/la Trezegol » 20 sep 2012, 23:06

Ocajno, ni trunke zara i zelje ko preko kur** igrali a to me najvise boli, **** daj sve od sebe izgini pa iako izgubis ni a niko ne moze reci a ovako ni rezultata ni zalaganja fuj! :evil:

A onom ciganu stamenkovicu sve najgore u zivotu, oca mu jeb** zvaljava, em sedam dana laje ko pas o Partizanu em veceras glumi i odugovlaci svaki put....nadam se da ga je na kraju u onoj guzvi neko stigo i opalio po usima

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 20 sep 2012, 23:06

Uzese mi stoju iz dzepa :twisted:
Ne znam sta ocekuju protiv Intera i Kazana kad ne uzese ove levate.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 20 sep 2012, 23:09

Trezegol je napisao/la:Ocajno, ni trunke zara i zelje ko preko kur** igrali a to me najvise boli, **** daj sve od sebe izgini pa iako izgubis ni a niko ne moze reci a ovako ni rezultata ni zalaganja fuj! :evil:

A onom ciganu stamenkovicu sve najgore u zivotu, oca mu jeb** zvaljava, em sedam dana laje ko pas o Partizanu em veceras glumi i odugovlaci svaki put....nadam se da ga je na kraju u onoj guzvi neko stigo i opalio po usima
Pa ganci je ganci,ali u jednu ruku i razumijem lika,odugovlači igru,čuva rezultat,ima pravo na to,to rade svi...Njima je bod bio cilj i sve su uradili da dođu do njega.Mi da smo tim,dali bi tom nosonji 3 komada,pa nek se onda izležava koliko hoće. :x

P.S.E da je nama Kleo večeras bio,od onoliko Saletovih lopti utrpo bi bar 2 gola.. :?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 sep 2012, 23:31

E tugo golema. :roll: :cry:
Sa svakog aspekta desavanja veceras u Humskoj. :roll:
Nemam volje nista da pisem,ako me neka tuga sutra ne obuhvati dok budem citao jutarnje novine o desavanjima na JNA mozda nesta vise i napisem. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 sep 2012, 00:12

Devil je napisao/la:Grupa H je na temi Partizana
Došao da pročitam analizu,ali ne mogu je nać :mrgreen:
Inače...pohvale za pregled ostalih grupa. ;)

incident
Kontakt:

Post Postao/la incident » 21 sep 2012, 00:32

Skaut Intera koji je gledao meč Partizan-Nefči, hitno je prebačen na VMA zbog jakih bolova u stomaku izazvanih smehom. Poz komsije :)
Север ? $ се ?, црвено-?, ' у $ $, са севера &' запева &, &' " &, $ " !

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 21 sep 2012, 01:38

Gledao sam sa prekidima utakmicu, ali ovo što sam vidio je bilo na nivou TSL, s tim što ovi ne odmaraju igrače za Inter i Rubin, ne daju autogolove i ne prave faulove na 16m ne bi li ga Neca zavukao. Otud i ovakav rezultat. Nefči došao po bod, bod su i uzeli a da su znali da će Partizan biti ovako loš vjerujem da bi i na sva tri išli.

Bijeljinacity
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljinacity » 21 sep 2012, 01:48

Hadžijev: Partizan je lošiji nego što sam mislio, kod kuće ih sigurno pobeđujemo!

Trener azerbejdžanskog Nefčija Bujukaga Hadžijev doživeo je ovacije novinara iz Azerbejdžana, ismejao je kvalitet Partizana i iskazao nezadovoljstvo gostoprimstvom.

"Partizan je mnogo lošiji tim nego što sam ja mislio. Nažalost, žao mi je što je klub sa bogatom tradicijom u takvom stanju. Mogu da poručim da ćemo na našem terenu sigurno osvojiti tri boda. Teško možemo da svarimo ovo što smo doživeli na stadionu. Imamo golmana iz Srbije, trenera golmana iz Srbije, oni mogu da potvrde koliko smo gostoprimljiv narod. Bučno sam pozdravljen, jer je ovo naš prvi bod u istoriji osvojen u Evropi", rekao je Hadžijev.

Ponašanje golmana Stamenkovića izazvalo je dosta negativnih reakcija.

"Da li je Saša dobar ili loš, to je vaša stvar, on je vaš igrač. Ako bi sutra igrao u Partizanu možda bi bio dobar. On je došao iz Crvene zvezde, možda vam to smeta. On živi u Bakuu sa svojom budućom suprugom i mi nemamo nikakav problem sa njim", poručio je trener Nefčija.
VRHUNAC SVEGA!!!!!!!!!!!!

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 21 sep 2012, 14:26

$ & ".

" ја ' " $,? " " $ је " ?.% стварно,? " & % " ? $ у &," ' ". На & & $ ' " ? " % $ у ",$ нас $ & &,августа,& & тв.

А онај " " $ се не " у &..... & $.
" & $ ? на $ него Црвена $ у "!

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []