Da li slucajno znas jesu li se vratili Sandro i Adebayor jer su bili povrijedjeni a ne mogu da nadjem sastav za danasnju utakmicuM. Scofield je napisao/la:Euro liga je nebitna. Mislim da se polako dižemo u formi,vidjet ćemo danas protiv QPR , očekujem tri boda
Tottenham Hotspur F.C.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Tottenham Hotspur F.C.
Ocajno prvo poluvrijeme, nisam bas zadovoljan igrom,ali pobjeda je pobjeda.. U drugom poluvremenu smo dominirali i vrsili pritisak sto je donijelo i rezultat. Julio Cezar je spasio QPR poraza sa vise golova razlike

- M. Scofield
- Kontakt:
Sigurdsson katastrofa bolje da smo ostavili Kranjčara ili Pienaarabelefront je napisao/la:Ocajno prvo poluvrijeme, nisam bas zadovoljan igrom,ali pobjeda je pobjeda.. U drugom poluvremenu smo dominirali i vrsili pritisak sto je donijelo i rezultat. Julio Cezar je spasio QPR poraza sa vise golova razlike![]()
Audere est Facere
Valjda ce biti bolji, ovo zasad sto je pokazao je malo je reci ocajno 
Kakav ocekujete rezultat vcs ali iskreno zelim cuti vase misljenje(odgovor) 
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
- Marsal
- Kontakt:
Očekuju 2:0 za United i to jedan gol iz ofsajda, jedan iz penala i čisto poništen gol ze Yidse.DevilS je napisao/la:Kakav ocekujete rezultat vcs ali iskreno zelim cuti vase misljenje(odgovor)
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Jel ti navijas za tot.?, trazio sam misljenje od njihMarsal je napisao/la:Očekuju 2:0 za United i to jedan gol iz ofsajda, jedan iz penala i čisto poništen gol ze Yidse.DevilS je napisao/la:Kakav ocekujete rezultat vcs ali iskreno zelim cuti vase misljenje(odgovor)
Zaboravio si spomenuti crveni karton Sandra zbog faula koji nije postojao.Marsal je napisao/la:Očekuju 2:0 za United i to jedan gol iz ofsajda, jedan iz penala i čisto poništen gol ze Yidse.DevilS je napisao/la:Kakav ocekujete rezultat vcs ali iskreno zelim cuti vase misljenje(odgovor)
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Tottenham će neporažen napustiti OT.
Imam neki osjećaj da će iznenaditi i da će slaviti na OT-u. Sad, moguće je (ne bježim od toga) da griješim i da će United dobiti, al' ja ganjam Tottenham na kladari.
Il' pukovnik il' pokojnik.
Imaju bolju sredinu terena, a kad je Liverpool sa igračem manje mogao u klinču držati Manchestera, onda to može i do danas neuvjerljivi Tottenham.
Rezultat 1:2 ili 2:2.
Imam neki osjećaj da će iznenaditi i da će slaviti na OT-u. Sad, moguće je (ne bježim od toga) da griješim i da će United dobiti, al' ja ganjam Tottenham na kladari.
Imaju bolju sredinu terena, a kad je Liverpool sa igračem manje mogao u klinču držati Manchestera, onda to može i do danas neuvjerljivi Tottenham.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Monolog je napisao/la:Tottenham će neporažen napustiti OT.![]()
Imam neki osjećaj da će iznenaditi i da će slaviti na OT-u. Sad, moguće je (ne bježim od toga) da griješim i da će United dobiti, al' ja ganjam Tottenham na kladari.Il' pukovnik il' pokojnik.
