Vidi ti Realovaca i Bayernovaca alaj ga razradjuju, oni bi u finale heh. To vam lici na onu: "Kad mačke nema, miševi kolo vode".Raul_64 je napisao/la:Izvinjavam se u ime Realovacamada ja ništa nisam rekao al eto...naravno da je velikan...naravno da če završiti na prva 3 mjesta na kraju godine...i da če biti nezgodan protivnik bilo kome u LP..bilo je bolje al i gore...pogledaj te Milan prije tri godine su osvojili LP a gdje su sad...i opet če doči bolja vremena bar mi(realovci) to znamo...mada nije neka opasna kriza..klub je stabilan klub je organizovan sa glavom i repom..u ekipi postoje super kvalitetni igrači..i siguran sam kad mašinerija krene da če Bayern do kraja jesnejg dijela biti na -3,4...
a na kraju?
a LP... nemoj sa Realom prije finala tako ti Allaha
Prosle godine, ako ste zaboravili, jednima smo dali sest komada, a drugima 4, i to za poluvrijeme. Ove godine i jednima i drugima nista bolje ne ide nego prosle, a nama isto tako nista losije. Ali eto sta vam fali da sanjate malo finale i trofeje, a u medjuvremenu se natezite sa Koelnom, Mainzom itd, odnosno Seviljom, Bilbaom itd.