Tottenham Hotspur F.C.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Tottenham Hotspur F.C.
a nisi boldiro moj nastavak kad sam napiso' iako ne znam kako se čelzi tu utrpa? 
Vođa zna.
Izvini, boldiraću naredni putnedim1993 je napisao/la:a nisi boldiro moj nastavak kad sam napiso' iako ne znam kako se čelzi tu utrpa?
Ja iskreno mislim da Chelseau i Man Cityu treba jos 50 godina da budu u vrhu tabele da bi bili u sklopu velike cetvorke, a svi spominjete Liverpool,Arsenal i Man Utd, a sjecate li se velikog Leedsa, oni su po meni dio velike cetvorke iako su u drugoj ligi 
al ne bezveze govoriš da čelzi nije dio toga il ko je već reko, iako sam ja to u nastavku fino reko' za čelzi. peaceMoR je napisao/la:Izvini, boldiraću naredni putnedim1993 je napisao/la:a nisi boldiro moj nastavak kad sam napiso' iako ne znam kako se čelzi tu utrpa?Je li ok?
![]()
i dosta je off topica na ovoj temi
@belefront, ima tih klubova u drugoj ligi mozes napravit veliku desetorku
Vođa zna.
@Johny: Čak se i mogu složiti sa tobom. Možemo biti čak i širokogrudniji i reći da su jedina dva kluba, koja u EPL nešto vrijede City i United. Da ne bi drugi podivljali na ovo o čemu ti i ja pričamo, dodaćemo im i Chelsea. Neka bude da postoji samo velika trojka.
A onda nekakva analogija dovodi do zaključka, da si ipak ti bio u pravu, kad si govorio da je Primera bolja liga. Ruku na srce, Primera ima puno više "osrednjih" timova, tipa Newcastle, Tottenham i Arsenal, dok su Barcelona i Real ipak iznad klubova u Premiershipu. To su na forumu priznate teze.
Drugi bitan argument je da su osrednji klubovi Premiershipa uvijek izlazili poraženi u duelima Kupa Uefa, a vodeći klubovi Primere su sam vrh kvaliteta Lige prvaka.
Pa ako su Barcelona i Real jači od vrha Premiershipa, koji ima samo jedan klub više i ako Primera ima više "osrednjih klubova", tipa Sevilla, A.Madrid, Valencia, Bilbao, Malaga onda ne vidim razloga kontiranju mase formaša, pa i mene, činjenici da je Premiership, u ovakvoj konstalaciji kakva se zastupa, druga najjača liga na svijetu.
Ako se Arsenal smatra za de facto osrednji klub, onda ne vidim razloga da tvrdimo nešto što nije, da tvrdimo kako je Premiership najjača liga na svijetu.
A onda nekakva analogija dovodi do zaključka, da si ipak ti bio u pravu, kad si govorio da je Primera bolja liga. Ruku na srce, Primera ima puno više "osrednjih" timova, tipa Newcastle, Tottenham i Arsenal, dok su Barcelona i Real ipak iznad klubova u Premiershipu. To su na forumu priznate teze.
Drugi bitan argument je da su osrednji klubovi Premiershipa uvijek izlazili poraženi u duelima Kupa Uefa, a vodeći klubovi Primere su sam vrh kvaliteta Lige prvaka.
Pa ako su Barcelona i Real jači od vrha Premiershipa, koji ima samo jedan klub više i ako Primera ima više "osrednjih klubova", tipa Sevilla, A.Madrid, Valencia, Bilbao, Malaga onda ne vidim razloga kontiranju mase formaša, pa i mene, činjenici da je Premiership, u ovakvoj konstalaciji kakva se zastupa, druga najjača liga na svijetu.
Ako se Arsenal smatra za de facto osrednji klub, onda ne vidim razloga da tvrdimo nešto što nije, da tvrdimo kako je Premiership najjača liga na svijetu.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Krenule povrede.. Parker i Kaboul do 4 mjeseca, Ekotto mjesec i Adebayoru jos nije obavio potpunu pretragu ali vjeruju da ce i on mjesec dana... 
Morate dobiti vcs treba mi za kladare i dobitak. 
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Sramota sudijska, fuj,fuj,fuj,majku im poljubim,pa nisu normalni!!!!!!!!! Ciste golove nam ponistise

- maximusdecimus
- Kontakt:
šta mu je ono na glavi?belefront je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=YlOKoEdm ... r_embedded ko Ronaldinho
Tottenham 0-0 Sudije. Sramota da ova ciganije Rumunjska sudi. Bale je dobar srecom, **** talijanska su nam Noughtona povrijedili. Nemam rijeci uopste da ovu utakmicu. 3 Cista gola su nam oduzeli. Svaka cast Coulkeru i cijeloj ekipi, ali sudije su strasno odigrale takodjer. Couli je igrao za nas u pripremnim utakmicama,ali je ipak ostavljen za mlade, i jako je dobar. Gledao sam nase mlade protiv Barceloninih, i Coulibaly je jeo malu djecu 
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Tri čista gola?
Nemoj pretjerivati, ima i onih koji su gledali utakmicu.
Tottenham jeste oštećen, ali nikako za 3 gola.
Nemoj pretjerivati, ima i onih koji su gledali utakmicu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Pa dovoljno je da su za jedan gol oštećeniMonolog je napisao/la:Tri čista gola?![]()
Nemoj pretjerivati, ima i onih koji su gledali utakmicu.![]()
Vođa zna.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jesam li ja rekao da nije?
Rekoh da Tottenham NIJE OŠTEĆEN ZA 3 GOLA, a @belerfront to želi tako prikazati. Jbg, nismo u 90-im, pa da je nemoguće pogledati toliki broj utakmica.
Rekoh da Tottenham NIJE OŠTEĆEN ZA 3 GOLA, a @belerfront to želi tako prikazati. Jbg, nismo u 90-im, pa da je nemoguće pogledati toliki broj utakmica.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
@Monolog, ja mislim da jesmo sigurno za 2 pokradeni, Caulker i Dempsey su zabili iz cistih situacija, to moras priznati, za onaj nisam siguran 
Clintov gol je bio potpuno regularan i najgore od svega prelijep. Ostali čak i da su neregularni, bilo je dovoljno za pobjedu. Uz onakvu nadmoć, sumnjam da bi Lazio mogao šta konkretnije uraditi.
A po meni je i onaj gol glavom regularan, al' eto, tu je sudija makar imao pred porotom reći "ovaj ga je dotakao". Kod Clintovog gola ama baš nikakve neregularnosti. Trećeg ne mogu da prizovem u sjećanje.
A po meni je i onaj gol glavom regularan, al' eto, tu je sudija makar imao pred porotom reći "ovaj ga je dotakao". Kod Clintovog gola ama baš nikakve neregularnosti. Trećeg ne mogu da prizovem u sjećanje.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
- Marsal
- Kontakt:
Sva 3 gola opravdano poništena.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Tebe roditelji nisu dovoljno tukli kad si bio maliMarsal je napisao/la:Sva 3 gola opravdano poništena.
- M. Scofield
- Kontakt:
Euro liga je nebitna. Mislim da se polako dižemo u formi,vidjet ćemo danas protiv QPR , očekujem tri boda
Audere est Facere
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.