![]()
Imaju bolju sredinu terena, a kad je Liverpool sa igračem manje mogao u klinču držati Manchestera, onda to može i do danas neuvjerljivi Tottenham.![]()
Ps.Portugalac spremio ponudu za januar
Villas-Boas ne odustaje od Pjanića
- M. Scofield
- Kontakt:
nadam se da ćemo izvuć bod najmanje al tradicija nam baš ne ide na ruku, nikako nemogu zaboraviti onih 0:2 pa 5:2 na kraju
Audere est Facere
- M. Scofield
- Kontakt:
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Hvala kvotadžijama, Baleu, Boasu i Friedelu. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Nisam gledao tekmu, al' po komentarima vidim da je Totenhem bio dobar. Ako je neko vec morao otresti Junajted, onda mi je drago da je to uradio Totenhem
.
Bice ovo dobro kada se vrade povrijedjeni igraci. Jos u januaru ocekujem pravo pojacanje u veznom redu. Imaju sansu zavrsiti ispred Arsenala. Viudjet cemo...
Bice ovo dobro kada se vrade povrijedjeni igraci. Jos u januaru ocekujem pravo pojacanje u veznom redu. Imaju sansu zavrsiti ispred Arsenala. Viudjet cemo...
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Svaka čast. Imaš taj neki šmek za kladionicu. Neka crknu dušmani.Monolog je napisao/la:Hvala kvotadžijama, Baleu, Boasu i Friedelu.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Monolog ti si Nostradamus, a kako mi je drago sto smo presli topdzije na tabeli,a sjajna utakmice,odusevljen samMonolog je napisao/la:Tottenham će neporažen napustiti OT.![]()
Imam neki osjećaj da će iznenaditi i da će slaviti na OT-u. Sad, moguće je (ne bježim od toga) da griješim i da će United dobiti, al' ja ganjam Tottenham na kladari.Il' pukovnik il' pokojnik.
![]()
Imaju bolju sredinu terena, a kad je Liverpool sa igračem manje mogao u klinču držati Manchestera, onda to može i do danas neuvjerljivi Tottenham.![]()
igrom, valjda ce se ova forma i nastaviti
Makar na trenutak da se osjeti kako je biti ispred rivala.belefront je napisao/la: Monolog ti si Nostradamus, a kako mi je drago sto smo presli topdzije na tabeli,a sjajna utakmice,odusevljen sam
Samo je problem da je Arsenal već igr'o sa Cityem, Liverpoolom, Chelseaom, pa i sa Stokom na Britaniji.
Ostaju još Tottenham i United do kraja prve polovice. Ostalo su lakši protivnici.
A Tottenham do sada samo protiv Uniteda. Do kraja prve polovice slijede i Chelsea i City i Liverpool, a i Arsenal.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- Marsal
- Kontakt:
Imaju al' u paralelnom univerzumu gdje se svi igrači Arsenala bave profesionalnim boćanjem i rekreativno igraju Premiership ili u drugom paralelnom univerzumu u kojem prvih 50 igrača Arsenala, te čitavo osoblje, stručni štab, vlasnici i 30 000 navijača poginu u toku 3 dana u 45 nepovezanih nesreća Airbusa A 380.Valencia je napisao/la:Imaju sansu zavrsiti ispred Arsenala.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Nemoj im stajat na mukuArnelinho je napisao/la:Makar na trenutak da se osjeti kako je biti ispred rivala.belefront je napisao/la: Monolog ti si Nostradamus, a kako mi je drago sto smo presli topdzije na tabeli,a sjajna utakmice,odusevljen sam
Samo je problem da je Arsenal već igr'o sa Cityem, Liverpoolom, Chelseaom, pa i sa Stokom na Britaniji.![]()
Ostaju još Tottenham i United do kraja prve polovice. Ostalo su lakši protivnici.
A Tottenham do sada samo protiv Uniteda. Do kraja prve polovice slijede i Chelsea i City i Liverpool, a i Arsenal.
@Marsal iako su paralelni univerzumi , ipak ne postoje gdje su bolji od nas
Vođa zna.
Pogodio sam kvotu 5.80 (P.P.).
Hvala vam.
Hvala vam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.